Ferace

Feraceler geçmişten günümüze kadar gelen geniş kollu ya da bol bedenlere sahip kullanımı fazlasıyla rahat olan ürünlerdir. Bu ürünler kesinlikle vücut hatlarını ortaya koymayan dış giyimde kullanılan çeşitli türleri ve versiyonları olan kıyafet çeşididir. Özellikle yaz aylarında yazlık ferace tercihi fazlasıyla artmaktadır. Bunun nedeni tesettür giyim tarzını kullanan kadınlar yazları işlerine daha tril şeyler giyerek üstlerine ferace geçirip daha salaş ve daha ferah giyinebilmektedir. Böylece bir tık daha rahat etmektedirler.

Feracelerin çeşitli versiyonları olduğu gibi kapüşonlu ya da kapüşonsuz olanları da mevcuttur. Feraceler geniş yakalı olurken aynı zamanda ayak bileğine gelecek uzunluklardadır. Modanın gelişmesi ile beraber feracenin türleri de gelişmektedir. Son zamanlarda düğmeli ve fermuarlı feraceler de moda olmaktadır.

Genelde Tercih Edilen Ferace Türleri Hangileridir?

Sıkça tercih edilen ferace türleri arasında cepli ya da cepsiz şekilde kullanılan modeller bulunmaktadır. Kadınlar çanta almadıkları zaman cepli feraceleri daha fazla kullanmaktadır. Son yıllarda yazlık ferace yapımlarında da çeşitli şekiller ve duruşlar göz önünde bulundurmaktadır. Genellikle yaz aylarında kullanılan feracelerde koyu renkler ve iç göstermeyen ürünler kullanılır.

Kumaş oldukça ince olmaktadır. Esnek bir kumaş olduğu için kim giyerse giysin dökümlü bir hava vermektedir. Bu şekilde dökümlü bir kumaş yapısına sahip olan ürün kapalı bayanlar için vazgeçilmezler arasında yer almaktadır.

Yazlık Ferace Kumaşı Nasıldır?

Yaz aylarında giyilen ve serin tutan feraceler kumaş bakımından ince pamuklu kumaşlara sahiptir. Sıcak tutması için genellikle keten kumaş tercih edilirken yaz aylarında Bu kumaşlar asla tercih edilmemektedir. Bunu nasıl sebebi yaz ayında havanın yeteri kadar sıcak olup ferace giyen kişiyi biraz daha rahatlatmak istenmesidir. Feracenin içine giyilen kıyafetler genellikle iyi şekilde kombin yapılmıştır. Böylelikle feraceyi çıkarttıktan sonra rahat bir şekilde oturmalarını sağlayacak kıyafet tarzdır.

Oldukça dökümlü bir havası olduğu için açık renkli tercihler de yapılabilmektedir. Ferace uzun yıllar boyunca geçmişten bu günlere kadar hassaslıkla gelen herkesin rahatlıkla kullanıp giyebileceği dış giyim çeşididir. Her mevsim rahatlıkla giyilip, kullanılan bu ürünler sürekli satılmaktadır. Bu ürünleri uygun fiyatlar ile modaselvim.com adresinden kaliteli bir şekilde herkes satın alabilmektedir.

Serin Tutan Yazlık Ferace Modelleri

Yeni ürün alışverişlerinde dış giyim parçalarından biri olan feraceler oldukça fazla kişi tarafından tercih edilmektedir. Ürün seçimleri için oldukça fazla kişi tesettür sitelerine giriş yaparak yeni ürünlere göz atmaktadır. Yaz aylarında kişiyi serin tutacak ferace modelleri hanımlar tarafından tercih edilmektedir. Yazlık ferace modelleri son zamanların en popüler dış giyim ürünlerinden biridir. Sade renk tasarımları ile yazlık ferace modelleri birbirinden farklı kombin üzerinde kullanılmaktadır. Ferace satın alacak olan kişiler site üzerinde yer alan farklı ürün listelerine de göz atmaktadır.

Renkli Yazlık Ferace Modelleri İle Tarzı Yakalama

Renkli yazlık ferace modelleri ile tarzı yakalamak mümkündür. Son zamanların en şık görünümüne sahip yazlık ferace modelleri birbirinden farklı renk modelleri ile sezona yakışacak bir görünüm hazırlamaktadır. Bu ürünler kaliteli ve işleme detayları ile oldukça fazla kişinin ilgi odağı haline gelmektedir. Ürünlerin tasarım alanında şık parçalar arasına girmesi ile renkli ferace modelleri de seçim imkanlarını hızlandırmaktadır. Serin tutan renkli ferace modellerinde bu sezon, mavi, sarı, yeşil, turuncu ve kırmızı renkleri yer almaktadır. Pek çok kombin üzerinde bu ürünler kullanılmaktadır.

Yeni Sezon Yazlık Ferace Modelleri İle Kombin Oluşturma

Yeni sezon yazlık ferace modelleri ile kombin oluşturmak hem hızlı hem de kolaydır. Ürün seçenekleri arasında yer alan renkli tarz ferace çeşitleri pek çok pantolon ve etek üzerinde kombini tamamlayacak şekilde kullanılmaktadır. Jean pantolon üzerine tercih edilen yeşil renk ferace modelleri yaz aylarında modayı yansıtmaya yardımcı olan görünümü sunmaktadır. Renklerim hakim olduğu ferace kategorisi içerisinde birden fazla ürün seçeneği yer almaktadır. Ürünlerin tamamı özel şekilde tasarlanarak hanımlara sunulmaktadır.

Kaliteli Dikim Yazlık Ferace Modelleri Satın Alma

Kaliteli dikim ferace modelleri ile tarzı anında yakalamak ve en uygun görünümü elde etmek mümkündür. Sezonun sevilen ürün seçenekleri ile oldukça fazla kişi bu ürünlere yönelmektedir. Kalitesi ve dikim özellikleri ile son zamanlarda oldukça fazla kişi bu ürünleri tercih etmeye başlamaktadır. Üzerinde bulunan işleme detayları da bu parçalara şıklık kazandırmaktadır. Hakim yaka ferace modelleri ilk olarak tesettür sitesinde yer almaktadır.

Moda Selvim’de Ferace

Modaselvim tesettür giyim üzerine ürettiği ürünleri ile dikkat çekmekte ve ilgi görmektedir. Çeşitli elbise ve günlük tesettür giyim modeline sahip olan marka, internet sitesi üzerinden keyifli bir alışveriş fırsatı sunmaktadır. Modaselvim.com’ da aksesuardan dış giyime kadar uzanan geniş bir ürün aralığı bulunmaktadır. Tesettür giyim alanında her şeyin bulunduğu marka, kalitesi ve uygun fiyatları ile beğeni kazanmaktadır. Bu giyimin olmazsa olmazlarından olan feraceler de pek çok modeli ile Modaselvim’ de bulunmaktadır.

Moda Selvim’ de Ferace Modelleri

Her kapalı kadının dolabında bulunması gereken ferace, birçok modeli ile modaselvim.com’ da bulunmaktadır. Rahat ve bol bir kıyafet olması nedeniyle tercih edilen bu ürünler için her zevke uygun modeli bulmak mümkündür. Ferace modelleri mevsimin göre kışlık olarak da bulunabilmektedir. Böylelikle, bu kıyafetler her mevsim rahat bir şekilde kullanılabilmektedir.

Birçok renk aralığına sahip olan bu ürün, kot ya da şifon gibi farklı kumaşlarla da ayrılmaktadır. Boyun, omuz ve kol gibi detaylarıyla pek çok modeli bulunan bu üründe Mevlana ferace modelleri müşterilerin beğenisini kazanmaktadır.

Moda Selvim’ de Kaliteli Feraceler

Moda Selvim tesettür giyimdeki geniş ürün çeşitlerinin yanı sıra kalitesiyle de beğeni kazanmaktadır. Müşterileri için pek çok ürünündeki farklı modelleriyle tercih aralığını geniş tutan marka, üretimde oldukça titiz davranmaktadır. Dikkat çeken uygun fiyatların yanında kalite hiçbir şekilde düşürülmemektedir. Müşteri yanlısı bir marka olan Moda Selvim, kaliteli kumaşlar kullanarak titiz bir üretim aşaması yürütmektedir. Bütün ürünlerde olduğu gibi farklı modellere sahip feracelerde de kaliteli kumaşlar kullanılarak üretim yapılmaktadır.

Moda Selvim’ de Ferace Alışverişi

Kaliteli Bir üretim aşaması yürüten Moda Selvim, uygun fiyatları ile müşterilerinin beğenilerini kazanmaktadır. Marka cep yakmayan uygun ferace fiyatları ile keyifli alışveriş yapmayı mümkün hale getirmektedir. Moda Selvim internet sitesi üzerinden her tarza uygun modellerdeki feraceleri incelemek mümkündür. Ayrıca, istenilen ürün çok kolay bir şekilde satın alınabilmektedir. Hem yurtiçi hem de yurtdışı çalışan marka, müşterileri için kolay ve keyifli bir alışveriş imkânı sunmaktadır. Aynı şekilde, müşteriler internet sitesi üzerinden güvenli bir şekilde ürün siparişi verebilmektedir.

 

Moda Selvim’ De Ferace Çeşitleri

Tesettür giyimin olmazsa olmaz parçalarından biri feraceler olmaktadır. Tesettürlü kadınlar için hem rahat hem de kolay bir tercih olan feraceler için pek çok tercih seçeneği Modaselvim ile sunulmaktadır. Her kıyafetin üstüne kolay bir şekilde giyilebilen feraceler dış giyim ürünleri olmaktadır. Modaselvim.com sitesinde kaban ve benzeri dış giyim ürünlerinin yanı sıra, farklı ferace çeşitlerini bulmak ve incelemek de oldukça kolay ve pratiktir.

ModaSelvim’ de Mevsimine Göre Feraceler

Bir dış giyim ürünü olan feraceler için hem yazlık hem de kışlık kullanıma uygun kumaşlarla üretilen çeşitler bulunmaktadır. Bu şekilde, feraceler her mevsim giyilebilecek tarzda olmaktadır. Yazlık ve kışlık olarak ayrılan feracelerde kumaş kalınlıklarında farklar olmakla beraber, hem renk hem de modellerle birlikte pek çok çeşit ve seçenek bulunmaktadır. Ayrıca, mevsimlik olarak değişen bu ferace modelleri için uygun fiyatlar her şekilde geçerli olmaktadır.

ModaSelvim’ de Desenlerine Göre Feraceler

Her zevke uygun farklı feraceleri Modaselvim’ de incelemek ve satın almak oldukça kolaydır. Birçok renkte ve modellerde olan feraceler, müşterilerin ilgisini çekmekle beraber beğenilerini kazanmaktadır. Kaliteli kumaşlarla titizlikle üretilen bu feraceler, sahip oldukları detaylarıyla da dikkat çekmektedir. Nakış detaylı, cepli, kemerli ve fermuarlı gibi birçok modele sahip feracelerin yanı sıra Mevlana ferace modelleri de oldukça ilgi görmektedir.

Kol, yaka, omuz ve bel gibi kısımlarda bulunan detaylar ile çeşitlenen feraceler her zevke hitap etmekte ve ilgi görmektedir. Sevilen bu ürünleri her yerde giymek mümkün olmakla birlikte, Modaselvim’ de her yere uygun feraceleri bulmak da mümkün olmaktadır.

ModaSelvim’ de Ferace Fiyatları

Bir dış giyim ürünü olan feraceler için her zaman yüksek fiyatlar düşünülse de Modaselvim ile uygun fiyatlı feracelere sahip olmak mümkündür. Ferace fiyatları uygun olmakla birlikte, hiçbir şekilde kalitelerinden ödün verilmemektedir. Kaliteli kumaşlar ile kaliteli bir üretimin yapıldığı markada müşteri güvenini sağlamak oldukça önemli bir faktördür.

Tamamen müşteri yanlısı olan marka, bu konuda titizlikle çalışarak uygun fiyatlara sahip feraceleri müşteriler ile buluşturmaktadır. Ayrıca, siparişin müşteriye ulaşana kadar geçirdiği bütün süreç güvenli bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

 

Yazlık Feracelere İlgi Artıyor

Ferace genel olarak tesettürlü kadınların giydikleri bir elbise türüdür. Bu durumun yanı sıra son yıllarda oldukça şık çeşitlerinin çıkması bu giysi türüne ilginin oldukça artmasına yol açmıştır. Genel manada son birkaç yıldır feraceler çok modadır. Özellikle pardösüye muadil olması nedeniyle oldukça fazla tercih edilir hale gelmiştir.

https://www.modaselvim.com/dis-giyim

Yazlık Feraceler

Yazlık feraceler genel olarak diğer ferace türlerine göre daha ince kumaştan yapılır lakin bu ince kumaşlar elbisenin içini göstermez. Bu konu özellikle tesettür açısından oldukça önemlidir. Daha ince kumaş kullanımı genel olarak sıcak yaz günlerinde daha rahat bir kullanım sağlaması açısından oldukça önemlidir.

Kullanılan kumaşların ince olmasını yanı sıra genel olarak daha fazla hava geçirgenliğine sahip kumaşların tercih edilmesi özellikle terleme ve bunalma sorunlarının önüne geçmektedir. Genel olarak kışlık feracelere göre daha açık renkler tercih edilirken bu renkler feraceleri bahar aylarına daha uyumlu hale getirmektedir.

Ferace Modası

Ferace modası genel olarak birkaç yıldır oldukça değişkendir genel manada son zamanlarda oldukça fazla açık renk feraceler tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra genel olarak son yıllarda fermuarlı modeller düğmeli modellerin önüne geçmiş durumdadır.

Ferace giysisi son yıllarda oldukça fazla tercih edildiğinden dolayı tasarımcılar bu giysi üzerinde daha fazla çalışmaya ve daha değişik ve güzel modeller ortaya çıkarmaya başlamışlardır. Ferace modası kolay değişmektedir bu konuyu dikkate alarak alışveriş yapmak en mantıklı hamle olacaktır.

Ferace Modelleri

Ferace modelleri son yıllarda büyük çeşitlilik göstermektedir ve bu durum bu çeşitlilik arasından insanların zevklerine uygun olanı bulmasını oldukça kolaylaştırmaktadır. Genel olarak ferace modelleri birkaç başlık altında toplanabilir bunlar düğmeli feraceler, fermuarlı feraceler, geniş ve dar feraceler olarak ayrılabilir.

Geniş ve dar modellerde genel olarak yarasa model olarak tabir edilen modele geniş diğer tiplere ise dar feraceler denmektedir bunun yanı sıra feraceler ön tarafının kapanış biçimine göre ise düğmeli ve fermuarlı ferace olarak ad almaktadır.

Son yıllarda genel olarak dar modeller geniş modellere fermuarlı modeller ise düğmeli modellere göre oldukça fazla tercih edilmektedir. Bu konu genel olarak ferace modasının bu tarafa doğru kaydığının bir göstergesidir.

 

Yıla Damgasını Vuracak Tesettür Ferace Modelleri

Oldukça eski zamanlardan günümüze kadar ulaşmayı başarmış olan tesettür ferace modelleri rahatlığı ile moda dünyasında her zaman öncelikli bir yere sahip olmuştur. Sayısız renk ve model alternatifi bulunan tesettür ferace modelleri ile keyifli bir gün geçirme şansı elde edebilirsiniz.

https://www.modaselvim.com/dis-giyim

Yazlık Tesettür Ferace Modelleri

Yaz aylarına uygun kumaşlar kullanılarak tasarımı gerçekleştirilen tesettür ferace modelleri ile konforunuzdan taviz vermeden bir sezon geçirebilirsiniz. Sezonun en canlı renkleri ve desenleri ile tasarımı yapılan tesettür ferace modelleri her yaş grubu için birbirinden şık alternatifleri bir arada sunmaktadır.

Düğme, fermuar ya da kuşak detayı ile tasarımı yapılmış olan tesettür ferace modelleri ile bu yazı en şık ve en rahat halinizle geçirme imkanı elde edebilirsiniz.

Yeni Sezonun En Başarılı Ferace Modelleri

Her mevsim için sizlere zarif bir seçenek sunmakta olan tesettür ferace modelleri şık çizgileri ile hayatın her alanına ulaşmayı başarmıştır. Hem dış giyim hem de elbise amacı ile kullanımı mümkün olan tesettür ferace modelleri sunduğu pratiklik ile büyük bir ilgi görmektedir.

Yeni sezonda canlı renk ve desenleri ile dikkatleri üzerine çeken tesettür ferace modelleri her yaş grubu için ideal çözümler sunmaktadır. Tesettür ferace modellerini günlük hayatınızda üzerinize alarak rahatlıkla dışarıya çıkabilirsiniz.

Siz de her bedene ve tarza uygun tesettür ferace modelleri ile şık ve gösterişli bir duruş yakalama fırsatını kaçırmayın.

Her Tarza Uygun Tesettür Ferace Kombinleri

Her zaman dış giyimine önem veren kadınlar için tesettür ferace modası yine çok iddialı modelleri ile birlikte vitrinleri süslemeye başlamıştır. Her zevke uygun desenli ya da sade seçeneklerinin yer aldığı tesettür ferace modelleri sunduğu üstün konfor ile daima öncelikli bir sırada yer almaktadır.

Günlük hayatınızda spor çizgiler ile tasarlanmış olan ferace modellerini tercih ederek rahat bir kombin ortaya çıkarabilirsiniz. Şık detaylar ve aksesuarlar ile tasarlanmış olan tesettür ferace modelleri özel günlerinizde de sizlere en zarif hali ile eşlik etmektedir. Siz de bu yılın en özel tesettür ferace modellerini seçerek beklediğiniz şıklığa kolaylıkla kavuşma olanağı yakalayabilirsiniz.

 

İstediğiniz Kalite ve Desende Ferace Kumaşları

Hem tesettürlü hanımların hemde genç kızların her mevsim dolabında bulunan ve kurtarıcı bir parça olan ferace, tesettürlü hanımlara büyük bir kolaylık sağlıyor. Hem özel günler için hem de günlük kullanım için uygun olan bu kurtarıcı parça hem tek parça olmasından dolayı kolay kombinlenebilir hem de farklı kumaş ve modellerinden dolayı her ve mevsim ve her yerde tercih edilebilir. Özellikle son zamanlarda bu kurtarıcı parçaya ilgi arttığından dolayı piyasaya da farklı renklerde ve modellerde ferace sürüldü.

Ferace genellikle siyah olsa da mürdüm, kahverengi, lacivert gibi koyu ve farklı renkleri piyasada mevcut. Kumaşına göre ferace ile ister spor bir kombin yaparak günlük giyebilirsiniz isterde şık parçalar ile kombin yaparak özel günlerde tercih edebilirsiniz. Feracenin kalitesi, güzelliği ve rengi kadar doğru ve güzel kombin yapmakta çok önemlidir. İşte sizler için araştırılan ferace kumaşları.

Krep Kumaş

Hem yazın hem de kışın tercih edebileceğiniz, ütü gerektirmeyen ve daha çok özel günlerde tercih edilen krep kumaş özelliğine sahip feraceler ile harika kombinler yapabilirsiniz. Günlük kullanımda pek rast gelmeyeceğiniz krep kumaş özelliğine sahip feraceler, tesettürlü hanımlar için özel günlerin adeta vazgeçilmez bir parçası.

Penye Kumaş

Rahatlığı ile ön plana çıkan, daha çok yazın tercih edebileceğiniz ve tatillerde çok rahat her yere gidebileceğiniz penye kumaşa sahip feraceler ile çok güzel spor yaz kombinleri yapabilirsiniz. Hem koyu ve açık renkleri bulunan hem de çok rahat olan bu ferace çeşidi özel günlerde pek tercih edilmez. Çünkü daha çok spor kombinler yapmak için uygundur.

Medine İpeği Kumaş

Medine ipeği kumaşı krep kumaş ile sıkça karıştırılırsa da kesinlikle aynı kumaş değildir. Hatta benzerlikleri bile yoktur. Medine ipeği kumaşı hem özel günler için hem de günlük kullanım için oldukça ideal bir tercihtir. Ütü gerektirmez ve her mevsim tercih edebilirsiniz. Spor parçalar ile kombinleyerek günlük kullanımda ya da şık parçaları bir araya getirerek özel günlerde ve davetlerde tercihiniz olabilir. Feracenin güzelliği kadar doğru kombinlenebilir olması da çok önemlidir. Doğru parçaları, doğru renklerle bir araya getirmeli ve öyle kombinlemelisiniz.

 

Tesettür Giyimde Ferace Şıklığı

Geçmişten günümüze model ve alternatif bakımından oldukça gelişen tesettür giyimin vazgeçilmez unsurlarından biri de feracedir. Rahatlık, şıklık gibi pek çok avantaj sağlaması ile de tesettür giyim tercih eden kadınlar için oldukça elverişli ve tercih edilir bir giyim parçası haline gelmiştir.

Ferace Nedir?

Sanılanın aksine ferace aslında günümüzün gelişen moda dünyasının bir ürünü değildir. Hatta feracenin tarihi Osmanlı Devleti’ne kadar dayanmaktadır. O dönem içerisinde Anadolu’da yaşamakta olan kadınların, sokağa çıkarlarken giydikleri bir üstlük olarak değerlendirilen ferace, genellikle oldukça geniş, siyah, uzun kollu ve yakasız üstlüklerdir. Günümüzde ise pek çok avantajı nedeni ile tercih edilen feraceler oldukça geniş bir model skalasına sahiptir.

Günümüzde Ferace Çeşitleri

Gelişen moda dünyasına endeksli olarak geçmişten bu güne ferace modelleri de oldukça çeşitlenmiştir. Eskiden yalnızca siyah, bol ve uzun kollu bir giyim ürünüyken günümüzde farklı renk, model ve alternatiflerle kadınların beğenisine sunulmuştur. Yazlık, kışlık, hac ve kutsal ziyaretler için ayrı ayrı model ve seçenek sunan ferace çeşitleri oldukça sık tercih edilmektedir. Ayrıca ön kısmı düğmeli ya da fermuarlı tercih edilebilmekte, farklı renk seçenekleri, cepli / cepsiz, kapüşonlu tarzlar ile her zevke ve beğeniye uygun modeller sunabilmektedir.

Ferace Rahatlığı

Tesettür giyimde hem hatları kesinlikle belli etmemesi hem rahat ve şık alternatiflerinin oluşu ile sıklıkla tercih edilmektedir. Önceki zamanlarda daha çok orta yaş ve üzeri kadınlar için belirli renk ve modeller üretilirken, artık daha genç nesil için de farklı tasarımlar üretilmektedir. Genç kuşak da rahatlığı, konforu ve şıklığı ile giyim tarzına dahil etmiş durumdadır. Özellikle daha spor modelleri tercih ederek günlük hayat koşuşturması içerisinde maksimum konfor elde edebilmek için oldukça iyi bir seçenek haline gelen feraceler dökümlü kumaşlara sahip olması ile diğer ferace modellerinde çok daha konforlu bir tarz sunmaktadır.

Tarihi oldukça eskiye dayanan feraceler, günümüzde şıklık, konfor, rahatlık gibi bahsettiğimiz pek çok farklı nedenden dolayı sıklıkla tercih edilmektedir. Tercihe göre süsleme, farklı modeller de dahil edilebilen feraceler moda sektöründe de yerini almış tesettür giyim parçalarındandır.

 

Her Kızın Mutlaka Dolabında Olması Gereken Tesettür Parçaları

Günümüzde tesettürlü genç sayısı arttıkça piyasaya da daha çok çeşitli, çok renkli ve farklı modellerde tesettür parçaları sürüldü. Bununla beraber boy boy farklı renk tunikler, çok çeşitli pantolonla, farklı şallar ve neredeyse her kesime uygun çeşitli elbiseler bulmak mümkün. Herkesin kendine özgü sevdiği ve tercih ettiği tarz çeşidi vardır.

Kimisi daha çok günlük bir tarz severken kimisi ise daha çok şık olmayı sever ve buna uygun giyinir. Fakat hangi tarza sahip olursanız olun. Mutlaka dolabınızda bulunması gereken bazı tesettür parçaları vardır. En zor zamanlarınızda ya da ne giyeceğinize karar veremediğiniz durumlarda bu kurtarıcı parçalardan yararlanabilirsiniz. İşte zor zamanlarınızda işinizi kolaylaştıracak ve güzel bir kombin oluşturabileceğiniz o parçalardan birkaçı.

Ferace

Ferace mutlaka dolabınızda bulunması gereken en kurtarıcı parçalardan bir tanesidir. Genellikle siyah olan ferace kullanım açısından tesettürlü hanımlara büyük bir kolaylık ve rahatlık sağlıyor. Üzerinizde ne olursa olsun ferace giyip dışarıya rahatlıkla çıkabilirsiniz. Düğünlük modeller, sade modeller, detaylı modeller ve renkli modeller neredeyse her yerde bulmak mümkündür. Özellikle hanımların feraceye yönelmesi ile beraber çok farklı modeller üretilmektedir. Siyah bir feracenin üzerine neredeyse bütün başörtü renklerini ve modellerini takabilirsiniz.

Siyah Sade Elbise

Her tesettürlü kızım mutlaka dolabında bulunması gereken bir başka rahat ve kurtarıcı parça da siyah sade bir elbisedir. Eğer ne giyeceğinize karar veremiyorsanız siyah sade bir elbiseyi güzel bir şekilde kombinleyip rahatlıkla dışarı çıkabilirsiniz. Sade ve düz bir elbise olacağından dolayı farklı parçalar ve renkli çantalar ile kombinleyip güzel bir kombin ortaya çıkarabilirsiniz. Siyah sade elbiseyi farklı parçalara göre şık ya da spor bir kombin yapabilirsiniz.

Siyah Şal

Siyah renk bütün renkleri tamamlar ve uyum sağlar. Bu nedenle dolabınızda daha çok siyah renge ağırlık verebilirsiniz. Hem fazla kilonuz varsa daha zayıf gösterir hem de kurtarıcı bir renktir. Siyah şal da bu kurtarıcı parçalardan bir tanesi. Eğer kıyafet konusunda emin değilseniz siyah şal rahatlığından ve kolaylığından yararlanabilirsiniz. Yaptığınız günlük ya da şık bir kombini siyah şal ile tamamlayabilir ve şık olup, durumu tamamlayabilirsiniz.

 

Tek Renk Ferace Modası

Tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından biri olan feraceler her sezon yeni trend parçaları hanımlara sunmaktadır. Ferace modası ile kombinler oluşturmak isteyen kişiler sezonun en uygun modellerini yakından inceleme fırsatı bulmaktadır. Sitemizi tercih ederek ürünlere yakından ulaşan kişiler sezonun tek renk ferace modasından da yararlanmaktadır. Feracelerde görülen tek renk asil duruşu da ön plana çıkarmaktadır. Genel olarak kullanılan renkler sezon boyunca en moda olan renkler arasındadır. Koyu renklerden pek çok açık renge kadar ürün seçenekleri bulunmaktadır.

Yeni Sezon Ferace Renkleri Nelerdir?

Yeni sezon ferace modasını inceleyen hanımlar mutlaka kendileri için uygun bir parça bulmaktadır. Sezon boyunca vitrinlerde yerini alan feraceler en canlı ve soft renkleri ile sunulmaya devam etmektedir. Soft renk seçimi yapmak isteyen hanımlar için vizon rengi başta olmak üzere pudra, beyaz, bej ve bebek mavisi renkleri sunulmaktadır. Daha canlı ton arayışında olan hanımlar için hardal sarı, kırmızı ve yeşil renklerinde ürünler satışa çıkarılmıştır. Koyu renk parçalardan hoşlanan hanımlar içinse siyah, bordo ve lacivert renkleri en sevilen ürünlerdir.

Koyu Renk Feraceler İle Kombin Oluşturma

Koyu renk feraceler ile kombin oluşturmak isteyen kişiler genellikle diğer parça seçimlerini de koyu üzerine hazırlamaktadır. Koyu renk İspanyol paça jean pantolonlar ile üzerine siyah yarasa kol tunik seçimi doğru olacaktır. Bu kombin üzerine hareketlilik kazandıran detaylardan biri aksesuarlardır. Uzun altın sarısı renkleri bulunan kolyeler ve bileklikler bu kombini modern havasına sokmaktadır. Aynı şekilde ayakkabı seçimlerinde de yüksek topuk tercih edilmelidir. Feracenin boyunu net olarak gösteren uzun topuklu botlar bu kombini tamamlayacaktır.

Soft Renk Feraceler İle Kombin Oluşturma

Seçilen soft renk feraceler ile moda akımına uygun şekilde kombin oluşturmak isteyen hanımlar rahat edebilecekleri parça seçimleri yapmaktadır. Bu parça seçimleri arasında pudra renk tül detaylı tunikler ile boru paça ekru rengi kumaş pantolonlar gelmektedir. İki tesettür parçanın birleşimi ile soft bir görünüm elde edilmektedir. Aynı şekilde ekru ya da bej renklerinde tercih edilen feraceler bu görünümü tam haline sokarak trend moda akımı ile uyum sağlamaktadır.

 

Feracede Bu Yılın Modası Nasıl Olacak?

Ferace , tesettürlü kadınların en fazla tercih ettiği dış kıyafetin başında gelmektedir. İlk çıktığı günlerde çok fazla tanınmayan ferace zaman içerisinde tesettürlü kadınlar tarafından çok sevilmiştir. Bunun sebebi feracenin pratik ve şık bir kıyafet olmasıdır. Aslında ferace , ilk çıktığı zamanlarda ince krep ve medine ipeği kumaştan piyasa sürülerek yaz için bir dış kıyafet olması hedeflenmiştir. Ancak tesettürlü kadınlar tarafından öyle çok sevilmiştir ki zaman içerisinde kışlık feracelerde üretilmiştir. Feracenin piyasaya çıkması ile pardesünün eski popülerliği kalmamıştır. Peki tesettürlü kadınlar tarafından bu denli çok sevilen ferece de bu yılın modası nasıl olacak?

Çiçek Motifleri İle Süslü Feraceler

Çiçek motifleri tesettürlü kadınlar tarafından çok ilgi gören bir modeldir. Öyle ki sadece ferace de değil özellikle elbise ve tuniklerde de çiçek motiflerine rastlamak mümkündür. Çiçek motifli feraceler şık ve zarif durmaktadır. Bu da şıklığından ödün vermek istemeyen kadınların dikkatini çekmektedir. Çiçek motiflerini feracenin kollarında kimi ferace modellerinde etek uçlarında ya da göğüs kısmında belli bölgelerde bulunmaktadır. Komple çiçek motifleri ile kaplı ferace modellerini vitrinlerde görmekte mümkündür.

İki Renk İle Farklılık Kazanan Feraceler

Özellikle son yıllarda iki renk feraceler tesettürlü kadınlar tarafından son derece ilgi odağı olmuştur. Feraceler de iki renk kullanımı farklı şekillerde görülmektedir. İç ve dış renkleri farklı feraceler, etek uçları ve kolları farklı renk ferace modellerine vitrinlerde rastlamak mümkündür.

Volan Kol İle Hareket Kazanan Feraceler

Feracelere bir farklılık katan volan kol , oldukça şık ve zarif durmaktadır. Şıklığından ödün vermek istemeyen kadınların dikkatini çeken bir diğer model de volan kol ferace modelleridir. Volan kol detayını kolun başından sonuna kadar görmek mümkün iken; sadece manşet kısmında görmekte mümkündür.

Ferace de Bu Yıl Favori Renkler

Bu yıl ferace de başta siyah olmak üzere haki , zümrüt yeşili, mürdüm , lacivert , krem ve vizon renkleri göze çarpmaktadır. En çok tercih edilen renk siyah olsa da diğer renklerde bu yıl vitrinleri de süsleyecektir.

 

Feraceler Nasıl Temizlenir?

Osmanlı uygarlığı döneminde Anadolu’da yaşayan Müslüman kadınlar ve dervişler tarafından giyilen tesettür, vücut hatlarını göstermemek için günümüzde tercih edilen İslami giyim tarzıdır. Sade ve şık tasarımları ile tanınan bol kesim, geniş yakaya sahip değildir ve abaya ayak bileklerine kadar uzanır. Tarz açısından siyah çarşaf ve modern başörtüsü kostümlerinin ortasında yer alır ve toplumumuzda “siyah çarşaf” olarak adlandırılır.

https://www.modaselvim.com/ferace

Ferace Kumaşı Nasıldır?

Orta yaşlı ve yaşlı Müslüman kadınlar, siyah ve lacivert gibi koyu renkleri sever. Herhangi bir kumaştan yapılamaz. Kumaş seçerken dikkatli olun. Bugün dünyada Abaya’ya uygun ürünler üreten birkaç ülke var. Japonya bu ülkeler arasında ilk sırada yer almaktadır. Japonya’yı Güney Kore ve Endonezya takip etti. Ferace’nin üretimi Türkiye’de tamamlandı.

Tarih boyunca Abaya, sözde geniş kumaş, fantezi kumaşlar veya yumuşak kumaşlar kullanılarak yapılmıştır. Günümüzde ithal Abaya kumaşlarına büyük talep var. Bu kumaşların en dikkat çekici özelliği serin kalmaları, ütü gerektirmemeleri, tozsuz ve güzel olmalarıdır.

Bir diğer popüler ferace kumaşı ise Likralı bornoz kumaşıdır. Likralı kumaş elastik liflerle dokunmuştur. Bu, kumaşa esneklik kazandırır. Bu lifler çok dayanıklıdır ve yapılarında herhangi bir bozulma olmaksızın yüksek uzamaya sahiptir.

Ferace Nasıl Yıkanmalı?

Abaya narin kumaşlardan yapıldığı için çamaşır makinesinde temizlenmesi tavsiye edilmez. Çamaşır makinesinde yıkıyorsanız kesinlikle hassas yıkama seçeneğini kullanmalısınız. Temizlemenin en iyi yolu ellerinizi ılık suyla yıkamaktır.

Ferace’yi temizlemenin üçüncü yolu kuru temizlemeci kullanmaktır. Temizleme sırasında su sıcaklığı 40 dereceyi geçmemelidir. Ferace’nin kumaşının yapısının ve renginin bozulmasına ve cürufu yıpratmasına neden olacağından ağartıcı kullanılmamalıdır.

Fırın tencere yıkamak gibi yüksek sıcaklıkta ütülenmemelidir. Yüksek sıcaklıkta ayarlanan ütü, narin Abaya kumaşına elverişli olmayacaktır. Ferace’nin üzerindeki kumaşlar, taşlar ve benzeri aksesuarlar aşağı yukarı ütülenmeli ve bu şekilde bakımı yapılmalıdır.

Feracede Ütü Kullanılır Mı?

Ferace kumaşlarının ütülemeye ihtiyacı yoktur ancak uzun süre kullanılmadığında küçük kırışıklıklar ortaya çıkabilir. Bu kırışıklıkları ütü yardımı ile kolaylıkla düzeltebilirsiniz. Burada da dikkatli olmalısınız, ütünün sıcaklığı çok yüksek olmamalıdır. Düşük sıcaklıkta ütülenmesi ve ardından tersine ütülenmesi gerekir. Ocaklar genellikle taş ve dekoratif olduğundan, bu işlemlerin zarar görmemesi için düşük sıcaklıklarda ters ütülenmelidir.

 

Tesettürlü Hanımlar İçin Ferace Modelleri

Günümüzde pek çok güzel kıyafet seçenekleri var. Özellikle her yaştan kadınlar için şık ve zarif giysiler bulmak mümkün. Son yıllarda ise özellikle tesettürlü hanımlar için çok güzel kıyafet modelleri vitrinlerdeki yerini alıyor.

Önemli olan ise bu kıyafetleri doğru bir şekilde kombin yapmak. Aynı zamanda kişiye en çok yakışan bu kıyafet modellerini de birbirinden güzel aksesuarlar ile tamamlayabiliyorlar. Günümüzde özellikle tesettür giyimde her detaylar çok önemli. Gidilecek yere uygun olarak birbiri ile uyumlu kombinler yapılmalıdır. Bunun yanı sıra zevkli ve doğru kıyafetler seçilmeli.

Tesettürlü Hanımlar İçin En Şık Ferace Modelleri Nelerdir?

Tesettürlü hanımlar için satılan pek çok farklı ferace modeli bulunuyor. Bu ferace modelleri de kişisel zevk ve beğenilere göre tercih ediliyor. Aynı zamanda gidilecek yere göre ferace modelleri de değişiklik gösteriyor. Günlük hayatta daha sade ve rahat feraceler kullanılıyor. Bu feraceler de genellikle spor bir şıklık yaratıyor. Özel davetlere gidilirken ise daha şık ve zarif ferace modelleri tercih ediliyor. Aynı zamanda birbirinden şık ferace modellerinin farklı detayları da var. Bunun yanı sıra özel davetlerde giyilen feraceler genellikle tül ve dantel detaylar ile süslenmiş oluyor.

Ferace Modellerinin Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

Günümüzde ferace modellerinin kombinini yapmak için pek çok detaya dikkat etmek gerekir. Öncelikle bu feraceler gidilecek yere göre seçilmelidir. Aynı zamanda feracelerin de uygun aksesuarlar ile kombin yapılması gerekir. Bununla birlikte feraceler de vücuda uygun bir şekilde seçilmelidir. Günlük yaşamda daha rahat ve kullanışlı feraceler giyilir. Bu feraceler spor ayakkabı ve spor çantalar ile kombin yapılmalıdır. Özel davetlere gidilirken ise daha şık ve zarif ferace modelleri giyilmelidir. Bu feracelerin altına ise topuklu ayakkabılar tercih edilir. Bu şık kıyafetler ile küçük el çantası kullanılabilir.

Feracelerin Bakım Ve Temizliği Nasıl Olmalıdır?

Tesettürlü hanımların en çok tercih ettikleri feracelerin bakım ve temizliğine dikkat edilmelidir. Özellikle bu feraceler satın alınırken bakım ve temizlik kuralları dikkatli bir şekilde okunmalıdır. Eğer feraceler hassas kumaşlardan yapılmışsa mutlaka kuru temizlemeye gönderilmelidir. Günlük feraceler ise genellikle çamaşır makinesinde düşük devirde yıkanabilir.

 

Tesettür Ferace Modelleri Neden Çok Fazla Tercih Edilmektedir?

Tesettürün istediği ölçülerde giyinmek isteyen muhafazakar kadınlarımız çarşaf tercih etmemeleri sebebi ile en fazla tesettür ferace modellerine yönelmektedir. Tesettür ferace modellerine yönelmelerinin başlıca sebepleri arasında feracenin vucüt yapısını ortaya çıkarmaması ve her yerde tercih edilmesidir. Ferace modellerinin hem kullanımı oldukça pratiktir hem de tesettür giyim anlayışına uygun olmaktadır.

Feraceyi çarşaftan ayıran özelliklerin başında ise zengin renk alternatiflerinin ve zengin modellerinin olmasıdır. Tesettür feraceler uzun ve bol kesimi ile aynı gibi gözükse de aslında tesettür giyim piyasasında pek çok farklı model bulunmaktadır. Ferace modellerinde yaygın olarak kullanılan taş detayına sahip modeller daha çok özel gün ve özel organizasyonlarda tercih edilmektedir. Taşsız ferace modelleri ise günlük hayat içerisinde tesettürlü kadınlar tarafından daha fazla kullanılmaktadır. Bunların yanı sıra feracelerde düz modeller olduğu gibi pile detayı ve balon kol detayına sahip modeller de bulunmaktadır.

 

 

Tesettür Ferace Modellerinde Hangi Renkler Bulunmaktadır?

Ferace modellerinde moda tasarımcıları daha çok siyah renge ağırlık vermektedir. Ama siyah rengin dışında pek çok renk seçenekleri de bulunmaktadır. Muhafazakar kadınlar siyah renkten sonra ise en çok lacivert rengine rağbet göstermektedir. Siyah ve lacivert rengin dışında haki, gri, bordo, mavi, füme ve sarı renkleri de muhafazakar kadınlar tarafından oldukça talep görmektedir. İnternet online sitelerinde ve mağazalarda bu renk alternatifleri dahilinde ferace modellerini rahatlıkla bulabilir ve bütçenizi zorlamayan uygun fiyatlar dahilinde satın alabilirsiniz.

Muhafazakar Kadınlar Neden Ferace Tercih Etmektedir?

Tesettür feracelerin hem kullanımı hem de temizlenmesi oldukça kolaydır. Ferace boyları bilek kısımlarına kadar uzun olduğundan dolayı feracenin altına giyilen taytla bile çok rahat kullanım sağlanabilmektedir. Vücut yapısını ortaya çıkarmadığından dolayı muhafazakar kadınlar oldukça rahat hareket etme imkanı elde edebilmektedir. Bu özelliklerin yanı sıra tesettür feraceler hem günlük hem de özel gün ve özel organizasyonlara uygun modeller ile tasarlanmaktadır. Temizleme işlemi ister kuru temizleme de ister çamaşır makinasında 30 derece ile kolay bir şekilde yapılmaktadır. Düğmeli ve fermuar detayına sahip olarak tasarlanan ferace modelleri her yaş kesiminden tesettürlü kadınların ilgisini çekmektedir.

 

Tesettür Giyim Modasında Feracelerin Yeri

Osmanlı zamanından günümüze kadar ulaşmayı başaran nadir parçalardan biri olan feraceler her geçen yıl gösterdiği gelişme ile kendine hayran bırakıyor. Modaya uygun olarak yenilenmiş olan tesettür ferace modelleri şıklığı ve konforu aynı arada yaşamak isteyen kadınların favori parçaları arasında yer alıyor.

Günlük Hayatta Tesettür Ferace Rahatlığı

Konforun ön planda tutulması ile tasarımı gerçekleştirilmiş olan tesettür ferace modelleri 2021 yılına oldukça başarılı bir giriş yapıyor. Mevsim şartlarına uygun kumaşlar kullanılarak tasarımı gerçekleştirilen tesettür ferace modellerini günlük hayatınızda birçok alternatifte kombine ederek kullanabilirsiniz.

Hafta sonu gezilerinizde tesettür ferace modellerinin sunduğu rahatlığı yaşamak için spor ayakkabılar ile kombininizi tamamlayabilir ve beklediğiniz şıklığı yakalamayı başarabilirsiniz.

Tesettür Ferace Modelleri Nasıl Kombine Edilir?

Zengin model seçenekleri ile modada yerini alan tesettür ferace modellerini çok farklı şekillerde kombine edebilme imkanına sahipsiniz. Günlük hayatın kurtarıcısı haline gelen tesettür ferace modellerini rahat parçalar ile kombine ederek rahatınızdan vazgeçmeden tarz görünmenin yolunu bulabilirsiniz.

Tesettür ferace modelleri iş hayatınızda da sizlere en özel çözümleri sunmaktadır. Hem şık görünüp hem de kendinizi tüm gün rahat hissedebileceğiniz tesettür ferace modelleri ile dikkatleri her zaman üzerinize çekebilirsiniz.

Özel günlerde de zahmetsiz bir şıklık yakalamak için tesettür ferace modellerinin sunduğu kolaylıklardan yararlanabilirsiniz. Hem sade hem gösterişli modelleri ile sizlerin beğenisine sunulan tesettür ferace modelleri ile günün en şık isimleri arasında yerinizi alabilirsiniz.

En Sevilen Tesettür Ferace Modelleri

Hem zarif hem kullanışlı yapısı ile tesettür giyim modasında olmazsa olmazlardan olan ferace modelleri ile hayalini kurduğunuz şıklığa kavuşabilirsiniz. Sayısız model alternatifi ile moda dünyasında yerini alan ferace modelleri ile her zaman modern görünmenin keyfine varabilirsiniz.

Kolları vatkalı tesettür ferace modelleri de bu sezon en çok tercih edilen seçenekler arasında yer almaktadır. Kol ve yaka bölgesinde kullanılan detaylar ile de dikkat çeken tesettür ferace modelleri tek parça ile şık olmamın en kolay yolunu sizlere sunmaktadır. Yeni sezonda tüm ilgiyi üzerine çeken tesettür ferace modelleri ile her zaman ve her yerde şık olma ayrıcalığını siz de kaçırmayın.

 

 

Kendinize En Uygun Ferace Nasıl Seçebilirsiniz?

Feracenin kelimesinin kökeni Arapçadan gelmektedir. Kelime anlamı olarak açmak ve ferahlamak demektir. Feracenin tarihimizde üç ayrı yere sahiptir ve üç ayrı sınıf giymektedir. Bunların ilki ve günümüzde de hala sokaklarda kadınların giydiği yaşmak anlamındaki feracedir. Diğeri Mevlevihane görevlilerinin giydikleri merdane adı verilen feracelerdir. Son olarak bilim ve ilim adamları tarafından giyilen cübbe tarzı fercelerdir.

Günümüzde daha çok kadınların giydiği feraceler rahat ve bol olmaları nedeniyle tercih edilmektedir. Kış veya feraceleri olarak ikiye ayrılmaktadırlar

Feracenin Tarihi Nedir?

Dünya tarihinde il feracenin ortaya çıkışı oldukça ilginçtir. İslam dinine göre vücut hatlarının belirgin olunması günahtır. İşte bu yüzden sıcak havalarda kullanılması içi bir Mevlevi müridi tarafından kıyafeti yırtılarak bulunmuştur.

Abbasilerden itibaren bilim adamları ve din görevlileri giymektedir. Bugün imamların giydiği cübbeler feracenin bir çeşidi olmaktadır. Osmanlıda ise hem erkek hem de kadınların giydiği bir üst kıyafet olarak geçmektedir. Tarihte yapılan ilk feracenin cepleri ve düğmeleri bulunmamaktadır.

Ferace Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Öncelikle ilk yapmamız gereken tecrübeli ve donanımlı mağazalardan ferace seçmek olur. Ferace seçerken dikkat etmemiz gerek incelik kumaşının asıl olduğuyla alakalıdır. Uzun ve şık bir ferace alırken vücudumuza yapışmaması ve terletmemesi oldukça mühimdir.

Ten renginizi ve mevsime göre renk seçilmesi önemlidir. Çünkü yaz mevsiminde kapalı renk bir ferace alırsanız terleme olasılığınız çok yüksektir. Ayrıca beyaz tenli kadınların renkli feraceler, kapalı tenli kadınların açık feraceler giymesi şık olur. Feracenizi genellikle giydiğiniz kıyafetlere uyup uymamışı da çok önemlidir.

Kışlık olarak seçmiş olduğunuz feracenin her türlü hava koşullarında sizi üşütmemesi gerekir. Eğer bulunduğunuz coğrafyada daha çok yağmurlu mevsim varsa su tutmayan ferace tercih edebilirisiniz. Eğer bulunduğunuz bölgede kuru hava ve kış sert geçiyorsa pamuklu feraceler mantıklıdır.

Ferace yapı itibariyle bol bir giysi olduğu için dikkat edilmesi gereken birkaç özellik bulunur. Bunlardan ilki feracenizin sünmemesi için yıkama yaparken dikkatli olunuz. Feraceniz rahat bir giysi olduğu için genellikle kapı kolları gibi çıkıntılara takılabilmektedir. Bu gibi durumlarda feracenizin yırtılmasını önlemek için kumaşı dikkatlice kurtarınız.

 

 

 

Kışlık Ve Yazlık Feraceler Nelerdir?

Ferace Türk İslam geleneğinin bir sonucu olarak ortaya çıkmış Müslüman kadın giyinme tarzıdır. Feracenin geçmişi çarşafında öncesindedir. Osmanlı devletinde bu giyim tarzı sadece kadınlara özgü değildir. Ayrıca derviş kimselerin giydiği merdane adı verilen erkek feraceleri de vardır.

https://www.modaselvim.com/ferace

Günümüzde hemen hemen her renkte olan ferace eskiden sadece ana renkler halinde bulunurdur. Feracenin kolları ve gövde kısmı geniş olduğu için kullanım için oldukça rahat ve salaş giysilerdir. Daha çok genç nesil için üretilmiş olan kapüşonlu feracelerde mevcuttur.

Önünün kapanması için düğme veya fermuar bulunur. Cepli veya cepsiz olarak üretimleri bulunmaktadır. Rahat olması açısında son yıllarda en çok tercih edilen dış giyimdir. Vücut hatlarını net bir şekilde belli etmemektedir. Bu nedenle tesettürlü bayanlara arasında oldukça yaygındır. Farklı kombinler ile gayet şık giysilere dönüşmektedir.

Yazlık Feraceler Nedir?

Yaz mevsimi geldiği vakitlerde ülkemizin bazı coğrafyalarında hayat yaşanılmaz düzeye gelmektedir. Tesettürlü bireylerin bu gibi durumlarda en sık tercih ettikleri yöntem yazlık feracelerdir. Yaz mevsiminin sıcaklığını azaltan ve asla içi-bedeni belli etmeyen giysilerdir. Atlas keten ve ince pamuklu kumaşlar yazlık feracelerin yapı taşlarıdır.

Genellikle yaz sıcağını yansıtmaları için açık tonlu kumaşlardan seçilmektedir. Yazlık ferace almak için kesinlikle tecrübeli ve güvenilir mağazalar seçilmelidir. Feracenin kumaşı zamanla rengini ve yapısını değiştirmemelidir.

Kışlık Feraceler Nedir?

Kış ayları yaklaşmasından itibaren soğuyan havalara karşı tesettürlü hanımların ortak tercihidir. Daha çok mont ve kaban yerine de kullanılmaktadır. Uzun yapısı sayesinde rögarı geçirmemektedir. Kışlık feracelerin yapısında daha çok geniş kesimli fakat kalın kumaşlar kullanılmaktadır. Genellikle hem yaşlı hem de genç kadınların tercihi koyu renkli feracelerdir. Kumaşları kalın ve pamuklu olmaktadır. Yağmurlu havlarda su çekmemesi ve etkisinin azalmaması için özel üretilmektedirler.

Halk arasında en çok tercih edilen ferace renkleri siyah beyaz ve krem feraceler olmaktadır. Genellikle tek tip olan feracelerin kumaşları esnek ama sağlamdır. Günlük kullanım için oldukça bol olmaları hareket etmeyi kolaylaştırmaktadır. Bu tür feracelere rastlamak oldukça kolaydır. Fakat unutulmamalıdır ki her mağazadan da uygun ve kullanışlı ferace bulmak oldukça zordur.

 

Ferace Nedir Ve Çeşitleri Nelerdir?

Modaya bağlı olarak birçok türden tesettür giyim yaratılmış ve geliştirilmiştir. En ünlülerinden biri başörtüsü ve eski Türk kadın giyimidir. Bu çarşaftan daha eski bir dış giyim. Erkeklerin ve kadınların kullandığı abayalar farklı isimlerle anılır. Kadınların, erkeklerin ve dervişlerin giydiği kıyafetlere merdaneler denir.

Geçmişte olduğu gibi tercih edilen ışınların tüm renkleri kullanılmaktadır. Geçmişte sadece yeşil ve siyah olarak tercih edilirken, çeşitli renk ve modaya uygun modeller kadınların kullanım alanına girmiştir. Klasik olarak geniş omuzlara ve vücuda sahiptir. Geniş yakalı, uzun ve ayakları gevşek olduğu için kullanımı rahat. Düğmeli ve fermuarlı ön kapak yapılmıştır. Ayrıca bir başlık ile kullanılır. Cepler de var. Günümüzde çarşaf ve palto arasında bir seçenek olarak düşünülebilir.

Kullanım kolaylığı ve yapısı nedeniyle tesettürlü kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Çizgileri ve kullanım kolaylığını ortaya çıkarmaması bunda çok etkilidir. Şık tasarımlar olarak üretilmektedir. Daha geleneksel olanlar orta yaşlı ve yaşlı kadınlar tarafından tercih edilirken, genç nesil yeni tasarımlara yöneliyor. Üretimi için en çok süslü kumaşlar ve elbiseler kullanılır. Renk seçeneği, kumaşa bağlı olarak oldukça çeşitli ve mevsimseldir. Yine mevsime göre kumaş ve renk seçimi yapılmaktadır. Özel dikim ürünleri olarak ve seri üretim için tedarik edilebilir.

Ferace Özellikleri Nelerdir?

Tesettür giyim ülkemizde favori giyim olarak kabul edilmektedir. Tesettür giyimde önemli bir yere sahip olan Ferace, kadınların vazgeçilmez giyim ürünüdür. Başörtülü bir bayan giyinmekte zorlanabilir. Ancak bu ürün bu zorluğu ortadan kaldırır. Giysilerin uzunluğu ve dolgunluğu vücut hatlarının görünmesini engeller ve uzun bir elbise olduğu için hiçbir yerde açılamaz. Öncelikle günümüzün gelişen teknolojisini kullanarak Ferace ürünlerine rahatlıkla ulaşabileceğinizi söylemeliyiz. Çünkü ürünü üreten ve satan firmanın web sitesi oluşturulmuştur.

Günümüzde siyah genellikle ilk tercihtir. Ayrıca farklı koyu renkler kullanılır. Ürün ayaklara kadar uzatılabildiği için üründe yaka bulunmamaktadır. Genellikle ürünün bel kısmı dar ve etek kısmı daha geniştir. Bu şekil kadınlar arasında çok popüler ve iyi hissettiriyor. Ayrıca kıyafetlerin uzunluğu nedeniyle bayanlar herhangi bir parçayı açma endişesi duymadan rahatça oturabilir ve ayağa kalkabilir. Rahat giymek için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Ferace Çeşitleri Nelerdir?

Feraceler çeşitleri kışlık, yazlık ferace olarak ikiye ayrılmıştır.

Yazlık Feraceler;

Sıcak yaz havalarında ilk tercih. İç dekorasyonu göstermeyen ince kumaşlar tercih edilmektedir. Keten, atlas ve ince pamuklu kumaş kullanın. Yumuşak pelerin, pelerinlere katkıda bulunur. Genç nesil açık renkler kullansa bile koyu renkleri kullanmaya hazırdır.

Kışlık Feraceler;

Monte veya pardösü yerine tercihen kullanılır. Kalın kumaşlar ve koyu renkler bu sezon ferace tercihleri. Kalın pamuklu, kalın keten, geniş kumaş, kaşmir ve yün kumaşlardan yapılmıştır. Renk seçenekleri siyah ve koyu tonlardır.

 

Ferace

Eski Türk giyim tarzının günümüze göre uyarlanmış giyim şekil türlerinden biridir. Çarşaf çok çok eski dönemlere ait olmakla beraber, Osmanlı da kadınlar ile beraber dervişlerde ferace giymektedirler. Ferace boydan, vücut hatlarını belli etmeyen, genellikle siyah ve koyu yeşil renkli olup fermuarlı veya düğmeli olup, ayrıca tek parça halinde olan kıyafet türüdür. Geniş kolları ve bedeni ile oldukça rahat bir kıyafettir. Cepli ya da cepsiz şekilli olanları mevcuttur. Kışlık veya yazlık olanları vardır.

Mevsimine Göre Feraceler

Yazlık olan feraceler genel de daha ince bir kumaş olup fakat içi belli etmeyen genel de keten veya pamuklu kumaşlar kullanılmaktadır. Yazlık olan feraceler genelde daha açık renkli olup yaşa göre de değişmektedir. Daha genç grup daha açık renkleri tercih etmektedirler.

Kışlık olan feracelerde ise daha kalın ve daha koyu renkli kıyafetler tercih edilir. Manto ve pardösü şeklinde olanları da vardır. Renk olarak koyu renkli olanları tercih edilir. Her ikisinde de bol kıyafetler tercih edilir. Kalın pamuklu, keten, kaşmir ve yünlü kumaşlar kullanılır. Kışlık olanları genelde tek tip olarak mevcuttur.

Siyah, beyaz ve krem rengi olan feraceler ise hacca gidecek bayanların tercihidir. Keten veya atlastan üretilmiştir.

Tesettür giyim satışı yapılan her yerde feracelere erişilebilir. Ayrıca internet satışı da çok fazla kullanılmakta olup, eskiye göre çok daha modern, daha açık modeller tercih edilir.

Ferace Modelleri

Yakaları işlemeli olan ferace türleri de bulunmaktadır. Genel de yaş ortalaması daha yüksek bayanlar tercih etmektedirler. Kullanılacak aksesuarların da ferace ile uyumlu olması gerekir. Ayakkabı, eşarp ve şalların ferace ile bir ahenk içinde olması çok hoş bir görüntü sağlayacaktır.

Çok eskilerde ilmiye sınıfından olanlarda ferace giyinmektedirler. Bu elbiselerde işlemeler dikkat çeker. Feracelerin ana maddesi çuhadır. O dönem de feracenin bol kolları vardı. Ayrıca çok nadir olarak içi kürk olanları da mevcuttu. Dervişlerin giydiği bol hırkaya da isi verilirdi. Çarşaftan sonra en çok tercih eden kıyafet olarak görülmüştür. Ayrıca kadınların dışında erkeklerde ferace kullanılmaktadır.

 

 

Ferace Çeşitleri

Osmanlı döneminden günümüze uzanan dış kıyafet kültürü olan feraceler günümüzde de sıklıkla kullanılmaktadır. Klasik kesim ve renklerin haricinde modern dokunuşlu tasarımlarla üretilen renkli feraceler de bulunmaktadır. Günümüzün modern dünyasında hem tesettürünü korumak hem de modern görünmek isteyen kadınlar için feraceler en büyük kurtarıcı parçalardır.

Feraceler eskiden yalnızca siyah ve lacivert gibi koyu renklerde üretilmekteydi. Günümüzde ise her yaştan kişinin giyebileceği tarzda ferace üretilmektedir. Spor kombin yapanların tercihi genelde canlı renkler olmaktadır. Mor, mavi, pembe gibi canlı renkli feraceler hem evde giymek için hem de dışarda giymek için uygundur. Genellikle iki iplik kumaştan üretilen bu spor yapıda feraceler gençler tarafından daha fazla tercih edilmektedir. Garnili yapılarıyla dikkat çeken bu feracelerde birbirine uyumlu renkler kullanılarak daha şık görünüm sağlanmaktadır.

Abiye Ferace Modelleri

Günlük hayatta ferace giymeyi tercih etmemesine rağmen özel günlerde ferace giyen tesettürlü kadınlar bulunmaktadır. Bunun sebebi oldukça şık feracelerin dikiliyor olmasıdır. Dantel ya da incilerle süslenmiş feraceler genellikle abiye feraceler olarak adlandırılır. Ayrıca düğme ya da fermuar detaylı feraceler olduğu gibi baştan giyilerek kullanılabilecek abiye ferace modelleri de bulunmaktadır.

Abiye ferace kategorisinde değerlendirilebilecek olan bir diğer tür de abayalardır. Bej renginden siyaha, beyazdan gümüş rengine kadar birçok renkte üretilen abayalar şık günlerin en güzel tamamlayıcısıdır. Abiye ferace ve abiyelerin topuklu ayakkabı ile kombin edilmesi önerilir çünkü bu şekilde kombin yapıldığında ferace kişinin boyunu da uzun göstermektedir.

Kapüşonlu Ferace Modelleri

Spor giyimin en kullanışlı ürünlerinden olan kapüşonlu modellere feracelerde de ulaşmak mümkündür. Hem günlük hayatta hem de koşu ve bisiklet gibi sporlar yapılırken kullanılabilecek olan kapüşonlu feracelerin kumaş yapısına dikkat edilmesi oldukça önemlidir. Terletmeyen kumaşlardan üretilen feracelerin tercih edilmesi kullanım rahatlığı açısından oldukça önemlidir.

Nefes alan kumaşların tercih edilmesi hem sağlık açısından hem de kullanım kolaylığı açısından oldukça önemlidir. Kapüşonlu feraceler konu olduğunda keten, iki iplik ya da medine ipeği gibi kumaşlardan üretilen feracelerin tercih edilmesi önerilmektedir. Diğer feraceler gibi kapüşonlu feraceler de hemen hemen her renkte üretilmektedir.

 

Doğru Ferace Seçimi Nasıl Olmalı?

Günümüzde kadın giyim sektörü hızla gelişiyor. Özellikle her yaştan kadınlar için birbirinden güzel kıyafetler yer alıyor. Aynı zamanda gidilecek yere göre de kıyafet tercihleri yapılıyor. Doğru seçilen bir kıyafet en uygun şekilde kombin yapıldığında oldukça şık ve zarif bir görünüme de kavuşulmuş oluyor. Kadınlar için giyinirken moda trendlerini takip etmek de çok önemli. Özellikle öne çıkan renkler ve desenler de kıyafetlerde yerini almalı. Bu sayede son derece şık ve modern bir görünüm kazanılabilir. Güzel giyinmenin ilk koşulu her zaman kendine yakışanı en iyi şekilde giymektir.

Tesettür Giyimde En Çok Öne Çıkan Parçalar Nelerdir?

Tesettür giyimde kadınların kıyafet tercihleri çok önem taşıyor. Özellikle mevsimsel süreçlerde değişen kıyafetler uygun parçalar ile kombin yapılabiliyor. Bu noktada genellikle kış mevsiminde pardesü ve feraceler çok fazla kullanılıyor. Ama yazın da ince kumaştan feraceler tercih edilebiliyor. Bunun yanı sıra tunikler her mevsim çok rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Bu tunikler de rahatlıkla kombin yapılabiliyor. Aynı zamanda feraceler ve pardesüler de sürekli kullanılan parçalar arasındadır. Bu nedenle perdesü ve feracelerin tüm kıyafetler ile uyumlu bir şekilde olması gerekir.

Feracelerin Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

Feracelerin kombini yapılırken çok dikkatli davranmak gerekir. Öncelikle gidilecek yere göre bir ferace seçimi yapılmalıdır. Her tesettürlü hanımın dolabında mutlaka en az iki tane ferace bulunmalıdır. Günlük hayatta giymek için sade ve modern feraceler giyilebilir. Özel davetlere gidilirken ise daha şık ve modern feraceler giyilebilir. Bu feraceler her kıyafetin üzerine giyilebileceği için tüm kıyafetler ile uyumlu olmalıdır. Aynı zamanda bu feraceler kişisel zevk ve beğeniler doğrultusunda seçilmelidir. Aynı zamanda feracelerin boyu tam kişiye göre olmalıdır. Aynı zamanda tüm parçalar uyumlu olmalıdır.

Feracelerin Bakım Ve Temizliği Nasıl Olmalı?

Feracelerin bakım ve temizliğine çok dikkat edilmelidir. Ferace alınırken kolay temizlenebilir olması gerekir. Aynı zamanda feracelerin bakım ve temizlik talimatlarına dikkat edilmelidir. Feraceler hassas kumaşlara sahip olduğu için istisnalar dışında mutlaka kuru temizleme yapılması önerilir. Bu sayede feraceler doğru yöntem ile temizlenmelidir. O sayede uzun süre kullanılabilir.

 

2020 Ferace Modası

Her yaşta kadının kullanabileceği dış giyim ürünü feraceler, 2020 yaz sezonunda da en yeni en şık en tarz hali ile yerini alıyor. Kadınlar için önemli olan dış görünüş, seçilen kıyafetlerle orantılıdır. Bu yüzden aslında her ferace sizi zarif göstermeyebilir. Kumaşın kalitesi, dikim şekli ve kullanılan süsleme detayları kalite açısından büyük önem taşır. Feracelerde yeni sezon modasına bakacak olursak hem kaliteyi hem şıklığı bir arada görüyoruz.

Yazlık Feraceler

Tüm giyim sektörünün günden güne gelişmesi ile beraber tesettür giyimde de yeni çeşitleri sıklıkla görüyoruz. Özellikle yaz dönemiyle beraber modellerde çeşitlilikte artıyor. Feracelerin hem dış giyim ürünü hem de elbise olarak kullanılması tercih edilirliğini olumlu yönde etkilemektedir.

Yeni sezon yazlık feraceler de yeni model olarak karşımıza iki ya da üç renkli modeller çıkmaktadır. Özellikle fermuar ve kollarda kullanılan renkli şeritler daha modern bir tarz ortaya koymaktadır. Ayrıca tek parça kıyafet ile şıklık yakalamanın yolu da olan feraceler, parlaklığı seven hanımlar için bu sezonda payetli, şifon detaylı modeller ile kreasyonda yerini alıyor.

En İlgi Çeken Modeller

Göz alıcı tasarımlar ile tesettür giyimin başlıca ürünlerinden olan ferace özellikle özel davetler için hazırlanan modelleri ile ilgileri üzerine çekiyor. Şık kıyafetinizin tamamlayıcısı olarak da tercih edebileceğiniz gibi sadece şal, çanta ve ayakkabı kombini ile davete katılabilirsiniz. Yaka kısmı taşlarla bezenmiş modeller, gideceğiniz yer fark etmeksizin en ilgi çekici modellerden bir tanesi olacaktır.

Bir diğer gözleri üzerine çeken model ise kesinlikle kot feraceler. Rahatlığın ve şıklığın kumaşla birleşmiş hali diyebilir. Üstelik yıllar geçse de modası geçmeyecek nadir giyim ürünlerinden bir tanesi.

Kombin Önerileri

Siyah renk tercihinde kombinlemek her ne kadar kolay görünsede koyu renk olduğu için şal ya da eşarp tercihinizde canlı tonlara yönelmekte fayda var. Eğer açık pembe, mavi tonları kullanılacaksa tonsürton ve aynı rengin açık ya da koyusu kullanılabilir. Detaysız sade bir parça kullanacaksınız hareket katmak için desenli şal, eşarp tercihinde bulunabilir, zıt renklerin uyumundan da yararlanabilirsiniz. Örneğin mavi, turuncu kontrastı gibi.

