Moda Selvim Pardesü, Etek Ve Triko Modelleri

Moda Selvim tesettür giyim alanında oldukça sevilen bir markadır. Moda Selvim tesettür sitesi dış giyim kategorisinde birden çok alt kategori bulunmaktadır. Bunlar; ferace, kap / kaban, trençkot, kışlık ferace ve pardesü / manto olmak üzeredir.

Pardesü

Kış aylarının vazgeçilmez parçaları pardesü ve mantolardır. Her renk ve model de birbirinden şık tesettür pardesü çeşitleri Moda Selvim de mevcuttur.

Moda Selvim Pardesü Çeşitleri

Bunlar; cep detaylı kaşe pardesü, deri detaylı pardesü, düğme detaylı pardesü, kapüşon detaylı pardesü, nakışlı balon kol pardesü, cep detaylı pardesü, nakış detaylı pardesü, fermuar detaylı pardesü, bolero görünümlü pardesü, fermuarı püsküllü pardesü, birit detaylı pardesü, beli bağcıklı kaşe pardesü, kürk detaylı kaşe kaban, kol detaylı kaşe kaban, kapüşonlu kürklü kaşe kaban ve yakası kürklü kaşe kaban olmak üzere pardesü çeşitleri mevcuttur.

Triko

Trikolar kış aylarının olmazsa olmaz parçalarından biridir. Triko takımlar, panço, tunikler ve kazaklar modaselvim adresinde mevcuttur.

Moda Selvim Triko Çeşitleri

Bunlar; iki renkli triko takım, yıldızlı triko takım, yırtmaçlı triko tunik, boğazlı triko kazak, kolye triko tunik ve düğmeli triko panço olmak üzere triko çeşitleri mevcuttur.

Etek

Tesettür giyim için etekler oldukça önemlidir. Rahatlıkla kombinlenen tesettür etekler herkesin dolabında olması gereken parçalardandır.

Moda Selvim Etek Çeşitleri

Bunlar; piliseli deri etek, beli lastikli tül etek, desenli terikoton etek, aksesuar düğmeli etek, fermuarlı tesettür etek, kemerli tesettür etek, fermuarlı kalem etek, deri detaylı kemerli etek, kemerli kot etek, kemerli şifon etek, likralı kalem etek, etek ucu püsküllü kot etek, cepli kot tesettür etek, dijital baskılı etek, puantiye baskılı tesettür etek, kemerli kloş etek, nakış detaylı kot etek, piliseli desenli tesettür etek ve yandan bağlamalı deri etek olmak üzere etek çeşitleri mevcuttur.

Moda Selvim

Giyim kategorisinin hemen hemen her alanında olan Moda Selvim tesettür giyimin bilinen markalarındandır. Büyük beden kategorisi ile de her müşteriye hitap etmektedir. Kredi kartı veya kapıda ödeme ile siparişinizi teslim alabilirsiniz. Tüm modelleri incelemek ve sipariş vermek için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Kaliteli Tesettür Giyim Ürünleri 

Giyim konusu her bir insan için yaşamda oldukça önemli bir yere sahiptir. İnsanlar dışarıdan bakıldığında daima yeterince hoş bir görünüme sahip olmayı isterler. Kendilerini hoşnut hissetmek için kendi tarzlarına uygun şekilde bir elbise seçiminde bulunurlar.

Tesettür giyim birçok bayanın dış giyimde memnun kalarak tercih ettiği giyim seçeneklerinden biridir. Her dönemin modasına uygun olarak birbirinden güzel ve şık tasarım tesettür ürünleri hali hazırda üretiliyor.

Fiziki mağazalara gitmenin yanı sıra bu ürünlere doğrudan online alandaki olanaklar sayesinde de ulaşılabiliyor. Tesettür giyim sitesi olarak faaliyet gösteren bizler, birçok bayanı en şık ve hoş tasarım ürünlerle bir araya getiriyoruz.

Eğer hem kaliteli ve hem de kullanımı rahat tesettür giyim ürünleri arıyorsanız, sitemizde bakabilirsiniz. Çünkü sitemizde özel ve hoş dikim birbirinden farklı modellerde kaliteli tesettür giyim ürünleri yer alıyor.

Tesettür giyim ürünleri konusunda hem renk ve hem de ölçüler konusunda istendiği gibi seçimler yapılabiliyor. Beğenilen ürünler doğrudan online olarak sitemizden kolaylıkla bir sipariş verilebiliyor.

Tesettür Giyim Ürünleri Fiyatları 

Sitemizde bayanlara özel olarak üretilmiş birbirinden değişik türlerde birçok güzel tesettür giyim ürünü bulunuyor. Bu hoş giyim ürünlerinin fiyatları, onların sahip oldukları tasarımsal birtakım niteliklere bağlı değişkenlik gösterebiliyor.

Normalde tesettür giyim ürünleri biraz pahalı olsa da sitemizden indirimli olarak birçok ürün alınabiliyor. Bizler çeşitli kampanyalar çerçevesinde en güzel dikime sahip tesettür ürünlerini sitemizden satışa indirimli olarak sunuyoruz.

Tesettür Giyim Sipariş İşlemleri 

Sitemizde beğendiğiniz ve hoşunuza giden tesettür giyim ürünlerini kolaylıkla sipariş verebilmeniz mümkündür. Bunun için ilgilendiğiniz ürünleri öncelikle sepetinize eklemelisiniz. Ardından bir beden ve renk seçimi yapmalısınız.

Son olarak ilgili ürünü satın al diyerek ödeme işlemlerini yerine getirmelisiniz. Bu son adımla birlikte artık siparişleriniz sisteme kaydedilir ve belirttiğiniz adrese bu giyim ürünleri kısa sürelerde gönderilir.

Tesettür Giyim Beden ve Renk Seçenekleri 

Diğer giyim ürünlerinde olduğu gibi rahatlık için tesettür giyim ürünlerinde de çeşitli beden seçenekleri bulunuyor. 38, 40, 42, 44 ve 46, 48 gibi beden seçenekleri itibariyle ilgili ürünler satın alınabiliyor. Mürdüm, antrasit veya koyu lila gibi birçok farklı ve güzel renk seçeneğinde bu ürünlere sahip olunabiliyor.

Tesettür Giyiminde Kullanılan Kumaş Türleri

Tesettür giyim türü, kapsamı oldukça geniş olan bir giyim çeşididir. Özelikle teknolojilerin ilerlemesi ile birlikte tesettür giyim sektörü de bu ilerlemelere paralel olarak kendini geliştirmiş olan bir sektör haline gelmiştir. Teknoloji ile çeşitli üretim imkânı ortaya çıkmış ve böylece ürün çeşitlilikleri artmıştır. Bu gelişme ile pek çok tesettür giyim tarzına hitap eden modeller ve renkler ortaya çıkmıştır. Gidilecek olan her mekâna uygun yapıda tesettür giyim modellerini bulabilmek mümkündür. Bundan dolayı tesettür giyim, en çok tercih edilen giyim çeşitleri arasında yer alır.

Tesettür Kıyafetlerin Çeşitliliği

​​​​​​Birbirinden tamamı ile farklı ve şık giysiler ile tasarlanan tesettür giyim tarzında çok sayıda model ortaya çıkmıştır. Farklı tasarımlar içerisinde hazırlanmış olan kıyafetler, oldukça dikkat çeken modellerden oluşur. Bu tasarımlar kumaşın türüne, kullanılmış olan desene, boyutuna ve ebatlarına göre değişiklik gösterir.

Özelikle yaz aylarında hem terletmeyen hem de rahatsızlık vermeyen kumaş türleri tercih edilir. Bu kumaş çeşidinin başında ipek kumaşlar gelir. İpek kumaşlardan yapılmış olan tesettür elbiseleri sıcak zamanlar içerisinde tercih edilmesi uygun bir alternatif olacaktır.

Tesettür Giyiminde Pamuklu Kumaşın Tercih Edilmesi

Tesettür giyiminde yazın giyilmesi ideal olan kumaş türlerinden bir tanesi de pamuklu kumaşlardır. Pamuk kumaşından üretilmiş olan tesettür kıyafetleri, gözenekli yapılarından dolayı terletme yapmazlar. Bundan dolayı pamuklu bir yapıya sahip olan ceketler, elbiseler ve şallar tercih edilebilir. Kombinlerin iyi bir biçimde tamamlanması açısından yaz aylarında spor ayakkabıları, çantalar, kemerler ve aksesuarlar yardımı ile kombinler tamamlanabilir. Böylece yaz aylarında çok daha rahat bir tarz oluşturup bu şekillere göre giyinmeyi tercih edebilirsiniz.

Tesettür Giyiminde Krep Kumaşların Kullanımı

Sıcak mevsimler içerisinde tercih edilebilen bir başka kumaş alternatifi de krep kumaşlardır. Bu kumaşlar tesettür elbiselerinden yaygın olarak kullanım imkânına sahip olan kumaş çeşitlerinden bir tanesidir. Krep kumaşların yapısı yüksek bükümlüdür ve aynı zamanda da krep örgüler ile üretimi gerçekleştirilir. Salaş bir yapıları vardır ve dökümlü bir tarz oluştururlar. Oldukça hafif bir dokuya sahip olmasından dolayı krep kumaşlar özelikle sıcak günler içerisinde tesettür giyiminde sıklıkla tercih edilir.

