Tesettür Giyim’de Modaselvim Önerileri

Tesettür giyim, başı kapalı, örtülü, tesettürlü hanımefendilerin genel olarak vücut hatlarını kapatma önceliğine dikkat ederek; oluşturmuş oldukları moda tarzıdır. Tesettür giyim son zamanlarda oldukça popülaritesi artmış bir sektördür. Ayrıca konu tesettür giyim olduğunda tesettür tarzında başörtüsü, şal mevcuttur.

Tüm bunlar dışında tesettürlü hanımlar için üste giyilen kıyafetler, etekler, ceketler, pantolonlar ve elbiseler tesettür giyimde bulunan parçalardandır. Tesettür giyim tarzını benimseyen hanımlar genellikle çoğunluk olarak dini etkenlerden ötürü, bazen de gelenek ve göreneklere bağlılık sebebiyle bu tarz giyinme tarzı tercih edilebilir. Tesettür giyim modasının popülerliğinin artışa geçmesindeki diğer bir sebep ise genç hanımların daha şık giyim seçeneklerine ihtiyaç duymalarıdır.

Tesettürlü Bayanlar Nasıl Giyinmelidir?

Tesettürlü, başörtülü kadınlar için ayrıca tesettür giyim çok şık, modern, zarif, naif olmalarını sağlayacak tasarımlardan oluşmaktadır. Tesettürlü bayanlar için birçok modelde birçok seçenek sunulmaktadır. Yaz sezonunda ayrı kış sezonunda ayrı tasarımlar oluşturulmaktadır. Ülkemizde son dönemlerde giderek artan tesettür mağazası sayesinde tesettürlü hanımlar için bir çok tesettür giyim mağazası bulunmaktadır.

Dilediğiniz ortama uyabilecek çok çeşitli tasarımlarla markalar her sezon hazırlanırlar. Birbirinden oldukça değişik ve de şık olan kıyafetler ile tasarlanmış olunan tesettür giyim modasında çok şık olan ayrıntılar dikkat çekmektedir. Tesettür giyimde çantalar, pantolonlar, etekler, kemerler, bluzlar ayakkabılar, takılar gibi çok çeşitli ürünler bulunmaktadır. Tesettürlü hanımlar için ayrıca dikkat etmeleri gereken bir konu ise renk uyumudur. Hanımların şalları ile kıyafetleri arasında uyum yakalayabilmeleri için tarzlarına dikkat etmeleri gerekmektedir.

Tesettürlü Bayanlar İçin Alışveriş Seçenekleri Nelerdir?

Tesettürlü bayanlar için bir çok farklı alışveriş seçeneği mevcuttur. Tesettürlü hanımlar dilerlerse online dilerlerse çeşitli tesettür giyim mağazalarından alışveriş yapabilirler. Ayrıca alışverişlerinde genellikle pastel tonlarda seçimler yaparlar. Kabarık etekler, saten etekler, desenli elbiseler, beyaz rengi krem rengi bluzlar ve daha bir çok seçenek mevcuttur. Bunlar dışında tesettürlü hanımlar şallarının rengi ile kıyafetlerini kombinleri dilerlerse şıklaştırabilirler dilerlerse de gündelik bir hale getirebilirler. Tesettürlü hanımlar için dikkat etmeleri gereken ayrı bir konu ise çok fazla dar seçimler yapmamalarıdır.

 

 

Bir cevap yazın