Mavi Renkli Yazlık Tesettür Tunik

Renklerin hakimiyeti arasında bu sezon mavi renk ön plana çıkmaktadır. Mavi renk kullanımı ile tasarlanan tunik seçenekleri daha şık ve rahat bir hava oluşturmaktadır. Bebek mavisi ve mavinin diğer tonları ile beraber hazırlanan bu yazlık tesettür tunik çeşitleri rahatlığın ön plana çıktığı bu sezon oluşturmaktadır.

Mavi renk ile beraber ince kumaş şeklinde tasarlanan tunik modelleri rahatlığı ve spor şıklığı ile adeta büyülemektedir. Diğer parçalar ile beraber kombin formunu oluşturan bu yazlık tesettür tunik modelleri sezonun en canlı desenleri ve aksesuarları ile beraber tasarlanmaktadır.

Mavi Renk Tunik İle Beyaz Pantolon Kombini

Mavi renk kullanımı ile tunik modelleri hem şık hem de güzel bir form oluşturmaktadır. Beyaz pantolon ile beraber kullanılan mavi renk tunikler sezonun en çarpısı ve spor görünümünü bir arada tutmaktadır. Yenilenen tunik modelleri arasında pek çok kişinin tercihi ince kumaş salaş kesim ve balon kol detaylı tuniklerdir. Bu tuniklerin altında giyilen beyaz renk kumaş pantolon seçenekleri de sezonun tüm modasını aynı anda yansıtmaya yardımcı olmaktadır. Birbirinden farklı tarzda oluşturulan bu kombinlerde rahatlık ön plana çıkarılmaktadır.

Yeni Sezon Tunik Kombin Önerileri İle Rahat Kombin Oluşturma

Yeni sezon tunik çeşitlerinde yakasında boncuklu, hayvan desenleri bulunan, mavi renk tunikler en çarpıcı yaz görünümünü oluşturmaktadır. Kaliteli ürün tasarımları arasında yer alan bu tunik modelleri ile birbirinden şık ve modern kombinler hazırlamak da mümkündür. Özellikle sezon içerisinde yeni parçalar ile kombin yapmak isteyen kişiler rahat kombin oluşturma alanında bu renkleri tercih etmektedir. İnce kumaş detayı da yaz boyunca uygun bir tunik görünümü oluşturmaktadır. Yeni sezona yakışacak tüm parçalar ise sitemiz kategorilerinde özel olarak hazırlanmaktadır.

Sezonun Beğenilen Renkleri İle Tasarlanan Tesettür Tunik Seçenekleri

Sezonun en beğenilen renkleri ile tasarlanan tesettür tunik seçenekleri gün boyu kişilerin rahat hissetmelerini sağlamaktadır. Yapılan kombinlerde model ve kesim en çarpıcı detaylar arasında yer almaktadır. Pek çok kişi bu mavi renk hakimiyetine uygun tunik modeli tercih etmektedir. Sezonun beğenilen renkleri arasında turuncu ve pembe renkleri de sitede yer almaktadır.

Tesettür Tuniklerde Sunulan Çeşitli İndirim Fıratlarını Kaçırmayın

Tesettür tuniklerin çeşitleri moda selvim sitesi kapsamında sunulan ürünleri içeriyor. Tunik çeşitlerinde farklı ürün modellerine yer veren site, renk ve tasarım noktasında da çeşitliliğe gidiliyor. Ayrıca site bazında sunulan tuniklerde çeşitli indirim imkânları sağlanıyor. Müşteri memnuniyetini sağlamak adına tunikler için çeşitli ürün tasarımları hazırlanıyor. Ayrıca sağlanan ürünlerde çalışan tecrübeli çalışanlar ile ürünlerin teslimatı noktasında kolaylıklar sunuluyor.

Tesettür Tunik Modellerinde Fiyatlandırma

Tesettür tunikler hakkında merak edilen noktalardan biri de fiyatlandırma ölçüleri hakkında verilen bilgiler oluyor. Çeşitli markaların yer aldığı sitede renk, astarım, ölçülendirme gibi noktalar üzerinden fiyat değişikliğine gidilebiliyor. Ayrıca müşterilerin sıklıkla talep ettiği ürünlerde fiyat indirimleri uygulanabilirken, yaz ve kış sezonu da bu indirimler devam edebiliyor. Site bünyesinde müşterilere sunulan kapalı tunik fiyatları ortalama olarak 80-200 TL arasında çeşitlilik gösteriyor. Ayrıca ürünlerin fiyatlarında kişiye özel indimler üzerinden de düşüş yaşanabiliyor. Ürün fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilmek için sitenin ziyaret edilmesi önem taşıyor.

Tesettür Tunik Modelleri

 Tesettür tuniklerde birçok çeşidi site dâhilinde müşteriler için hazırlanıyor. Bu ürünlerin malzemeleri değişkenlik gösterebilirken tesettür tunik için kullanılan ürünün kalınlığı, renk, ölçü detayları da farklılık sağlıyor. Ayrıca birçok bedene uygun farklı modeller hazırlanıyor.

Tesettür tuniklerin çeşitleri ise;

-Triko Tunikler

– Kot Tunikler

– Kuşaklı Tunikler

– Düğme detaylı Tunikler

– Yırtmaçlı Tunikler

– Aksesuar detaylı Tunikler

– Şapkalı uzun kollu tunik

Gibi çeşitlere ayrılıyor. Tunik modellerine sahip olabilmek için sitenin detaylı şekilde incelenmesi ve zevkinize en uygun modeli sepetine eklemeniz gerekiyor. Müşteri memnuniyeti adına sepete ekle adımından sonra indirim kodları ile satım alım işlemi tamamlanabiliyor. 

Tesettür Tuniklerde Sezon İndirimleri

Tesettür tunik modelleri çeşitli sezonlara göre tasarım farklılığına sahip olabiliyor. Yaz sezonunda daha ince kumaş çeşitleri hazırlanırken kış sezonu için daha farklı model kumaşlar kullanılabiliyor. Ayrıca müşterilere sunulan ürünlerde farklı beden ve boyutlara gidiliyor. Bunun yanında kış ve yaz sonuna girişlerde ya da sezon kapanırken sezon indirimleri olabiliyor. Müşterilerin memnuniyetine adına sezonluk indirimler uzun bir süre devam ediyor. Ayrıca müşterilere bir alana bir bedava gibi indimler de sağlayabiliyor.

 

 

 

Tesettür Tuniklerde Trend Renkler

tesettür tunik modelleriHanımlar kıyafet tercihleri adına belli dönemlere dikkat edip, kombinelerini gerçekleştiriyorlar. Kombine yaparken tercih edilen elbise ya da başka ürünlerle alakalı mühim noktalar vardır. Kadınların tesettür kıyafetleri içinde en fazla kullandığı tesettür tunik kıyafetlerinin değişik çok fazla türü mevcut şekilde bulunmaktadır. Kıyafetlerin rahat bir biçimde birbirine uyum sağlamasından ötürü renk tercihlerine dikkat edilmesi önemli bir vaziyeti oluşturuyor. Yaz mevsimleri içinde tercih edilen tesettür tunik modelleri genel olarak daha cıvıl cıvıl renkli daha ışıltılı ürünler olmakta. Dönemin trend tuniklerinde yaz mevsimi renklerinin açık mavi, hardal sarısı, haki, ekru gibi renkler olduğu söylenebilir. Tercih edilen ürünlerin renklerine uygun bir biçimde günlük ve hususi alanlarda kombine edilecek tunikler kullanılmaktadır.

 

 Kış Mevsimi İçin Tuniklerin Renk Skalası

 

Modanın belli zamanlar içinde farklılık gösterdiği söylenebilir. Tesettür tunik türünü kullanan hanımlar adına da moda renkler önemli oluyor. Ürünlerin renk tercihinin yapılmasından ötürü giyim sahası, hanımların kendi stil tercihi ve mevsim içindeki moda renkler önemli oluyor. Yaz mevsimi içinde daha çok rengarenk tunik modelleri seçilirken, kış dönemleri içerisinde ise daha çok koyu ve kapalı renkler moda olmaktadır. Kış zamanları içinde kullanılan kalın kumaş ayrıntılarıyla beraber kadınların tunik modellerini kullanmış oldukları alanlar içerisinde renk tercihi adına önemli olmaktadır. Resmi alan içinde gri, siyah, lacivert gibi renklerle tasarlanan tunik modelleri daha sıkça kullanılıyor. Spor şeklinde günlük kullanım renklerinin içinde genelde kahve tonları ve koyu mavi tonları seçiliyor.

 

  Tunik Modelleri ve Aksesuarlarların Renk Tercihi

 

Giyim üstüne kombine yapıldığı vaziyetler içinde kullanılan aksesuarlar ve ürünler dikkat edilmektedir. Kombine edilmesi gereken, desteklenen aksesuar türlerinin ürünlerle beraber uyum sağlayan bir renklerle kullanılması gerekmektedir. Moda içinde zıt renklerin kullanımının olduğu dönem içinde olduğundan hanımlar daha kolay biçimde ürünlerini kullanmaktadırlar. Kullanılan ürün renk alternatiflerinin sade olmasından ötürü aksesuar çeşitleri daha zıt renklerde ve daha fazla tür ile kullanılmaktadır. Tesettür tunik ürünlerinin içinde renk açısından zengin ürünler adına sade ve genelde tek renkli aksesuar ürünleri de tercih ediliyor. Tuniklerin bu şekilde kombine edilmesi doğru olacaktır.

Tesettür Tunikte Yeni Yıl İçin Şık Seçenekler

tesettür tunikPiyasaya çıktığı andan itibaren büyük bir ilgi gören ve çok kısa bir süre içerisinde tüketilen birbirinden şık tesettür tunik modelleri, aynı ilginin yeni sezon kapsamındadır gerçekleşeceğini açık şekilde gösteriyor. Nitekim moda uzmanlarının şık tasarımları altında üretimleri gerçekleştirmiş olan birbirinden güzel tunik seçenekleri, desen ve aksesuarlarıyla birlikte muhteşem renkleri altında özel bir imkan tanıyor. Yeni yıl adına da birbirinden şık tasarımlar altında üretimleri sağlanmış değişik tunikler, yine farklı pantolon seçenekleri ile güzel bir uyum yakalama şansını; üstelik bu defa daha zengin bir seçenek altında sağlıyor. Tamamen kaliteli bir malzeme ile birlikte özel kumaş yapısı altında hazırlanmış tunikler, özellikle yaz ayları için tüm hanımların rahatlıkla dolaşmasına fırsat sunuyor.

 

 Birbirinden şık tasarımlar altında yep yeni sezonda harika tunikler

 

Kot pantolonlar ya da kumaş ve keten pantolonlar ile birlikte özel bir kombin yapma şansını sağlayan tesettür tunik çeşitleri, özellikle günlük ya da davet ve organizasyon seçeneği dahilinde rahatlıkla giyme şansı verdiğinden dolayı çok fazla ilgi görür. Mutlaka her yeni sezon kapsamında hanımların gardıropları birden fazla çeşit ile dolduran tunik seçenekleri, bu sene de bambaşka tasarımlar altında özel bir olanak veriyor. Gidilecek yere bağlı olarak uzun ya da kısa dizayn eşliğinde elde edilebilecek olan birinden güzel tunik çeşitleri, kişisel zevklere bağlı kalarak seçim şansına sunuyor. İnci tasarımıyla hazırlanmış modeller, dantel detayları ile muhteşem bir izlenim yaratan seçenekler ya da püskül detayları kapsamında da özel bir imkan sunan birçok değişik tunik modelleri tüm hanımlar bekliyor.

 

 Yepyeni modelleri ile harika tunik çeşitleri

 

Zor zamanlarda hanımların adeta kurtarıcısı haline gelmiş olan farklı tesettür tunik modelleri, aynı zamanda sağladıkları değişik kombin fırsatı ile birlikte keyifli bir giyme imkanı sunmaktadır. Moda uzmanları tarafından bu sene daha zengin bir renk ve model altında uyumlu şekilde tasarımları gerçekleştirilmiş olan tunikler, ayrıca muhteşem bir renk katan aksesuar ile desen seçenekleri dahilinde de arzu edilen tunikler keyifle giyme imkanı sunuyor. Uygun fiyat seçeneği dahilinde güven içerisinde kaliteli malzeme ile harika tunikler hemen sipariş verilebilir.

 

Modaselvim’de En Yeni Tesettür Tunik Modelleri

tesettür tunik modelleriYeni nesil tesettür tunik modellerinin başında volan kol tunikler yer almakta. Bu ürünler son derece şık ve estetik değerlerin üstünde olup uygun fiyatları ile de hanımlar arasında hızla yayılan bir popülarite oranına sahip. Krep kumaştan imal edilmiş olması da bir kere sipariş verildiği takdirde uzun yıllar boyunca giyinmenin ön koşulunu ve imkanlarını birbiri ardınca getiriyor. Astarsız olan bu modeller sırttan kullanılabilir ölçeklere sahiptir. 30 derece sıkıştırmadan yıkanabilir özelliklere sahip olan tesettür tunik modelleri herhangi bir çekme ya da solma gibi menfi durumlara özel bir koruma sağlayan kumaş yapısına sahiptir.

 

Püskül detaylı tunikler de bu senenin gözde ürünleri arasında yer alıyor. Bu ürünlerin en büyük özelliği ise sonbahar aylarında da rahatlıkla tercih edilebilir olması ve serin geçen havalarda hanımlara ekstra bir koruma sağlaması. Aynı zamanda püsküllerin orijinal bir görüntü içermesi estetik arayışları içerisinde farklı birimleri denemek isteyen potansiyel alıcı kitlesinin de bir hayli hoşuna gidiyor. Püskül detaylı tuniklerde renk ayrımları da zirve yapmış durumda. Kırmızıdan başlayan renk seçenekleri bebe mavisi ve pudra gibi renkler ile birlikte alacalı bir hale getiriliyor. İsteyenler ve talepleri farklı renklerin doğrultusunda olanlar da unutulmuş değil. Bu türe meyli olan müşteri kitlesi için de mürdüm ve somon gibi alternatif renk seçimleri tuniklerin öz yapısıyla intibak kuracak oranda arzı endam ediyor.

 

 Alternatif Tesettür Tunik Modelleri

 

Alternatif tesettür tunik modellerinin başında güpürü çiçekli olan modeller bulunuyor. Bu çiçek motifleri söz konusu tuniklerin gövde kısmında yer alıp kıyafetlere nadide ve estetik artı bir değer katmayı başarıyor. Gündelik yaşam içerisinde her yerde kayıtsız şartsız giyilme özelliği bulunan tuniklerin zarafet ile hemhal olup bu şekilde lanse edilmesi hanımların hem üzerini hem de gardıroplarını süslemeye ve taçlandırmaya devam ediyor. Nakış detaylı tunikler de nakışların o kendine özgü yansıması ile birlikte nostaljik çağrışımları bir arada sunmakta. Tüm bu ürünleri online olarak satın almak ve birkaç dakika içerisinde siparişlerini tamamlamak da mümkün. Kapıda ödeme kolaylığı da tunik severlere sunuluyor.

 

2018 Yılı Tesettür Tunik Trendleri Nelerdir?

tesettür tunik modelleriHerkes tarafından tercih edilmekte olan tesettür tunik modelleri 2018 yılında kadınları birtakım değişiklikler ile karşılamaktadır. Klasik tarz tesettür tunik modelleri ile spor ve modern tesettür tunik modellerinde meydana gelen değişiklikler moda akımlarının öncülüğünde şekillenmiş bulunmaktadır. Özellikle günlük kullanım için geliştirilmiş olan tesettür tunik modelleri birbirinden şık modeller ile bu sene sokaklarda boy gösterecek.

 

 2018 Yılında Tesettür Tunik Model Ve Çeşitleri

 

Bu senenin moda tesettür tunik modelleri, boydan düğmeli olanlar ve göğse kadar düğmeli ve düğmesiz modeller olarak görülmektedir. Bundan farklı olarak kenarları uzun ön ve arka kısmı ters C şeklinde olan tesettür tunik çeşitleri de ilgi odağı olmasını sürdürmektedir. Bazı modellerde arka ve ön kısmı oval iki tarafında yırtmacı bulunan tesettür tunik modelleri de çok tercih edilenlerdendir. Özel günler için ideal olan tesettür tunik modelleri ise ön kısmı kısa arka tarafa gidildikçe uzamakta olan tunik modelleridir. Bu modeller özel günlerde en şık kadın olmak için özellikle tercih edilmekte olan giysilerdir.