Tesettür giyim modellerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Tesettür Giyim Tarzı Oluşturma

Günümüzde tesettür giyim tarzı sıklıkla kullanılan bir giyim modelidir. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte çok sayıda ve çeşitli renklerde tesettür giyim modelleri de ortaya çıkmıştır. Pek çok modelin, desenin ve şeklin bulunmasının mümkün olduğu tesettür kıyafetleri gidilecek olan mekâna, kumaşın türüne, yapısına ve tercihlere göre değişiklik gösterir.

Tesettür Giyimde Elbise Modellerinin Kullanımı

Tesettür giyim tarzında en yaygın olarak tercih edilen kıyafet çeşitlerinden bir tanesi olan elbiseler çok sayıda çeşide sahiptir. Gidilecek olan mekânın yapısına uygun olarak tesettür elbiselerinin modelleri ve çeşitleri de farklılık gösterir. Eğer özel davetlere, nişanlara, düğünlere ya da mezuniyet gibi önemli günlere gidilecekse daha süslü ve şık kesimler tercih edilir. Bu modellerde genel olarak işleme detayları olan elbiseler tercih edilir. Bununla birlikte parlak boncuklardan veya kristal taşlardan oluşan abiye modelleri de tesettür giyiminde sıklıkla kullanılır. Uzun ve tül kumaşı ile yapılmış olan elbiseler özellikle akşam davetlerinde kullanıma ideal bir çeşittir. Her çeşit rengin kullanılabildiği tesettür abiyelerinde kumaşın cinsi parlak bir yapıya sahip olabileceği gibi mat bir yapıya da sahip olabilir.

Tesettür Giyimde Spor Tarzın Kullanımı

Spor tarzlar genellikle gündelik yaşamda en çok tercih edilen ve en çok kullanılan bir giyim tarzıdır. Hem rahatlığı hem de görselliği açısından spor tarzlar, tesettür giyimde sıklıkla kullanılır. Spor tarz tesettür giyimi hemen hemen her alanda kullanılan bir giyim tarzıdır. Özellikle dışarı çıkarken, okula giderken, market alışverişlerini gerçekleştirirken, arkadaş buluşmalarında toplanırken ve benzeri çeşitli alanlarda bu giyim tarzı tercih edilir. Tesettür giyimde spor tarzı kullanılırken en çok tercih edilen modellerden bir tanesi kapüşonlu ceketlerdir. Bu ceketler hem bol hem de oldukça rahattır. Özellikle havanın soğuk olduğu zamanlarda kullanılan hırkalar spor ayakkabıları ile iyi bir uyum sağlar.

Tesettür Giyiminde Kullanılan Renkler

Tesettür giyimde tercih edilen renkler mekânlara göre değişiklik gösterir. Akşam yapılan ya da özel kapsamlı davetlerde genellikle koyu renkler tercih edilir. Spor giyim tarzında ise daha çok açık renklere sahip olan tesettür giyim modelleri tercih edilir. Yaz aylarında özellikle beyaz rengin kullanımı yaygındır.

Ürünlerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

2021 Yaz Tesettür Giyim Trendleri

Kadınların daima kıyafetlerine özen gösterdiği herkes tarafından bilinir. Kadınlar tesettür giyim modasını da yakın takip ederek, hem günlük hem de iş kıyafetlerinde şık kombinasyonlar oluşturmaktadırlar. Böylelikle rahat, şık ve yılın trendleriyle son derece estetik bir görüntü sergiliyorlar.

Tesettür Giyim Modası

Her yıl moda trendlerinin değiştiği bilinse de bazı kilit parçalar, renkler ve kombinler her zaman yerini korumaya devam eder. Trendler arasında yerini korumaya devam eden renkler tabii ki; siyah ve beyaz. Kıyafetlerde ya da aksesuarlarda vazgeçilmez olan bu iki renk, sade ve şık kombinasyonlar yapmak isteyen kadınlar için adeta kurtarıcı olmaktadır. Mesela; siyah kumaşın kendisinden fularlı ve dökümlü kumaşa sahip olan bir tunik ile beyaz bir pantolonun kombin olarak kullanılması, kesinlikle zarif bir dokunuş olacaktır. Tabii ki bu kombine uygun bir eşarp ile son dokunuş yapılmalıdır. Düz renk kumaş tercih edildiğinde, kombin yaptığınız kıyafetinize hareket katmak adına eşarp tercihinizi desenli olanlardan yapmanız kesinlikle doğru bir karar olacaktır. Elbette yine kıyafetinizle uyumlu olacak renklerde bir seçim yapmanız, son derece estetik bir dokunuş sağlayacaktır.

Yaz 2021 renkleri sadece siyah ve beyazdan oluşmuyor tabii ki. Yeşilin ve mavinin tonları, lila ve mor renkleri de yaz yaz trendleri arasında yer alıyor.

Tesettür Giyimde Trend Hangi Modeller Var

Yaz 2021 tesettür giyim modelleri arasında kot kap ve ferace modelleri ön plana çıkacak gözüküyor. Özellikle spor şıklığı seven kadınlar her iki modelde kesinlikle dolabında yer ayıracaktır. Koyu renk kot kumaşı ile tasarlanan kap ve ferace modelleri, hemen hemen her yaş gurubundan kadının dolabında bulundurmak isteyeceği kıyafetler arasındaki yerini alacak gözüküyor.

Yaz Tuniklerindeki Renkler

Yeşilin tonlarının da yine yaz yaz tesettür modelleri arasında fazlasıyla kullanılan renkler arasında yer aldığını görebilirsiniz. Haki, zümrüt, petrol yeşili gibi farklı tonlarda ikili tesettür takımları ve ağırlıklı mint renginin kullanıldığı tuniklerle tiril tiril bir mevsim geçişi yapabilirsiniz.

Tesettür tuniklerde de mint rengin yanı sıra vizon ile şeftali tonlarının kullanıldığını görebilirsiniz. Tunikler kadınların dolabındaki kurtarıcı parçalardan bir tanesi kesinlikle.

Tesettür modasını yeni sezonda takip etmek isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

Tesettür Giyim İle Her Mevsim Şık Görünün

Bayan giyimde trend haline gelen tesettür giyim yine bu yılda göz doldurmaktadır. Yeni sezon ürünlerinde, yepyeni renk ve desenlere yer verilmektedir. Bayanların beğenerek takip edecekleri bir moda yılı tesettür giyimde yerini almaktadır.

Tesettür giyim denildiğinde ilk akla gelen muhafazakâr olsa da artık bu durum aşılmıştır. Tesettür giyim modelleri arasında her türlü tarza uygun ürünler bulmak mümkündür. Yaz ve kış ürünlerinden, spor tarzına kadar birçok çeşit ürün bulunmaktadır.

Giyim sektöründe isim yapmış birden fazla marka isim bulabilirsiniz. Bunlar arasında tesettür giyim sektöründe de büyük artış görülmektedir. Son yıllarda kendini kanıtlayan birçok marka isimlerden söz etmek mümkündür. Tesettür giyimde en doğru markalar modaselvim.com adresindedir.

Modaselvim.Com Tesettür Giyim

2013 yılında kurucusu olduğu Alim Tekstil markasının isim değiştirmesi ile modaselvim.com adresi faaliyetine başlamıştır. Temelinde de tekstil ve giyim alanında başarılı olan bir kurum olmaktadır. Tesettür giyim alanında da en fazla tercih edilen güvenilir siteler arasında yer alır.

Modaselvim.com, tesettür giyim alanında büyük etki yaratmıştır. Müşterilerin en güvenilir ve en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Her kesime ve her bütçeye uygun modeller üreterek müşteri ağını genişletmiştir.

Her zaman trend giyim tarzlarını takip ederek sektörde geride kalmamıştır. Bayan tesettür giyim ile dört mevsim ürünler ortaya koymaktadır. Ürünlerin tamamında kalite ön planda tutulmaktadır. Site tarafından kampanyalar da yapılmaktadır.

Alışverişte Güvenin Adresi

İnternet alışverişinde en güvenilir adreslerden birisi modaselvim.com adresidir. Aradığınız ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Abiyeler, takımlı kombinler, spor ve günlük giyim çeşitleri bulunmaktadır. Şimdiler de 2020/21 sezonu ürünlerinde %50 ye varan indirimler sizleri bekliyor.

Takımlı kombinli ürünler sadece 59.90 TL’den başlayan fiyatlarla sitede yer almaktadır. Ürünlerde her bedene uygun kıyafetler bulunur. Şal ve eşarp tarzı aksesuarlarda yer almaktadır. Yeni renk ve desenler ile yazlık ürünlerde sitede yerini almaktadır.

Ürünlerde geri iade ve değişim olanakları bulunmaktadır. Ürünlerinizi kredi kartı ile alabilirsiniz. Taksit ve peşin ödeme imkânları da mevcuttur. Kargo takiplerinizi de siteden yapabilirsiniz. Modaselvim.com adresine üye olarak indirim ve kampanyalardan bilgi alabilirsiniz.

Tesettür giyim modellerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Modaselvim.com Tesettür Giyimde Tek Adres

Giyim sektöründe son yıllarda adını duyuran muhafazakâr kesimin markaları tesettür giyim olmaktadır. Her türlü kumaş ve desen artık tesettür giyim markalarında da bulunmaktadır. Yaz ve kış, sezon ve sezon sonları giyim tarzı ile dikkat çekmektedir.

Tesettür Giyimde Farklı Tarzlar

Diğer giyim markalarında olduğu gibi tesettür giyimde de kombinler ve farklı tarzlar bulmak mümkündür. Genç kesimden herkese ürün ve modeller bulabilirsiniz. Giyim modelleri, takımları herkes tarafından benimsenecek şekilde üretilmektedir.

İster açık giyim tarzını benimseyin ister kapalı mutlaka size uygun bir model bulacaksınız. Abiyelerden şal ürünlerine, elbiselerden spor kıyafetlerine kadar çeşitler vardır. Renk ve tarzınıza uygun günlük giyim modelleri de bulunmaktadır.

 

 

Tesettür Giyimde En Kaliteli Marka

Giyim sektörü, internet tarafından kullanılmaya başladığından beri daha fazla ilgi görmektedir. Özellikle kadınlar tarafından en fazla tercih edilen alışveriş internet adresleridir. Tesettür giyimde de en marka siteler arasında modaselvim.com adresi yer alır.

Modaselvim.com internet alışveriş hayatına 2013 yılı ile adım attı. Geçmişi tekstil ve tekstil ürünleri olan Alim Tekstil tarafından isim değişikliğine giderek modaselvim.com adresi ile hizmete başladı. Giyim sektörü üzerinden internet ortamında en fazla tercih edilen isim oldu.

Müşteri memnuniyeti ve kalitesi ile göz doldurmaktadır. Tasarımcıları her zaman son trend ürünleri takip ederek, ortaya yeni yeni ürünler sergilemektedir. Her kesime uygun, her bütçeye göre modelde ürünler bulunmaktadır. Site hem hesaplı hem de güvenilir olmaktadır.

İade Ve Değişim Garantisi Modaselvim.Com’da

Ürünlerinizi beğenerek seçebilirsiniz. Abiyeler, şal ve tesettürler, eşarplar bu sitede yer almaktadır. Takım tarzı iş ve özel günleriniz için hazırlanan ürünlerde mevcuttur. Spor giyimi sevenler içinde her yaşa ve bedene uygun modeller bulunmaktadır.

Modaselvim.com ile değişim ve iade garantisi de verilmektedir. Hızlı kargo ve ödeme kolaylığı ile vazgeçemeyeceğiniz bir adres olmaktadır. Kredi kartı seçenekleri ile ister taksitli ister nakit ödeme yapabilirsiniz.

Ödemelerde asla endişe de etmezsiniz. Hesap bilgileriniz her zaman korumalıdır. Tesettür giyim sitesi olan modaselvim.com adresi yasalara uygun hazırlanan bir site olmaktadır. Siteye üye olarak tesettür giyim ürünleri hakkında daha geniş bilgi alabilirsiniz.

Tesettür giyim modellerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Modaselvim Ve Tesettür Giyim

Modaselvim Türkiye’nin tesettür giyimde en önde gelen markalarından biridir. Kaliteden ödün vermeden uygun fiyat ve geniş ürün yelpazesi sunarak müşteri kitlesini her geçen gün genişletmektedir. Başörtüsünden abiyeye kadar çok geniş ve her tarza uygun parçalar sunarak her kesimden müşterileri memnun etmeye devam etmektedir. Öncelikli amacı kalite satmak olan modaselvimin bugüne kadarda bu amacına ulaştığı görülmektedir.

Tesettür Giyimde Neden Modaselvim Tercih Edilmeli?

Tesettür giyim ülkemizde son yıllarda gelişim göstermiş bir alandır. Modern çağa uygun parçalar tesettür giyime entegre edilerek tesettür giyimin modası oluşturulmuştur. Modaselvim bünyesinde günümüz tesettür giyiminin en modern parçaları ile birlikte kurtarıcı klasik parçaları bir arada bulmak mümkündür. İçerisinde bulundurduğu birçok kategori sayesinde her tarza uygun kombinler kolaylıkla oluşturulabilir.

Geniş ürün yelpazesinin yanı sıra özenli paketleme, hızlı kargo ve 7/24 hizmet veren müşteri destek hattı modaselvim markasının tercih edilmesini sağlamaktadır.

Tesettür Giyimde Yer Alan Ürün Seçenekleri

Modaselvim.com sitesi üzerinden tesettür giyim ile ilgili birçok kategoride yer alan ürünlere ulaşmak mümkündür. Bu kategorilerin yanı sıra büyük beden seçenekleri ile her sezona ait yeni ürünler bulunabilir. Modaselvim tesettür giyim içerisinde yer alan kategoriler;

  • Giyim
  • Dış Giyim
  • Ev Giyimi
  • Abiye
  • Başörtüsü

Giyim kategorisi; günlük hayatta tercih ettiğimiz temel giysileri oluşturur. İçerisinde de birçok farklı alt kategori bulunmaktadır. Örneğin; elbise, etek, tunik, takımlar, pantolon, kombin, tulum, bluz ve gömlek, triko, kot/denim gibi birçok kategoride ürün sunulmaktadır.

Dış giyim; günlük hayatta veya özel günlerde kıyafetlerimizin üzerine giydiğimiz daha çok kış aylarında tercih edilen kıyafetlerdir. İçerisinde; kap/kaban, ferace, pardesü/manto, trençkot, panço/pelerin ve kışlık ferace gibi birçok kategoride ürün sunulmaktadır.

Rahatlığın ön planda olduğu ev giyimi ve şıklığın vazgeçilmezi abiye kıyafetler modaselvim farkı ile müşterilere sunulmaktadır. Bunun yanı sıra tüm kombinlerin vazgeçilmez parçası başörtülerde her tür desen ve renk seçenekleri mevcuttur.

Modaselvim.com Adresinden Nasıl Sipariş Verilir?

Modaselvim.com sürekli değişen ve yenilenen bir internet alışveriş sitesidir. Site içerisinde bulunan birçok kategoriden istediğiniz ürünü seçebilir beğendiğiniz ürünleri sepete ekleyerek kolayca alışveriş listenizi oluşturabilirsiniz. Adres ve ödeme bilgilerinizi doğru bir şekilde girdikten sonra alışverişi tamamlayabilirsiniz. Alışverişinizde oluşan herhangi bir sorunda müşteri odaklı değişim ve iade seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

 

Tesettür Giyim Modasını Takip Ediyor musunuz?

Yeni sezona uygun tesettür kombin oluşturmak isteyen kişiler için pek çok öneri sunulmaktadır. Hanımların beğenisini kazanacak olan tüm parçalar tesettür giyim sitelerinde yer almaktadır. En kaliteli ürünlerin sunulduğu bu site içerisinde yeni sezonu renklendirecek ürünler hanımlar ile buluşmaktadır. Tesettür giyim modasını yakından incelemek ve ürünlerden haberdar olmak isteyen pek çok kişi tesettür sitelerine yönelmektedir. Renkleri ve desenleri ile göz kamaştırıcı özelliğe sahip üst giyim ve alt giyim parçaların tamamı kategoriler halinde sunulmaktadır.

https://www.modaselvim.com/

Tesettür Giyim Modasına Üst Giyim Ürünleri

Tesettür giyim modası ile ilgili olan kişiler pek çok alanda yenilikçi tasarım sunan siteleri takip etmektedir. Bu siteler yeni sezona uygun parçaları hanımların beğenisine sunmaktadır. Üst giyim parçalarından biri olan salaş kesim gömlekler tarzı ile dikkat çekmektedir. Maskülen bir havaya sahip olan bu gömlekler aynı zamanda yeni sezonu da en iyi şekilde yansıtan parçalardan biridir. Tesettür parçaların ilgi çekici özelliklerinin tamamının birleştirildiği bu parçalar arasında sırt detayında baskı seçenekleri bulunan gömlekler, tesettür üst giyim kategorisinde sunulmaktadır.

Tesettür Giyim Modasında Alt Giyim Parçaları

Pantolon ve etek gibi pek çok tesettür alt giyim ürünü hazırlanan yeni sezon ürünleri arasında yer almaktadır. Kendi tarzını yenilemek ve dolabında ilgi çekici parçalar bulundurmak isteyen hanımlar için mom jean modası farklı şekiller ile sunulmaktadır. Pantolon yapısının farklı iki rengi barındırması yeni sezon modası için en iyi parça olmaktadır. Bu pantolonun bel kısmına taşlı kemer ve şeffaf kemer takılarak modern havası net şekilde yansıtılmaktadır. Yeni sezon ürünlerini yakından takip eden kişiler bu pantolon modeli ile özgüvenini arttırmaktadır.

Yeni Sezon Ürünlerin Kombinasyonu

Yeni sezon ürünleri ile kombin oluşturmak isteyen kişiler üst giyim modasını yansıtan salaş kesim beyaz renk gömlekler ile koyu renk mom jean kombini oluşturmaktadır. Bu iki parçanın birleşimi 2021 sezonunu net olarak yansıtmaktadır. Aynı zamanda kategoriler halinde sunulan bu parçalar spor ayakkabılar ile birleştirilerek hem tarz hem de hava olarak son zamanların en rahat görünümünü sunmaktadır. Omuz çantası ya da büyük el çantası bu kombini tamamlamaktadır.

 

Yenilikçi Tesettür Giyim Modası

Tesettür giyim modasın takip etmekten zevk alan hanımlar için üretilen yenilikçi tasarımlar internet üzerinde sunulmaktadır. Pek çok kişinin ilgisini çeken bu ürünler son dönemlerin en beğenilen parçalarından biridir. Renkli gömlek modası ve sade alt giyim ürünleri ile herkese hitap edecek kombinler oluşturulmaktadır. Tesettür giyim alışverişi yapacak olan hanımlara önerilen parçalar arasında renkli gömlekler her sezon hitap edecek şekilde özenle hazırlanmıştır. Bu parçalar ile tarzını ön plana çıkarmak isteyen kişiler farklı kombinleri de beraberinde getirmektedir.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Renkli Tesettür Gömlek Modelleri

Tesettür giyim modası ürünlerinden biri olan renkli gömlekler, son zamanların en dikkat çeken ürünlerinden biridir. Özellikle gömleğin her iki tarafının da farklı renklerde tasarlanması modası net olacak şekilde yansıtmaktadır. Pembe, turuncu, mavi, yeşil ve sarı gibi pek çok rengin birleşmesi ile oluşturulan bu gömlek tasarımları her sezon en beğenilenler arasına girecektir. Modayı kaçırmadan üzerinde taşımak isteyen hanımlar sade pantolon modelleri ile bu renkli gömlekleri birbirleri ile kombilemektedir. Yeni sezon gömlek kategorisi oldukça renkli hazırlanmıştır.

Sade Tesettür Giyim Pantolonları

Tesettür giyim ürünleri arasında hazırlanan en önemli kategorilerden biri alt giyim kategorisidir. Bu kategori içerisinde yer alan ekru ve beyaz renklerindeki kumaş pantolonlar renkli parçalar ile beraber kullanılmaktadır. Her tarza uygun olan bu pantolon modelleri salaş kesim ve boru paça olarak belirlenmiştir. Tarzını modern olacak şekilde öne çıkarmak isteyen hanımlar bu pantolon modelleri arasında kendisine en yakışacak ürünü satın almaktadır. Farklı kombinlerin kurtarıcısı olan bu pantolonlar renkli kemer ve ışıltılı parçalar ile şık hale getirilmektedir.

Yeni Parçalar İle Kombin Hazırlama

Yeni sezon parçalarından biri olan iki renk tasarımlı gömlekler ile sade renk kumaş pantolonlar kendi aralarında mükemmel bir uyuma sahiptir. Kombinlenme şekline göre modern ve havalı görünüm sunan bu iki parça, son sezonun beğenilen tesettür kombin görünümüne sahiptir. Yeni parçalar ile kombin hazırlamak isteyen kişiler bu iki parçayı yüksek topuklu ayakkabılar ile desteklemektedir. Aynı zamanda sade renk el çantası tercihi de son sezon tesettür giyim kombini tamamlayacak şekilde seçilmektedir.

 

Şık Tesettür Giyim Modası

Şık parçalar seven ve bu parçalar üzerinde kombin oluşturmak isteyen pek çok kişi sezonun modasını yakından takip etmektedir. Tesettür giyim alanında öncü olan siteler içerisinde toplanan ürünler son zamanların en popüler parçalarını sunmaktadır. Yeni sezon tesettür giyim alışverişi yapacak olan hanımlar için önerilen parçalardan biri saten kumaş gömlek ve eteklerdir. Beraber ikili kombin önerisi de oluşturan bu iki parça, sezonun en şık ürünleri arasında yerini almaktadır. Özellikle omuz hizasından aşağı doğru inen işleme detayları bu gömlek modelini öne çıkarmaktadır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Saten Kumaş Tesettür Gömlek Modası

Saten kumaş ile tasarlanan tüm kıyafetler kendi içerisinde bir tarza sahiptir. Özellikle şık parça seçimleri yapmak isteyen hanımlar için önerilen kıyafet ürünlerinden biri olan saten kumaş gömlekler, sezonun en çok tercih edilen ürünleri arasındadır. Saten kumaş tesettür gömleklerin yaka ve manşet kısımları özel olarak hazırlanmıştır. Üzerinde işleme ve taş detaylarının bulunduğu bu gömlek modelleri pek çok alt giyim ürünü ile beraber kombinlenmektedir. Yeni sezon ürünlerini yakından inceleyerek satın almak isteyen hanımlar bu kategorideki gömlek modellerini takip etmektedir.

Saten Kumaş Etek Modelleri İle Şıklık Oluşturmak

Saten kumaş etek modelleri, dönemin havasını en iyi şekilde yansıtan parçalar arasına girmeyi başarmıştır. Tesettür giyim alışverişinin en önemli bölümünü oluşturan bu etek kategorisi, son zamanların en sık tercih edilen ürünlerini içermektedir. Kategori bakımından büyük ilgi gören parçalar arasında saten kumaş çan kesim etekler en sevilen ürünlerden biridir. Saten kumaş gömlekler ile birlikte kombinlenerek şık görünüm oluşturan ve eteklerin bel kısımlarında ise kalın kuşak ya da deri kemer olduğu görülmektedir.

Saten Modasını Yansıtan Ürünler İle Kombin Oluşturma

Saten kumaş modası, şıklığı ve asilliği ön plana çıkaran ürünleri kapsamaktadır. Saten kumaş gömlekler ve etekler ile ikili kombin oluşturmak isteyen kişiler sezonun moda renklerinden biri olan siyahı tercih etmektedir. Bel kısmına büyük tokalı siyah deri takılarak kombin daha maskülen bir havaya sokulmaktadır. Bu parça için önerilen ayakkabı modellerinden biri ise rugan stiletolardır. Siyah el çanta seçimi ile kombin tamamlanmaktadır.

 

Tesettür Giyim Modasında Nelerden Yararlanabiliriz

Tesettür giyim son yıllarda tarz, model, renk, kombin, elbise ve ferace gibi dış giyimde kendini çok fazla geliştirdi. Bu değişime ayak uydurmak hızına yetişmek gerekiyor. Zamanla kendini geliştiren giyim sektörü tesettür giyim konusunda da oldukça şık ve zarif tasarımlar yapmaktadır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Tesettür giyim olarak daha önceki yıllarda yaş ortalaması yüksek olan kesime hitap eden kıyafetler ve tasarımlar bulunmaktaydı. Son yıllarda bu anlayış kendini her yaşa ve her zevke hitap eden tasarımlara ve modellere bırakmıştır.

Tesettür Giyimde Kullanılan Aksesuarlar

Tesettür giyim piyasası kullandığı aksesuar, kumaş ve takılar ile göz kamaştırıyor. Bu aksesuarların içinde yer alan Fransız danteli tasarımları şık ve zarif göstermektedir. İç giyimde olduğu gibi dış giyimde de Fransız danteli ile süslemektedir.

 

Tesettür Giyim Tasarımları İçin Nerden İlham Alınıyor?

Tasarımcılar tarafından harikalar ortaya çıkarılan tesettür sektörü ilham alınan birçok alan bulunmaktadır. Bu alanlardan yararlanarak gerek zarif ve şık tasarımları gerekse kullandıkları aksesuarlar ile dünya modasına ismini altın harflerle yazdırmıştır.

Bunun gibi birçok şeyden ilham alınmıştır. Mesela; doğada bulunan neredeyse bütün renklerin kullanılması ya da zariflik sembolü olan inciler gibi birçok örnek verilebilir.

Tesettür Giyim Tasarımları İnternet Üzerinden Satış

Son yıllarda gayret popüler olan internetten güvenli alışveriş neredeyse alışveriş anlayışında yarı yarıya değişim yaşattı. İnternet sitelerinde birçok alan gibi tesettür giyim alanında da hizmet veren birçok site bulunmaktadır.

Siteler güvenli internet alışveriş hakkında bilgi verir ve sizi yönlendirir. Bu sitelerde alışveriş yapabilirsiniz, aldığınız üründen memnun değilseniz değişim yapabilirsiniz ya da sorun yaşadığınız ürünü iade edebilirsiniz. Bu tarz bütün kolaylıklar sunulmaktadır.

Tesettür Giyim Mağazacılık Anlayışı

Her alanda rahatça ulaşılabilir olan mağazalar tesettür giyim konusunda da iç giyim, erkek giyim, çocuk giyim ya da spor giyim gibi ayrı bir alan oldu. Sırf tesettür giyim satan mağazalar var. Bu konu kurulan halk pazarlarında da aynı mantıkla ilerlemektedir. Her üründe olduğu gibi tesettür giyimde de kullanılan malzeme kalitesine bağlı kullanım ömrü uzamaktadır.

 

Tesettür Modasına Dair Herşey

Her kadının kendi stiline yön verecek ayrıcalıklı tasarımlar ile hazırlanmış olan tesettür giyim modası yeni yılda da beklentilerin ötesine geçmeyi başarmaktadır. Farklı tarzları ve zevkleri bünyesinde barındırmakta olan tesettür giyim modası ile şıklığınızı ön plana çıkaracak kombinler oluşturmanız mümkün.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Tesettür Giyim Modasında Elbise Ayrıcalığı

Her zaman zarif görünümü ile ön plana çıkmayı başarmış olan tesettür elbise modelleri yine en çok dikkat çeken parçalar arasında yerini almaktadır. Şık ve zarif görünümü ile kurtarıcı parçalar arasında yer alan tesettür elbise modellerini dilediğiniz her yerde kullanabilme imkanına sahipsiniz.

İddialı detaylar kullanılarak hazırlanmış olan tesettür elbise modellerini özel bir davete giderken de tercih edebilir ve şıklığınızla göz kamaştırabilirsiniz.

Serin Havaların Vazgeçilmezi Tesettür Trençkot Modelleri

Serinleyen havalarda sizi soğuktan korurken cool görüntüsü ile de dikkatleri üzerine çeken tesettür trençkot modelleri yine sezona damga vurmayı başarıyor. Bu yıl çok sayıda renk ve model seçeneği ile birlikte karşımıza çıkan tesettür trençkot modelleri özellikle sokak modasında vazgeçilmezler arasında yer almaktadır.

Ara mevsimlerde her zaman kurtarıcı görevi görmekte olan tesettür trençkot modelleri tüm kadınların zevkine yanıt verecek alternatifler sunmaktadır. Şık detaylar ve işlemeler ile hazırlanmış olan tesettür trençkot modelleri özel günlerde de sizlere eşlik etmeyi sürdürmektedir.

Kullanılan kaliteli kumaşlar ile rahatlığı da ön planda tutmakta olan tesettür trençkot modelleri ile bu yıl siz de farkınızı hissettirmeyi başarabilirsiniz.

Rahatlığın Simgesi Tesettür Ferace Modelleri

Rahatlık ve konfor denilince tesettür giyim modasında feraceler her zaman ilk akla gelen seçenekler arasında kendine yer buluyor. Moda dünyasında oldukça eski bir yere sahip olan tesettür ferace modelleri son yıllarda daha şık ve modern çizgiler ile bizlerin karşısına çıkmaktadır.

Tesettür feraceleri günlük hayatınızda tercih ederek hem rahat olmanın keyfini sürebilir hem de kombin yapma derdinden kurtulabilirsiniz. Bu sezon tesettür ferace modelleri çok sayıda renk ve desen alternatifleri ile birlikte moda tutkunlarının beğenisine sunulmuştur.

 

 

 

Yaz Aylarını Yansıtan Triko Tunikler

Kıyafet modasının öncü alanlarından biri olan tesettür giyim, hanımlar için en uygun parçaları sunmaya devam ediyor. Her tarza uyum sağlayacak birbirinden farklı ürünler ile bu sezon oldukça renkli geçecek. Tesettür giyim kıyafet parçalarından biri olan triko kumaş tunikler, yaz renkleri ile farklılık göstermektedir. Sarı rengin hakim olduğu bu sezon tunik modası farklı kombinler için seçenek oluşturmaktadır. Yuvarlak yaka sarı renk triko kumaş düz kesim tunikler ile jean pantolon modası beraber kullanılarak kombin görünümü tamamlanmaktadır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Yaz Modasına Uygun Triko Tunikler

Yaz modası için en çok önerilen parçalardan biri triko tuniklerdir. Triko tunikler, kendi havasına ayrı bir hava katan detaylar ile hanımların beğenisini kazanmaktadır. Görünümü üst düzeye çıkaran bu tunikler, farklı renk seçenekleri ile beğeni toplamaktadır. Bisiklet yaka şekline tasarlanan düz kesim triko kumaş tunikler, yaz modasına uygun ürünler arasınadır. Üst tesettür giyim kategorisini inceleyen hanımlar bunun gibi pek çok farklı ürüne ulaşabilmektedir. Aynı zamanda tesettür tunikler ile farklı görünümler elde etmek isteyen kişiler kombin önerilerini de yakından takip etmektedir.

Sarı Renk Triko Kumaş Tesettür Tunikler İle Kombin Önerisi

Sarı renk triko kumaş tesettür tunikler bu sezonun vazgeçilmez üst giyim parçalarından biridir. Havası ile her tarza uyum sağlayan bu tunikler ile koyu renk mom jean pantolonlar beraber kombinlenmektedir. Yüksek bel cepli olan mom jean pantolonlar ile düz kesim sarı renk triko kumaş tunikler bir arada kullanılmaktadır. Sırt kısmının bedene tam oturması ile fiziği oldukça güzel göstermektedir. Üst giyim modası içerisinde yeni ürün alışverişi yapmak isteyen hanımlar bu tarz kıyafet kombinlerini yakından incelemektedir.

Triko Tunik Modasında Hangi Renkler Moda?

Triko tunik modası her alanda hizmet vermeye devam ediyor. Özellikle tunik modasını yakından takip eden hanımlar kendilerini en iyi hissettikleri ürünlere yönelmektedir. Yeni sezon modası üzerinde alışveriş satın alan kişiler sarı renk başta olmak üzere, soft renklerden olan pudra ve bej renklerini de tercih etmektedir. Farklı görünümler için sunulan canlı renkler de bu sezonun mükemmel triko tunik kombinini oluşturmaya yardımcı olmaktadır.

 

İlkbahar Tesettür Modası

Havalar ısınmaya, çiçekler açmaya başladı. Güneşin tatlı sıcaklığı ile birlikte üzerimizde bulunan kışlıklarımız bir kenara konuldu. İlkbaharın cıvıltısı ve neşesi ilkbahar tesettür modasıyla kıyafetlerinize de cıvıltı ne neşe getirecek. İlkbaharda ne giysem diye düşünenler için modanın, şıklığın adresi modaselvim.com’da Tesettür modelleri yerini aldı. Her bütçeye her bedene ve her zevke uygun kıyafetlerimiz ile sizlerleyiz. Bahar gibi gözünüzü, gönlünüzü açacak ilkbahar tesettür modasında en yeni ürünler stoklarda sizlerle kavuşmak için sabırsızlıkla beklemekte.

Bahar gibi Canlı Renkler

Baharın gelmesi ile gelen cıvıltı desenlerimize renklerimize yansımış olup uygun fiyatlarla sizleri karşılamaktayız. Kaliteli kumaşlar, rahat ve ferah elbiselerle şıklığınıza şıklık katacaksınız. İlkbahar tesettür modası tüm ahenginizi etkileyecek rengarenk ve şık kombinler yapabileceksiniz. Sezonun capcanlı renkleri ile kendinize canlılık katabilirsiniz. Açık renklerin hakim olduğu bu bahar ayında pembe, bebe mavisi, su yeşili, beyaz gibi renkleri tercih ederek sezonun trendlerine uyum sağlayabilirsiniz.

Kumaş Kalitesi

Kumaşlarımız iç göstermez, rahat ve salaştır. Kumaşlar sizi yakmaz ve rahatsız etmez. Narin vücudunuza göre uygun olan kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle sizinleyiz. Ferah ve ince kumaşlarımızla eteklerin elbiselerin içinde kendinizi kuş gibi hissedeceksiniz. Tesettür kıyafetlerimiz bilek hizasında ve topuk hizasındadır.

Kombin Çeşitliliği

Tesettür modasında her çeşit tunik, elbise, ferace, şal, eşarp, etek, triko gibi bir çok çeşidimiz bulunmaktadır. Bu çeşitlilik ile harika kombinler yapabilir baharın cıvıltısı ve renkleriyle yeni sezonda parlayabilirsiniz. Renkler ile bir uyum yakalayabilir yeni sezon kıyafetlerimize göz atarak şık kombinler edinebilirsiniz. Sadece yapmanız gereken tesettür kıyafetlerinizi seçmek ve beğendiğiniz ürünleri sepete eklemenizdir. Tesettür kıyafetlerimizin içinde bunalmak yerine biz size bu sıcak havalarda serinliği vaat ediyoruz. Serin bir gün geçirebilmek için modaselvim.com adresinde beğendiğiniz kıyafetlerle kombin yapabilirsiniz.

Güvenilir ve bir o kadar kaliteden taviz vermeyen sitemizden gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Ürünlerimiz elinize ulaşması anında memnun kalacağınıza emin olmakta ve sizi memnun etmek için elimizden geleni yapmaktayız. Bahar ayına özel indirimlerimiz bulunmaktadır. Yeni sezonda sizleri sitemizde kıyafetlerimizi ise üzerlerinizde görmekten gurur duyar ve memnun oluruz.

 

Tesettür Giyim’de Modaselvim Önerileri

Tesettür giyim, başı kapalı, örtülü, tesettürlü hanımefendilerin genel olarak vücut hatlarını kapatma önceliğine dikkat ederek; oluşturmuş oldukları moda tarzıdır. Tesettür giyim son zamanlarda oldukça popülaritesi artmış bir sektördür. Ayrıca konu tesettür giyim olduğunda tesettür tarzında başörtüsü, şal mevcuttur.

Tüm bunlar dışında tesettürlü hanımlar için üste giyilen kıyafetler, etekler, ceketler, pantolonlar ve elbiseler tesettür giyimde bulunan parçalardandır. Tesettür giyim tarzını benimseyen hanımlar genellikle çoğunluk olarak dini etkenlerden ötürü, bazen de gelenek ve göreneklere bağlılık sebebiyle bu tarz giyinme tarzı tercih edilebilir. Tesettür giyim modasının popülerliğinin artışa geçmesindeki diğer bir sebep ise genç hanımların daha şık giyim seçeneklerine ihtiyaç duymalarıdır.

Tesettürlü Bayanlar Nasıl Giyinmelidir?

Tesettürlü, başörtülü kadınlar için ayrıca tesettür giyim çok şık, modern, zarif, naif olmalarını sağlayacak tasarımlardan oluşmaktadır. Tesettürlü bayanlar için birçok modelde birçok seçenek sunulmaktadır. Yaz sezonunda ayrı kış sezonunda ayrı tasarımlar oluşturulmaktadır. Ülkemizde son dönemlerde giderek artan tesettür mağazası sayesinde tesettürlü hanımlar için bir çok tesettür giyim mağazası bulunmaktadır.

Dilediğiniz ortama uyabilecek çok çeşitli tasarımlarla markalar her sezon hazırlanırlar. Birbirinden oldukça değişik ve de şık olan kıyafetler ile tasarlanmış olunan tesettür giyim modasında çok şık olan ayrıntılar dikkat çekmektedir. Tesettür giyimde çantalar, pantolonlar, etekler, kemerler, bluzlar ayakkabılar, takılar gibi çok çeşitli ürünler bulunmaktadır. Tesettürlü hanımlar için ayrıca dikkat etmeleri gereken bir konu ise renk uyumudur. Hanımların şalları ile kıyafetleri arasında uyum yakalayabilmeleri için tarzlarına dikkat etmeleri gerekmektedir.

