Moda Selvim Pardesü, Etek Ve Triko Modelleri

Moda Selvim tesettür giyim alanında oldukça sevilen bir markadır. Moda Selvim tesettür sitesi dış giyim kategorisinde birden çok alt kategori bulunmaktadır. Bunlar; ferace, kap / kaban, trençkot, kışlık ferace ve pardesü / manto olmak üzeredir.

Pardesü

Kış aylarının vazgeçilmez parçaları pardesü ve mantolardır. Her renk ve model de birbirinden şık tesettür pardesü çeşitleri Moda Selvim de mevcuttur.

Moda Selvim Pardesü Çeşitleri

Bunlar; cep detaylı kaşe pardesü, deri detaylı pardesü, düğme detaylı pardesü, kapüşon detaylı pardesü, nakışlı balon kol pardesü, cep detaylı pardesü, nakış detaylı pardesü, fermuar detaylı pardesü, bolero görünümlü pardesü, fermuarı püsküllü pardesü, birit detaylı pardesü, beli bağcıklı kaşe pardesü, kürk detaylı kaşe kaban, kol detaylı kaşe kaban, kapüşonlu kürklü kaşe kaban ve yakası kürklü kaşe kaban olmak üzere pardesü çeşitleri mevcuttur.

Triko

Trikolar kış aylarının olmazsa olmaz parçalarından biridir. Triko takımlar, panço, tunikler ve kazaklar modaselvim adresinde mevcuttur.

Moda Selvim Triko Çeşitleri

Bunlar; iki renkli triko takım, yıldızlı triko takım, yırtmaçlı triko tunik, boğazlı triko kazak, kolye triko tunik ve düğmeli triko panço olmak üzere triko çeşitleri mevcuttur.

Etek

Tesettür giyim için etekler oldukça önemlidir. Rahatlıkla kombinlenen tesettür etekler herkesin dolabında olması gereken parçalardandır.

Moda Selvim Etek Çeşitleri

Bunlar; piliseli deri etek, beli lastikli tül etek, desenli terikoton etek, aksesuar düğmeli etek, fermuarlı tesettür etek, kemerli tesettür etek, fermuarlı kalem etek, deri detaylı kemerli etek, kemerli kot etek, kemerli şifon etek, likralı kalem etek, etek ucu püsküllü kot etek, cepli kot tesettür etek, dijital baskılı etek, puantiye baskılı tesettür etek, kemerli kloş etek, nakış detaylı kot etek, piliseli desenli tesettür etek ve yandan bağlamalı deri etek olmak üzere etek çeşitleri mevcuttur.

Moda Selvim

Giyim kategorisinin hemen hemen her alanında olan Moda Selvim tesettür giyimin bilinen markalarındandır. Büyük beden kategorisi ile de her müşteriye hitap etmektedir. Kredi kartı veya kapıda ödeme ile siparişinizi teslim alabilirsiniz. Tüm modelleri incelemek ve sipariş vermek için modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

Bir cevap yazın