 

Bu yılın moda tunik modelleri arasında bol kesimler de oldukça ilgi görmektedir kol kısımları hafif belirgin olan bu modeller deniz mavisi, pembe, mor, siyah, yeşil, bordo, pudra pembesi ve eflatun renkleri ile çok fazla tercih edilmektedir. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da tunikler çok fazla süslü olmayan düz ve sade kıyafetler olarak dikkat çekmektedir. Bundan farklı olarak bu yıl tesettür tunik modelleri arasında göğüs kısmında ince taşlar bulunan ve küçük süslemeler ile detaylandırılan modellere de rastlamak mümkündür.

 

  Tesettür Tunikler Nasıl Kombinlenmelidir?

 

Bu yılın trendleri arasında ter alan dar paça pantolon ile kullanılan tunikler inanılmaz bir uyum sağlanmasına imkan tanımaktadır. Kot ve keten pantolon fark etmek sizin kombinlenebilecek olan tesettür tunik modelleri uzun etekler ile de hoş görüntülerin ortaya çıkmasına sebep olur. Tuniğin rengi ya da pantolonun rengine göre seçilmiş olan eşarp ya da şal tercihi hoş bir kombin oluşturulması açısından dikkat edilecek en önemli husustur. Ayakkabı olarak kullanılacak spor ya da babet ayakkabılar ve daha klasik bir görünüm kazanmak isteyenler için topuklu ayakkabılar tunikler ile güzel olarak kombinlenebilmektedir.

 

Renklerin Uyumu, Şıklığın Önemli Bir Parçası

tesettür tunikRenkler, hayatımızın her alanında var. Özellikle giyim sektöründe renklerin önemi tartışılamaz. Son yıllarda, renk yelpazesi ciddi anlamda arttı. Bunun avantajlarını da en çok bayanlar gördü. Sınır tanımayan renkler, şıklığın da önemli bir parçasıdır. Yanlış bir rengin seçimi, kombini farklı gösterebilir. Özellikle ten rengi, renklerin uyumu, desenler gibi birçok detay moda sektöründe önem kazanıyor.

 

 Hangi Renkler Tercih Edilmeli?

 

Bayanlar için tesettür sektörü ciddi anlamda gelişmekle birlikte, ürün çeşitliliğini de artmaya yönelik çalışmalar yapmaktadır. Sadece model olarak değil, kesim ve ayrıntılar olarak da seçenekler arttı. Baktığımız zaman tesettür tunik modelinin farklı kesimleri ve renk seçenekleri dikkat çekiyor. Tunik, tesettür modasının en çok sevilen ve aynı zamanda en çok tercih edilen parçaların başındadır. Uzun, genelde bol kesimli olan tunik parçasının farklı desenleri ve kesimleri de var.

 

Renk olarak, pudra rengini bu yıl tercih edebilirsiniz. Siyah her zaman tercih edilse de, kırık beyaz, bebek mavisi de ön plana çıkıyor. Lacivert rengi, birçok renk ile uyumlu olacağı için genelde bayanlar tarafından seviliyor. Bu yıl da lacivert ve tonlarını kullanmak doğru olacaktır.

 

 Ten Rengine Göre Tunik

 

Tunik, üst giyim parçası olduğundan ten rengi ile uyumlu olmalı. Esmer bayanlar için mavi, pembenin tonlarını önerebiliriz. Yine tesettür tunik parçalarında yeşil renk sıkça kullanılır. Esmer tenli bayanlar bu renkleri tercih edebilir. Beyaz tenli bayanlar ise siyah, pudra, açık pembe gibi renkleri tunik ürünlerinde seçebilir. Ayrıca her ten rengi için çiçek desenli, şık tunikler de mevcuttur. Özellikle yaz aylarında canlı ve hareketli desenler şık duracaktır.

 

 Tuniklerde Asimetrik Kesimler

 

Asimetrik kesimli tesettür tunik modelleri başarılı tasarımlar arasında sayılıyor. Son derece şık duran bu tunikler, günlük kombin seçimlerinin yanı sıra, özel davetlerde de tercih edilebiliyor. Kol veya parçanın alt kısmında kullanılan asimetrik kesimler, parçaya hareketlilik ve farklılık katıyor. Ön tarafı kısa, arkası uzun tunik modellerinin yanı sıra, yırtmaç detaylı tunik modelleri de gözde parçalar arasındadır. Moda sektöründe şıklık kavramı tek bir detaya bağlı kalmıyor. Kombinin renk uyumu, parçalarının kalitesi, desenleri ve hatta kumaşları da bir birine uygun olarak seçilmelidir.

 

Tesettür Tunik Modellerinde Şık Ve Rahat Modeller

Tesettür giyim seçenekleri içerisinde yer alan sezonun önde gelen tasarımlarının yer aldığı Moda Selvim aracılığı ile bayanlar farklı tarzlarda oluşturulan birçok ürüne erişebilmektedir. Ürünler şık ve zarif tasarım ayrıntıları ile oluşturulmuş. Bu sezonun dikkat çeken tasarımları arasında yer alan tesettür tunik modelleri, ürün yelpazesi içerisinde birçok farklı tasarım tarzı ile yer almaktadır. Bayanlar tarafından en çok ilgi gören tasarımlar arasında ise yelekli tunik modelleri yer almaktadır.

 

Yelekli modeller iç kısımda bol ve düz kesim ile tasarlanmış bir tunik üzerine dikilen hırka formu ile tasarlanmıştır. Hırka tasarımının etek kısmında ise lazer kesim ile farklı motifler oluşturulmuştur. Hırka rengi siyah seçilirken, iç kısım kumaşı sezonun trend renkleri ile tasarlanmaktadır. Bu modeller uzun kolye tasarımları ile oldukça şık bir görünüm elde edilmesini sağlamaktadır. Bu tunik modelleri tasarım gereği iki renkli olarak meydana getirilmektedir. İç kısım ve hırka farklı renklerde tasarlanarak şık bir kombin yaratılmaktadır.

 

 Bahar Sezonuna Yönelik Tunik Modelleri Hangileridir?

 

Spor tunik modellerinde ise çizgili baskılar tercih edilmektedir. Özellikle bebe yaka ile tasarlanan modellerde siyah beyaz çizgiler eşliğinde baskı uygulaması yapılmaktadır. Bahar sezonunun en çok dikkat çeken ürünleri ise nakış işlemeli tuniklerdir. Bu modellerde göğüs kısmında ve omuzlarda nakış uygulaması oluşturulmuştur. Nakış motiflerinde ise çiçek formları kullanılmıştır. Bahar sezonuna uygun modeller yine açık renkler ve pastel ren tonları tercih edilerek tasarlanmaktadır. Kol kısmı ise volanlı ve bol kesimde tasarlanmaktadır. Bu tesettür tunik modeli rahat ve şık bir kullanım sağlamaktadır. Bayanların dinamik ve şık bir görünüm elde etmelerine olanak sağlamasının yanında sezonun trend ürünleri arasına girmeyi başarmaktadır. Modellerde mint, kiremit rengi, tozpembe, mavi, bordo, lila gibi birçok trend renk kullanılmaktadır.

 

Sezonun diğer dikkat çeken ürünlerinden bir ise omzu detaylı tesettür tunik modelleridir. Omuz kısmında uygulanan detaylar trend özellikler arasında yer almaktadır. Düz kesim tuniklerin omuz bölgelerine uygulanan taşlar ve zincir detayı ile klasik ve şık bir görünüm elde edilmektedir. Omuzlarında taş detayları ve şık zincir aksesuarının kullanılması ile oluşturulan modeller siyah ve mint renkleri ile tasarlanmıştır.

 

 

 

Tesettür Tunik Modasında İddialı Görünmenin Sırrı

Her zaman şık ve modaya uygun giyinmeyi seven kadınlar için rahatlığı ile ön plana çıkan tesettür tunik modelleri, günlük hayattan özel günlere kadar birçok alanda kullanım olanağı sunmaktadır. Son derece geniş bir ürün seçeneği ile birlikte satışa sunulan ve farklı tarzları bir arada bulabilmenize imkan sağlayan tesettür tunik modelleri, mevsime uygun en iddialı ve konforlu kumaşlar ile tasarlanmaktadır. Farklı olarak tasarlanan tesettür tunik modelleri boyu, genel itibari ile diz kapaklarına kadar uzanmaktadır.

 

Tesettür tunik modellerinde kullanılan viskon tarz kumaşlar, her mevsim kullanılabilir olma özelliği ile bu yıl bayanların ilgisini fazlası ile çekmeyi başarıyor. Tesettür tunik modelleri arasında dikkat çeken bir başka model ise nakışlı tasarımlar oluyor.

