2021 Yaz Tesettür Giyim Trendleri

Kadınların daima kıyafetlerine özen gösterdiği herkes tarafından bilinir. Kadınlar tesettür giyim modasını da yakın takip ederek, hem günlük hem de iş kıyafetlerinde şık kombinasyonlar oluşturmaktadırlar. Böylelikle rahat, şık ve yılın trendleriyle son derece estetik bir görüntü sergiliyorlar.

Tesettür Giyim Modası

Her yıl moda trendlerinin değiştiği bilinse de bazı kilit parçalar, renkler ve kombinler her zaman yerini korumaya devam eder. Trendler arasında yerini korumaya devam eden renkler tabii ki; siyah ve beyaz. Kıyafetlerde ya da aksesuarlarda vazgeçilmez olan bu iki renk, sade ve şık kombinasyonlar yapmak isteyen kadınlar için adeta kurtarıcı olmaktadır. Mesela; siyah kumaşın kendisinden fularlı ve dökümlü kumaşa sahip olan bir tunik ile beyaz bir pantolonun kombin olarak kullanılması, kesinlikle zarif bir dokunuş olacaktır. Tabii ki bu kombine uygun bir eşarp ile son dokunuş yapılmalıdır. Düz renk kumaş tercih edildiğinde, kombin yaptığınız kıyafetinize hareket katmak adına eşarp tercihinizi desenli olanlardan yapmanız kesinlikle doğru bir karar olacaktır. Elbette yine kıyafetinizle uyumlu olacak renklerde bir seçim yapmanız, son derece estetik bir dokunuş sağlayacaktır.

Yaz 2021 renkleri sadece siyah ve beyazdan oluşmuyor tabii ki. Yeşilin ve mavinin tonları, lila ve mor renkleri de yaz yaz trendleri arasında yer alıyor.

Tesettür Giyimde Trend Hangi Modeller Var

Yaz 2021 tesettür giyim modelleri arasında kot kap ve ferace modelleri ön plana çıkacak gözüküyor. Özellikle spor şıklığı seven kadınlar her iki modelde kesinlikle dolabında yer ayıracaktır. Koyu renk kot kumaşı ile tasarlanan kap ve ferace modelleri, hemen hemen her yaş gurubundan kadının dolabında bulundurmak isteyeceği kıyafetler arasındaki yerini alacak gözüküyor.

Yaz Tuniklerindeki Renkler

Yeşilin tonlarının da yine yaz yaz tesettür modelleri arasında fazlasıyla kullanılan renkler arasında yer aldığını görebilirsiniz. Haki, zümrüt, petrol yeşili gibi farklı tonlarda ikili tesettür takımları ve ağırlıklı mint renginin kullanıldığı tuniklerle tiril tiril bir mevsim geçişi yapabilirsiniz.

Tesettür tuniklerde de mint rengin yanı sıra vizon ile şeftali tonlarının kullanıldığını görebilirsiniz. Tunikler kadınların dolabındaki kurtarıcı parçalardan bir tanesi kesinlikle.

Tesettür modasını yeni sezonda takip etmek isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

Bir cevap yazın