Kışlık Ve Yazlık Feraceler Nelerdir?

Ferace Türk İslam geleneğinin bir sonucu olarak ortaya çıkmış Müslüman kadın giyinme tarzıdır. Feracenin geçmişi çarşafında öncesindedir. Osmanlı devletinde bu giyim tarzı sadece kadınlara özgü değildir. Ayrıca derviş kimselerin giydiği merdane adı verilen erkek feraceleri de vardır.

https://www.modaselvim.com/ferace

Günümüzde hemen hemen her renkte olan ferace eskiden sadece ana renkler halinde bulunurdur. Feracenin kolları ve gövde kısmı geniş olduğu için kullanım için oldukça rahat ve salaş giysilerdir. Daha çok genç nesil için üretilmiş olan kapüşonlu feracelerde mevcuttur.

Önünün kapanması için düğme veya fermuar bulunur. Cepli veya cepsiz olarak üretimleri bulunmaktadır. Rahat olması açısında son yıllarda en çok tercih edilen dış giyimdir. Vücut hatlarını net bir şekilde belli etmemektedir. Bu nedenle tesettürlü bayanlara arasında oldukça yaygındır. Farklı kombinler ile gayet şık giysilere dönüşmektedir.

Yazlık Feraceler Nedir?

Yaz mevsimi geldiği vakitlerde ülkemizin bazı coğrafyalarında hayat yaşanılmaz düzeye gelmektedir. Tesettürlü bireylerin bu gibi durumlarda en sık tercih ettikleri yöntem yazlık feracelerdir. Yaz mevsiminin sıcaklığını azaltan ve asla içi-bedeni belli etmeyen giysilerdir. Atlas keten ve ince pamuklu kumaşlar yazlık feracelerin yapı taşlarıdır.

Genellikle yaz sıcağını yansıtmaları için açık tonlu kumaşlardan seçilmektedir. Yazlık ferace almak için kesinlikle tecrübeli ve güvenilir mağazalar seçilmelidir. Feracenin kumaşı zamanla rengini ve yapısını değiştirmemelidir.

Kışlık Feraceler Nedir?

Kış ayları yaklaşmasından itibaren soğuyan havalara karşı tesettürlü hanımların ortak tercihidir. Daha çok mont ve kaban yerine de kullanılmaktadır. Uzun yapısı sayesinde rögarı geçirmemektedir. Kışlık feracelerin yapısında daha çok geniş kesimli fakat kalın kumaşlar kullanılmaktadır. Genellikle hem yaşlı hem de genç kadınların tercihi koyu renkli feracelerdir. Kumaşları kalın ve pamuklu olmaktadır. Yağmurlu havlarda su çekmemesi ve etkisinin azalmaması için özel üretilmektedirler.

Halk arasında en çok tercih edilen ferace renkleri siyah beyaz ve krem feraceler olmaktadır. Genellikle tek tip olan feracelerin kumaşları esnek ama sağlamdır. Günlük kullanım için oldukça bol olmaları hareket etmeyi kolaylaştırmaktadır. Bu tür feracelere rastlamak oldukça kolaydır. Fakat unutulmamalıdır ki her mağazadan da uygun ve kullanışlı ferace bulmak oldukça zordur.

 

Yeni Sezon Kışlık Ferace Modelleri

kışlık feraceFerace, tesettürlü bayanların hayatına ilk girdiği günden günümüze en fazla tercih edilen kıyafetlerin başında yer almayı başarmıştır. Feracenin bayanlar tarafından böylesine beğenilmesinin en önemli nedenleri arasında feracenin hoş ve şık durması bununla beraber çok rahat olması yer almaktadır. Bayanlar tarafından feracenin bu kadar çok sevilmesi ve soğuk havalarda bile ferace giymekten vazgeçmemeleri üreticileri kışlık ferace üretmeye itmiştir. Modayı takip eden ve kışın da ferace giymekten vazgeçemeyen bayanlar için yeni çıkan kışlık ferace modellerini aşağıda derledik. İşte yeni çıkan kışlık ferace modelleri:

 

 Kışlık Ferace de Kumaş Çeşitleri

 

Ferace giymekten kışın da vazgeçemeyen bayanlara bu yıl üşümeyeceklerinin müjdesini verebiliriz. Üreticiler bu sene kışlık ferace üretiminde bayanların içini ısıtacak; süet kumaş ve kışlık krep kumaş kullanmışlardır. Ferace üretiminde kışın kullanılan bu iki kumaş türü feracenin yapısına, şıklığına ve zarifliğine zarar vermez iken; bayanları da soğuktan korumaktadır.

 

 Deri Detaylı Kışlık Ferace Modelleri

 

Deri detaylarını farklı kıyafetlerde zaman zaman görebilirsiniz. Bu yıl üreticiler farklılık yaratmak için ferace modellerinde de yer yer deri kullanmışlardır. Kışlık ferace modellerinin yaka kısımlarında, cep başlarında ve bel kısmında şerit halinde kullanılan deri detaylarıyla feracelere farklılık kazandırılmak istenmiştir.

 

 Nakış veya İnci Detaylı Kışlık Ferace Modelleri

 

Bu yıl üretilen kışlık feraceler de nakış veya inci detayları görmek mümkündür. Üreticiler nakış ve inci detayları ile feraceleri daha şık, zarif ve gösterişli bir hale getirmişlerdir. Nakış ve inci detaylarına özellikle feracelerin; yaka ve göğüs kısmında yer vermişlerdir. Bazı feracelerin kol kısmında da nakış ve inci detaylarına yer verilmiştir. Kısaca bu yıl ferace de nakış ve ince detayları modaya damgasını vuracaktır.

 

 Cep Detaylı Kışlık Ferace Modelleri

 

Bayanların çok fazla istediği ve feracelerde çok kullanılmayan cep detayına bu yıl üreticiler çokça yer vermiştir. Bu yıl feracelere ayrı bir şıklık katan ve son derece kullanışlı olan cep detayları bayanlar tarafından çok sevilecektir.

 

Kürk Detaylı Kışlık Ferace Modelleri

 

Bu yıl feracelerin yaka ve cep kısımlarında kürk detaylarını görebilirsiniz.

Kışlık Ferace Tasarımlarının En Gözde Detayları

kışlık feraceMevsimlik çok şık giyim ürünleri, kadınların trendi haline gelmektedir. Kapalı bayanların tercih olan ferace tasarımlarının gözde aranjmanları üretiliyor. Şık ve kaliteli görselliğin bütünleştiği feraceler, her mevsim kullanılmaktadır.

 

Birbirinden farklı mevsimliklerin içinde ferace, muhafazakar görünüm sunmaktadır. Ayrıcalıklı tasarım farkları ile her bayana kombin ilhamı vermektedir. Çok şık özelliklere sahip kışlık ferace modelleri benzersiz kalıplarda tasarlanmaktadır.

 

Kaliteli detayları ile ferace her zaman alternatifli giyim sunmaktadır. Bayanların dış görselliğini tamamladığı ferace modern ve şık işlemelerle detaylandırılıyor. Bu tür dış giyim ile farklı kreasyonlar rahatlıkla birleştiriliyor. Özgün detayları ve benzersiz işleme özellikleri ile de rağbet gösterilmektedir.

 

 Nakış İşlemeleriyle Özgünleştirilen Kışlık Ferace Çeşitleri

 

Bu tarzı kış mevsimlerinde kullanan bayanlar, görsel zarifliği yakalıyor. Kıyafet alımlarında özenli seçimler yapan muhafazakar bayanlara nakış işlemeli modeller çok yakışıyor. Dikiş birleşimlerinin en sade ve en hareketli modelleri, her alandan alınıyor.

 

İşlemeler ile özgünleştirilen kışlık ferace çeşitleri, her bedende özgün tasarlanıyor. Bunun gibi özellikli modelleri ile günlük tercihlerde modern görünüyor. Rağbet yoğunluğu olan ferace tasarımlarının kol ve bel bölgelerinde nakış işleniyor.

 

Kombinler üzerine işlenen geniş nakışlı modeller, şık bir görünüm sunuyor. Aynı zamanda düz çizgi görselli nakış işlemeleri de feracelerde favori oluyor. Özel ve özgün tasarımlı çeşitleri giyimde farklılık sunmaya devam ediyor.