 

Yazlık Ferace Modelleri Nasıl Kullanılmalı?

Tesettürlü hanımların kullandıkları kıyafetlerin bir bütün halinde olması çok önemlidir. Bu nedenle tesettürlü hanımlar da kıyafet seçimlerini kendi vücut yapılarına göre seçiyorlar. O nedenle tesettür giyimde doğru tercihler çok önemli. Tesettürlü hanımlar birbirinden uygun kıyafetler seçerek son derece şık ve zarif bir görünüm elde edebiliyorlar. Aynı zamanda tesettür giyim sektöründe birbirinden güzel ferace modelleri de bulunuyor. Bu feraceler ise doğru bir şekilde kullanılmalıdır.

Yazlık Ferace Modelleri Nelerdir?

Günümüzde yazlık ferace modelleri doğru şekilde kombin yapılmalıdır. Yazın kullanılan ferace modellerinin doğru bir şekilde seçilmesi önemlidir. Bu ferace modelleri hava aldıran kumaşlardan üretilmelidir. Bu nedenle yazlık ferace modelleri uygun kıyafetler ile birlikte kullanılmalıdır. Tesettürlü hanımlar genellikle kıyafetlerinin üzerine bir ferace alırlar. Bu şekilde de kombini tamamlarlar. O nedenle tesettürlü hanımların da doğru bir ferace seçimi yapmaları çok önemli. Yaz sezonunda birbirinden güzel feraceler tercih edilmelidir. Bu şekilde şık bir kombin yapılmış olur.

Yazlık Ferace Kombini Nasıl Yapılmalıdır?

Hanımlar tesettür giyim kombini yaparken pek çok farklı detaya önem verirler. Öncelikle vücuda uygun bir tunik ve pantolon seçilmelidir. Bu şekilde yapılan kombin ise mutlaka bir ferace ile tamamlanmalıdır. Bu kombinler de baş örtüsü ve ferace ile tamamlanmalıdır. Bu sayede tesettürlü hanımlar çok şık bir görünüme sahip olmalılar. Bunun yanı sıra yazlık feraceler de kıyafetler ile uyumlu bir şekilde seçilmelidir. Tesettür giyimde kombin yapmak oldukça önem taşıyor. Şık ve zarif görünmek için doğru kıyafetler ile uyumlu bir kombin yapmak gerekir.

https://www.modaselvim.com/ferace

Yazlık Feraceler Nasıl Temizlenmeli Ve Bakımı Nasıl Yapılmalıdır?

Tesettürlü hanımlar yazlık ferace alırken bakım ve temizlik talimatlarına çok dikkat etmeliler. Tüm bu talimatlar doğrultusunda ferace modellerinin de temizlenmesi gerekir. Eğer hassas kumaşlardan feraceler üretilmiş ise bunların mutlaka kuru temizlemeye gönderilmesi gerekir. Feraceler kuru temizlemeye gönderildikten sonra son derece hassas bir şekilde yıkanırlar. Bakımı yapılan bu feraceler de doğru bir şekilde bakımı yapıldıktan sonra kaldırılmalıdır. Feraceleri uzun süreli giyebilmek için doğru temizleme metotları kullanılmalıdır. Bu sayede feraceler de düzgün bir biçimde temizlenmeli.

 

Yazlık Ferace Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tesettürlü hanımların kıyafet tercihlerinde bazı detaylar oldukça önem taşıyor. Feraceler de kıyafetlerin üzerine alınıyor. Kıyafetlere oldukça güzel bir hava katan bu feracelerin doğru bir şekilde seçilmesi de çok önemlidir. Son yıllarda kadın giyim sektöründe pek çok farklı yenilikler var. Özellikle de tesettür giyimde kıyafetlerin birbiri ile uyumlu bir kombin oluşturması çok önemli. Tesettürlü hanımlar kendilerine yakıştırdıkları kıyafetleri uygun aksesuarlar ile kombin yapabilirler. Aynı zamanda gidilecek yere uygun kıyafet tercihleri de yapılmalı.

Yazlık Ferace Modelleri Hakkında Bilgiler

Tesettür giyimde yazlık ferace modelleri çok fazla kullanılıyor. Hanımlar günlük yaşamda ve ya özel davetlerde giydikleri kıyafetlerin üzerinde ferace giyiyorlar. Bu da kıyafeti tamamlayan en önemli parçalar arasında yer alıyor. Bu feracelerin de pek çok farklı modelleri bulunabiliyor. Günlük hayatta kumaş pantolonların üzerine bluz ya da tunikler tercih edilebiliyor. bu kombinin üzerine ise kolsuz ferace modelleri de kullanılabiliyor. Aynı zamanda ince ve hava aldıran kumaşlardan ferace modelleri de kullanılabiliyor. Bu şekilde yazlık ferace modelleri rahat bir şekilde kullanılabiliyor.

https://www.modaselvim.com/ferace

Yazlık Feracelerin Kombini Yapılırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tesettürlü hanımlar için kıyafet tercihi yapmak kadar doğru kombinleri oluşturmak da çok önemlidir. Tesettürlü hanımlar kıyafet seçimleri yaparken onlara uygun kombinler de yapmalılar. Günlük hayatta sade bir bluz ve pantolon giyildiği zaman üzerine de kullanışlı bir ferace alınabilir. Feracelerin boyunun ayakkabıyı kapatması da oldukça önemlidir. Bu nedenle bu kombin için seçilen ayakkabının topuk boyu da dikkate alınmalıdır. Özel günlerde giyilen şık bir takımın üzerine de yazlık feraceler kullanılabilir. Takımın üzerine alınan feracelerin rengi de takım ile benzer olmalıdır.

Feracelerin Temizliği Yapılırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Yazlık feracelerin temizliği yapılırken üzerindeki bakım talimatlarına da dikkat edilmelidir. Bu talimatlara uygun olarak feraceler temizlenmelidir. Şifon ve şık feracelerin mutlaka kuru temizlemeye gönderilmesi gerekir. Çünkü bu feraceler özel ile temizlendikten sona uzun yıllar rahat bir şekilde kullanılabilir. Günlük yaşamda sık sık kullanılan feraceler ise çamaşır makinesinde düşük devirde yıkanabilir. Daha sonra ise bu feraceler dikkatli bir biçimde ütülenerek kaldırılmalıdır.

 

Sezonun Favorisi Tesettür Ferace Modelleri

Rahatlığı daima ön planda tutan kadınlar için yeni sezonda çok sayıda başarılı tasarım birlikte sizlerin beğenisine sunuluyor. Ferace modellerinin yine favoriler arasında yer aldığı tesettür giyim modası, her stile ve her yaş aralığına sahip kadınlara en özel çözümleri sunuyor.

Tesettür Ferace Modelleri İle Tarzınızı Yansıtın

Rahatlığın simgesi haline gelen tesettür ferace modelleri, yeni sezonda daha fazla alternatif ile bizlerin karşısına çıkıyor. Konforlu bir kullanım için geniş yapıda tasarlanan tesettür ferace modelleri, gününüzü özgürce tamamlamanıza olanak tanıyor.

Günümüz modasında artık daha modern bir görüntüye kavuşturulan tesettür ferace modelleri, zahmetsizce kendinize şık kombinler oluşturmanızı sağlıyor. Yılın en moda renkleri ve çizgileri kullanılan tesettür ferace modelleri ile her an dilediğiniz şıklığı yaşama şansına sahipsiniz.

https://www.modaselvim.com/ferace

Tesettür Ferace Modellerinin Hayatımızdaki Önemi

Sahip olduğu rahat ve pratik kullanım ile tesettür giyim modasının en nadide parçaları arasında yer alan tesettür feraceler, sizler için hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Vücut hatlarını kapatması nedeni ile de beklentileri karşılayan tesettür ferace modelleri, en modern çizgileri ile karşımıza çıkıyor.

Özgürce hareket edebilmenize olanak tanıyan tesettür ferace modelleri, iddialı tasarımları ile genç kesimlerin de çok fazla dikkatini çekmektedir. Kaliteli kumaşlar ile tasarlanan tesettür ferace modelleri, kendinizi içerisinde hiç olmadığı kadar iyi hissetmenizi sağlıyor.

Birbirinden iddialı ve zevkli tesettür ferace modelleri ile sezona damga vuracak bir tarz yakalama fırsatını kaçırmayın. Yılın en favori tesettür ferace modelleri uygun fiyatları ile sizlerin beğenisine sunuluyor.

Tesettür Ferace Modelleri İle Özel Kombinler

Tesettür ferace modelleri günümüz modasında artık özel gün ve gecelerimizde de sizlere çözüm sunmaktadır. Kollarında ve yakalarında kullanılan detaylar ile daha iddialı görünen tesettür ferace modelleri, en zahmetsiz kombin fırsatını sizlere sunuyor.

Işıl ışıl görüntüsü ile kendine hayran bırakan tesettür ferace modelleri, moda severlerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Özel kombinelerinizde topuklu ayakkabılar ve aksesuarlar ile bütünleyebileceğiniz tesettür ferace modelleri, rahatlığı ile de kendinizi çok iyi hissetmenizi sağlayacak.

Özel gecelerde kendinizi en rahat hissedeceğiniz tesettür ferace modelleri ile siz de stilinizi yansıtacak bir şıklık kazanma şansını kaçırmayın.

 

 

 

 

 

 

1 2 3 13