Trend Tesettür Abiyeler

tesettür giyim abiyeTesettürün vazgeçilmez ürünü olan tesettür giyim abiye modelleri tüm tesettürlü hanımlar tarafından beğenilmektedir. Tesettürün modası abiye modelleri ile gün yüzüne çıkmaktadır. Bundan dolayı tesettür giyim abiye modacıları, özenle ve titizlikle abiye modellerini tasarlamaktadır. Abiyeler, giyildiğinde her anlamda şık ve asil duran ürünlerdir. Bundan dolayı tesettürlü hanımlar tesettür abiye tercihlerinde çok dikkat etmektedirler. Bununla alakalı olarak dikkat edilmesi gereken bir kaç inde detay bulunmaktadır. Tesettür abiye modellerinde renk ve desen yelpazesi oldukça geniştir. Bundan dolayı seçim yaparken doğru kombine ulaşmak biraz zor olmaktadır.

 

 Doğru Seçimler

 

Klasiğin bir tarz olarak seçilmesi durumunda seçimlerin daha düz renkte ve sade olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra kişinin karakteristik yapısı daha oturaklı ve ağır olmak gerekmektedir. Çünkü sadece görsel bir duruş değil aynı zaman da bir karakter duruşudur tesettür giyim. Yine aynı şekilde spor bir stil tercih edilecek olursa, daha desenli ve canlı renklerde abiye tercih edilmelidir. Hareketli bir model için de hareketli bir kişilik yapısı gerekmektedir. Tepeden tırnağa bir uyum söz konusu olduğu takdirde abiye ve karakter çok asil bir görünümü vermektedir. Bunun yanı sıra abiye modellerinde de çok beğenilen ürünler yer almaktadır. Dantel detaylı, balık tesettür abiye modelleri gibi bir çok model tesettürlü hanımların beğenisine sunulmaktadır.

 

 Trend Abiye Modeller

 

Tesettür abiye modellerinde favori model son sezonda açık yeşil dantel detaylı modeller çok tercih edilmektedir. Özel günlerde sık tercih edilen bir başka ürün ise kenzel taş işlemeli tesettür abiye modelidir. Açık mavi renkte oldukça asil bir görünüm veren bu model genç hanımların gözlerini kamaştırmaktadır. Mezuniyet balolarında sık görülen bu model, kişiyi o gecenin gözdesi yapması için fazlasıyla yeterli olmaktadır.

 

Yine trend modellerden olan güpürlü taşlı modellerde sık tercih edilmektedir. Koyu yeşil renkte çok etkileyici bir görünüm kazandırmaktadır. Aynı zamanda bu model özel gün ve gecelerin dışında gündelik yaşamda,iş hayatında ve sosyal hayatta da rahatlıkla tercih edilebilecek bir üründür. Tesettür ürünlerinden abiye modelleri ağır modeller dışındaki diğer tüm modeller daha kullanışlı olmaktadır.

 

Bir cevap yazın