 

 Kaliteli Görsellik Taşıyan Dış Giyim ve Kışlık Ferace

 

Birden farklı detaylara yer verilen ferace modelleri, en hit görselliği taşıyor. Kışlık dış giyimi ile bayanlar, daima kaliteli kombin sağlıyor. Çok özellikli çeşitlerinde çiçekli, çizgili işlemeler sunuluyor. Bu modellerde bolero, çanta, kemer, fermuar gibi ayrıntılı bileşimler bulunuyor. Bu

 

Yazlık modellerin ve kışlık modellerin her biri ayrı stil sunuyor. Özellikli birleşimlere sahip ferace tasarımları satış alanlarından rahatlıkla alınıyor. Bu konuda kaliteli görsellik sunan ferace, kadınların alımları arasında bulunuyor.

 

Diz boyu ve daha uzun ferace seçeneklerinin eşsiz modelleri hemen alınıyor. Tarzını seven her kişinin en özel giyim kombini olmayı ferace başarıyor. Dış giyimde ön planda olan ferace kışın vazgeçilmez parçalarından sayılıyor. Bunun için daima alımları ve satışı sağlanıyor.

Kışlık Ferace Satın Alınırken Nelere Dikkat Edilir?

 kışlık feraceFerace son yıllarda tesettür giyimde önemli bir seçenek haline geldi. Rahat ve pratik kullanımlı feraceler, sıklıkla tercih ediliyor. Feraceye olan bu ilgi, her mevsime uygun feracelerin üretilmesini sağladı. Buna göre kışlık ferace modelleri de oldukça çoğaldı. Bu giysiler sayesinde yaz ve kış şık olabilmek mümkün. Ancak bu şıklık sağlanırken bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor.

 

  Bedene Uygun Modeller Satın Alınmalı

 

Günümüzde her bedende ferace bulabilmek mümkündür. Bazen kışlık ferace satın alınırken, büyük beden satın alınabiliyor. Bunun nedeni, kışın kalın giysiler giyilmesi. Ferace bir dış giyim ürünüdür. Kışın kalın kazaklarla giyilebilir. Bu nedenle büyük beden almak mantıklı gibi görünebilir. Fakat bu seçimde unutulmaması gereken bir detay vardır.

 

Feraceler zaten bol kesimli kıyafetlerdir. Ve bedene uygun olarak alındığı zaman da istenilen bolluğu sunar. Büyük beden satın almak, istenmeyen bir görünüm sunabilir. Giyen kimsenin üzerinde emanet gibi görünebilir. Tüm bunlardan yola çıkarak, bedene uygun modeller tercih edilmelidir.

 

  Genel Giyim Tarzına Uygun Model ve Renkler

 

Herkesin kendine has bir giyim tarzı vardır. Kimileri spor giyimden hoşlanır. Kimileri daha ciddi görünümlü kıyafetleri seçer. Satın alınacak feracenin, bu giyim tarzına uygun olması beklenmektedir. Aksi halde, çok beğenerek satın alınan bir modeli giyememek sürpriz olmaz. Veya bu yeni kıyafetle uyumlu birçok kıyafet satın almanız gerekebilir.

 

Renk konusunda da aynı tutum sergilenmelidir. Herkesin bir favori rengi veya renkleri vardır. Örneğin bazıları mavi, gri ve beyaz tonlarını sever. Bu tonlardaki bir gardırop için alınacak giysinin uyumlu olması gerekir. Bu sayede alınan feraceyle, kolaylıkla kombin yapabilirsiniz.

 

  Yüksek Kaliteli Ürünler Seçilmeli

 

Giyim ürünlerinde kalite, onların uzun süre giyilmesi demektir. Özellikle dış giyim için alınan ürünlerde kalite daha önemlidir. Çünkü dış giyim ürünleri, sürekli satın alınmaz. Alınan bir giysi, yıllarca giyilebilir. Ancak kalitesiz ürünlerde bu pek mümkün değildir.

 

Giyim ürünlerinin kalitesi, onların kumaşı ve tasarlanma biçimine bağlıdır. Yıkandığı zaman rengi solmayan, bozulmayan kumaşlar tercih nedenidir. Ayrıca dikişlerinin sağlam olması da şarttır. Feracede kullanılan aksesuarların da sağlam bir tasarıma sahip olması beklenir.

Moda Dünyasında Kışlık Ferace Akımı

 kışlık feraceSon dönemlerde ferace moda dünyasında oldukça önemli bir yer edinmeye başladı. Tesettürlü kadınların özgün detaylarla süslenmiş olan birbirinden farklı ferace modellerine olan ilgisi moda dünyasında bu ürünü sabitleştirdi. Hatta genellikle yaz aylarında esil esil rahatlık sağlayan feracenin kışlık modelleri de vitrinlerde boy göstermeye başladı.

 

Üstelik kışlık ferace modelleri çok daha dikkat çekici detaylarla süslenirken bu sezon ferace aba karışımı modeller dikkati üzerine çekmeye başladı. Kışlık feracelerde mevlana kesim, düz kesim, yarasa kesim ve buna benzer çok değişik modeller bulunmaktadır. Ayrıca bordo, haki, hardal, siyah, lacivert gibi renkler de kışlık modellerde oldukça yaygındır. Kış modellerinde ayrıca kahve ve gri tonları da modern kadının duruşunu sergiliyor.

 

 Kışlık Ferace Dünyasında Nakışlı Modeller

 

Nakış detay sadece feracelerde değil moda dünyasında neredeyse her parçada kendini göstermektedir. Ferace kışlık modeller de kendini göstermeye başladı. Özellikle kemerli mevlana kesim ve nakışlı ferace modeli oldukça dikkat çekici bir duruş sergilemektedir. Model üstten altın rengi düğme detaya sahiptir. Kendinden kemerli olan bu modeller, özel günlerin en şık detaylarından biri olabilir. Hatta doğru kombin edildiği taktirde günlük hayatta da şık bir zarafet sunabilir.

 

 Kışlık Feracelerde İnci Şıklığı

 

Moda tasarım dünyasında en az nakışlı modeller kadar incili kışlık ferace modelleri de dikkat çekmektedir. Hatta iki detayın bir arada kullanıldığı şık modeller de mevcuttur. İnci detayla süslenmiş olan birbirinden farklı modellerde ferace bulunmaktadır. Bunlardan birisi bağlamalı yaka ve üst kısmı incili modellerdir. Bu modeller oldukça zarif ve şık bir duruş sergilemektedir. İnci detay modeller oldukça dikkat çekiyor. Bu sebeple ekstra bir kemer detay ya da büzgü detay modasına ihtiyaç olmaksızın kullanılması daha modern duracaktır. Bu modeller için gizli fermuarlı ve düz inen parçalar moda dünyasında ilgi çekiyor.

 

 Süet Ferace Modası

 

Kış aylarının vazgeçilmezi olan süet ferace modellerin de de kendini göstermektedir. Hatta oldukça şık ve büyüleyici bir çizgi sunmaktadır. Süet modellerde özellikle lazer kesim ön plana çıkıyor. Sıcacık tutan süet ferace modelleri ile dikkatleri üzerinize çekebilir, şık modern kadının zarif duruşunu gösterebilirsiniz.

Tesettür Giyim Kış Sezonunda Son Trendler

feraceİyi görünmeyi seven ve kendine özen gösteren tüm kadınlar için moda vazgeçilmez bir kavramdır. Şık olmak, demode kalmamak için tüm moda akımlarını takip ederler. Bunun için gerek sosyal medyadan gerek dergilerden gerekse mağazaları dolaşarak bilgi sahibi olabilirler. Özellikle mevsim değişikliklerinde daha dikkatli olmak gerekir. Renkler ve modeller tamamıyla değiştiği için gözden kaçan noktalar olmaması önemli. Şu sıralar kış mevsiminin iyice kendini hissettirmeye başladığı zamanlarda bulunuyoruz. Bu da daha koyu renkler ve daha koruyucu modeller demektir. Tesettür giyime baktığımızda ise daha kalın kumaşlara sahip kışlık ferace modelleri oldukça revaçta.

