Şık Tesettür Giyim Modası

Şık parçalar seven ve bu parçalar üzerinde kombin oluşturmak isteyen pek çok kişi sezonun modasını yakından takip etmektedir. Tesettür giyim alanında öncü olan siteler içerisinde toplanan ürünler son zamanların en popüler parçalarını sunmaktadır. Yeni sezon tesettür giyim alışverişi yapacak olan hanımlar için önerilen parçalardan biri saten kumaş gömlek ve eteklerdir. Beraber ikili kombin önerisi de oluşturan bu iki parça, sezonun en şık ürünleri arasında yerini almaktadır. Özellikle omuz hizasından aşağı doğru inen işleme detayları bu gömlek modelini öne çıkarmaktadır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Saten Kumaş Tesettür Gömlek Modası

Saten kumaş ile tasarlanan tüm kıyafetler kendi içerisinde bir tarza sahiptir. Özellikle şık parça seçimleri yapmak isteyen hanımlar için önerilen kıyafet ürünlerinden biri olan saten kumaş gömlekler, sezonun en çok tercih edilen ürünleri arasındadır. Saten kumaş tesettür gömleklerin yaka ve manşet kısımları özel olarak hazırlanmıştır. Üzerinde işleme ve taş detaylarının bulunduğu bu gömlek modelleri pek çok alt giyim ürünü ile beraber kombinlenmektedir. Yeni sezon ürünlerini yakından inceleyerek satın almak isteyen hanımlar bu kategorideki gömlek modellerini takip etmektedir.

Saten Kumaş Etek Modelleri İle Şıklık Oluşturmak

Saten kumaş etek modelleri, dönemin havasını en iyi şekilde yansıtan parçalar arasına girmeyi başarmıştır. Tesettür giyim alışverişinin en önemli bölümünü oluşturan bu etek kategorisi, son zamanların en sık tercih edilen ürünlerini içermektedir. Kategori bakımından büyük ilgi gören parçalar arasında saten kumaş çan kesim etekler en sevilen ürünlerden biridir. Saten kumaş gömlekler ile birlikte kombinlenerek şık görünüm oluşturan ve eteklerin bel kısımlarında ise kalın kuşak ya da deri kemer olduğu görülmektedir.

Saten Modasını Yansıtan Ürünler İle Kombin Oluşturma

Saten kumaş modası, şıklığı ve asilliği ön plana çıkaran ürünleri kapsamaktadır. Saten kumaş gömlekler ve etekler ile ikili kombin oluşturmak isteyen kişiler sezonun moda renklerinden biri olan siyahı tercih etmektedir. Bel kısmına büyük tokalı siyah deri takılarak kombin daha maskülen bir havaya sokulmaktadır. Bu parça için önerilen ayakkabı modellerinden biri ise rugan stiletolardır. Siyah el çanta seçimi ile kombin tamamlanmaktadır.

 

Bir cevap yazın