 

Özel günlerinizde tercih edeceğiniz düğmeli ve koyu renk tasarımlar, sizlere son derece şık ve gösterişli bir görüntü kazandıracaktır. Tesettür tunik modellerini ofis yaşantınızda kullanmak istiyorsanız eğer, bu sefer de çizgili desenleri tercih ederek zarif bir görüntü yakalayabilirsiniz.

 

 Tesettür Tunik Modasında Özel Günleriniz İçin Hangi Seçenekler Mevcut?

 

Davet ya da bayram gibi özel günlerde tercih edebileceğiniz tesettür tunik modelleri, 2018 modasında da iddialı tasarımları ile ön plana çıkmayı başarmaktadır. Hem iddialı hem de konforlu seçenekleri ile ilgi gören tesettür tunik modellerinde kullanılan dantel detayları, daha şık ve zarif bir görünüm yakalamanızı sağlıyor.

 

Kombin yapmak için en ideal seçenekleri arayan ve şık görünmekten hiçbir zaman taviz vermeyenler için çok özel seçeneklerin yer aldığı bu yılın tesettür tunik modası, farklı beden seçenekleri ile beraber sizleri bekliyor.

 

 Tesettür Tunik Modasının En Moda Renkleri Bu Yıl Neler?

 

Bu yıl yaz aylarında tesettür tunik modellerinde mavi ve turkuaz rengi ile çok sık karşı karşıya kalacağız. Hem yazın enerjisini yansıtan hem de kolay kombin imkanı sunan bu renkler, kusursuz bir görünüm yakalamanız için en ideal seçeneği sunuyor. Tesettür tunik modasında bu yıl ayrıca sadelikten vazgeçemeyenler için siyah ev soft renkler de sıkça karşımıza çıkmaya devam edecek.

 

Uzun Tunik Modelleri ve Tüm Özellikleri

Her kesimden kadın tarafından tercih edilen tunik modelleri, bu sezon tesettürlü hanımlar için uzun tunik modelleri ile gözleri kamaştırıyor. Tesettür tunik anlamında uzun tunik modelleri yepyeni bir tesettür kombini oluşturmaya destek vermektedir. Uzun tesettür tunik modelleri, A kesim özelliği ile çok muhteşem bir görünüm katmaktadır.

 

 Şık Duruş

 

Bu uzun tunik modelleri, isteğe göre dar paça ya da geniş paça pantolon ile birlikte rahatça uyum sağlayabilmektedir. Normal tunik modelleri gündelik yaşam ve sosyal ortamda kullanılabilirken, A kesim uzun tunik modelleri özel günlerde, ofis ortamında çok rahat bir şekilde tercih ve verebilme özelliğine sahiptir. Konfor ve rahatlığı ön planda tutan kadınların rahatça tercih edebileceği bir modeldir. Kadınlara tarz bir hava katan bu uzun tunik modelleri, zarifliği ve rahatlığı bir araya getirmektedir.

 

 Renk Çeşitliliği

 

Uzun tunik modelleri, birden çok renk ve desene sahip olmakla birlikte ister klasik ister spor tarz oluşturmaya yardımcı olmaktadır. En çok tercih edilen renk tonu mürdüm, petrol ve haki yeşili en çok sevilen uzun tesettür tunik modelleri olmaktadır. Bu renk tonları ile istenilen aksesuarlar ile rahatça kombin yapılabilmektedir.

 

 Spor Ve Klasik Kombinasyon

 

Uzun tunik modelleri ile sade ve düz renk tunik üzerine uygun bir eşarp, bilek paça kumaş pantolon, alta ince topuklu ya da şık bir babet ile klasik bir duruş sağlanabilir. Spor taze seven kadınların, hareketli ve canlı renklerde uzun tesettür tunik, aynı canlılara uyum sağlayacak, ışıltılı bir şal, geniş paça bir kot pantolon ve sneaker tarzı spor ayakkabı ile muhteşem bir spor tesettür oluşturulabilir.

 

 İnci Detaylı A Pile Uzun Tunik

 

İnci Detay A pile ile uzun tunik modeli uzun tunik modelleri arasında girdiğinde, oldukça ilgi çekmişti ve bu model her geçen gün yeni detaylar ile kadınların beğenisine sunulmaktadır. Özel günlerde adeta bir elbise havası katan uzun tunik modelleri, tesettür dünyasında yeni bir ufuk oluşturmaktadır. Yediden yetmişe herkesin rahatlıkla tercih edebileceği bu modeller, rahatlığın ve şıklığın yanı sıra muhafazakar bir duruşu da tam anlamıyla sağlamaktadır.

 

Tesettür Tunik Modelleri ve Tüm Çeşitleri

Tesettür giyimde tunik çoğu insan tarafından tercih edilir. Bunun sebebi ise rahatlığı ve aynı zamanda şık bir görüntüsü olmasıdır. Bu iki durumun bir arada olması sebebi ile bayanlar için tesettür tunik modelleri vazgeçilmez olur.

 

 Tunik İçin Kumaş Tercihi

 

Tesettür giyimde tunik tercih edileceği zaman kumaş seçimi çok önemlidir. Bu giyim türünde iklim koşullarına bağlı olarak hava sıcaklığının yüksek olduğu zamanlarda ince ve rahatsız etmeyecek, rahat kumaşlar tercih edilmelidir. Bunun aksine kış mevsimindeki soğuk günlerde ise ince kumaşlar değil de daha kalın ve sıcak tutacak olan kumaşların tercih edilmesinde fayda vardır. Özetle hava şartları dikkate alınarak kumaş tercihinde bulunulmasına özen gösterilmelidir.

 

 Klasik Giyim İçin Tunik

 

Genellikle klasik tesettür giyim tarzını tercih eden bayanlar şık gözükmekle beraber aynı zamanda rahatlığı arıyorlarsa eğer tesettür tunik ilk tercihleri arasında kesinlikle yer alır. Bu yılın modası ile beraber modacıların tuniklere yapmış oldukları şık taş işlemeler bu giyim tarzına klasikliği getirmiştir. Taşlı modellerin dışında lazer kesim tunikler de klasik tesettür giyim tarzı arasına eklenebilir.

 

 Spor Giyim İçin Tunik

 

Tesettür giyimde spor giyinmek tercih ediliyorsa eğer tunik modellerine bakmakta fayda vardır. Tunikler bu konuda yine rahatlıklarıyla ve kolay kullanılabiliyor olmalarıyla tercih sebebidir. Jean ya da koton bir pantolon ile kombinlenerek şık ve spor bir giyim tarzı yakalamak mümkün olacaktır. Bu yıl tesettür tunik modellerinde modacıların tuniklerin üzerine yapmış oldukları çeşitli modellerdeki amblemler, karikatürler ya da sembollerin tuniklere spor bir hava kattığı kesindir. Bunların dışında çeşitli fermuarlar, zımbalar ya da düğmeler ile hareketler sağlanarak da spor tunik modelleri elde edilmiştir. Şifon tunikler hem klasik hem de spor parçalar ile kombinlenerek şık bir görüntüye ulaşmak mümkündür.

 

 Tuniklerde Renk Seçimi

 

Bu giyim tarzında kişinin ten rengine yakışan renk tonlarının tercih edilmesi gerekir. Bunun dışında birden çok model ve renklerde üretilen tunik seçimi yapılırken tesettür giyim olduğu için aşırı dikkat çeken model ya da renkler tercih edilmemelidir. Güzel bir eşarp, şal ve ayakkabı ile kombinlenerek şık bir görüntüye sahip olunabilir.

 

2018 Yılının Vazgeçilmezleri Tessettür Tunik Modelleri

Yaz ve kış aylarının en kurtarıcı tasarımları arasında yer alan tesettür tunik modelleri bu senenin de vazgeçilmez ürünleri arasında geliyor. Her mevsim tesettür giyimi seçenlerin kemikleşmiş kıyafetlerinden olan tunikler bu sene oldukça renkli modeller ile vitrinleri süslüyor. Özellikle bu yaz aylarında çiçek desenli tunikler, renkli tuniklere sık sık rastlayacağız. Geçen yazın çiçek nakışlı modellerine bu yaz ayında da sıkça rastlamak mümkün görünüyor. Özellikle cıvıl cıvıl renklerin hakim olduğu tasarımlar arasında; su yeşili, mürdüm rengi, lila rengi, gelincik kırmızısı, nar çiçeği gibi yaz renklerine sıkça rastlamak mümkün görünüyor. Özellikle yaz aylarının uçuşan renklerinden olan lila rengi sıkça tercih edileceğe benziyor. Kollarda fırfır detaylarına da sıkça rastlamak mümkün olacak.

Hem Modern Hem Uygun Fiyata Tunikler Sizleri Bekliyor?

İnternet üzerinden alışveriş yapmayı sevenler için size özel tunik tasarımlarına bir göz atmaya ne dersiniz ? İnternet günümüzün en kolay ve pratik alışveriş seçeneklerinden birisi olarak hayatımızı kurtarıyor. En yeni modeller, indirimli ürünler, abiye tarzının en şık tasarımlarına buradan ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra baş örtüsü, ayakkabı modelleri, büyük beden gibi özel dikim ürünlere de ulaşabilirsiniz. Tesettür tunik modellerinde bu sene otantik desenlere sıkça rastlamak mümkün olacak. Kol kemerlerine işlenen otantik nakış modelleri ve enine boyuna işlenmiş minik detaylar da sıkça bu yaz sezonunda hanımların üzerinde yer alacak.

2018 yılının tesettür tunik modellerinde en çok dikkat çeken modeller ise; fırfır desenleri olarak belirtiliyor. Bu dönem dantel tasarımlı tuniklerde sıcak yaz aylarında tesettür giyimi sevenlerin en büyük kurtarıcısı olacak. Tarz giyinmeyi sevenler için bu dönem en şık tunik modellerini vitrinlerde sıkça görmek mümkün olacak. Modeller arasında simetrik kesimler de dikkat çekiyor. Günlük giyimde en kurtarıcı modellere de yer verilmiş. Spor giyinmeyi sevenler için spor tunik tasarımları da son derece kurtarıcı modeller arasında yer alıyor. Bir diğer modeller ise kap tunik modelleri. Gabardin kumaş üzerine çalışılmış olan tasarımlar bu yazın en gözde üst giyim modelleri olarak liste başı olarak belirtiliyor. Farklı giyinmeyi sevenler bu sene renkli tunikler ile şıklığı yakalayacak.

 

 

Yeni Sezon Tesettür Tunik Modelleri

 

Bir yıl içerisinde hem günlük olarak gelebilecek bir tarzı olan hem de şık ve izlenim yaratan birbirinden farklı tesettür tunik modelleri yeni sezon kapsamında tüm hanımların beğenisine sunulmuş durumdadır. Özellikle evde giyerken ya da dışarı çıkıp arkadaşlarla buluşmak adına bir kafeye gidildiği zaman da ve hatta alışveriş yapılırken en çok tercih edilen yerler arasında yer alan tunik modelleri, yeni sezon içerisindeki şık tasarımları ve harika renkleri ile farklı beğenilere göre tercih edilecek seçenekler arasında yer almaktadır. Özel kesimi ve dikimi ile birlikte her kısmı ile harika bir görünüm sunan tunik çeşitlerinden farklı modeller içerisinden güzel bir tercih yapabilir ve satın alma şansını elde edebilirsiniz.

 

En güzel tunik modelleri

 

Yeni sezon kapsamında özellikle ince bir desen tasarım halinde yapılmış ve sade bir görünüm sunan tesettür tunik çeşitleri hanımların ortak bir beğenisi olarak ön plana çıkmış durumdadır. Hoş bir bel kuşağı bulunan ve ince bir çizgili tasarım eşliğinde üretimleri gerçekleştirilmiş bu farklı tunik modellerini istediğiniz herhangi bir yerde keyifle giyebilirsiniz. Tercih edebileceğiniz renkler arasında siyah ve mavi ile birlikte ekru renginin yanı sıra bordo rengi de bu yeni sezon elbise üzerinde harika bir görünüm vermektedir. Aynı zamanda ön tarafında hoş bir kurdele şeklinde aksesuarı bulunan ve bu aksesuar üzerine farklı taşlarla parlak bir görünüm yerleştirilmiş tunik modelleri de mükemmel bir izlenim sunmaktadır.

 

Kişisel tercihlere göre satın alabilecek olan tunik modelleri

 

Bu yıl dikkat çeken tesettür tunik modelleri arasında etek kısmında tasarım yapılmış olan harika dantel detayları eşiğindeki giyimler büyük bir beğeni almaktadır. Aynı şekilde boyun kısmından en aşağıya kadar düğme detayları ile hazırlanmış tunik çeşitleri de bütün farklı yaş guruplarına göre ortak bir şekilde giyilebilecek olan seçenekler arasında bulunmaktadır. Farklı tercihler altında en harika renkler ve modeller ile mükemmel bir kombin yaratmış olan tunik çeşitlerini satın alarak arzu ettiğiniz tüm farklı yerlerde büyük bir keyif içerisinde giyebilirsiniz. Üstelik en zengin seçenekleri bu kaliteli site bünyesinde bulabilir ve en uygun fiyatlar ile elde edebilirsiniz.

 

Kapüşonlu Tesettür Tunikler İlgi Topluyor

 

Her yaştan kadının giyebileceği ve yeni sezon itibariyle büyük bir beğeni toplayan kapüşonlu tesettür tunik modelleri farklı havalarda rahat bir şekilde giyilebilir. Üstelik özel olarak tasarımı yapılan ve harika bir uyum sağlamış olan kapüşonu sayesinde değişik havalarda kullanma imkanı verirken aynı zamanda arka kısmında hoş bir görsel estetik de sağlamaktadır. Daha özgür ve sportif bir izlenim de uyandıran bu kapüşonlu tunik modelleri farklı desenler altında ve değişik renkler ile üretimleri gerçekleştirilmiş durumdadır. Kişisel tercihlerinize göre bir seçim yapabilir ve hatta birden fazla model satın alarak farklı zamanlarda giyme şansını elde edebilirsiniz.

 

Kapüşonlu modeller ile özgürlüğün Tadını çıkarın

 

İnce ve hoş bir çizgi halinde desen tasarımı ile hazırlanmış olan bu güzel kapüşonlu tesettür tunik modelleri farklı havalarda giyilebilirken aynı zamanda hoş bir görsel görünüm de sağlamaktadır. Diğer taraftan bütün değişik tunik modellerine göre bel kısmına kadar tasarım yapılmış olan bu güzel tunik çeşidi yeni sezonu itibariyle geçen yıla göre daha değişik bir ürün giyme fırsatını sunmaktadır. Özellikle alt kısmı giyilebilecek mavi renkteki hoş bir kot pantolon ile güzel bir uyum yakalayan bu kapüşonlu tunik modeli, farklı renkleri altında da bulunmaktadır. Fakat en çok karmaşık desenler kapsamında ince bir çizgi halinde tasarım hale getirmiş olan model daha çok ön plana çıkmakta ve oldukça beğenilmiş durumdadır.

 

Büyük bir keyif içerisinde yiyebilirsiniz

 

Farklı havalarda aniden bastıracak olan bir yağmur ya da dolu gibi durumlarda sizi hemen koruma altına alacak olan bu güzel kapüşonlu tesettür tunik modeli, aynı zamanda sportif bir görünümü ile de harika bir izlenim ve görsel bir güzellik vermektedir. Diğer taraftan bu güzel tunik çeşidi tıpkı bir tişört görünümü ile de ilkbahar ve sonbahar aylarının gündüzlerinde de giyme imkanı vermektedir. Tabii yaz aylarında da yine tercih edilebilecek modeller arasında yer alıyor. Çok uygun fiyatlar içerisinde bu görsel güzel güzelliği bulunan kapüşonlu tesettür tunik modellerini bu kaliteli site bünyesinde bulabilir ve keyifli bir şekilde alışveriş imkanı elde edebilirsiniz.

 

Dantel Detaylı Tunikler

 

Bir kadının büyük bir beğeni içerisinde giydiği birbirinden değişik seçenekleri de bulunan harika tesettür tunik modelleri arasında özellikle bu sene birçok farklı model hanımları bekliyor. Her ne kadar kişisel tercihlere göre farklı seçenekler arasında üretimleri yapılan birçok değişik tunikler olsa da bu yıl bir kaç değişik ürün ön plana çıkmaktadır. Bunlar arasında en çok dikkat çekenlerden biri ön kısmında boyun noktasından diz kapaklarına kadar inen ve şık bir desen ile hazırlanmış düğmelerin yan kısımlarına eklemiş dantelli süslemeli tunik çeşitleridir. Düğmelerin çevresini saran ve kabarık görüntüsüyle oldukça değişik bir izlenim yaratan dantelli desenler eşliğinde bu tunik çeşitleri hanımların büyük bir ilgisini çekmiş gibi görünüyor. Öyle ki bu sene en fazla talep gören modeller arasında sipariş verildiğini söylemek gerekir.