 

 Güzel Görünmek İsteyenler İçin Tüyolar

 

Özellikle genç kadınlar arasında güzel görünmek oldukça önemlidir. Zarif ve alımlı olmak bazen pek çok şeyin üzerinde olabilir. Aslında modaya ayak uydurmak, kendini iyi hissetmenin bir parçasıdır. İşte bu nedenle her kadın bunu ister. Yaz – kış her mevsim, her geçen yıl modanın değiştiğini görüyoruz. Bazı özellikle ise her zaman püf noktalar olarak hayatımızdadır. Mesela yazın cıvıl cıvıl renkler bir adım önde iken, kış mevsimleri genellikle koyu renkler tercih edilir. Hem kışın kendine has ağırlığındandır hem de tabi ki az miktardaki güneş ışınlarından daha fazla yararlanmak amacındandır. Bunun dışında daha uzun ve zarif gösteren dikey çizgili kıyafetler her mevsimde tercih edilebilir.

 

 Tesettür Modasındaki Değişiklikler

 

Son zamanlarda eskiye oranla daha fazla tesettür giyim modeli bulabiliyoruz. Mağazaların ve markaların ürünleri oldukça gelişti. Mesela kışlık ferace ürünü bol çeşitliliği ve özel renkleri ile göz doldurmaktadır. Kış mevsimi için kışlık kumaşlar ile yapılan ürünlerin renk farklılıkları ise pek çok kıyafette olmayacak kadar fazla. Bunun dışında yine son modanın ürünü farklı modellerde pardösü, pantolon, etek, tunik bulmak mümkün. Her birinin farklı çeşitleri kendi türüne uygun renkler, mevcut.

 

 İyi Giyin, İyi Hisset

 

Her zaman iyi olmak, iyi hissetmek istersiniz. Bunun bir şartı da tabi ki iyi giyinmektir. Şık giyinip güzel göründüğünüzü anladığınızda bir kat daha keyifli hissedersiniz. Bu yüzden modayı takip etmek her kadının olduğu gibi sizin de en doğal hakkınızdır.

 

Tesettür Giyimde Kışlık Ferace Tercihi

kışlık feraceFerace; dilimize Arapça’ dan geçmiştir. Kelime olarak kaftan anlamına gelmektedir. Üretilen her kıyafetin hitap ettiği bir kitle bulunmaktadır. Özellikle bayan giyim konusunda çok farklı model ve seçenekler mevcuttur.

 

Ferace, tesettürlü bayanlar için önemli ve vazgeçilmez bir seçenektir. Pardösü ve çarşafa alternatif olarak kullanılmaktadır. Tek parça ve daha şık olduğu için tesettürlü bayanlar tarafından daha çok tercih edilmektedir. Anadolu coğrafyasında, Osmanlı Devleti’nden bu yana kullanılan bir kıyafettir. Giyildiğinde bileklere kadar kapatan bir kıyafet olduğu için, tesettür modasında önemli bir yere sahiptir.

 

 Kışlık Ferace Çeşitleri ve Kullanımı

 

Çeşit olarak kışlık ferace ve yazlık ferace olmak üzere mevsimsel kullanımı mevcuttur. Yazlık feraceler, daha ince ve açık renk kumaşlardan üretilmektedir. Kışlık ferace de ise daha kalın, terletmeyen, koyu renkli modeller tercih edilir. Abiye, spor, dantelli, süet, kemerli, işlemeli, düz birçok model ve renk seçeneği bulunur.

 

Kışlık feracelerde en çok tercih edilen renkler siyah, haki ve kahve tonlarıdır. Geniş, dar ve tam kalıp modelleri vardır. Dar giyinmeyi sevmeyen bayanların tercihi bol feracelerdir. Üstelik bol feraceler kadınların fazla kilolarını göstermez. Kadınların rahatlığı için tasarlanan bu kıyafet türü, ayak bileklerine kadar kapattığı için kullanım kolaylığı sunar.

 

Kışlık ferace seçerken kumaşın kalitesine dikkat etmek gerekir. Özellikle ipek kumaştan yapılan kışlık feraceler daha çok tercih edilmektedir. Hamileler için de özel tasarlanmış ferace modelleri bulunmaktadır. Her bedene, zevke, modaya göre tasarlanmış kışlık ferace modelleri bulunmaktadır.

 

Dış Giyimde Ferace Kombinasyonu

 

Ferace tek parça ve ayak bileklerine kadar kapatan bir kıyafet olduğu için, aslında kullanılan aksesuarlarla kombin yapabilmek önemlidir. Çünkü içine giyilen kıyafetleri göstermeyen ve vücudu tamamen saran bir dış kıyafettir.

 

Dış giyimde feracenin en büyük tamamlayıcısı şık bir gözlük, renk uyumlu çanta ve şık bir saattir. Düğünlerde, günlerde veya günlük kullanımda her türlü çeşidi mevcuttur. Özellikle düğünler için abiye ve çok şık tasarlanmış kışlık feraceler bayanların beğenisine sunulmaktadır.

Pantolon, etek, elbise gibi birçok parçayla kombine yapılabilmektedir. Ayrıca tek parça olarak da kullanılmaktadır.

 

Bu Sezon Davetlerde Hangi Kışlık Feraceler Moda?

kışlık feraceSon birkaç yıldan bu yana oldukça yaygınlaşan ferace modası, her yaştan ve her zevke sahip bayanların tercihleri arasında girmeyi başardı. Çünkü feraceler her mevsim giyilebilen ve modeline göre her ortama uyum sağlayabilen giyim ürünlerdir. Hatta bu özelliği onların davetlerde de giyilmesine yardımcı oluyor.

 

  Varaklı Abiye Feraceler

 

Biraz daha kalın kumaşlardan üretilen kışlık ferace modelleri ile kışın düzenlenen düğün, nişan gibi davetlerde de şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Bunun için son dönemde oldukça beğeni kazanan varak detaylı ferace modelleri oldukça ideal. Bu feraceler fermuarlı ya da tercihlere göre düğmeli modellerden oluşuyor. Özel bir davete giderken kıyafetlerinizin üzerine rahatlıkla alabileceğiniz bu ürünler, size pratik ve şık bir kullanım sağlamaktadır. Yakalarda genellikle hakim yaka stilinin uygulandığı varaklı kışlık ferace modelleri, etek uçlarında, kol ağızlarında ve yakalarda süslemelere sahip.

 

  Bolero Modelli Feraceler

 

Bu sezonun en gözde abiye feraceleri arasında, önden bakıldığı zaman bir bolero havası veren modeller var. Bunlar özellikle kışlık krep kumaşlardan tasarlanıyorlar. Bu feraceler, altına şık topuklu ayakkabılar giyildiğinde ve abiye detaylı bir çanta ile kombin edildiğinde, özel günlerde mükemmel bir tarz yakalanmak için oldukça başarılı ürünler. Sade bir şıklık sunan bu tarz feracelerin, önümüzdeki sezon en çok karşılaşacağımız model olacağı düşünülüyor. Çünkü bunlara olan ilgi oldukça yüksek.

 

 Nakış Detaylı Ve Deri Süslemeli Modeller

 

Son zamanların en moda tasarımlarında deri detayların kullanıldığına sıklıkla rastlıyoruz. Bu detaylar, feracelerde yaka bölümleri, bilek üzeri gibi alanlarda tercih ediliyor. Ferace kumaşının rengine göre seçilen bu deriler, kimi tasarımlarda spor bir şıklık sunarken, bazılarında ise, nakış işleme veya inci gibi detaylarla birleşerek abiye bir görünüm sunuyor. Bu feracelerde zaman zaman püskül bağcık gibi detayların kullanımına da tanıklık ediyoruz. Renk olarak genellikle bu yılın en moda renkleri olan haki yeşil, mor, bordo, mavinin farklı tonlarının kullanıldığı bu tarz kışlık ferace çeşitleri, davetlerde sizler için abartısız ve sade şıklık sunmaktadır. Ancak daha gösterişli modelleri sevenler için nakış ve incilerin bir arada kullanıldığı modeller de bu yıl oldukça revaçta.