Tesettürlü Bayanlar İçin Alışveriş Seçenekleri Nelerdir?

Tesettürlü bayanlar için bir çok farklı alışveriş seçeneği mevcuttur. Tesettürlü hanımlar dilerlerse online dilerlerse çeşitli tesettür giyim mağazalarından alışveriş yapabilirler. Ayrıca alışverişlerinde genellikle pastel tonlarda seçimler yaparlar. Kabarık etekler, saten etekler, desenli elbiseler, beyaz rengi krem rengi bluzlar ve daha bir çok seçenek mevcuttur. Bunlar dışında tesettürlü hanımlar şallarının rengi ile kıyafetlerini kombinleri dilerlerse şıklaştırabilirler dilerlerse de gündelik bir hale getirebilirler. Tesettürlü hanımlar için dikkat etmeleri gereken ayrı bir konu ise çok fazla dar seçimler yapmamalarıdır.

 

 

Tesettür Giyim Yeni Sezon Ürünleri

Tesettür giyim ürünlerine ilgili olan hanımlar, yeni sezon parçalarını da kaçırmadan satın almaktadır. Herkesin tarzına yönelik yapılan yeni sezon parça tasarımları, geniş kitlelere ulaşmaktadır. Tesettür giyim modasından anlayan ve bu modayı yakından takip eden kişiler için yeni sezonun tunik modelleri farklı desen seçenekleri il göz kamaştırmaktadır. Kış sezonu içerisinde kullanılan parçalardan biri olan tunikler, fraklı kesim pantolonlar ile birleşerek muhteşem tesettür kombin görünümü oluşturmaktadır.

Kazayağı Desenli Tesettür Tunik Modelleri

Yeni sezon desenlerinden biri olan kazayağı, tasarlanan pek çok kıyafet üzerinde kendisini göstermektedir. Yapılan tasarımlarda sık sık geçirilen bu desen, renkleri ile tuniğe ayrı bir hava katmaktadır. Sevilen tunik modellerinden biri olan düz kesim ya da yarasa kol detaylı tunik modelleri üzerinde kazayağı desenleri görülmektedir. Tuniğin bel kısmına takılan siyah deri kemer ise bu sezonun vazgeçilmez modasını hanımlara sunmaktadır. Yakası bisiklet yaka şeklinde tasarlanan kazayağı desenli tunik modelleri renk seçenekleri ile hanımlara sunulmaktadır.

Kazayağı Desenli Tunik Modellerinde Renk Seçenekleri Nelerdir?

Kazayağı desenli tesettür tunik modelleri sezonun tesettür giyim modası üzerinde en dikkat çeken detaylardan biridir. Farklı renk seçeneklerinin olması, tunik alışverişi yapacak olan kişiler için çeşitliliği arttırmaktadır. Kazayağı desenleri ile şıklığını ön plana çıkaran tuniklerde, siyah beyaz, siyah kırmızı, siyah bej ve siyah yeşil renkleri görülmektedir. Daha açık tonlar tercih etmek isteyen kişiler için lila ile beyaz ve beyaz ile bej renkleri ile de tunikler tasarlanmıştır. Pek çok farklı tunik kombini yapmak isteyen kişiler yeni sezon tunik renklerinden satın alarak tarzını ön plana çıkarmaktadır.

Kazayağı Desenli Tunikler İle Kombin Oluşturma

Kazayağı desenli tunik modellerinde bu sezon siyah ve beyaz renkleri hakimdir. Belinin salaş kesim bırakılması ile bu tuniğin bel kısmına kalın, büyük tokalı siyah deri kemer takılmasını sağlamaktadır. Yeni sezon alışverişi yapacak olan kişiler sezonun yumuşak dokulu jean pantolonu olan İspanyol paça pantolonu bu kombini oluşturmada tercih etmektedir. Bu pantolon ile tuniğin beraber kombinlenmesi hem iş alanında hem de sosyal çevre içerisinde kişinin modern bir hava yaratmasını sağlayacaktır.

 

Triko Modası İle Yeni Sezon Tunikler

Tesettür giyim oldukça geniş kapsamlı moda ürünlerinden oluşmaktadır. Herkes için uygun olan trend parçalar sitemiz içerisinde sunulmaktadır. Sezonun modasını oluşturan trend parçaların başında yer alan triko kumaş tunikler ise son zamanların en rahat üst giyim ürünlerinden biridir. Yumuşak kumaş dokusu ile sevilen ve farklı kombin seçenekleri oluşturan bu tunikler, desenli ve çizgili modelleri ile göz kamaştırmaktadır. Herkesin tarzına uyacak triko tunikler, farklı beden seçenekleri ve kombin önerileri ile en çok tercih edilen tesettür giyim parçaları arasında yerini almaktadır.

Çizgili Triko Tunikler İle Kombin Önerisi

Çizgili triko tunik modası pek çok farklı görüntüye sahiptir. Hem enine hem boyuna tasarlanan çizgili tunikler, kişinin fiziğine uygun şekillerde sunulmaktadır. Çizgili triko kumaş tunikler ile kombin oluşturmak isteyen kişiler lacivert üzeri beyaz çizgili tunikler ile boru paça koyu renk jean pantolon kombini yapmaktadır. Alt giyim ürünleri arasında yer alan ispanyol paça beyaz jean pantolonlar da bu kombin için uygun seçeneklerden biridir. Yüksek topuklu ayakkabı ve beyaz düz taban spor ayakkabılar ile iki farklı kombin seçeneği oluşturmaktadır.

Desenli Triko Tunikler İle Kombin Önerisi

Son dönemlerin en rahat tesettür giyim parçalarından biri olan desenli triko kumaş tunikler, modaya damga vurmaktadır. Yapılan tasarımlar ile dikkat çeken tunik sezonu içerisinde birbirinden renkli çiçeklerin olduğu tunikler satışa çıkmaktadır. Bu renkli çiçeklerin olduğu tunikler ile önerilen parçalardan biri havuç kesim keten pantolonlardır. Zevkli tarza sahip olan kişiler için sunulan bu kombin günlük hayatta kullanılan en rahat görünümlerden biridir. Spor ayakkabı ya da babet seçenleri ile kombin tam görünümünü almaktadır.

Sade Renk Triko Kumaş Tunik Kombin Önerisi

Sezonun önerilen renkleri arasında yer alan bej ve beyaz bu tarz tunikler için en sade ve minimalist görünümü oluşturmaktadır. Sade kombinlerden hoşlanan hanımlar için önerilen bu tunik modellerinin altına aynı kumaş yapısına veya rengine sahip pantolonlar tercih edilmektedir. Belinde bulunan taba renk ya da hasır kemer ise bu kombini tamamlayacak parçalardan biridir. Kombini hareketlendirmek isteyen kişiler renkli şal seçimi yapmaktadır.

 

Modaya Uyum Sağlayan Tesettür Giyim

Gelişen moda sektörüne uyum sağlayan tasarımlar, kadın kullanıcılara hitap edecek şekilde yenilenmektedir. Tüm kullanıcıların beden aralığına ve tarzına göre şekillenen tasarımlar, birçok ürün çeşidi ile kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Farklı tasarımlara ve geniş renk yelpazesine sahip olan ürünler, kullanıcıların gereksinimleri çerçevesinde oluşmaktadır. Söz konusu ürünler, beden aralıkları, renk çeşidi, mevsim özellikleri, kumaş tipi ve çeşidi gibi birçok opsiyonu içerisinde bulundurmaktadır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Tesettür Giyim Modelleri

Günlük olarak veya özel günlerde tercih edilmek üzere oluşan tesettür giyim modelleri Moda Selvim sayfasında kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Hem mevsimlere göre değişiklik gösteren hem de geniş beden aralığı sunan ürünler, farklı tasarımları ile yer almaktadır. Günlük olarak tercih edilen ürünlerin başlıcaları şunlardır; tunik, elbise, pantolon, etek, buz, kazak, ferace, hırka ve benzeri kıyafet gruplarından oluşmaktadır.

Tunik modelli kıyafetler, diz hizasına kadar olan uzunlukları ile dikkat çekmektedir. Kullanım sırasında pantolon veya etek ile kombinlenmektedir. Elbise ve etek modelleri ise boy uzunluklarına göre çeşitlilik oluşturmaktadır. Midi boy ve maksimum boy seçenekleri ile etek ve elbise modelleri sayfa üzerinde yer almaktadır. Aynı zamanda kullanım sırasında ve temizlik aşamalarında uyulması gereken adımları, söz konusu ürünlerin açıklama kısımlarında görmek mümkündür.

Farklı Mevsimlere Uyum Sağlayan Tesettür Giyim

Kıyafet tercihi oluşturulurken en önemli kriterlerin başında hava durumu ve mevsim koşulları gelmektedir. Kullanıcıların her daim faydalanabilmesi açısından tüm mevsimlere uyum sağlayabilecek düzeyde ürünler bulunmaktadır. Kış ve sonbahar mevsimlerinde tercih edilen tesettür giyim çeşitleri, kaban, kazak, hırka, etek, pantolon, ferace, pardesü ve mont gibi ürünleri içerisinde bulundurmaktadır.

Yaz ve ilkbahar mevsimlerinde tercih edilen kıyafetler ise bluz, tunik, elbise, etek ve benzeri ürünleri bulundurmaktadır. Söz konusu ürünlerin içerisinde yer alan kumaş materyalleri, ürünün tipine göre değişiklik göstermektedir. Kullanım sırasında ürünler mevsim şartları ile doğru orantı göstermektedir.

