Modaselvim.com’da Tesettür Kombin Önerileri

Tesettür giyimi son yıllarda kendini endüstriyel olarak epey bir geliştirdi. Önceden tesettür giyimine yapılan endüstriyel yatırımın bu denli az olmasının sebebi belki de tesettürlü kadınların da bir tarzı olabileceğinin göz ardı edilmesi idi. Ancak artık ülkemizde bu tekstil açığını kapatacak kadar çok mağaza ve internet sitesi var.

Modaselvim.com Sitesini Neden Tercih Etmeliyim?

Modaselvim.com tesettür giyim internet sitelerinden biridir ve yalnızca tesettürlü kadınlar için değil muhafazakar giyinmeyi tercih eden diğer kadınlar için de seçenekleri arttırmış ve yüzleri gülümsetmeyi başarmıştır. Aynı zamanda modaselvim.com tesettürlü kadınları tek tiplikten çıkarıp tarzlarını yansıtma ve sayısız kombin yapma imkanı vermiştir.

Tesettürlü Kadınlar İçin Kombin Önerileri

Tesettürlü bir kadın artık cool, havalı, şık, ya da spotif görünebilir. Bunlar sizin tarzınıza bağlıdır. Ancak bu kadar çeşit içinde tarzıma göre nasıl kombin yapacağım, şalımı neye göre seçeceğim ya da kombinimi aksesuarlarla nasıl besleyeceğim diye düşünüyorsanız sizler için birkaç kombin önerimiz var.

Modaselvim.com’da Spor Giyim

Tesettürlü bir kadınsanız ve aynı zamanda sportif bir tarzınız var ise size mavi bir mom jean pantolon üzerine beyaz renk bir tişört ile oduncu kareli salaş bir gömlek giyebilirsiniz. Aynı zamanda modaselvim.com da birbirinden güzel renkleri olan eşofman takımları da bulabilirsiniz. Kombin ayakkabınız ise beyaz bir sneaker olabilir. Sportif tarzınızın tamamlayıcısı ve tesettür giyim için olmazsa olmazlardan olan düz renk bir penye şal takabilirsiniz. Bu kombin ile uzun kulplu bir omuz çantası ya da orta boy bir sırt çantasını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Modaselvim.com’da Şık Ve Spor-Şık Giyim

Şık bir özel gün tesettür kombini yapmak istiyorsanız kemerli bir uzun elbise tercih edebilirsiniz. Elbisenizin altına giyebileceğiniz rugan bir stiletto ile de şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Kombininizin şalı ise seçtiğiniz elbiseden daha açık renkli bir ipek şal eşarp olabilir. Elinize ise bir baget çanta alabilirsiniz.

Gündelik bir kombin yapmak istiyorsanız, balıkçı yaka bir triko ve kot etek tercih edebilirsiniz. İster spor ayakkabı ile ister topuklu kapalı bir ayakkabı ile kombinizi tamamlayabilirsiniz. Kombininizin şalını ise pamuklu seçebilir, spor-şık ve bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın