Bu Senenin Ferace Modası

 

Tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği dış kıyafetlerin başında ilk sırada ferace gelmektedir. Bir yere giderken giy – çık kolaylığı sağlayan pek çok başörtü ve şal ile de uyum içerisinde kullanılabilen hem rahat hem de şık duruşu feracenin bu kadar çok sevilerek giyilme nedenlerindendir. Ferace bayanlar tarafından o kadar çok sevilmiştir ki ince olarak sıcak havalarda giyilmek için tasarlanmasına rağmen soğuk havalarda da bayanların bir numaralı tercihi olmaktadır. Üzerine giyilen bir panço ya da şal ile soğukluk kapatılmaya çalışılmıştır. Peki soğuk havalarda bile vazgeçilmesi imkansız olan ferace de bu sene kullanılan modeller nelerdir? Bu soruyu sizler için araştırdık ve aşağıda yer almaktadır.

 

Feraceler de Çiçek Modası Sizi etkisi Altına Alacak

 

Genellikle sade ve koyu renklerde görmeye alışılan feracenin bu sene çiçek desenleri ile renklendiğini göreceksiniz. Kimi ferace modellerinin etek uçlarında yer alan çiçek desenleri kimi modellerde kollarda ya da serpme şekilde görülecektir. Çiçek desenli olarak üretilen ferace modellerinin kol bölgesi ise bol kesim yapılarak ferace modellerinin daha bir şık olması istenmiştir. Feraceye klasiklik katan çiçek esintisi daha çok klasik giyinmekten hoşlanan bayanlar tarafından tercih edilecektir.

 

Feracelerde İki Renkler Modası Geldi

 

Çiçek desenlerinden sonra en çok ilgi görecek ferace modelleri iki renkli olanlardır. Sağ kısmı farklı bir renk sol kısmı farklı bir renk olarak tasarlanmış iki renkli feraceler özellikle de spor giyinmekten hoşlanan bayanlar için ideal çeşitler arasında yer almaktadır. Ferace de iki renk kullanımını bunun dışında iç kısmı farklı dış kısmı farklı renk şeklinde de görmeniz mümkündür. Bu tarz bir ferace satın alarak; bir ferace ile iki farklı ferace elde edebilirsiniz.

 

Feracelerde Renk Modası

 

Ferace de bugüne dek siyah ve koyu renkler kullanılmaktaydı. Bugün ise bu durum tam tersine dönmüş durumdadır. Yeni sezon feraceler de renklilik hakimdir. Bebe mavisi, tozpembe, açık yeşil ve bu gibi… Sıcak havalarda güneş ışınlarına direk maruz kalmak istemeyen kişiler bu renk tonlarından birini tercih edebilirler.

Modaselvim ferace modelleri – Alışverişe Başla

 

Bir cevap yazın