Tesettür Giyim Tarzı Oluşturma

Günümüzde tesettür giyim tarzı sıklıkla kullanılan bir giyim modelidir. Özellikle teknolojinin gelişmesi ile birlikte çok sayıda ve çeşitli renklerde tesettür giyim modelleri de ortaya çıkmıştır. Pek çok modelin, desenin ve şeklin bulunmasının mümkün olduğu tesettür kıyafetleri gidilecek olan mekâna, kumaşın türüne, yapısına ve tercihlere göre değişiklik gösterir.

Tesettür Giyimde Elbise Modellerinin Kullanımı

Tesettür giyim tarzında en yaygın olarak tercih edilen kıyafet çeşitlerinden bir tanesi olan elbiseler çok sayıda çeşide sahiptir. Gidilecek olan mekânın yapısına uygun olarak tesettür elbiselerinin modelleri ve çeşitleri de farklılık gösterir. Eğer özel davetlere, nişanlara, düğünlere ya da mezuniyet gibi önemli günlere gidilecekse daha süslü ve şık kesimler tercih edilir. Bu modellerde genel olarak işleme detayları olan elbiseler tercih edilir. Bununla birlikte parlak boncuklardan veya kristal taşlardan oluşan abiye modelleri de tesettür giyiminde sıklıkla kullanılır. Uzun ve tül kumaşı ile yapılmış olan elbiseler özellikle akşam davetlerinde kullanıma ideal bir çeşittir. Her çeşit rengin kullanılabildiği tesettür abiyelerinde kumaşın cinsi parlak bir yapıya sahip olabileceği gibi mat bir yapıya da sahip olabilir.

Tesettür Giyimde Spor Tarzın Kullanımı

Spor tarzlar genellikle gündelik yaşamda en çok tercih edilen ve en çok kullanılan bir giyim tarzıdır. Hem rahatlığı hem de görselliği açısından spor tarzlar, tesettür giyimde sıklıkla kullanılır. Spor tarz tesettür giyimi hemen hemen her alanda kullanılan bir giyim tarzıdır. Özellikle dışarı çıkarken, okula giderken, market alışverişlerini gerçekleştirirken, arkadaş buluşmalarında toplanırken ve benzeri çeşitli alanlarda bu giyim tarzı tercih edilir. Tesettür giyimde spor tarzı kullanılırken en çok tercih edilen modellerden bir tanesi kapüşonlu ceketlerdir. Bu ceketler hem bol hem de oldukça rahattır. Özellikle havanın soğuk olduğu zamanlarda kullanılan hırkalar spor ayakkabıları ile iyi bir uyum sağlar.

Tesettür Giyiminde Kullanılan Renkler

Tesettür giyimde tercih edilen renkler mekânlara göre değişiklik gösterir. Akşam yapılan ya da özel kapsamlı davetlerde genellikle koyu renkler tercih edilir. Spor giyim tarzında ise daha çok açık renklere sahip olan tesettür giyim modelleri tercih edilir. Yaz aylarında özellikle beyaz rengin kullanımı yaygındır.

Ürünlerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Bir cevap yazın