 

 

Son Dönemlerin Favori Seçimi: Kışlık Ferace Modelleri

kışlık feracePotansiyel alıcılar için birbirinden estetik ve kullanışlı giyim ürünleri tanıtılmaya ve aktif olarak satışa çıkarılmaya devam ediyor. Son beş yıl içerisinde binlerce kadının tercihi olan kışlık ferace modelleri buna uygun ilk örnekleri oluşturmaktadır. İçerisindeki pamuksu yapısı ile birlikte bir kaban ya da pardesüden beklenen sıcaklığı vermeyi başaran bu ürünler çok daha sportif ve konforlu giyim taleplerine de anında karşılık vermektedir. Birbirinden farklı tasarımlara zemin hazırlayan kışlık ferace modelleri uygun fiyatlarla ve bedava kargo seçeneği ile birlikte Türkiye’nin her yerine aynı hafta içerisinde gönderilmektedir. İade ve değişim koşulları da müşteri memnuniyetini sağlayacak oranda yeniden yapılandırılmıştır.

 

 Deri Detaylı Kışlık Ferace Ürünleri

 

Bu ürünlerde deri detayları tam üç farklı yerde toplanıp ortaya az rastlanılır, gösterişli bir tasarım bütünlüğü çıkarıyor. Deri detayları kol manşetlerinde, kemer kısmında ve yakanın genelinde yer almaktadır. Apayrı bir atmosfer yaratmak için tüm ideal ölçütleri bünyesinde barındıran bu kışlık ferace modelleri hafif ve minimal yapısı ile sonbahar ve ilkbahar aylarının serin geçen günlerinde de tercih edilebilir. Kuşak şeklinde bağlanabilen deri kemeri kıyafetlere orijinallik katması açısından bekleneni vermektedir.

 

 Peluş Nakışlı Kışlık Feraceler ve Ürün Özellikleri

 

Ne olursa olsun çiçek desenlerinden vazgeçemeyen ve giydiği her kıyafette nostaljik etkileri yansıtmayı da hedefleyen kadınlar için özel üretilen nakışlı kışlık feraceler aynı zamanda peluşlu bir şekilde satışa çıkarılmaktadır. Kışlık krep kumaşın sıcak tutan yapısı ile beraber yağışlı havalarda bile tercih edilebilir. Çiçekleri ise birbirine paralel bir çizgide görsel uyumu sağlayacak oranda tasarlanmıştır. Renk seçenekleri içerisinde bordo, haki ve siyah gibi ana renkler arasından seçim yapmak da mümkün.

 

 Biye Detaylı Modern Ferace Modelleri

 

İnce şeritler halinde tasarlanan biye detaylı ferace modelleri dış giyim alanında en çok dikkat çeken modellerden bir diğerini oluşturuyor. Kendi kumaşından imal edilen ince şeritler özellikle detaylara önem veren müşteri kitlesi için ideal standartlara sahip. Bu ürünlerdeki renk seçenekleri de zengin bir içeriğe sahip. İndigo, vizon ve haki gibi renkler ile bu ürünler sepete eklenebilir.

 

 

Stilinizi Yansıtan Kışlık Ferace Modelleri

kışlık feraceFeraceler tesettür modasında özellikle son yıllarda oldukça fazla yer kaplamaya başladı. Bu durumun en çok da moda tasarımcıların özgün ve yaratıcı ürünleri sayesinde gerçekleştiğini biliyoruz. Stil sahibi olan ve giyinmeyi seven kadınlar ise bu modelleri önemseyerek giymekte ve tercih etmeye devam etmektedir. Bu sezon da kışlık ferace modellerinde yepyeni çizgiler, şık tasarımlar ve birbirinden güzel renkler vitrinlerdeki yerini aldı. Tek parça olan feraceler, kombin konusunda da fazla düşünmeye gerek bırakmamaktadır. Şıklığı ve göz alıcılığı ile dikkatleri üzerine çeken feraceler kış sezonunda bizi nasıl karşılayacak ve hangi ortamlarda hangi modelleri güzelliğimize güzellik katmaya devam edecek?

 

 Birbirinden Şık Modellerle Kışlık Feraceler

 

Ferace modası her geçen kendini yenilemeye devam ediyor. Her sezon kendini yenilemeyi başaran bu ürünler, artık klasik kesimden ayrılarak yerini bazen spor bazen de şık modellere bırakmayı başardı. Son dönemlerde özellikle haki yaka feraceler, tarzına önem veren kadınların kombinin bir parçası olmayı başarmaktadır. Farklı işlemeler ve şık aksesuarlar ile de farkını ortaya koyan tasarımlardan söz etmek de mümkündür. Eskiden yoğun oranda siyah ya da lacivert gibi koyu renkleri ile hatırlanan ferace modelleri son dönemlerde dikkat çeken rengarenk modellerle yer değiştirdi. Özellikle iki renk feraceler tercih listesinde ilk sırayı almayı başardı. Kumaş kullanımında deriyi ön plana çıkaran moda tasarım dünyası bu stili kışlık ferace için de kullandı. Bu konuda oldukça başarılı oldu. Yepyeni renk ve modellerle ister günlük hayatta isterseniz özel günlerde farklı tasarımların üstün çekiciliğinde faydalanabilirsiniz.

 

 Kışlık Feracelerde Özel Gün Şıklığı

 

Kullanışlı ve kolay kombin edilebilen feraceler kış aylarının özel gün ve gecelerinde de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran modellerle karşımıza çıkmayı başarıyor. Sade bir nikaha davetli iseniz farklı renk zevklerini de barındıran nakışlı elbise feraceler tam size göre. Sade, zarif ve şık bir güzellik sunan bu model bu sezon oldukça çok konuşulacak gibi duruyor. Özel bir iş yemeğine davetli olanlar için de kürk detaylı modeller oldukça dikkat çekici çizgiler sunuyor. Zarafeti ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken inci detay modeller de stil sahibi bayanların kış ayları modasına dahil oluyor.

2018 Yılı Yeni Sezon Kışlık Ferace Modelleri

kışlık ferace2018 yılı tesettür modasında en fazla dikkat çeken giyim parçalarından birisi de tesettür ferace modelleri olmaktadır. Dış giyim ürünü olan tesettür ferace modelleri hem yaz hem de kış mevsiminde tesettürlü kadınlar tarafından fazlasıyla tercih ediliyor. Özellikle kış mevsiminde şık ve sıcak tutan tesettür kışlık ferace modelleri çok fazla ilgi görmektedir. Tesettür kışlık feraceler, birçok renk ve ebatta üretilmektedir. Bunun yanı sıra her ortama uyum sağlayabilen özelliğiyle tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla tercih ediliyor.

Kışlık ferace modellerini inceleyerek satın almak için: https://www.modaselvim.com/kislik-ferace

 Haki Ve Zümrüt Yeşil Renkleri Dikkat Çekiyor

 

2018 yılı tesettür kışlık ferace yeni sezon modasında en fazla dikkat çeken haki ve zümrüt yeşil renklerde ki kışlık tesettür feraceler oldu. Kalın kumaş ile üretilen kışlık ferace modellerinde belden oturtmalı ya da belden bol olarak üretilen modeller daha çok tercih edilmektedir. Genellikle haki rengindeki kışlık feracelerin bazılarında kapüşon detayı yer almaktadır. Kapüşon detaylı kışlık feraceler hem tesettürlü kadınların yağmurlu havalarda ıslanmamasını hem de spor bir görünüm sergilemesine imkan sunmaktadır. Aynı zamanda koyu yeşil tesettür ferace modelleri 2018 yeni sezonun çok moda olmaktadır.

 

 Kışlık Tesettür Ferace Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Kışlık tesettür ferace modelleri seçerken en kritik nokta ferace kumaşının kalitesi ve kumaşın kalınlığıdır. Kışlık tesettür ferace kumaşı ne kadar kalın ve kaliteli ise hem uzun süre deforme olmadan giyilebilir hem de tesettürlü kadınların kış aylarında vücudunu sıcak tutar. Kaliteli ipek ile dokunan kumaşlar ilk tercihler arasında olmalıdır.

 

 Kışlık Tesettür Feracelerde Aksesuar Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Kışlık tesettür feracelerde aksesuar seçiminde daha çok tercih edilen ürünler gözlük ve muhteşem bir görünüm sağlayan kol saatleridir. Gözlük ve saat modelleri feraceler ile harika bir kombin oluşturmaktadır. Genellikle aksesuar seçiminde renk uyumuna çok dikkat etmek gerekiyor. Kışlık tesettür feracenin rengine ve modeline uygun gözlük ve saat rengi tercih edilmelidir. Diğer önemli aksesuar ise çantalardır. Kışlık tesettür feracelerde çanta kombini yapılırken rengine, modeline ve kumaşına uyum sağlayacak şık bir çanta seçilmelidir. Böylelikle hem modern hem de şık bir kombin elde edilebilir.

Tesettür Modasının Gözde Parçası: Ferace Modelleri!

 Kışlık feraceTesettür giyim modası dendi mi akla gelen her mevsimin vazgeçilmezi Ferace modelleri. Kışlık feraceler sezon sebebi ile tabi ki tercih sebebi olsa da, kombinlerin en rahat, şık ve tercih edilen parçası olan feraceler renk renk, çeşit çeşit, desen desen, kataloglarda geniş yelpazesi olan modeller arasında yer almakta.

 

           Kışlık ferace denildiğinde ise akla tabiki uzun kollu, desenli, siyah ve koyu renklerin ağırlıkta olduğu ferace modelleri geliyor. Buna rağmen aslında ferace modelleri sanılan aksine kışlık da olsa yazlık da olsa renk yelpazesini geniş tutarak, modadan ödün vermiyor.

 

 En Çok Tercih Edilen Ferace Modelleri Hangileri

 

En çok tercih edilen ferace modelleri arasında kış modellerinde üst kısmında etnik desenleri olan, Yaka ve kollarında kürk detayları olan feraceler örnek verilebilir. Çizmeler ile aynı renklerde kürk detayları tercih edilerek kombini yapılan parçalar modaya daha uygun görülüyor, hanımların daha çok ilgisini çekiyor. Dolayısı ile kış aylarında ferace modelleri yaz aylarındaki rahat, ince kumaş ve kırmızı, haki, hardal renklerini, daha koyu, daha desenli, ağır, şık ve detaylı parçalara bırakıyor.

 

 2019 Ferace Modasında Hangi Özellikler Farklı?

 

2019 Tesettür Modası için kataloglara göz atıldığında göze çarpan modeller, vintage modasına ayak uyduran renklerin çoğunluğu oluşturduğu parçalar olarak tanımlanabilir. Genel de yakası, kolları, üst kısmında detayların daha çok, daha yoğun olduğu, etek kısmının ise sade, düz olarak tutulduğu feraceler bu sene daha çok tercih edilecek ve modaya yön verecek gibi duruyor. Hem rahat oluşu hem de şıklığa ve kombine bir bütünlük katması ile tesettür modasının gözde parçalarından olan ferace modelleri, çok tercih edildiğinden sebep, tesettür giyim ile ilgilenen firmaların da kataloglarında daha fazla, daha çeşitli modellere yer vermesine sebep oldu.

 

Kürk yakalı ve detaylı, cepli feracelerin her yaş grubuna hitap ettiğini söylemek mümkün. Her yaş kitle bu tip kürk detayları feracelere yoğun ilgi gösteriyor ve dolabında mutlaka bulunduruyor. Her kombine lazım bir model olan bu tip feracelerin yanı sıra, inci işlemeli, desenli, nakışlı, spor desenli, yakada fermuar veya kurdeleli ferace modelleri de yoğun ilgi gören diğer modellerden.

Kış sezonu tüm ferace modelleri için burayı inceleyerek satın alabilirsiniz: https://www.modaselvim.com/kislik-ferace

Özel Günler, Kış Ve Yaz Ayları İçin Ferace Türleri

kışlık feraceKışlık Ferace modelleri özellikle son zamanlarda tesettür elbise giyim tercihleri arasında yerini almıştır. Kışlık ferace modelleri çok fazla hanımefendi tarafından da fazlaca arz görmektedir. Bu ürünün meraklılarına zaman geçtikçe ilgi artmaktadır. Kışlık feraceler genelde birden bire dışarı çıkmak zorunda kalan hanımlar tarafından kurtarıcı gözüyle bakılan bir ürün kapsamındadır. Sektör alanına ilk çıktığı süre zarfında tek tip ferace ve tek renk ferace olarak üretilmiş olan feraceler 2018 senesi itibari ile daha fazla renk katılarak karşımıza çıkmıştır. Tek parça olan kışlık ferace modeli oldukça fazla rahat bir giyim özelliğine sahip durumdadır.

 

 Kışlık Feracelerin Türü Yazları Hangi Kumaştan Olmalıdır?

 

Kullanım oranları gün geçtikçe artan Feracelerin kullanılma olasılığı gelişme göstererek artmakla beraber, kışlık feraceler ve yazlık feraceler olarak iki farklı kısma ayrılmaktadır. Feraceler kışları oldukça daha kalın kumaşlardan üretilirken, feraceler yazın oldukça daha serinlik sağlayan kumaş türlerinden üretim yapılmaktadır. Bu durum ortaya aslında feracelerin yalnız yazları değil kışları da fazlaca seçim yapılan tesettür çeşitlerinden olduğu sonucunu çıkarmaktadır. Kışlık feraceler, yazın kap tarz ürünlerin ardından sonra en fazla seçim yapılan ürünlerden olan feraceler bu yıl fazlaca renkli seçenekler ile kadınların gözdesi durumuna gelmiştir. Kışlık Feraceler eski formundan hiçbir şey kaybetmeden, yalnız daha çok renk seçeneği sunulan ferace modelleri daha bugünden itibaren ciddi talep edilmeye başlamıştır.

 

 Özel Günler İçin Üretilen Kışlık Ferace Modelleri Nasıl Olmalıdır?

 

İlk tasarlanan Ferace modelleri günlük kullanım için üretilmiş ürünlerdir. Kışlık Feraceler kadınlar tarafından oldukça fazla kullanışlı bir hale gelmiştir. Talep arttığı için bu yıl genellikle özel günler için tasarlanan feraceler oldukça şık bir görünüm vermektedir. Hatta payet desen işlemeli kışlık tesettür ferace türlerine de vitrinlerde çokça yer alacağa benzemektedir. Genelde fermuarlı olarak kullanılan kışlık feracelerin yanında kışlık fermuarsız tek kısım feraceler de bu yılda moda olarak satışa sunulacak tasarımlar arasındadır. Bazı kışlık ferace modellerinde kapüşon ayrıntısı da yer almaktadır. Bu yıl ferace modellerinde geçen yıl olduğu gibi bu yılda siyah renk tasarımları öne çıkmaktadır.

 

Kışlık Ferace Modelleri

kışlık feraceTesettürlü dış giyim grubunda yer alan ferace modellerinin her mevsim için birbirinden farklı pek çok modeli vardır. Kesimi, tarzı kumaş özellikleri ve kendine has güzelliği ile hanımlar tarafından yoğun ilgi gören feracelerin, kullanımının kolay olması da bir diğer tercih sebebidir. Ferace modelleri tarz olarak pardesü ve kap çeşitlerine daha yakındır. Ancak bağlantı noktaları, kumaş yapısı ve daha sade tasarımları ile diğer iki türden ayrılır. Bu sezon yünlü kumaştan tasarlanan çıt çıt ve fermuar detaylı kışlık ferace modelleri öne çıkan modeller arasında kendini gösteriyor. Sade, iki renkli ya da farklı kısımlarında yer alan desenli ayrıntılar ile de güzellik kazanıyor. Düz omuz, hakim yaka ve boru modeller sade kesimli modellerden hoşlanan bayanlar için son derece idealler.

 

Modellerde süs figürlerine önem veren hanımlar için ise tül, dantel, fiyonk, taş ve nakış işlemeli koyu, açık, ya da renkli tasarımlar son derece göz dolduran çeşitler olarak ön plana çıkıyor. Modellerin ön, yan ve arka kesimlerindeki gizli ve belirgin yırtmaçlar ise kışlık ferace türlerine ayrıntı katarken, rahat hareket edebilmeyi de kolaylaştırıyor.

