Bu Sezon Davetlerde Hangi Kışlık Feraceler Moda?

kışlık feraceSon birkaç yıldan bu yana oldukça yaygınlaşan ferace modası, her yaştan ve her zevke sahip bayanların tercihleri arasında girmeyi başardı. Çünkü feraceler her mevsim giyilebilen ve modeline göre her ortama uyum sağlayabilen giyim ürünlerdir. Hatta bu özelliği onların davetlerde de giyilmesine yardımcı oluyor.

 

  Varaklı Abiye Feraceler

 

Biraz daha kalın kumaşlardan üretilen kışlık ferace modelleri ile kışın düzenlenen düğün, nişan gibi davetlerde de şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Bunun için son dönemde oldukça beğeni kazanan varak detaylı ferace modelleri oldukça ideal. Bu feraceler fermuarlı ya da tercihlere göre düğmeli modellerden oluşuyor. Özel bir davete giderken kıyafetlerinizin üzerine rahatlıkla alabileceğiniz bu ürünler, size pratik ve şık bir kullanım sağlamaktadır. Yakalarda genellikle hakim yaka stilinin uygulandığı varaklı kışlık ferace modelleri, etek uçlarında, kol ağızlarında ve yakalarda süslemelere sahip.

 

  Bolero Modelli Feraceler

 

Bu sezonun en gözde abiye feraceleri arasında, önden bakıldığı zaman bir bolero havası veren modeller var. Bunlar özellikle kışlık krep kumaşlardan tasarlanıyorlar. Bu feraceler, altına şık topuklu ayakkabılar giyildiğinde ve abiye detaylı bir çanta ile kombin edildiğinde, özel günlerde mükemmel bir tarz yakalanmak için oldukça başarılı ürünler. Sade bir şıklık sunan bu tarz feracelerin, önümüzdeki sezon en çok karşılaşacağımız model olacağı düşünülüyor. Çünkü bunlara olan ilgi oldukça yüksek.

 

 Nakış Detaylı Ve Deri Süslemeli Modeller

 

Son zamanların en moda tasarımlarında deri detayların kullanıldığına sıklıkla rastlıyoruz. Bu detaylar, feracelerde yaka bölümleri, bilek üzeri gibi alanlarda tercih ediliyor. Ferace kumaşının rengine göre seçilen bu deriler, kimi tasarımlarda spor bir şıklık sunarken, bazılarında ise, nakış işleme veya inci gibi detaylarla birleşerek abiye bir görünüm sunuyor. Bu feracelerde zaman zaman püskül bağcık gibi detayların kullanımına da tanıklık ediyoruz. Renk olarak genellikle bu yılın en moda renkleri olan haki yeşil, mor, bordo, mavinin farklı tonlarının kullanıldığı bu tarz kışlık ferace çeşitleri, davetlerde sizler için abartısız ve sade şıklık sunmaktadır. Ancak daha gösterişli modelleri sevenler için nakış ve incilerin bir arada kullanıldığı modeller de bu yıl oldukça revaçta.

 

 

Bir cevap yazın