Moda Dünyasında Kışlık Ferace Akımı

 kışlık feraceSon dönemlerde ferace moda dünyasında oldukça önemli bir yer edinmeye başladı. Tesettürlü kadınların özgün detaylarla süslenmiş olan birbirinden farklı ferace modellerine olan ilgisi moda dünyasında bu ürünü sabitleştirdi. Hatta genellikle yaz aylarında esil esil rahatlık sağlayan feracenin kışlık modelleri de vitrinlerde boy göstermeye başladı.

 

Üstelik kışlık ferace modelleri çok daha dikkat çekici detaylarla süslenirken bu sezon ferace aba karışımı modeller dikkati üzerine çekmeye başladı. Kışlık feracelerde mevlana kesim, düz kesim, yarasa kesim ve buna benzer çok değişik modeller bulunmaktadır. Ayrıca bordo, haki, hardal, siyah, lacivert gibi renkler de kışlık modellerde oldukça yaygındır. Kış modellerinde ayrıca kahve ve gri tonları da modern kadının duruşunu sergiliyor.

 

 Kışlık Ferace Dünyasında Nakışlı Modeller

 

Nakış detay sadece feracelerde değil moda dünyasında neredeyse her parçada kendini göstermektedir. Ferace kışlık modeller de kendini göstermeye başladı. Özellikle kemerli mevlana kesim ve nakışlı ferace modeli oldukça dikkat çekici bir duruş sergilemektedir. Model üstten altın rengi düğme detaya sahiptir. Kendinden kemerli olan bu modeller, özel günlerin en şık detaylarından biri olabilir. Hatta doğru kombin edildiği taktirde günlük hayatta da şık bir zarafet sunabilir.

 

 Kışlık Feracelerde İnci Şıklığı

 

Moda tasarım dünyasında en az nakışlı modeller kadar incili kışlık ferace modelleri de dikkat çekmektedir. Hatta iki detayın bir arada kullanıldığı şık modeller de mevcuttur. İnci detayla süslenmiş olan birbirinden farklı modellerde ferace bulunmaktadır. Bunlardan birisi bağlamalı yaka ve üst kısmı incili modellerdir. Bu modeller oldukça zarif ve şık bir duruş sergilemektedir. İnci detay modeller oldukça dikkat çekiyor. Bu sebeple ekstra bir kemer detay ya da büzgü detay modasına ihtiyaç olmaksızın kullanılması daha modern duracaktır. Bu modeller için gizli fermuarlı ve düz inen parçalar moda dünyasında ilgi çekiyor.

 

 Süet Ferace Modası

 

Kış aylarının vazgeçilmezi olan süet ferace modellerin de de kendini göstermektedir. Hatta oldukça şık ve büyüleyici bir çizgi sunmaktadır. Süet modellerde özellikle lazer kesim ön plana çıkıyor. Sıcacık tutan süet ferace modelleri ile dikkatleri üzerinize çekebilir, şık modern kadının zarif duruşunu gösterebilirsiniz.

Bir cevap yazın