2018-2019 Ferace Modelleri

feraceYaz aylarını geride bırakırken tesettür giyimin önde gelen kıyafetlerinden olan ferace modellerinin en güzel örneklerini görmek için tesettür giyim mağazalarını ve ya online giyim sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Ferace kıyafetlerde tepeden tırnağa zarif bir görünüm yakalamanız için ürünlerine her gün bir yenisini ekleyen tasarımcılar sayesinde şıklığı yakalayacaksınız. Bu kategoride tasarlanan yüzlerce ürün, fiyat ve üyelik avantajları ile yeni nesil online mağazalarda sizler tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

 

 Kol, Yaka ve Etek Kısmı Nakışlı Modeller

 

Bu tür ferace modelleri her tür kumaşın üzerinde uygulanarak hazırlanmaktadır. Yazlık kumaşlar, kadife ve keten kumaşlar, saten kumaşlar üzerine işlenmiş nakış desenleri ile hanımları hayran bırakmaktadır. Geçmişle gelecek arasında bir köprü görevi gören ve gelenekselliğin dış giyime yansımış hali olan nakışlı ferace modellerinin birbirinden güzel renklerinden biri ve ya birkaç tanesi mutlaka sizin de hoşunuza gidecek.

 

Feracelerin kol ve omuz kısmına işlenen nakış detayı, etek kısmında kullanılan büyük ve küçük nakış işlemeleri, hakim yaka, v yaka, düz yaka ve bebe yaka olarak hazırlanan feracelerdeki nakış detayları, göğüs ve sırt kısmında kullanılan detaylar, sade kumaş ve başörtüsü kombinasyonuna hareket kazandırmaktadır. Sitenizin arama motoruna nakışlı ferace modelleri yazdığınızda bu kategorideki tüm ürünleri model, renk ve fiyat aralıklarını rahatlıkla görebilirsiniz.

 

  Renkli Ferace Modelleri

 

Patlıcan moru, haki yeşil, su yeşili, narçiçeği, siyah, pudra ve tonları, pembe tonları, bordo ve tonları derken birbirinden güzel renklerde tasarlanan feracelerin düğme, kuşak, kemer, taş, dantel ve tül gibi süsleme malzemeleri ile çok güzel ayrıntılar yakaladığını görmekteyiz Ferace modellerinde renkler ve desenler kadar kesim de oldukça önemlidir. En çok tutulan ferace modelleri arasında Mevlana kesim olarak bilinen kiloş modeller, ikili modeller, ön ve arka kısımdan yırtmaç detayı verilen modeller, düz kesim modeller, etek uçları püskül ve ya fırfır ayrıntısı ile tasarlanan modeller sayılabilir. Her bedene ve her zevke uygun ürünlerimizi Türkiye’nin hemen her yerinden sipariş edebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri sizlere güvenli ve hızlı bir şekilde gönderebilmemiz için sitede bulunan alana sizden istediğimiz bilgileri eksiksiz bir şekilde girmeniz yeterlidir.

 

Bir cevap yazın