 

 Kışlık Ferace Modellerinde Kumaş ve Renk Uyumu

 

Kış mevsiminin en güzel sembollerinden olan kar ve buz mavisi bulutlara uyumlu açık mavi tonlardaki pamuklu ve süet ferace modellerini kendi tonlarında bot ve çizmelerle kombin edebilirsiniz. Bu kumaş tonlarını koyu renk ve siyah eşarp ve şallarla tamamlayarak ortaya çok hoş modeller çıkartabilirsiniz. Sportif bir görünüm kazanmak isteyenler için tasarlanan havalı ve kapşonlu ferace modelleri ise üzerlerindeki yazı ve rakam figürleri ile farklı bir tarz kazanmanızı sağlar. Bu modellerin fermuar dişleri, düğmeleri ve çıt çıt boyutları diğer modellere nazaran daha büyüktür. Bu mevsimde ferace modelleri üzerinde kullanılan ve enerjinin rengi olan kırmızı, sarı ve turuncu tonları ise kış aylarının içinizi ısıtan örnekleri olarak karşımıza çıkar.

 

 Ferace Modellerinde Kesimler

 

Boyun, kol, etek ve bel kesimlerindeki ayrıntılar ile hareket kazanan ferace modellerinin balon, yarasa kol, prenses ve kiloş etek türleri de hanımların gözdesi olmaya aday olan modeller olarak dikkat çekiyor. Bunlar arasında üst ve alt kısımlarının farklı renklerde tasarlanan örnekleri ile içli dışlı ya da ikili yelek türünden oluşan modellerini incelemeden ferace almaya karar vermeyin.

Kışlık Ferace Nasıl Kullanılır?

kışlık feraceKısaca tanımlamak gerekirse ferace; uzun, bol ve yakası kapalı giysi türüne verilen isimdir. Osmanlı döneminde kadınların vazgeçilmezi feraceler, son yıllarda modernize edilerek günümüz modasının bir parçası haline gelmiştir. Çoğunlukla ayak bileğine dek uzanan feraceler elbise şeklinde kullanılır iken pantolon ile kombinlenmeyi gerektiren feraceler de bulunmaktadır. Tasarımında sadeliğin esas alındığı feracelerin kol, yaka ve cep gibi bölgelerinde zarif ve minimal detaylara rastlamak mümkündür. İşleme, dantel, ışıltı gibi küçük ayrıntılarla zenginleştirilmiş feraceler, kazandıkları şıklık ile yalnız günlük yaşamda değil özel gün ve gecelerde de tercih sebebi olmaktadır.

 

 Kışın Ferace Giyilir mi?

 

Feraceler genellikle ferah ve ince kumaşlardan üretildiği için bahar ve yaz aylarına uygun bir giysi olarak görülmektedir. Sonbaharın ılık havasının yerini kışın çetin soğuklarına bırakıldığı bugünlerde ferace rahatlığından ve şıklığından vazgeçmek istemeyen hanımların kafasında “Ne giyeceğim?” sorusu dolaşmaktadır. Son dönem modada soğuğa karşı dayanıklı ve kalın kumaşlar kullanılmış feraceler vitrinleri süslemektedir. Yazlık feraceler güneş ışınlarını yansıtması için daha açık tonlarda üretilirken kış için üretilen modellerde daha koyu tonlar tercih edilmektedir. Kışlık ferace modelleri sayesinde feraceleri kışın da kullanmak mümkün hale gelmiştir.

 

 Kışlık Ferace Giyerken Dikkat Edilecekler

 

Kışlık ferace modelleri kalın ve bol bir yapıya sahiptir. Havanın çok soğuk olduğu ve üşüyebileceğinizi düşündüğünüz zamanlarda feracenin altına giyeceğiniz kalın giysiler kat kat ve kötü bir görüntü oluşturmayacaktır. Ayrıca standart feraceler ayak bileklerini kapatır vaziyette olduğu için bu giysiler gözükmeyecektir. Bu durum kombin yapma konusunda büyük bir kolaylığı beraberinde getirmektedir. Feracenin tarzına uygun bir eşarp, çanta ve kışlık ayakkabı seçimi tesettürlü hanımların hem hoş hem de ölçülü bir şıklığa sahip olması için yeterli olmaktadır. Yırtmaç gibi detaylar içeren ya da ayak bileklerinin üzerinde biten ferace modellerinde ise kombinlenecek pantolon önem taşımaktadır. Bu tarz kışlık feracelerin altında salaş formlara sahip uzun etek ve pantolonlar mükemmel bir tamamlayıcı olmaktadır.

 

Tesettür giyim mağazalarında her zevke hitap eden kışlık ferace modelleri bulmak mümkündür. Değişken bir fiyat skalasında, spor ya da şık fark etmeksizin pek çok farklı zevke hitap eden kışlık feraceler müşterilerin zevkine sunulmaktadır. Alışverişin kaliteli ve güvenilir markalardan yapılmasına özen gösterilmelidir. Ucuz ama kalitesiz ürünler almak, fiyattan kar ederken sağlıktan zarar etmeye varabilen sonuçlara yol açmaktadır. Kışlık feracenin rahat, teni rahatsız etmeyen ve kaliteli bir kumaştan imal edilmiş olması büyük önem taşımaktadır.

Kışlık Ferace Modellerinde Yeni Seçenekler

kışlık feraceBayanların sıklıkla tercih ettiği ceketler olan bolero görünümlerine sahip kışlık ferace modelleri bu senenin en çok ilgi gören ürünleri arasında yer alıyor. Bolero görünümlü olduğu için ceket olarak da tercih edilebilir. Aynı zamanda şıklığı ve sportif görünümü bir arada yansıtmayı başaran bu modellerde çeşitli renk seçenekleri de tamamen alıcı kitlesinin beğenisine göre dizayn ediliyor. Haki ve kiremit gibi karakteristik renklerin yanı sıra alternatif renkler arasında mürdüm ve indigo renkleri de bulunuyor. Kışlık krep kumaş kullanılarak imal edilen kışlık ferace modelleri soğuk havanın tüm olumsuz etkilerine karşı kapsamlı bir koruma sağlamaktadır. Hakim yakalı olmaları nedeniyle kolye gibi aksesuarlar ile birlikte çok daha gösterişli bir şekilde de giyilebilir.

 

 Alternatif ve Yeni Kışlık Ferace Seçenekleri

 

Alternatif kışlık ferace modellerinde deri detayları kullanılmaya başlandı. Ne olursa olsun deri giyim tarzından vazgeçmeyen hanımlar için bu ferace modelleri oldukça iddialı vizyonlar sunuyor. Deri detayları çeşitli nakışlar ve tasarım zenginlikleri ile birlikte gövde kısmından tek bir şerit halinde uzanmaktadır. Görenlerin dikkatini çekme hususunda tam bir başarı sağlayan bu deri detayları modayı yakından takip eden hanımlar için de ideal standartlara sahip. Nostaljik tasarımlara düşkün olan müşteriler için ise hem nakışlı hem de incili kışlık feraceler kataloglarda yerini almaktadır. Nakışlar kıyafetlerin hem gövde hem de arka kol kısmında bulunuyor.

 

İnciler ile birlikte modern bir görünüme kavuşan feraceler uygun fiyatlar ile birlikte görücüye çıkıyor. Siyah, mor ve laci gibi karakteristik renklerin ağır bastığı incili ve nakışlı feraceler aynı zamanda mevsimlik olarak tercih edilme özelliğine de sahip. İsteyen hanımlar günlük yaşamlarında bu feraceleri tercih ederken isteyenler ise davetlerde ve akşam yemeklerinde bu modelleri tercih edebiliyor. Haki ve bordo renkleri de mevcut. Bordo renkleri ise kışlık feracelerde açık ve koyu olarak ikiye ayrılıyor. Bir diğer alternatif ise peluş nakışlı feraceler. Özellikle genç kuşaklar tarafından tercih edilen bu modeller de 2018 yılı itibariyle büyük bir ilgiyle karşılandı. Diğer seçenekler arasında lazer kesim süet kesim feraceler de mevcut.

 

Kışlık Ferace Modasının En İddialı Tasarımları

kışlık ferace Feraceler oldukça eski zamanlardan beri tesettürlü bayanların kullanmış olduğu tasarımlar arasında yer almaktaydı. Öncesinde sade model ve renkleri ile tercih edilen ferace tasarımları, günümüzde ise modaya uygun bir hale getirilerek daha modern ve konforlu bir hal almıştır.

 

Ferace modellerini artık hayatınızın her alanında tercih edebilir ve her mevsim bu konforu yaşıyor olmanın keyfini sürebilirsiniz. Sizler için yılın en çok tercih edilen renkleri ile tasarımı yapılan ve şık duruşu ile dikkatleri üzerine çeken ferace modelleri, kaliteli yapıya sahip olması ile de ayrıca kendinizi her zaman içerisinde rahat hissetmenizi sağlıyor.

