Şık Desenli Ve Pileli Tesettür Abiye Modeli

tesettür abiyeŞık desenlere sahip ve pile detayına sahip tesettür abiye modelleri tesettürlü kadınların en fazla rağbet gösterdiği modeller arasında yer almaktadır. Özellikle tesettürlü kadınlar yaz ayları geldiği zaman tanıdık kişilerin ve ya kendi akrabalarının düğün ya da nişan gibi davetlerine hemen en şık ve en modern tesettür abiye modeli arayışına girerler.

 

Bu yeni sezonda ise tesettürlü kadınlar hiç üzülmeyecek ve kendi tarzı olan abiye modellerini rahatlıkla bulabileceklerdir. Tesettür abiye modelleri içerisinde pileli ve desenli ekru renkteki abiye modeli oldukça şık görünümü ve harika yapısı sayesinde her tesettürlü kadının üzerinde hem şık hem de zarif bir görünüm verecektir.

 

Farklı renklerinde bulunacağı gibi beyaz ve krem rengi ise hem abiye modelini daha şık göstermektedir hem de kombini oldukça kolay olmaktadır. Ancak renk tercihinde bulunurken rengin sergilediği şıklıktan çok ten renginize uyumunu daha çok göz önünde bulundurmalısınız. Asıl şıklık ten ve vücut ölçüleri dikkate alındığında tercih edilen modeller sağlamaktadır.

 

Hem Farklı Hem De Şık Tesettür Abiye Modelleri

 

Desenli ve pile detaylı tesettür abiye modeli üzerindeki özellikle dantelli kısımlar en dikkat çekici özelliği olan kısımdır. Bel kısmından sıkı ve etek noktada geniş pileli tasarımı ile şık bir görünüm vermektedir. Her noktasında farklı dantelli desenler yapılmış olan desenler bu tesettür abiyenin hem oldukça şık hem de oldukça modern bir görüntü sunmasını sağlamaktadır. Bütün özel gün ve özel davetlerde giyilebilecek olan bu tesettür abiye modeli her tesettürlü kadına yakışacak bir elbise modelidir. Mağazalardan ve online satış sitelerinden bu abiye modelinin resimlerini inceleyerek uygun fiyatlar dahilinde satın alabilirsiniz.

 

Zengin Renk Seçenekleri İle Tasarlanan Tesettür Abiye Modeli

 

Krem rengi özellikle muhteşem bir izlenim uyandıran bu desenli ve pileli tesettür abiye modeli, aynı zamanda farklı aksesuarlar ile tesettür kombin oluşturulduğunda çok daha farklı bir görünüm kazanmaktadır. Bu tesettür abiyeye uygun ve küçük, elde taşınabilecek bir çanta ve hoş bir sarkan bileklik çok güzel bir uyum sağlayabilir. Bu modelin altına ise stiletto ayakkabı modeli tercih edilmelidir.

 

 

 

 

 

Bir cevap yazın