Modaselvim Ve Tesettür Giyim

Modaselvim Türkiye’nin tesettür giyimde en önde gelen markalarından biridir. Kaliteden ödün vermeden uygun fiyat ve geniş ürün yelpazesi sunarak müşteri kitlesini her geçen gün genişletmektedir. Başörtüsünden abiyeye kadar çok geniş ve her tarza uygun parçalar sunarak her kesimden müşterileri memnun etmeye devam etmektedir. Öncelikli amacı kalite satmak olan modaselvimin bugüne kadarda bu amacına ulaştığı görülmektedir.

Tesettür Giyimde Neden Modaselvim Tercih Edilmeli?

Tesettür giyim ülkemizde son yıllarda gelişim göstermiş bir alandır. Modern çağa uygun parçalar tesettür giyime entegre edilerek tesettür giyimin modası oluşturulmuştur. Modaselvim bünyesinde günümüz tesettür giyiminin en modern parçaları ile birlikte kurtarıcı klasik parçaları bir arada bulmak mümkündür. İçerisinde bulundurduğu birçok kategori sayesinde her tarza uygun kombinler kolaylıkla oluşturulabilir.

Geniş ürün yelpazesinin yanı sıra özenli paketleme, hızlı kargo ve 7/24 hizmet veren müşteri destek hattı modaselvim markasının tercih edilmesini sağlamaktadır.

Tesettür Giyimde Yer Alan Ürün Seçenekleri

Modaselvim.com sitesi üzerinden tesettür giyim ile ilgili birçok kategoride yer alan ürünlere ulaşmak mümkündür. Bu kategorilerin yanı sıra büyük beden seçenekleri ile her sezona ait yeni ürünler bulunabilir. Modaselvim tesettür giyim içerisinde yer alan kategoriler;

  • Giyim
  • Dış Giyim
  • Ev Giyimi
  • Abiye
  • Başörtüsü

Giyim kategorisi; günlük hayatta tercih ettiğimiz temel giysileri oluşturur. İçerisinde de birçok farklı alt kategori bulunmaktadır. Örneğin; elbise, etek, tunik, takımlar, pantolon, kombin, tulum, bluz ve gömlek, triko, kot/denim gibi birçok kategoride ürün sunulmaktadır.

Dış giyim; günlük hayatta veya özel günlerde kıyafetlerimizin üzerine giydiğimiz daha çok kış aylarında tercih edilen kıyafetlerdir. İçerisinde; kap/kaban, ferace, pardesü/manto, trençkot, panço/pelerin ve kışlık ferace gibi birçok kategoride ürün sunulmaktadır.

Rahatlığın ön planda olduğu ev giyimi ve şıklığın vazgeçilmezi abiye kıyafetler modaselvim farkı ile müşterilere sunulmaktadır. Bunun yanı sıra tüm kombinlerin vazgeçilmez parçası başörtülerde her tür desen ve renk seçenekleri mevcuttur.

Modaselvim.com Adresinden Nasıl Sipariş Verilir?

Modaselvim.com sürekli değişen ve yenilenen bir internet alışveriş sitesidir. Site içerisinde bulunan birçok kategoriden istediğiniz ürünü seçebilir beğendiğiniz ürünleri sepete ekleyerek kolayca alışveriş listenizi oluşturabilirsiniz. Adres ve ödeme bilgilerinizi doğru bir şekilde girdikten sonra alışverişi tamamlayabilirsiniz. Alışverişinizde oluşan herhangi bir sorunda müşteri odaklı değişim ve iade seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın