En Modern Ve Zarif Tesettür Abiye Modelleri

Günümüzde hızla gelişen moda sektörü her zevke ve beğeniye uygun ürünler üretiyor. Kişisel zevk ve beğenilere uygun olarak üretilen kıyafetler doğru kombin yapılarak oldukça şık ve zarif bir görünüme kavuşturuyor. Özellikle tesettür giyimde olan modeller hanımlar tarafından oldukça beğeniliyor. Özellikle tesettür abiye modelleri birbirinden farklı çeşitleriyle vitrindeki yerini alıyor.

 BİRBİRİNDEN ŞIK TESETTÜR ABİYE MODELLERİ

 Kadınlar tesettür abiye modellerini alırken gidilecek yere göre tercihte bulunuyorlar. Özel davetlere gidilirken tesettürlü hanımlar şık ve zarif abiye modellerini tercih ediyorlar. Bunun yanı sıra resmi davetlere gidilecek yere göre seçilen abiye kıyafetler daha sade olsa da son derece şık modelleri tercih ediyorlar. Düğün, kına gibi özel davetlerde daha gösterişli abiye elbise modelleri tercih ediliyor. Özellikle tesettür abiye modelleri tül ve dantel detaylar ile süsleniyor. Bu şekilde de oldukça şık ve zarif bir görünüm elde ediliyor. Tesettürlü hanımların doğru kıyafet tercihi yapılması çok önemli.

 TESETTÜR ABİYE BAKIM VE TEMİZLEMESİ NASIL YAPILMALIDIR?

 Tesettürlü hanımlar abiye kıyafetlerinin bakım ve temizliğine çok dikkat etmeliler. Abiye kıyafetler üzerinde yazan bakım ve temizlik talimatlarına uygun olarak temizlenmelidir. Bunun yanı sıra tesettür abiyelerin hassas detayları olduğu için kıyafetler mutlaka kuru temizlemeye gönderilmelidir. Kuru temizleme imkanı olmayan kıyafetler ise elde soğuk su ile yıkanmalıdır. Ayrıca kıyafetler çamaşır makinesinde düşük devirde yıkanabilir. Aynı şekilde abiye kıyafetlerin bakım ve temizliği konusunda dikkatli davranmak lazım. Tesettür abiyeler düşük ısıda hassas şekilde ütülenmelidir.

 TESETTÜR ABİYE NASIL KOMBİN YAPILIR?

 Tesettür abiye modellerinin kombinini yapmak çok önemli. Çünkü doğru şekilde yapılan kombin ile birlikte abiyeler oldukça şık bir görünüme kavuşulabilir. Bu nedenle gidilecek olan mekana göre abiye seçilmelidir. Bu abiyenin altına uygun olarak topuklu ayakkabı tercih edilmeli. Kıyafet ile uyumlu renkte bir ayakkabı seçilmeli. Bu kombin küçük bir el çantası ile tamamlanır. Takı ve aksesuarlar ile tamamlanan abiye kıyafet kombini şık ve zarif bir görünüme kavuşturur. Bu abiye kıyafete uygun olarak bir başörtüsü de seçilmelidir. Bu başörtüsü farklı şekilde ve yöntemler ile uygun bağlanabilir.

 

Bir cevap yazın