 

Şık modeller eşliğinde tunik çeşitleri

 

Arka kısmı uzun ve ön kısmı biraz daha ilk kapakları doğru bırakılmış olan ve adeta bir bütün elbise gibi duran bu hoş tasarımda giyim tesettür tunik modelleri arasından yeni sezon içerisinde açık bir şekilde öne doğru çıkmaktadır. Özellikle beyaz renkli pantolonları üst kısmına giydiği zaman mükemmel bir kombin haline gelen bu güzel tunik çeşidi ile siz de gitmek istediğiniz herhangi bir yere harika bir görüntü eşliğinde katılmak fırsatını yakalayabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken bu kaliteli siteye girmek ve birbirinden değişik tunik modelleri arasından kişisel tercihinize göre İstediğiniz bir modeli satın almaktır.

 

Farklı renkler eşliğinde hoş bir tunik modeli

 

Düğme bölgelerinde hoş bir görünüm yaratan farklı danteller eşliğinde tasarım yapılmış ve tesettür tunik modelleri arasında en fazla öne çıkan çeşitlerden biri olarak bu güzel giyim örneği bu çok farklı renk eşliğinde de yine tüm hanımların huzuruna sunulmuş durumdadır. Özellikle mor ve haki rengi ile birlikte indigo renginin de bu sene çok tutulduğunu söylemek gerekir. Aynı zamanda bordo ve şarabi ile mor rengi de bu güzel tunik modeli ne harika bir uyum sağlamaktadır. Kişisel zevklerinize göre istediğiniz herhangi bir renk kapsamında bu güzel tunik çeşidini satın alabilirsiniz.

 

Tesettür Tunik Modellerinde Öne Çıkan Trendler Nelerdir?

 

Yeni sezon trendleri ile bir araya gelen tesettür tunik modelleri kadınların şıklığını arttırmasında ve ruhlarını ortaya çıkartarak sokak şıklığına yön vermelerine yardımcı olan trendler ile bir araya geliyor. Sezonun öne çıkan tunik trendleri ve stil önerilerini şöyle sıralayabiliriz:

 

Lazer kesimler

 

           Tesettür tunik modelleri bu sezon iddialı bir görünüm olan lazer kesim işlemeler ile bir araya gelerek başka hiç bir detaya ihtiyacınız kalmadan şıklığını ortaya çıkartmanıza yardımcı oluyor. Özellikle kol ve etek uçlarında bulunan lazer kesim işlemeler sezonun en trend görünümleri arasında bulunmakta. Tunik renkleri konusunda geniş bir tercihe sahip olan kadınların, lazer kesimli tunikleri tercih etmesi günümüz modasına ayak uydurabilmeleri adına önemli bir detaydır.

 

Dantel detayları

 

Tuniklerde kullanılan dantel detaylar tesettür modasında bu yıl en trend görünümlerin başında yer aldı. Özellikle kol, bel ve etek uçlarında bulunan dantel detaylar tesettür şıklığını ön plana çıkartmada kadınların en büyük yardımcısı olarak bulunuyor. Tunikler üzerinde farklı renklerde kullanılan dantel detayları da dantel şıklığını ön plana çıkartmak için size yardımcı olacak olan seçenekler arasında. Tuniklerle danteli bir araya getirerek sizde sezonu sadece trend bir görünümle değil, aynı zamanda romantik bir hava ile karşılayarak sokak şıklığında hayal ettiğiniz görüntüye sahip olma imkanını yakalayabilirsiniz.

 

İşlemeler ve diğer detaylar

 

Tesettür tunik modelleri bu sezon çeşitli detaylar ile zenginleşerek karşımızda duruyor. En göze çarpan detayların başında ise işlemeler bulunuyor. Tunik üzerinde bulunan işlemeler sayesinde başka hiç bir detaya ihtiyacınız olmadan şıklığınızı arttırabilirsiniz. Sırt, kol ve etek uçlarında bulunan işlemeler arasından tercih yapma imkanınızın olduğu gibi tüm hepsini bir arada kullanmak da abartılı olmayan ve işleme şıklığını vurgulayan önemli bir unsurdur. Tesettür tunik modellerinde kullanılan diğer detaylarda sezonun popüler görüntüsünü yakalamanıza yardımcı olacaktır. Özellikle fiyonk, payet, boncuk ve düğme gibi detayların kullanıldığı tunik modelleri sokak şıklığında size yardımcı olacak olan ürünler arasında bulunuyor. Kot görünümlü tunikler de bu sezon oldukça popüler olup, basic bir görünüm sergilemek isteyen kadınlar için vazgeçilmez seçenekler arasında.

 

En Moda Tunik Modelleri

 

En moda tunik modelleri ile süs kazanan vitrinler şimdi yeni mevsim hazırlığı içerisinde. Sonbahar geldi ve bu bize kışın soğuk havasına alışmamız için bir fırsat tanıyor. Aynı zamanda gardıroplarımızı kış aylarına uygun dizayn edebilmemiz için gerekli zamanı sunuyor. Tunik modelleri sonbahar/kış aylarında da en seçkin modeller ile bir numaralı giyim tercihimiz olacak gibi görünüyor. Dışarıda çok vakit geçiren hanımların özellikle öncelikli seçeneği olan tunik modelleri en moda tarz ve stil alternatifleri ile Moda Selvim’in de kataloğunda.  Öncelikli kriteriniz Şıklık mı yoksa rahatlık mı? Gösterişli olmak mı istiyorsunuz yoksa sade ve zarif mi? En moda tunik modelleri ile bu sorulara cevap bulabiliriz. İşte sizlere en çok tercih edilen tunik modellerinden bir kaç örnek.

  • Dantelli Tunik

Desenli dantel ile çevrili bir modeldir. İçi tam boy astar içerir ve iç göstermez. Beyaz bilek pantolon ile şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Size gösterişli bir görünümün yanı sıra zarif ve rahat bir kullanım sunar. Birden fazla renk seçeneğine sahip olmak ile beraber en sevilen modellerimiz arasındadır.

 

  • Geometrik Desen Kemerli Tunik 

Geometrik desenler ile çevrili bu tunik modelleri kış dönemine damgasını vuracak gibi görünüyor. Diz altı oval kesime sahip boy uzunluğu ile tesettür giyime uygun tunikler arasında yerini alıyor.  Arkasında yer alan deri kemer detayı ise geometrik desenlere özgün bir sportmenlik katmakta.  Siyak bilek pantolon ile kolaylık spor bir kombin yapabilirsiniz. Disiplinli şık bir duruş elde edebileceğiniz bu tuniği rahat kullanımı ile iş ve sosyal hayatınızda da tercih edebilirsiniz.

  • Lazer Kesim Tunik

Etek ucunda yer alan lazer kesim desenler ile zarif ve dikkat çekici bir görsel sunuyor. Sırttan kullanılabilir fermuar detayı bulunmaktadır. Sonbahar sezonunda özellikle kışlık kap modelleri ile kombin yapabileceğiniz tasarımlardan.  Önden yırtmacı bulunan bu modelin içerisinde de ikinci bir tunik detayı göz dolduruyor.

  • Asimetrik Kesim Fularlı Tunik Modelleri

Renk çeşitleri ile de dikkatleri üzerine toplayan bu model tam ofis şıklığınıza hitap ediyor. Kol manşetlerinde Ve önünde, yandan detaylı düğmeler bulunduran harika bir tunik modeli. Bilek boy kumaş pantolon ile kombin yaparak ofis şıklığınızı tesettür giyim ışığında tamamlayabilirsiniz.

  • Lazer Kesim Pantolonlu Kombin

Bu modelimiz pantolon kombini ile muazzam bütünlüğü yakalıyor. Etek boyunda ve kol manşetlerinde bulunan lazer işlemeler ile sizlere zarafet ile eş değer bir cazibe sunuyor. Ayrıca prensip sahibi kadınlara has duruşu ile de çalışma hayatınıza hoş bir renk katacaktır. Tasarımıyla En moda tunik modelleri arasında da vitrinlerde ön plana çıkmayı başarıyor.

Daha fazla model ve tasarım için www.modaselvim.com hesabını ziyaret etmelisiniz.

Birbirinde güzel, mevsimlik aynı zamanda kışlık tunik modelleri sizi bekliyor.

