Tesettür Giyim Kategorisi İçerisinde Rahat Elbise Seçimleri

Tesettür elbise satışı yapılan sitemiz son sezonun trend parçalarını sunmaktadır. Tesettür giyim kategorisinde yer alan rahat elbise modelleri arasında hem sonbahar hem de ilkbahar aylarında giyilebilen fitil kumaş esnek elbiselerdir. Bu elbise modellerinin sevilerek tercih edilmesinin başlıca nedeni tasarlana kumaş dokusudur. Oldukça yumuşak kumaş dokusuna sahip olan fitil kumaş elbise modellerinin alt etek kısmı A kesim olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda balık formunda ve çan etek olarak da tesettür giyim elbiseleri mevcuttur.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

A Kesim Fitil Kumaş Tesettür Elbise Modelleri

A kesim fitil kumaş tesettür elbise modelleri sezonun en rahat ve modern görünüm elbise seçeneklerinden biridir. Bu elbise kategorisini inceleyen ve rahat elbise satın almak isteyen kişiler A kesim üst beden kısmı bedene tam oturan elbise modellerine göz atmaktadır. A kesim formunda tasarlanan tesettür giyim elbiseler için kullanılan renkler başlıca vizon ve bej renkleridir. Rahat ve günlük kombin oluşturmak isteyen kişilerin satın aldığı bu elbise modeli sezon içerisinde en çok talep alan ve ilgi gören elbiselerden biridir.

Balık Formlu Fitil Kumaş Tesettür Elbise Modeli

Balık form elbiseler fiziği oldukça güzel ince ve uzun gösteren elbise modellerinden biridir. Bu elbise modeli ile kendi tarzını oluşturmak isteyen kişiler siyah renkte tasarlanan balık form elbiseleri satın almaktadır. Yaka kısmının şal ile uyumlu olduğu bu modeller hem akşam hem de gündüz kombinleri için en çok aranan elbise modellerinden biridir. Gündüz kombinlerde daha açık renk seçimi yapılırken akşam kombinleri için siyah ve lacivert renkleri tercih edilmektedir. Kombinin rahat duruşu ve havası ile son dönemlerin en sevilen elbiselerinden biridir.

Çan Etek Modelli Fitil Kumaş Tesettür Elbise Modeli

Çan etek formunda tasarlanan elbiseler her daim fiziği net gösteren elbiselerden biridir. Rahatlığı ve modern duruşu ile sevilen bu parça, sezon boyunca en çok tercih edilenler arasında yerini almaktadır. Kırmızı ve vizon renklerinde oluşturulan tasarımları ile fitil kumaş esnek yapısı sezonun trend ürünlerinden biridir. En sevilen kombinler için kullanılan bu model elbiselerde renk uyumu dikkat çekmektedir.

 

Bir cevap yazın