Tesettür Abiye Modellerinde Yer Alan Lazer Kesim İle Tanıştınız Mı?

Tesettür giyim hazır giyim sektöründeki payını giderek arttırırken birçok firmada tesettürlü kadınlardan gelen taleplere karşı kayıtsız kalmamaktadır. Bu sayede tesettür giyimde günlük ve ya abiye fark etmeksizin oldukça ciddi bir model çeşitliliği bulunmaktadır. Moda tasarımcıları her yeni sezon tesettür giyim ürünlerine ufak hareketlilik katarak ürünleri daha da trend bir hale getirmektedir.

 Özellikle yaz ayları ile birlikte artış gösteren düğün, nişan, kına ve okul mezuniyetleri gibi özel günlerde tesettürlü kadınların ne giysem telaşı çoktan başlamış olmaktadır. Tesettür abiye giyimde özellikle bu sene birçok yerde lazer kesimli abiye modelleri karşımıza çıkmaktadır. Tesettür abiye modellerinde tercihini tek renkten tasarımlardan yana kullanan tesettürlü kadınlar için abiyeye biraz hareketlilik kazandırmak için düşünülmüş olan lazer kesim abiye tesettürlü kadınların şıklığına şıklık katmaktadır. Çoğunlukla etek uçlarında ve ya kol uçlarında yer alan lazer kesim 2019 yılına damgasını vuracak tasarımlar içerisinde yer almaktadır.

 Tesettür Abiye Modellerinde İspanyol Kol Modası Bitti mi?

 Tesettür abiye modelleri içerisinde yer alan ürünlerde sıklıkla kullanılan İspanyol kol modası bu yıl da devam edeceğe benziyor. Özellikle asimetrik kesim ile ustaca uygulanmış olan İspanyol kol modellere çoğunlukla lazer kesim de uygulanmıştır. Tesettür abiye modellerine ahenk katmış olan bu uygulama birçok tesettürlü kadın tarafından oldukça benimsenmiştir.

 Tesettür abiye giyimin vazgeçilmez unsurlarından olan payet ve dantel detaylar da yine 2019 yılının tesettür abiye modasında çok fazla karşılaşacağımız modeller arasında yer almaktadır. 2019 yılı yeni sezon tesettür abiye modelleri arasında göreceğimiz başka bir detay ise 3 boyutlu çiçek işlemeler olacaktır. 3 boyutlu çiçek işlemeli abiye modelleri özellikle tek renk elbiselere şıklık kazandırmak adına tasarlanmış ve fazlası ile de başarı sağlanmış tasarımlar arasında yer almaktadır.

 Tesettür Takımlar İle Abiye Görüntü Sağlanabilir Mi?

 Abiye denildiğinde birçok kadının aklına tek parça elbiseler gelmektedir. Ancak şık bir etek ile kombin yapabileceğiniz hoş ve renkli bir ceket modeli de abiye görüntüsü yakalamanıza imkan sağlamaktadır. Takım görüntüsünde olan ancak özünde tek parçadan oluşan bir elbise modeli ile de abiye modasına yeni bir pencereden bakabilirsiniz.

Bir cevap yazın