Hoş Yelek Modelleri İle Tunikler

 

Her sene oldukça zengin bir seçenek altında ve birbirinden değişik modeller içinde üretimleri yapılan tesettür tunik modelleri kapsamında yeni sezon içerisinde bu defa oldukça değişik bir tasarım ile karşınıza çıkan yelek modelli tunik çeşidi oldukça büyük bir ilgi görmüş durumdadır. Özellikle yakma yöntemi ile giysinin her kısmı özel şekiller eşliğinde hazırlanmış görünmektedir ve bu çok farklı elbise ile mükemmel bir kombin yapma fırsatını vermektedir. Arka kısmı komple olmak üzere omuzlar ve ön kısımlarının da farklı şekillerde dantel detaylar eşinde hazırlanmış olan bu güzel yelek tarzı tunik modeli ile ister bir ev gezmesine gittiğinizde ya da boş bir elbise çeşidi giydiğiniz zaman da üzerine rahat bir biçimde harika bir kombin yapma fırsatını yakalayabilirsiniz.

 

Farklı bir tunik modeli

 

Özellikle elinizde de son derece rahat bir biçimde taşıyabileceğiniz oldukça hafif bir tasarım ve şimdi hazırlanmış olan bu güzel tesettür tunik modelleri arasından siz de kendi renk tercihlerinize göre bir seçim yapabilir ve dilediğiniz gibi istediğiniz herhangi bir yerde keyifli giyebilirsiniz. Kaliteli bir kumaş malzemesi eşliğinde yapılmış olan bu güzel tunik modelinin boyun kısmında zarif ve şık bir düğmesi bulunmaktadır ve alt kısmında da yine düğmeler eşliğinde kapanabilme özelliği bulunmaktadır. Bu sayede istediğiniz herhangi bir şekilde giyebilir ve üzerinizde hiçbir ağırlık hissetmeden büyük bir keyif içerisinde dışarıda da dolaşabilirsiniz.

 

Birbirinden farklı tunik modelleri

 

Üstelik sadece bu şekildeki yakma yöntemi ile hazırlanmış olan harika bir yelek çeşitli değil aynı zamanda tesettür tunik modelleri kapsamında birçok değişik daha tunik seçeneklerinde yine yeni sezon kapsamında bulabilirsiniz. Kendi kişisel zevklerinize bağlı kalarak birbirinden değişik elbiseleriniz üzerinde hoş bir kombin yaratmak için bu kaliteli site bünyesindeki tunik modellerinden bir seçim yapabilirsiniz. Üstelik çok uygun fiyatlar kapsamında satın alabileceğiniz bu güzel tunikleri arzu ettiğiniz herhangi bir renk bünyesinde de stoklar kapsamında rahat bir biçimde satın alabilirsiniz. Özellikle yeni sezon içerisinde iç açıcı renkler daha çok ön plandadır ve bu yüzden hanımlar tarafından bu sene tunik çeşitleri daha fazla dikkat çekmektedir.

 

Kot Tarzı Tunik Modeli

 

Yeni sezon tesettür tunik modelleri özellikle kot kesim tarzında olan ve etek uçlarında özel danteller eşliğinde tasarım yapılmış tunik çeşitleri oldukça ilgi çekmektedir. Diğer yandan omuz ve ön kısımları da yapılan farklı incir şekildeki parıltılı süslemelerde yine bu güzel giysiyi ayrı bir güzelliğe taşımaktadır. Farklı seçenekler kapsamında kişisel tercihlere göre daha birçok değişik tunik modellerine bu kalitede bünyesinde bulabilir ve çok uygun fiyatlar kapsamında alma olanağına yakalayabilirsiniz. Tabii yeni sezon içerisinde özellikle genç hanımlar adına tasarım yapılan etek tarzındaki uçları dantel şeklinde farklı tasarımlar ile süslenmiş bu güzel tunik farklı beden ya da boylara göre bulunabilmektedir.

 

Değişik ve hoş bir tunik modeli

 

Özellikle yaz aylarında ve İlkbahar ayları ile birlikte gündüz sıcak aylarda da rahat bir şekilde giyilebilen ve hanımları ayrı bir şıklık içine sokan bu tesettür tunik modelleri arasındaki en hoş çeşit, yeni sezon içerisinde tüm hanımların ortak beğenisi olarak ön plana çıkmaktadır. Özellikle ön tarafına farklı taşlar eşinde hazırlanmış olan süslemeler gece ya da gündüz hiç fark etmez parıldamakta ve bu da elbiseyi ayrı bir şıklığa getirmektedir. Diğer yandan bu güzel elbisenin yanı sıra yan taraftan düğmeli olan ya da lazer kesimli tasarımlar içinde birçok farklı tunik modelinde yine bu kalite bünyesinde bulabilir ve bütçenizi aşmayacak kadar düşük fiyatlar kapsamında satın alma fırsatını yakalayabilirsiniz.

 

Yeni sezonda harika tunik modelleri

 

Tatlı bir zorluk yaşatacak olan birbirinden değişik tesettür tunik modelleri arasından siz de bu sezon kendi kişisel tercihlerinize göre güzel bir seçim yapabilirsiniz. Değişik pantolon çeşitleri kapsamında hoş bir kombin yaratabilir ve günlük olarak dışarı çıkarken ya da özel bir davete katılırken dahi harika bir görünüme bürünebilirsiniz. Taşlı süslemeler eşliğinde hazırlanmış ya da yandan detaylı düğme desenleri eşliğinde ve çok değişik tunik modellerine site bölgesinde bulabilir ve farklı kampanyalar eşinde de yine satın alma fırsatını yakalayabilirsiniz. Her yaş kriterine uygun bir tunik giyim çeşidini de yine her hanım bulabilir ve istediği birçok yerde keyifle giyebilir.

Yeni Sezon Tesettür Tunik Ürünlerimiz

 

Yeni sezon içerisinde birbirinden değişik ve oldukça özel renkler altına tasarımları yapılmış harika tesettür tunik modelleri bu sene hanımları oldukça mutlu edecek gibi görünüyor. Özellikle şık tasarımlar eşliğinde hazırlanmış olan ve zengin bitecek altında sunulan farklı tunik modelleri tüm mevsim boyunca yaz ya da kış hiç fark etmez her yeri keyifle yeni fırsatını bulabilirsiniz. Diğer yandan farklı beden ya da boya göre de yine her kadın kendisine en uygun olan elbise çeşitleri bu kaliteli ve zengin site bünyesinde bulabilir ve çok uygun fiyatlar kapsamında satın alabilirsiniz. Özellikle son dönemlerde dışarı çıkarken birbirinden değişik pantolon modellerinin üzerine harika bir kombin şeklinde giyilen bu güzel elbiseleri, üstelik değişik renk ve modellerde ki pantolonlar ile bir araya getirebilir ve mükemmel bir giyim örneklerini ortaya çıkarabilirsiniz.

 

Keyif içerisinde giyebilirsiniz

 

Birbirinden farklı seçenekler altında yeni sezon tesettür tunik modelleri aynı zamanda iç açıcı renkleri ile de ayrı bir şıklık katmaktadır. Günlük olarak dışarı çıkarken arkadaşlığınızı buluşmak için ya da alışverişe gitmek adına bu elbiseleri satın alabilirsiniz. Aynı zamanında herhangi bir özel davete katılırken veya düğün ya da nişana da giderken altınızda geceniz güzel bir pantolon eşliğinde mükemmel bir şıklık oluşturabilir ve katılmak için herhangi bir yerde en gözde giyimi giymiş hanımlardan biri olarak ön plana çıkabilirsiniz. Özellikle bu sene ön plana çıkan birbirinden farklı tunik modelleri değişik giyimler üzerinde kombine anne getirebilir ve katılmak için her yere keyifle gidebilirsiniz.

 

Çok uygun fiyatlar altına satın alma fırsatı

 

Son dönemlerde büyük bir şekilde moda olmuş birbirinden farklı tesettür tunik modelleri içerisinden siz de istediğiniz bir modeli bu kalitelisi de bünyesinde bulabilir ve çok uygun fiyatlar altında satın alma fırsatını yakalayabilirsiniz. Üstelik ülkenin herhangi bir yerinde kısa bir süre içerisinde kargo ile adresinize teslim alabilirsiniz. Sürekli olarak güncellenen birbirinden farklı tunik modellerini site bünyesinde her daim bulabilir ve kolayca satın alma olanağına erişebilirsiniz. Aynı zamanda birbirinden değişik eşarpları da yine de bünyesinde bulabilir ve tunik modelleri ile harika bir kombin yaratabilirsiniz.

