Tesettür Modasının Gözde Parçası: Ferace Modelleri!

 Kışlık feraceTesettür giyim modası dendi mi akla gelen her mevsimin vazgeçilmezi Ferace modelleri. Kışlık feraceler sezon sebebi ile tabi ki tercih sebebi olsa da, kombinlerin en rahat, şık ve tercih edilen parçası olan feraceler renk renk, çeşit çeşit, desen desen, kataloglarda geniş yelpazesi olan modeller arasında yer almakta.

 

           Kışlık ferace denildiğinde ise akla tabiki uzun kollu, desenli, siyah ve koyu renklerin ağırlıkta olduğu ferace modelleri geliyor. Buna rağmen aslında ferace modelleri sanılan aksine kışlık da olsa yazlık da olsa renk yelpazesini geniş tutarak, modadan ödün vermiyor.

 

 En Çok Tercih Edilen Ferace Modelleri Hangileri

 

En çok tercih edilen ferace modelleri arasında kış modellerinde üst kısmında etnik desenleri olan, Yaka ve kollarında kürk detayları olan feraceler örnek verilebilir. Çizmeler ile aynı renklerde kürk detayları tercih edilerek kombini yapılan parçalar modaya daha uygun görülüyor, hanımların daha çok ilgisini çekiyor. Dolayısı ile kış aylarında ferace modelleri yaz aylarındaki rahat, ince kumaş ve kırmızı, haki, hardal renklerini, daha koyu, daha desenli, ağır, şık ve detaylı parçalara bırakıyor.

 

 2019 Ferace Modasında Hangi Özellikler Farklı?

 

2019 Tesettür Modası için kataloglara göz atıldığında göze çarpan modeller, vintage modasına ayak uyduran renklerin çoğunluğu oluşturduğu parçalar olarak tanımlanabilir. Genel de yakası, kolları, üst kısmında detayların daha çok, daha yoğun olduğu, etek kısmının ise sade, düz olarak tutulduğu feraceler bu sene daha çok tercih edilecek ve modaya yön verecek gibi duruyor. Hem rahat oluşu hem de şıklığa ve kombine bir bütünlük katması ile tesettür modasının gözde parçalarından olan ferace modelleri, çok tercih edildiğinden sebep, tesettür giyim ile ilgilenen firmaların da kataloglarında daha fazla, daha çeşitli modellere yer vermesine sebep oldu.

 

Kürk yakalı ve detaylı, cepli feracelerin her yaş grubuna hitap ettiğini söylemek mümkün. Her yaş kitle bu tip kürk detayları feracelere yoğun ilgi gösteriyor ve dolabında mutlaka bulunduruyor. Her kombine lazım bir model olan bu tip feracelerin yanı sıra, inci işlemeli, desenli, nakışlı, spor desenli, yakada fermuar veya kurdeleli ferace modelleri de yoğun ilgi gören diğer modellerden.

Kış sezonu tüm ferace modelleri için burayı inceleyerek satın alabilirsiniz: https://www.modaselvim.com/kislik-ferace

Bir cevap yazın