 

 Kışlık Ferace Modellerinde Neler Dikkat Çekiyor?

 

Soğuk kış günlerinde de çok fazla karşımıza çıkmakta olan ferace modelleri, daha kalın ve korunaklı kumaşlar ile tasarlanarak sadece şık görünmenizi değil aynı zamanda üşümemenizi de sağlamaktadır. Boyu ayak bileğine kadar uzanan ve hareket kabiliyetinizi kısıtlamayan kışlık tesettür ferace modelleri, soğuk mevsimleri yansıtacak renk tonları ile sezona merhaba demektedir. Kışlık ferace modellerine daha iddialı bir görünüm kazandırmak için işleme ve nakış gibi detaylara yer verilmiş ve bu da bayanların daha çok ilgisini çekmiştir.

 

Kışlık ferace tasarımlarını ihtiyaç duyduğunuz her zaman üzerinize alıp dışarıya çıkabilir ve en kolay yoldan şık olma avantajı elde edebilirsiniz.

 

 Kışlık Ferace Modelleri Kombinleri

 

Kışlık ferace modellerini yılın modasına uygun olarak çok farklı şekillerde ve seçeneklerde kombine edebilirsiniz. Kışlık feraceleri gündelik yaşantınızda kullanacaksanız eğer, pantolon ve spor ayakkabılar ile son derece rahat bir kombin elde edebilirsiniz.

 

Ofis hayatında da çok sık kullanılan kışlık ferace modelleri, birçok zarif parça ile kombine edilebilir ve şıklık iş hayatına taşınabilir. Sadece şık görüntü için değil, kendinizi daha rahat hissetmek için de en güzel ferace modellerini satın alabilirsiniz.

 

Yenilenen modelleri ile birlikte artık özel davetlerde de çokça görmüş olduğumuz tesettür ferace modelleri, özellikle inci ve pul gibi ince detaylar ile süslenen tasarımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekebilmeyi başarmaktadır. Bu kışı modanın en trend parçaları ile geçirmek için en özel kışlık ferace tasarımlarını sakın kaçırmayın.

 

 

Kışlık Ferace İle Kullanılan Ayakkabı Ve Çantalar

kışlık feraceDış giyimin klasik tercihlerinden olan feraceler uzun olmaları sebebiyle kombin yaparken kolaylık sağlıyor. Feraceler ince ve rahat olmaları sebebiyle genellikle yaz aylarında tercih edilirken kış aylarında ve sonbaharda daha kalın olan kışlık feraceler tercih ediliyor.

 

           Kışlık ferace soğuk ve yağmurlu havalarda kullanıldığından altına giyilen ayakkabılar da kış için uygun olmak zorunda kalıyor, feracenin uzun olması ve düz bir görüntüsü olması sebebiyle ayakkabı seçiminde zorluk yaşanabiliyor. Ferace alırken onu her ayakkabınızla giyemeyeceğinizi hesaba katmanız gerekiyor. Elbette her ayakkabıya uygun bir ferace var ama her feraceye her ayakkabı uygun olmayabiliyor.

 

 Kışlık Feraceler ile Botlar

 

Soğuk günlerde ve özellikle sonbahar aylarında tercih edilen feraceler uzun ve düz oldukları için düz kısa botlarla tercih ediliyor. Topuklu bilek boy botlar da tercih edilen botlar arasında. Spor botlar ise kışlık ferace için tercih edilen bir tür değil, yine de iki renkli, işlemesiz ve spor görünümlü olan feracelerle birlikte kullanılabiliyor.

 

 Çizmeli Kışlık Feraceler

 

Çizmeler aralıktan marta bütün bir kışın en çok tercih edilen ayakkabısı, çizmeler sadece ve zarif olabilirken gösterişli ve ağır da olabiliyor; feraceler bu iki tür çizme için de uygun fakat birkaç ayrıntı göze çarpıyor. Feraceler uzun giysiler oldukları için kısa çizmeler onlar için en uygun ayakkabıyken yağmur arazi çizmesi de feraceye uyum sağlayan bir ayakkabılardan biri. Kışlık ferace süet ya da deri çizmelerle kullanılabilir. Uzun çizmeler ise alt tarafı biraz açık olan feracelere tam uyum sağlıyor, düğmesi ya da fermuarı biraz yukarıdan başlayan kışlık feraceler bu şekilde olan süet ya da deri, topuklu ya da topuksuz çizmelerle kullanılabiliyor.

 

 Feracelerle Çanta Uyumu

 

Kışlık feracelerle yapılan kombinin tamamlanması için ona uygun bir çanta tercihi yapmak gerekiyor. Kışlık feracelerin, kol çantaları ya da omuz çantalarıyla kullanımı tercih edilirken açık renkler, bez çantalar ve çiçek desenleri onlar için uygun bulunmuyor. Sonbahar kış sezonunun trendleri pastel tonlara uygun olan kahveler, bronzlar, hakiler ve elbette siyahlar uygun görülüyor. Sırt çantaları ise kışlık feraceler pek için tercih edilen bir seçenek değil.

2018-2019 Ferace Modelleri

feraceYaz aylarını geride bırakırken tesettür giyimin önde gelen kıyafetlerinden olan ferace modellerinin en güzel örneklerini görmek için tesettür giyim mağazalarını ve ya online giyim sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Ferace kıyafetlerde tepeden tırnağa zarif bir görünüm yakalamanız için ürünlerine her gün bir yenisini ekleyen tasarımcılar sayesinde şıklığı yakalayacaksınız. Bu kategoride tasarlanan yüzlerce ürün, fiyat ve üyelik avantajları ile yeni nesil online mağazalarda sizler tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

 

 Kol, Yaka ve Etek Kısmı Nakışlı Modeller

 

Bu tür ferace modelleri her tür kumaşın üzerinde uygulanarak hazırlanmaktadır. Yazlık kumaşlar, kadife ve keten kumaşlar, saten kumaşlar üzerine işlenmiş nakış desenleri ile hanımları hayran bırakmaktadır. Geçmişle gelecek arasında bir köprü görevi gören ve gelenekselliğin dış giyime yansımış hali olan nakışlı ferace modellerinin birbirinden güzel renklerinden biri ve ya birkaç tanesi mutlaka sizin de hoşunuza gidecek.

 

Feracelerin kol ve omuz kısmına işlenen nakış detayı, etek kısmında kullanılan büyük ve küçük nakış işlemeleri, hakim yaka, v yaka, düz yaka ve bebe yaka olarak hazırlanan feracelerdeki nakış detayları, göğüs ve sırt kısmında kullanılan detaylar, sade kumaş ve başörtüsü kombinasyonuna hareket kazandırmaktadır. Sitenizin arama motoruna nakışlı ferace modelleri yazdığınızda bu kategorideki tüm ürünleri model, renk ve fiyat aralıklarını rahatlıkla görebilirsiniz.

 

  Renkli Ferace Modelleri

 

Patlıcan moru, haki yeşil, su yeşili, narçiçeği, siyah, pudra ve tonları, pembe tonları, bordo ve tonları derken birbirinden güzel renklerde tasarlanan feracelerin düğme, kuşak, kemer, taş, dantel ve tül gibi süsleme malzemeleri ile çok güzel ayrıntılar yakaladığını görmekteyiz Ferace modellerinde renkler ve desenler kadar kesim de oldukça önemlidir. En çok tutulan ferace modelleri arasında Mevlana kesim olarak bilinen kiloş modeller, ikili modeller, ön ve arka kısımdan yırtmaç detayı verilen modeller, düz kesim modeller, etek uçları püskül ve ya fırfır ayrıntısı ile tasarlanan modeller sayılabilir. Her bedene ve her zevke uygun ürünlerimizi Türkiye’nin hemen her yerinden sipariş edebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri sizlere güvenli ve hızlı bir şekilde gönderebilmemiz için sitede bulunan alana sizden istediğimiz bilgileri eksiksiz bir şekilde girmeniz yeterlidir.

 

Feraceler İle Yaz Kış Nasıl Güzel Görünülür?

