Tesettür Giyim Yeni Sezon Ürünleri

Tesettür giyim ürünlerine ilgili olan hanımlar, yeni sezon parçalarını da kaçırmadan satın almaktadır. Herkesin tarzına yönelik yapılan yeni sezon parça tasarımları, geniş kitlelere ulaşmaktadır. Tesettür giyim modasından anlayan ve bu modayı yakından takip eden kişiler için yeni sezonun tunik modelleri farklı desen seçenekleri il göz kamaştırmaktadır. Kış sezonu içerisinde kullanılan parçalardan biri olan tunikler, fraklı kesim pantolonlar ile birleşerek muhteşem tesettür kombin görünümü oluşturmaktadır.

Kazayağı Desenli Tesettür Tunik Modelleri

Yeni sezon desenlerinden biri olan kazayağı, tasarlanan pek çok kıyafet üzerinde kendisini göstermektedir. Yapılan tasarımlarda sık sık geçirilen bu desen, renkleri ile tuniğe ayrı bir hava katmaktadır. Sevilen tunik modellerinden biri olan düz kesim ya da yarasa kol detaylı tunik modelleri üzerinde kazayağı desenleri görülmektedir. Tuniğin bel kısmına takılan siyah deri kemer ise bu sezonun vazgeçilmez modasını hanımlara sunmaktadır. Yakası bisiklet yaka şeklinde tasarlanan kazayağı desenli tunik modelleri renk seçenekleri ile hanımlara sunulmaktadır.

Kazayağı Desenli Tunik Modellerinde Renk Seçenekleri Nelerdir?

Kazayağı desenli tesettür tunik modelleri sezonun tesettür giyim modası üzerinde en dikkat çeken detaylardan biridir. Farklı renk seçeneklerinin olması, tunik alışverişi yapacak olan kişiler için çeşitliliği arttırmaktadır. Kazayağı desenleri ile şıklığını ön plana çıkaran tuniklerde, siyah beyaz, siyah kırmızı, siyah bej ve siyah yeşil renkleri görülmektedir. Daha açık tonlar tercih etmek isteyen kişiler için lila ile beyaz ve beyaz ile bej renkleri ile de tunikler tasarlanmıştır. Pek çok farklı tunik kombini yapmak isteyen kişiler yeni sezon tunik renklerinden satın alarak tarzını ön plana çıkarmaktadır.

Kazayağı Desenli Tunikler İle Kombin Oluşturma

Kazayağı desenli tunik modellerinde bu sezon siyah ve beyaz renkleri hakimdir. Belinin salaş kesim bırakılması ile bu tuniğin bel kısmına kalın, büyük tokalı siyah deri kemer takılmasını sağlamaktadır. Yeni sezon alışverişi yapacak olan kişiler sezonun yumuşak dokulu jean pantolonu olan İspanyol paça pantolonu bu kombini oluşturmada tercih etmektedir. Bu pantolon ile tuniğin beraber kombinlenmesi hem iş alanında hem de sosyal çevre içerisinde kişinin modern bir hava yaratmasını sağlayacaktır.

 

Bir cevap yazın