Moda Tasarımını Barındıran Tesettür Giyim Çeşitleri

Modaya uyum sağlaması yönünden birçok abiye giyim çeşitleri de bulunmaktadır. Özel ve günlük kullanımlara hitap eden şal modelleri, desen ve renk çeşitliliği sayesinde farklılık oluşturmaktadır. Abiye kıyafet modelleri, taş, payet, zımba ve benzeri aksesuarları üzerinde bulundurmaktadır.

 

Tesettür Giyim Modasında Son Sezon Gömlekler

Tesettür modasını yansıtan parçalar son zamanların en trend ürünleri olarak sitemizde yer almaktadır. Pek çok kişinin severek kullandığı tesettür giyim ürünleri olarak gömlek modası en güzel hali ile vitrinlerde yerini almaktadır. Saten kumaş gömlekler inci düğme detayları ile tesettür giyim içerisinde en çok beğeni toplayan ürünlerden biri olmayı başarmıştır. Asil duruşu ile sevilen bu gömlek, tesettür üst giyim kategorisinde yer almaktadır. Giyim tarzını yumuşatmak ya da son sezon ürünler ile kombin oluşturmak isteyen hanımlar saten gömleklere göz atmaktadır.

Tesettür Giyimde Saten Gömlek Modası

İçerisinde pek çok alanda ürün barındıran tesettür giyim aralıksız yeni ürünler sunmaktadır. Sezonun beğenilen parçalarından biri olan saten kumaş tesettür gömlekler, üst giyim kategorisinin yıldızlı parçalarından biridir. Oluşturulan kombinler için uygun parça önerisi sunan saten kumaş gömlekler, sezonun canlı ürünlerini müşterilerine sunmaktadır. Pek çok farklı görünüm sunan bu gömlekler, tesettür kıyafet parça seçimlerinde de oldukça yardımcı olmaktadır. Hem gece hem de gündüz kombinlerinde kullanılan bu parçalar üst giyim kategorisinde yer almaktadır.

Tesettür Saten Gömlek İle Kombin Önerisi

Yeni sezon ürünlerinden biri olan saten gömlekler, kombin oluşturmada yardımcı olurken aynı zamanda yumuşak bir geçiş sunmaktadır. Tarzını şık ve modern bir tarz içerisine sokmak isteyen hanımların tercihi olan bu tesettür saten gömlekler pek çok farklı renkte kumaş pantolon ile kombinlenmektedir. Pudra renk saten gömleğin altına beyaz kumaş pantolon modern görünüm sunan parçalar arasında yer almaktadır. Beline takılan ince gümüş renk kemer ile bu kombin daha şık hale girerken çanta ve ayakkabı seçimlerinde de beyaz tonlar kullanılmaktadır.

Yeni Sezon Gömlek Modasında Saten Gömlek Renkleri

Saten gömlek modasında tercih edilen gömlek kesimleri ve renkleri kategori içerisinde farklılık göstermektedir. Son zamanlarda saten gömlek tasarımları üzerinde pudra renk ve balköpüğü renkleri en beğenilen renkler arasındadır. Aynı zamanda eskimeyen beyaz, siyah ve lacivert renkleri de sezonun modern duruş sergileyen renkleri arasında girmektedir. Salaş kesim saten gömlek seçimi yapacak olan kişiler genellikle oluşturdukları kombinlerde soft renk tercihi yaparak tarzını göstermektedir.

 

Tesettür Giyim Kategorisi İçerisinde Rahat Elbise Seçimleri

Tesettür elbise satışı yapılan sitemiz son sezonun trend parçalarını sunmaktadır. Tesettür giyim kategorisinde yer alan rahat elbise modelleri arasında hem sonbahar hem de ilkbahar aylarında giyilebilen fitil kumaş esnek elbiselerdir. Bu elbise modellerinin sevilerek tercih edilmesinin başlıca nedeni tasarlana kumaş dokusudur. Oldukça yumuşak kumaş dokusuna sahip olan fitil kumaş elbise modellerinin alt etek kısmı A kesim olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda balık formunda ve çan etek olarak da tesettür giyim elbiseleri mevcuttur.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

A Kesim Fitil Kumaş Tesettür Elbise Modelleri

A kesim fitil kumaş tesettür elbise modelleri sezonun en rahat ve modern görünüm elbise seçeneklerinden biridir. Bu elbise kategorisini inceleyen ve rahat elbise satın almak isteyen kişiler A kesim üst beden kısmı bedene tam oturan elbise modellerine göz atmaktadır. A kesim formunda tasarlanan tesettür giyim elbiseler için kullanılan renkler başlıca vizon ve bej renkleridir. Rahat ve günlük kombin oluşturmak isteyen kişilerin satın aldığı bu elbise modeli sezon içerisinde en çok talep alan ve ilgi gören elbiselerden biridir.

Balık Formlu Fitil Kumaş Tesettür Elbise Modeli

Balık form elbiseler fiziği oldukça güzel ince ve uzun gösteren elbise modellerinden biridir. Bu elbise modeli ile kendi tarzını oluşturmak isteyen kişiler siyah renkte tasarlanan balık form elbiseleri satın almaktadır. Yaka kısmının şal ile uyumlu olduğu bu modeller hem akşam hem de gündüz kombinleri için en çok aranan elbise modellerinden biridir. Gündüz kombinlerde daha açık renk seçimi yapılırken akşam kombinleri için siyah ve lacivert renkleri tercih edilmektedir. Kombinin rahat duruşu ve havası ile son dönemlerin en sevilen elbiselerinden biridir.

Çan Etek Modelli Fitil Kumaş Tesettür Elbise Modeli

Çan etek formunda tasarlanan elbiseler her daim fiziği net gösteren elbiselerden biridir. Rahatlığı ve modern duruşu ile sevilen bu parça, sezon boyunca en çok tercih edilenler arasında yerini almaktadır. Kırmızı ve vizon renklerinde oluşturulan tasarımları ile fitil kumaş esnek yapısı sezonun trend ürünlerinden biridir. En sevilen kombinler için kullanılan bu model elbiselerde renk uyumu dikkat çekmektedir.

 

Sevilen Tesettür Modası 2021 Parçaları

Sevilen tesettür moda parçaları, yenilenen kategoriler halinde hanımlara sunulmaktadır. Tesettür parçaları yakından inceleyen ve son modayı takip eden kişiler için önerilen pek çok 2021 tesettür parçası bulunmaktadır. 2021 sezonunun en beğenilen üst giyim ürünlerinden biri şüphesiz saten uzun gömleklerdir. Farklı renk çeşitleri ile her tarza uyum sağlayan bu gömlek modelleri, yeni sezon içerisinde en çok satın alınan parçalardan biri haline gelmektedir. Yeni sezonu takip ederek bu saten gömleklere ulaşmak isteyen kişiler sitemiz üzerinden yenilenen modellere göz atmaktadır.

Tesettür Giyim Saten Gömlek Modelleri Nelerdir?

Saten gömlek modelleri tesettür giyim içerisinde yer alan ve pek çok hanımın gözde parçası haline gelen ürünlerden biridir. Dolabını yeni sezon ürünleri ile baştan aşağı yenilemek isteyen hanımlar bu sezon tesettür gömlek seçeneklerinden biri olan saten kumaş gömleklere yönelmektedir. Saten kumaş gömleklerin yaka kısmının uzun ve dik tutulması da gömleğin havasına ayrı bir hava katmaktadır. Farklı renklerde özel olarak hazırlanan bu gömlek modelleri pek çok alt giyim ürünü ile beraber kullanılmaktadır. Geniş ve salaş kesim seçenekleri bu kategori içerisinde sunulmaktadır.

Tesettür Saten Gömlek Renk Seçenekleri Nelerdir?

Tesettür saten gömlek modelleri, 2021 sezonunu en net şekilde yansıtan parçalar arasında yer almaktadır. Modaya uygun giyinmek ve farklı kombinler oluşturmak isteyen kişiler pek çok renk seçeneği bulunan saten gömleklere yönelmektedir. Saten gömleklerin renk seçenekleri olarak bej, fildişi, füme ve kahve tonları en sevilen renklerdir. Aynı zamanda bu renklerde tasarlanan gömlekler saten kumaş ile birleşerek daha havalı bir görünüm oluşturmaktadır. Sezon içerisinde saten gömlek alışverişi yapacak olan hanımlar bu renk seçeneklerinden yararlanmaktadır.

Saten Gömlek İle Tesettür Kombin Önerisi

Saten gömlek modelleri arasında salaş kesim ve kahve tonlarında tasarlanan gömlekler kot pantolonlar ya da kumaş pantolonlar ile beraber kombinlenmektedir. Özellikle jean pantolon tercihi yapan hanımlar, saten kumaş ile modern havasını dışarıya net bir şekilde göstermektedir. Bu kombinde deri ceket ya da uzun trençkot tercihi yapılmaktadır. Taba renk süet kumaş botlar ile şık ve modern kombin görünümü tamamlanmaktadır.

 

Modaselvim.com’da Tesettür Kombin Önerileri

Tesettür giyimi son yıllarda kendini endüstriyel olarak epey bir geliştirdi. Önceden tesettür giyimine yapılan endüstriyel yatırımın bu denli az olmasının sebebi belki de tesettürlü kadınların da bir tarzı olabileceğinin göz ardı edilmesi idi. Ancak artık ülkemizde bu tekstil açığını kapatacak kadar çok mağaza ve internet sitesi var.

Modaselvim.com Sitesini Neden Tercih Etmeliyim?

