Yeni Sezon Kışlık Ferace Modelleri

kışlık feraceFerace, tesettürlü bayanların hayatına ilk girdiği günden günümüze en fazla tercih edilen kıyafetlerin başında yer almayı başarmıştır. Feracenin bayanlar tarafından böylesine beğenilmesinin en önemli nedenleri arasında feracenin hoş ve şık durması bununla beraber çok rahat olması yer almaktadır. Bayanlar tarafından feracenin bu kadar çok sevilmesi ve soğuk havalarda bile ferace giymekten vazgeçmemeleri üreticileri kışlık ferace üretmeye itmiştir. Modayı takip eden ve kışın da ferace giymekten vazgeçemeyen bayanlar için yeni çıkan kışlık ferace modellerini aşağıda derledik. İşte yeni çıkan kışlık ferace modelleri:

 

 Kışlık Ferace de Kumaş Çeşitleri

 

Ferace giymekten kışın da vazgeçemeyen bayanlara bu yıl üşümeyeceklerinin müjdesini verebiliriz. Üreticiler bu sene kışlık ferace üretiminde bayanların içini ısıtacak; süet kumaş ve kışlık krep kumaş kullanmışlardır. Ferace üretiminde kışın kullanılan bu iki kumaş türü feracenin yapısına, şıklığına ve zarifliğine zarar vermez iken; bayanları da soğuktan korumaktadır.

 

 Deri Detaylı Kışlık Ferace Modelleri

 

Deri detaylarını farklı kıyafetlerde zaman zaman görebilirsiniz. Bu yıl üreticiler farklılık yaratmak için ferace modellerinde de yer yer deri kullanmışlardır. Kışlık ferace modellerinin yaka kısımlarında, cep başlarında ve bel kısmında şerit halinde kullanılan deri detaylarıyla feracelere farklılık kazandırılmak istenmiştir.

 

 Nakış veya İnci Detaylı Kışlık Ferace Modelleri

 

Bu yıl üretilen kışlık feraceler de nakış veya inci detayları görmek mümkündür. Üreticiler nakış ve inci detayları ile feraceleri daha şık, zarif ve gösterişli bir hale getirmişlerdir. Nakış ve inci detaylarına özellikle feracelerin; yaka ve göğüs kısmında yer vermişlerdir. Bazı feracelerin kol kısmında da nakış ve inci detaylarına yer verilmiştir. Kısaca bu yıl ferace de nakış ve ince detayları modaya damgasını vuracaktır.

 

 Cep Detaylı Kışlık Ferace Modelleri

 

Bayanların çok fazla istediği ve feracelerde çok kullanılmayan cep detayına bu yıl üreticiler çokça yer vermiştir. Bu yıl feracelere ayrı bir şıklık katan ve son derece kullanışlı olan cep detayları bayanlar tarafından çok sevilecektir.

 

Kürk Detaylı Kışlık Ferace Modelleri

 

Bu yıl feracelerin yaka ve cep kısımlarında kürk detaylarını görebilirsiniz.

Bir cevap yazın