Kışlık Ferace Modellerinde Yeni Seçenekler

kışlık feraceBayanların sıklıkla tercih ettiği ceketler olan bolero görünümlerine sahip kışlık ferace modelleri bu senenin en çok ilgi gören ürünleri arasında yer alıyor. Bolero görünümlü olduğu için ceket olarak da tercih edilebilir. Aynı zamanda şıklığı ve sportif görünümü bir arada yansıtmayı başaran bu modellerde çeşitli renk seçenekleri de tamamen alıcı kitlesinin beğenisine göre dizayn ediliyor. Haki ve kiremit gibi karakteristik renklerin yanı sıra alternatif renkler arasında mürdüm ve indigo renkleri de bulunuyor. Kışlık krep kumaş kullanılarak imal edilen kışlık ferace modelleri soğuk havanın tüm olumsuz etkilerine karşı kapsamlı bir koruma sağlamaktadır. Hakim yakalı olmaları nedeniyle kolye gibi aksesuarlar ile birlikte çok daha gösterişli bir şekilde de giyilebilir.

 

 Alternatif ve Yeni Kışlık Ferace Seçenekleri

 

Alternatif kışlık ferace modellerinde deri detayları kullanılmaya başlandı. Ne olursa olsun deri giyim tarzından vazgeçmeyen hanımlar için bu ferace modelleri oldukça iddialı vizyonlar sunuyor. Deri detayları çeşitli nakışlar ve tasarım zenginlikleri ile birlikte gövde kısmından tek bir şerit halinde uzanmaktadır. Görenlerin dikkatini çekme hususunda tam bir başarı sağlayan bu deri detayları modayı yakından takip eden hanımlar için de ideal standartlara sahip. Nostaljik tasarımlara düşkün olan müşteriler için ise hem nakışlı hem de incili kışlık feraceler kataloglarda yerini almaktadır. Nakışlar kıyafetlerin hem gövde hem de arka kol kısmında bulunuyor.

 

İnciler ile birlikte modern bir görünüme kavuşan feraceler uygun fiyatlar ile birlikte görücüye çıkıyor. Siyah, mor ve laci gibi karakteristik renklerin ağır bastığı incili ve nakışlı feraceler aynı zamanda mevsimlik olarak tercih edilme özelliğine de sahip. İsteyen hanımlar günlük yaşamlarında bu feraceleri tercih ederken isteyenler ise davetlerde ve akşam yemeklerinde bu modelleri tercih edebiliyor. Haki ve bordo renkleri de mevcut. Bordo renkleri ise kışlık feracelerde açık ve koyu olarak ikiye ayrılıyor. Bir diğer alternatif ise peluş nakışlı feraceler. Özellikle genç kuşaklar tarafından tercih edilen bu modeller de 2018 yılı itibariyle büyük bir ilgiyle karşılandı. Diğer seçenekler arasında lazer kesim süet kesim feraceler de mevcut.

 

Bir cevap yazın