2018 Ferace Modelleri

Feraceler her sezon tesettürlü bayanların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.  Birbirinden şık ferace modelleri sayesinde şıklığına şıklık katan tesettürlü bayanlar hoş bir görünüme sahip oluyor. Özellikle feracelerin tek parça olması nedeniyle rahatlıkla kombinlenme imkanı sunuyor. Feraceler günümüzde çok kullanılan tesettür giyim ürünlerinden biri haline geldi.

2017 yılında da birbirinden şık ve tasarım ferace modellerinin satışa sunulduğunu görüyoruz. Moda Selvim olarak 2018 yılında da hiçbir yerde bulamayacağınız yazlık ve kışlık ferace modellerimizi sizlerle buluşturuyor ve son derece şık bir görünüm kazanmanıza fırsat veriyoruz. En özel ferace modellerimizi incelemek ve son trend ferace modellerimizi satın almak istiyorsanız sizlerde Moda Selvim’in fırsatlarından hemen faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Yeni Sezon Ferace Modelleri

Yeni sezon ferace modelleri renk renk ve desen desen pek çok modeli görebilirsiniz. Moda Selvim olarak ferace modellerimize renk ve ışık kattık. Son derece zarif ferace modellerimizi siyah, lacivert gibi koyu renklerin yanı sıra yeşil, pembe, mor ve mürdüm gibi parlak renkler kullanarak da tasarladık. Zarif ferace modellerimize şıklık katmak amacıyla inci detayları, deriler, pullar, kemerler ve çiçek desenleri kullanmayı tercih ettik.

Artık ferace modellerimiz sayesinde göz kamaştırıcı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Ferace modellerimizi her sezon yeniliyor ve sizlerle hiçbir yerde bulamayacağınız son moda, tasarım ferace modellerini buluşturuyoruz. Tüm sezonun vazgeçilmez parçalarından biri olan feraceler tesettürlü bayanların vazgeçemeyeceği en önemli kıyafetlerden biridir.

En Yeni Ferace Modelleri Moda Selvim’de

Modayı yakından takip ediyor ve yeni sezon ürünleri almayı tercih ediyorsanız Moda Selvim tam size göre. En yeni ferace modellerimizi incelemek ister misiniz? Birbirinden ünlü tasarımcıların hazırlandığı ferace modellerimizde demodelikten uzak duruyor ve son modayı yakından takip ediyoruz.

Tesettürlü kadınların evde, dışarıda, çarşıda ve pazarda rahatlıkla giyebildiği feraceler en şık modelleriyle özel günlerde dahi rahatlıkla kullanılabilir hale geldi.  Tesettürlü kadınların favori kıyafetlerinden biri haline gelen feraceler en sevilen dış giyim kıyafetleri arasından yer almaktadır. Tesettürlü bayanlar için hem şık hem hatları kapatan hem de bol kesim yüzlerce ferace modelimiz bulunmaktadır.

 

Bir cevap yazın