Tesettür Giyimde Tarz Parçalar

Tesettür modasında yankı uyandıran parçalar, her sezon farklı şekillerde hanımlara sunulmaktadır. Genellikle tarz parça arayışı içerisinde olan hanımlara sunulan tesettür giyim parçalarından biri salaş kesim pantolonlar ve desenli salaş gömleklerdir. Bu iki parçanın beraber kullanılması ile oluşturulan kombinler şıklığı üst seviyeye çıkarırken aynı zamanda tarz bir görünüm de sunmaktadır. Salaş kesim pantolon modelleri arasında yer alan jean pantolonların üzerindeki desenli baskılar ise pantolonu farklı bir tarz içerisine sokmaktadır.

Tesettür Giyimde Tarz Pantolonlar

Salaş kesim jean pantolonlar, tesettür giyim modasının olmazsa olmazları arasında yer almaktadır. Hanımlar tarafından sevilerek tercih edilen bu pantolon modelleri, desenli baskıları ile adeta göz kamaştırmaktadır. Pantolon ucu kısımlarında bulunan çiçek desenli işlemeler ve baskılar son sezon modasını net olarak yansıtmaktadır. Bunun yanı sıra mom jean tarzında bol paça şeklinde tasarlanan bu pantolonların bel kısmına takılan ışıltılı kemerler ise pantolonun tarzına ayrı bir tarz katmaktadır. Pantolon ucu kısımlarında olan püskül detayları son zamanların en beğenilen detayları arasındadır.

Tesettür Giyim Modasında Tarz Gömlek Modelleri

Tesettür giyim modasını takip eden hanımlar için sunulan pek çok model arasında tarz gömlekler bulunmaktadır. Büyük cep detaylı ve dik yakalı gömlek modelleri tüm alt giyim parçaları ile uyum içerisine girmektedir. Tesettür giyim içerisinde en sevilen gömlek modellerinden biri olan kırmızı ve siyah kazayağı desenli salaş kesim ve gömlek ucu püskül detaylı modeller, bu sezonun gözde parçaları arasında yerini almaktadır. Özellikle gömleğin büyük cep detayının bulunması da gömlek tarzına ayrı bir hava katmaktadır. Cep kısmında farklı işleme ve baskı çeşitleri de görülmektedir.

Tarz Giyim Parçaları İle Kombin Oluşturma

Sezonun beğenilen salaş kesim pantolon ve gömlek modelleri beraber kullanılarak modaya kombin yönü vermektedir. Pek çok hanım tesettür giyim kıyafetleri ile kombin oluşturmada sıkıntı çekmektedir. Yeni sezon ürünlerinden olan salaş kesim gömlek ile pantolonlar beraber kullanılarak muhteşem bir görünüm sunmaktadır. Siyah botlar ile desteklenen bu gömlekte çanta olarak sırt çantası tercih edilmektedir. Pek çok yaş kitlesine hitap eden bu kombin önerisi yeni sezonu belirleyen görünümler arasındadır.

 

Bir cevap yazın