 

Tesettür Modasının Adresi Modaselvim

 

Tesettür giyim son dönemlerde yalnızca tesettür giyimini kullanan kadınlar tarafından değil popüler kültür modası ile giyinen kadınların da oldukça ilgisini çekmektedir. Yeni modacıların sektöre girmesi ve tasarımlarının altına imza atmaları kişilerin de bu modacılara direkt olarak ulaşabilmesini sağlamış ve böylece tesettür giyimde de çeşitlilik ve modeller artmıştır. Tesettür giyimde sıkça kullanılan ve pantolonlar ile güzel kombin oluşturan tunikler de gerek kumaş yapısı ile gerek renkleri ile gerekse üzerindeki desenleri ile oldukça revaçta olan ürünlerdir. Tesettür tunik modelleri kullanılacağı yere göre seçilebilir ve buna göre de farklı desen ve modellerde olabilir. Aynı zamanda farklı kumaşların da oldukça yoğun olarak kullanıldığı ürünler olan tesettür tunik modelleri yaz ve kış mevsiminde farklı farklı tarzlar ile kombin edilirler. İnce ve hafif kumaşlar kullanılarak gömlek formu ile dikilen tunikler bilekten pantolonlar ve paçası geniş pantolonlar ile oldukça iyi uyum gösterirler. Penye ve triko dokuma kumaşlardan hazırlanan tesettür tunik modelleri ise düz kesim ve boru paça pantolonlar ile oldukça şık bir görüntü oluşturup aynı zamanda çok rahattırlar.

 

Tesettür Giyiminde Çeşit Burada

 

Tesettür giyiminde de diğer tüm sektörlerde olduğu gibi internetten alışveriş dönemi başlamıştır. Bu sayede tesettür giyim tarzını benimseyen kadınlar istedikleri ürünü internet üzerinden satın almakta ve de aynı zamanda hızlı teslimat ile evlerine kadar getirtme imkanına sahip olmaktadır. İnternet üzerindeki binlerce ürün seçeneği sunan alışveriş sitelerinden birisi de modaselvim.com web sitesidir. Sitede birçok ürünün uygun fiyat ve yüksek kalite garantisi ile satışı yapılmakta ve ürünler güvenli ödeme sistemi ile satın alınıp hızlı kargo seçeneği ile istenen adrese birkaç gün içinde ürün orijinal ambalajı ve ürün bedel faturası ile beraber gönderilmektedir.

 

Seçmek Zor Almak Kolay

 

Ürün yelpazesi oldukça geniş bir site olan modaselvim.com herkesin aradığı ürünü bulmasına yardımcı olacak bir site olmakla beraber aynı zamanda satışta bulunan ürünlerin özellikleri, stok durumu, bedeni, rengi, kumaş türü ve etiket uyarıları ile ilgili istediğiniz bilgiye sahip olabileceğiniz kapsamlı ve güvenilir bir site olma özelliği taşımaktadır.

En Son Trend Tesettür Tunik Modelleri

 

Tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği ürün çeşitlerinden biri de tuniklerdir. Kullanımının rahat olması ve görünümlerinin de oldukça şık olması, tesettürlü bayanların tuniklere bu kadar yoğun ilgi gösterme sebeplerinden bazılarıdır. Hem şık ve zarif, hem de tesettürlü olmak isteyen bayanların bir numaralı tercihi tesettür tunik modelleri, oldukça fazla seçenek imkanı ile bayanların gardırobunu dolduruyor.

 

 Tesettür tunik kombinleri

 

Tesettür tunikler oldukça fazla model ve çeşit ile tesettürlü bayanların en şık kıyafetleri arasında yerini alıyor. Birçok tesettür ve giyim mağazasında tesettür tunik modelleri ni rahatlıkla bulabilirsiniz. modaselvim.com adresinden Moda Selvi’nin internet adresine erişim sağlayabilir ve çok sayıda çeşit ve renkteki tesettür tunik modelleri arasından tarzınıza ve zevkinize uygun olanları satın alabilirsiniz. Tesettürlü bayanlar tunikleri en çok dar paça pantolon ve şal ile kombine etmeyi tercih ediyor. Tuniğin boyunun uzunluğuna göre geniş paça pantolonda tercih edilebiliyor. Smokin tarzı tunikler, son yıllarda en çok tercih edilen tunik modelleri arasında. Bunun dışında tercih edebileceğiniz; fırfırlı, uzun, kısa, geniş kesim, işlemeli, sade veya gömlek tipi tunikleri, dilediğiniz renklerde bulma imkanına sahipsiniz. Birbirinden şık tesettür tunik modelleri ni günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz gibi, düğün, nişan, toplantı gibi birbirinden farklı ortamlarda da kullanabilirsiniz.

 

 Gençler için en son moda tesettür tunik modelleri

 

Tesettür tunikler son yıllarda özellikle gençler arasında da oldukça yoğun ilgi görmeye başladı. Gençlerin tesettür giyimde yoğunluklu olarak tunik tercih etmelerinin nedenleri arasında, günlük kullanım için oldukça rahat olması ve zerafet ile tesettürlü genç kızların şıklığına şıklık katması sıralanabilir. Özellikle lise çağındaki genç kızlar diz boyundaki tunikleri tercih ediyor. Daha çok gömlek tipine yakın olarak ve rengarenk tercih ettikleri tunikleri yine çoğunluklu olarak dar paça pantolon, babet ve şal ile kombine etmeyi tercih ediyorlar. 25 yaş üstü bayanlar ise tuniklerini daha uzun boylarda ve daha gösterişli olarak tercih ediyor. Dantel detaylı ve işlemeli fantazi modelde tunikler bu yaş grubunun en çok tercih ettiği modeller arasında. Tunikler geniş yelpazesi sayesinde hayatınızın her alanında kullanabileceğiniz, oldukça rahat kıyafetlerdir.

 

Tesettür Giyim Modasında Vazgeçilmez Parçalar

 

Başarılı modacılar tarafından her yıl yenilenen ve en göz alıcı modelleri ile birlikte moda tutkunu bayanların beğenisine sunulan tesettür giyim modası, yine baş döndürmeye devam ediyor. Her tarza uygun olarak yüzlerce alternatifin aynı anda sunulduğu tesettür giyim modasında bu yılda da yine en çok tercih edilen parçalardan biri tunikler oluyor.

 

Üst giyim alternatifleri içerisinde oldukça önemli bir yere sahip olan ve günlük hayatın vazgeçilmezleri arasına giren tesettür tunik modelleri, en şık ve modern tasarımları ile birlikte tesettürlü bayanların beğenisine sunulmaktadır. Birbirinden güzel renk ve model seçeneğinin yer aldığı tunikler, rahat kullanımı ile günlük hayatınızı daha da kolaylaştırmaktadır.

 

Özgün tasarımları ile farkını hissettiren tesettür tunik modelleri, hem yazlık hem de kışlık seçenekleri ile birlikte satışa sunuluyor. Kendi tarzınıza farklı bir boyut katabilmenize imkan sağlayan tunik modelleri, her bayanın dolabında olmazla olmazlar arasında yer alıyor.

 

Genel olarak sade renk ve modeller arasından seçilen tesettür tunikler, bu sene daha canlı ve gösterişli seçenekleri ile de göz dolduruyor. Her vücut tipine uygun olarak tasarlanan ve kaliteli kumaşı sayesinde hiç bir rahatsızlık hissi vermeyen tesettür tunik modelleri, zarif bayanlara tüm gün şıklığıyla göz doldurma imkanı sunuyor.

 

Dantel ya da taş benzeri detaylar kullanılarak süslenen tesettür tunik modelleri, özel gün ve davetler için de en şık seçeneği sunuyor. Yeni sezonun en trend modelleri arasından seçilen tesettür tunik modelleri, farkını ortaya koymak isteyen tarz sahibi bayanları bekliyor.

 

Tesettür Tunik Kombinleri :

 

Taşımış olduğu modern çizgiler ile dikkat çekmeyi başaran tesettür tunik modellerini birçok farklı parça ile kombine ederek kullanmak mümkün. Günlük hayatınızda kendinizi çok daha rahat hissetmeniz için tunikleri pantolon kombini ile deneyebilir ya da şık bir etekle de tamamlayarak kullanabilirsiniz. Sizler için özel olarak hazırlanmış tunik kombinleri, bu anlamda en büyük yardımcınız olacak. Birbirinden özel ve göz alıcı kombinler sayesinde siz de yılın en şık bayanı olma şansı elde edebilir ve modaya yakışan tarzınızla göz doldurabilirsiniz.