Kışlık ferace modelleri kadınlar için hem şık olma hem de soğuktan korunma konusunda büyük bir avantaj sağlamaktadır. Kalın bir kumaş kullanılarak üretilmiş olmalarından ötürü bu modeller soğuk kış aylarında kişinin soğuk havalarda üşümesini engeller. Pamuklu yapısı sayesinde kadınların vücut ısısını sürekli olarak korur. Bu yüzden birçok kadın tarafından tercih edilen bu modeller sayesinde kış aylarında dışarı çıkmak artık bir kabus değil. Ayrıca sıcak tutmasının yanı sıra gösterişli yapılarıyla da dikkat çeken bu kışlık ferace modelleri kadınların soğuk kış aylarında dahi şık olmasına imkan verir.

Kışlık Modeller İle Hem Şık Olun Hem Soğuklardan Korunun

 

Çeşitli renk ve desenlere sahip olan bu dış giyim ürünleri modanın son trendleri baz alınarak tasarlanmıştır. Özellikle üst bölgedeki kareli detaylar ile ön plana çıkan bu modeller ayak bileğine kadar uzanmaktadır. Bu kareli kısım giyeceğe oldukça çekici bir hava katmaktadır. Bunun yanında düğme detaylarının olduğu modeller de dikkatleri çekiyor. Daha çok pastel renklerin kullanıldığı modeller ön planda olduğu için bu giyeceği daha gösterişli bir hale dönüştürmek için farklı kısımlarda gösterişli detaylar kullanılmaktadır. Bu sayede kadınların şık olmasında büyük bir rol oynar.

 

 Yazlık Modeller Sayesinde Ferah Bir Şekilde Şıklığı Yakalayın

 

Yazlık modeller ise ince bir kumaştan üretildiği için çok sıcak yaz aylarında kişinin terlemesini önler ve sanki üzerinde hiç yokmuş gibi bir his yaratır. Çeşitli renk ve desen seçenekleriyle satışa sunulan yazlık ferace modelleri arasında boncuk detayları olanlar göze çarpmaktadır. Bu boncuk detayları sayesinde kadınlar günlük hayatta çok şık bir görünüme sahip olabilir.

 

Pastel tonlardaki renkler sayesinde modern bir görünüm elde etmek mümkündür. Bunun yanında fiyonklu yaka yapısına sahip olan ve etek kısmında ışıltılı detayların bulunduğu modeller gösterişli bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar için ideal bir seçim olabilir. Bu yazlık modellerin içinde astar bulunmadığı için sıcak yaz aylarında rahatlıkla giyilebilir. Böylece kadınlar hem sıcağa karşı kendilerini korumuş olurlar hem de çok kaliteli ve gösterişli modeller sayesinde günlük hayatta şık bir görünüme erişirler.

 

Bu Senenin Ferace Modası

 

Tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği dış kıyafetlerin başında ilk sırada ferace gelmektedir. Bir yere giderken giy – çık kolaylığı sağlayan pek çok başörtü ve şal ile de uyum içerisinde kullanılabilen hem rahat hem de şık duruşu feracenin bu kadar çok sevilerek giyilme nedenlerindendir. Ferace bayanlar tarafından o kadar çok sevilmiştir ki ince olarak sıcak havalarda giyilmek için tasarlanmasına rağmen soğuk havalarda da bayanların bir numaralı tercihi olmaktadır. Üzerine giyilen bir panço ya da şal ile soğukluk kapatılmaya çalışılmıştır. Peki soğuk havalarda bile vazgeçilmesi imkansız olan ferace de bu sene kullanılan modeller nelerdir? Bu soruyu sizler için araştırdık ve aşağıda yer almaktadır.

 

Feraceler de Çiçek Modası Sizi etkisi Altına Alacak

 

Genellikle sade ve koyu renklerde görmeye alışılan feracenin bu sene çiçek desenleri ile renklendiğini göreceksiniz. Kimi ferace modellerinin etek uçlarında yer alan çiçek desenleri kimi modellerde kollarda ya da serpme şekilde görülecektir. Çiçek desenli olarak üretilen ferace modellerinin kol bölgesi ise bol kesim yapılarak ferace modellerinin daha bir şık olması istenmiştir. Feraceye klasiklik katan çiçek esintisi daha çok klasik giyinmekten hoşlanan bayanlar tarafından tercih edilecektir.

 

Feracelerde İki Renkler Modası Geldi

 

Çiçek desenlerinden sonra en çok ilgi görecek ferace modelleri iki renkli olanlardır. Sağ kısmı farklı bir renk sol kısmı farklı bir renk olarak tasarlanmış iki renkli feraceler özellikle de spor giyinmekten hoşlanan bayanlar için ideal çeşitler arasında yer almaktadır. Ferace de iki renk kullanımını bunun dışında iç kısmı farklı dış kısmı farklı renk şeklinde de görmeniz mümkündür. Bu tarz bir ferace satın alarak; bir ferace ile iki farklı ferace elde edebilirsiniz.

 

Feracelerde Renk Modası

 

Ferace de bugüne dek siyah ve koyu renkler kullanılmaktaydı. Bugün ise bu durum tam tersine dönmüş durumdadır. Yeni sezon feraceler de renklilik hakimdir. Bebe mavisi, tozpembe, açık yeşil ve bu gibi… Sıcak havalarda güneş ışınlarına direk maruz kalmak istemeyen kişiler bu renk tonlarından birini tercih edebilirler.

Modaselvim ferace modelleri – Alışverişe Başla

 

2018 Ferace Modelleri

Feraceler her sezon tesettürlü bayanların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.  Birbirinden şık ferace modelleri sayesinde şıklığına şıklık katan tesettürlü bayanlar hoş bir görünüme sahip oluyor. Özellikle feracelerin tek parça olması nedeniyle rahatlıkla kombinlenme imkanı sunuyor. Feraceler günümüzde çok kullanılan tesettür giyim ürünlerinden biri haline geldi.

2017 yılında da birbirinden şık ve tasarım ferace modellerinin satışa sunulduğunu görüyoruz. Moda Selvim olarak 2018 yılında da hiçbir yerde bulamayacağınız yazlık ve kışlık ferace modellerimizi sizlerle buluşturuyor ve son derece şık bir görünüm kazanmanıza fırsat veriyoruz. En özel ferace modellerimizi incelemek ve son trend ferace modellerimizi satın almak istiyorsanız sizlerde Moda Selvim’in fırsatlarından hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Yeni Sezon Ferace Modelleri

Yeni sezon ferace modelleri renk renk ve desen desen pek çok modeli görebilirsiniz. Moda Selvim olarak ferace modellerimize renk ve ışık kattık. Son derece zarif ferace modellerimizi siyah, lacivert gibi koyu renklerin yanı sıra yeşil, pembe, mor ve mürdüm gibi parlak renkler kullanarak da tasarladık. Zarif ferace modellerimize şıklık katmak amacıyla inci detayları, deriler, pullar, kemerler ve çiçek desenleri kullanmayı tercih ettik.

Artık ferace modellerimiz sayesinde göz kamaştırıcı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ferace modellerimizi her sezon yeniliyor ve sizlerle hiçbir yerde bulamayacağınız son moda, tasarım ferace modellerini buluşturuyoruz. Tüm sezonun vazgeçilmez parçalarından biri olan feraceler tesettürlü bayanların vazgeçemeyeceği en önemli kıyafetlerden biridir.

En Yeni Ferace Modelleri Moda Selvim’de

Modayı yakından takip ediyor ve yeni sezon ürünleri almayı tercih ediyorsanız Moda Selvim tam size göre. En yeni ferace modellerimizi incelemek ister misiniz? Birbirinden ünlü tasarımcıların hazırlandığı ferace modellerimizde demodelikten uzak duruyor ve son modayı yakından takip ediyoruz.

Tesettürlü kadınların evde, dışarıda, çarşıda ve pazarda rahatlıkla giyebildiği feraceler en şık modelleriyle özel günlerde dahi rahatlıkla kullanılabilir hale geldi.  Tesettürlü kadınların favori kıyafetlerinden biri haline gelen feraceler en sevilen dış giyim kıyafetleri arasından yer almaktadır. Tesettürlü bayanlar için hem şık hem hatları kapatan hem de bol kesim yüzlerce ferace modelimiz bulunmaktadır.