Triko Modası İle Yeni Sezon Tunikler

Tesettür giyim oldukça geniş kapsamlı moda ürünlerinden oluşmaktadır. Herkes için uygun olan trend parçalar sitemiz içerisinde sunulmaktadır. Sezonun modasını oluşturan trend parçaların başında yer alan triko kumaş tunikler ise son zamanların en rahat üst giyim ürünlerinden biridir. Yumuşak kumaş dokusu ile sevilen ve farklı kombin seçenekleri oluşturan bu tunikler, desenli ve çizgili modelleri ile göz kamaştırmaktadır. Herkesin tarzına uyacak triko tunikler, farklı beden seçenekleri ve kombin önerileri ile en çok tercih edilen tesettür giyim parçaları arasında yerini almaktadır.

Çizgili Triko Tunikler İle Kombin Önerisi

Çizgili triko tunik modası pek çok farklı görüntüye sahiptir. Hem enine hem boyuna tasarlanan çizgili tunikler, kişinin fiziğine uygun şekillerde sunulmaktadır. Çizgili triko kumaş tunikler ile kombin oluşturmak isteyen kişiler lacivert üzeri beyaz çizgili tunikler ile boru paça koyu renk jean pantolon kombini yapmaktadır. Alt giyim ürünleri arasında yer alan ispanyol paça beyaz jean pantolonlar da bu kombin için uygun seçeneklerden biridir. Yüksek topuklu ayakkabı ve beyaz düz taban spor ayakkabılar ile iki farklı kombin seçeneği oluşturmaktadır.

Desenli Triko Tunikler İle Kombin Önerisi

Son dönemlerin en rahat tesettür giyim parçalarından biri olan desenli triko kumaş tunikler, modaya damga vurmaktadır. Yapılan tasarımlar ile dikkat çeken tunik sezonu içerisinde birbirinden renkli çiçeklerin olduğu tunikler satışa çıkmaktadır. Bu renkli çiçeklerin olduğu tunikler ile önerilen parçalardan biri havuç kesim keten pantolonlardır. Zevkli tarza sahip olan kişiler için sunulan bu kombin günlük hayatta kullanılan en rahat görünümlerden biridir. Spor ayakkabı ya da babet seçenleri ile kombin tam görünümünü almaktadır.

Sade Renk Triko Kumaş Tunik Kombin Önerisi

Sezonun önerilen renkleri arasında yer alan bej ve beyaz bu tarz tunikler için en sade ve minimalist görünümü oluşturmaktadır. Sade kombinlerden hoşlanan hanımlar için önerilen bu tunik modellerinin altına aynı kumaş yapısına veya rengine sahip pantolonlar tercih edilmektedir. Belinde bulunan taba renk ya da hasır kemer ise bu kombini tamamlayacak parçalardan biridir. Kombini hareketlendirmek isteyen kişiler renkli şal seçimi yapmaktadır.

 

Bir cevap yazın