Modaselvim.com tesettür giyim internet sitelerinden biridir ve yalnızca tesettürlü kadınlar için değil muhafazakar giyinmeyi tercih eden diğer kadınlar için de seçenekleri arttırmış ve yüzleri gülümsetmeyi başarmıştır. Aynı zamanda modaselvim.com tesettürlü kadınları tek tiplikten çıkarıp tarzlarını yansıtma ve sayısız kombin yapma imkanı vermiştir.

Tesettürlü Kadınlar İçin Kombin Önerileri

Tesettürlü bir kadın artık cool, havalı, şık, ya da spotif görünebilir. Bunlar sizin tarzınıza bağlıdır. Ancak bu kadar çeşit içinde tarzıma göre nasıl kombin yapacağım, şalımı neye göre seçeceğim ya da kombinimi aksesuarlarla nasıl besleyeceğim diye düşünüyorsanız sizler için birkaç kombin önerimiz var.

Modaselvim.com’da Spor Giyim

Tesettürlü bir kadınsanız ve aynı zamanda sportif bir tarzınız var ise size mavi bir mom jean pantolon üzerine beyaz renk bir tişört ile oduncu kareli salaş bir gömlek giyebilirsiniz. Aynı zamanda modaselvim.com da birbirinden güzel renkleri olan eşofman takımları da bulabilirsiniz. Kombin ayakkabınız ise beyaz bir sneaker olabilir. Sportif tarzınızın tamamlayıcısı ve tesettür giyim için olmazsa olmazlardan olan düz renk bir penye şal takabilirsiniz. Bu kombin ile uzun kulplu bir omuz çantası ya da orta boy bir sırt çantasını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Modaselvim.com’da Şık Ve Spor-Şık Giyim

Şık bir özel gün tesettür kombini yapmak istiyorsanız kemerli bir uzun elbise tercih edebilirsiniz. Elbisenizin altına giyebileceğiniz rugan bir stiletto ile de şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Kombininizin şalı ise seçtiğiniz elbiseden daha açık renkli bir ipek şal eşarp olabilir. Elinize ise bir baget çanta alabilirsiniz.

Gündelik bir kombin yapmak istiyorsanız, balıkçı yaka bir triko ve kot etek tercih edebilirsiniz. İster spor ayakkabı ile ister topuklu kapalı bir ayakkabı ile kombinizi tamamlayabilirsiniz. Kombininizin şalını ise pamuklu seçebilir, spor-şık ve bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

 

Tesettür Giyimde Tarz Parçalar

Tesettür modasında yankı uyandıran parçalar, her sezon farklı şekillerde hanımlara sunulmaktadır. Genellikle tarz parça arayışı içerisinde olan hanımlara sunulan tesettür giyim parçalarından biri salaş kesim pantolonlar ve desenli salaş gömleklerdir. Bu iki parçanın beraber kullanılması ile oluşturulan kombinler şıklığı üst seviyeye çıkarırken aynı zamanda tarz bir görünüm de sunmaktadır. Salaş kesim pantolon modelleri arasında yer alan jean pantolonların üzerindeki desenli baskılar ise pantolonu farklı bir tarz içerisine sokmaktadır.

Tesettür Giyimde Tarz Pantolonlar

Salaş kesim jean pantolonlar, tesettür giyim modasının olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Hanımlar tarafından sevilerek tercih edilen bu pantolon modelleri, desenli baskıları ile adeta göz kamaştırmaktadır. Pantolon ucu kısımlarında bulunan çiçek desenli işlemeler ve baskılar son sezon modasını net olarak yansıtmaktadır. Bunun yanı sıra mom jean tarzında bol paça şeklinde tasarlanan bu pantolonların bel kısmına takılan ışıltılı kemerler ise pantolonun tarzına ayrı bir tarz katmaktadır. Pantolon ucu kısımlarında olan püskül detayları son zamanların en beğenilen detayları arasındadır.

Tesettür Giyim Modasında Tarz Gömlek Modelleri

Tesettür giyim modasını takip eden hanımlar için sunulan pek çok model arasında tarz gömlekler bulunmaktadır. Büyük cep detaylı ve dik yakalı gömlek modelleri tüm alt giyim parçaları ile uyum içerisine girmektedir. Tesettür giyim içerisinde en sevilen gömlek modellerinden biri olan kırmızı ve siyah kazayağı desenli salaş kesim ve gömlek ucu püskül detaylı modeller, bu sezonun gözde parçaları arasında yerini almaktadır. Özellikle gömleğin büyük cep detayının bulunması da gömlek tarzına ayrı bir hava katmaktadır. Cep kısmında farklı işleme ve baskı çeşitleri de görülmektedir.

Tarz Giyim Parçaları İle Kombin Oluşturma

Sezonun beğenilen salaş kesim pantolon ve gömlek modelleri beraber kullanılarak modaya kombin yönü vermektedir. Pek çok hanım tesettür giyim kıyafetleri ile kombin oluşturmada sıkıntı çekmektedir. Yeni sezon ürünlerinden olan salaş kesim gömlek ile pantolonlar beraber kullanılarak muhteşem bir görünüm sunmaktadır. Siyah botlar ile desteklenen bu gömlekte çanta olarak sırt çantası tercih edilmektedir. Pek çok yaş kitlesine hitap eden bu kombin önerisi yeni sezonu belirleyen görünümler arasındadır.

 

Tesettür Giyimin Gelişimi Ve Yükselişi

Tesettür giyim, moda endüstrisinde şimdiye kadar göz ardı edilen veya gerçek potansiyeli kullanılmamış bir moda çizgisine sahipti. Tesettür ve mütevazı kıyafetlere sadece Müslüman ve muhafazakar kadınlar için değil, mütevazı giyinmeyi tercih eden farklı din ve kültürlerden kadınlar da ihtiyaç duymaktadır. Tesettür modasına olan talep karşılanmadan önce bu tarz giyim tarzını benimseyen kadınların marka ve model tercihleri ​​maalesef oldukça sınırlıydı.

Kendi zevklerine ve yaşam tarzlarına uygun kıyafet ve aksesuar bulmakta zorlanan kadınlar, genellikle gündelik giyim mağazalarının raflarını karıştırarak veya çok az sayıda bulunan sınırlı model ve çeşitlere razı olmak zorunda kaldıklarında aradıklarını elde edebildiler. başörtüsü mağazaları. Bu ihtiyaç sadece günlük kıyafetlerde değil, gece elbiselerinde, spor kıyafetlerinde, aksesuarlarda ve plaj kıyafetlerinde de kendini göstermiştir. Hazır giyim sektöründeki böylesine büyük bir ihtiyaç bir yatırım potansiyeli olarak kabul edilmekte ve nihayet bu büyük talebi karşılamak için başta Türkiye olmak üzere dünya çapında büyük adımlar atmaya başlamıştır. Böylece büyük tesettür giyim markaları ve alıştığımız online alışveriş platformları ortaya çıktı.

 

Tesettür Giyimin Gelişimine En Önemli Etken

Türkiye’de ve dünyada tesettür ve ne kadar mütevazı giyim İstanbul Mütevazı Moda Haftası, yani Muhafazakar İstanbul Moda Haftası’nda şüphesiz ana sektör bir başka olay oldu. Türkiye’de ilk kez düzenlenen muhafazakar moda etkinliği, 2016 yılında ilk kez İstanbul Mütevazı Moda Haftası Haydarpaşa Garı’nda gerçekleştirildi. Renkli defileler ve tasarımların yer aldığı etkinliğin tamamında yerli ve yabancı yüzlerce marka ve on binlerce katılımcı yer aldı.

Son yıllardaki peçe, hem Türk moda sektörünün vazgeçilmez bir parçası haline gelen hazır giyim moda sektöründe milyonlarca kadının hem de kendilerini ifade etmelerine imkan verecek kadar önemli bir adım, markanın çok önemli olduğunu gösterecek büyük bir başarı ve perde. . Yıllardır hak ettiği değeri nihayet bulmayı başaran mütevazı giyim sektörü ve başörtüsünün başarısı sayesinde kadınlar daha özgür ve moda daha güçlü olmaktadır.

Tesettür Algısı Değişimi

Gençlerde dinin belirleyicisi belirlendi Etkisi ve dini hassasiyeti başörtüsü algısını etkiler. Başörtüsü ile saçları ve dini olarak görülmemesi gereken yerleri örtmek, giyime duyarlılık ve samimi olmayanların dışındaki davranışların önemi gençleri kıyafet seçiminde duyarlı hale getiriyor. Bu hassasiyet indeksi yüksek olmasına rağmen, tanrısallık yine yüksek bir trend gösteriyor. İslami kriterlere dikkat etmek ve giyinmekten kaçınmak gibi özellikler de oldukça kabul görüyordu. Ama öte yandan kıyafet kuralı şık Tesettür modasını yakalama ve takip etmede yüksek trend gösteriyor gibi görünüyor.

Tesettür giyimde trendler İslam çizgisinde kendini göstermiş olsa da pratikte modadır. ve zamana nasıl ayak uyduracağını anlaması gereken gençlerin varlığı. Gençlik, özellikle çağdaş yaşam tercihleri dünyadaki konumunuz, ancak inancın boyutlarını göz ardı etmeden, modernizasyonla yeni düzene uyum sağlamasını sağlıyor. Kısacası tesettür giyim bu denli değişerek gelişim göstermesinde en büyük etkenlerden bir tanesi gençlerin göstermiş olduğu talep çılgınlığıdır.

 

 

1 2 3 13