En Moda Tunik Modelleri

 

En moda tunik modelleri ile süs kazanan vitrinler şimdi yeni mevsim hazırlığı içerisinde. Sonbahar geldi ve bu bize kışın soğuk havasına alışmamız için bir fırsat tanıyor. Aynı zamanda gardıroplarımızı kış aylarına uygun dizayn edebilmemiz için gerekli zamanı sunuyor. Tunik modelleri sonbahar/kış aylarında da en seçkin modeller ile bir numaralı giyim tercihimiz olacak gibi görünüyor. Dışarıda çok vakit geçiren hanımların özellikle öncelikli seçeneği olan tunik modelleri en moda tarz ve stil alternatifleri ile Moda Selvim’in de kataloğunda.  Öncelikli kriteriniz Şıklık mı yoksa rahatlık mı? Gösterişli olmak mı istiyorsunuz yoksa sade ve zarif mi? En moda tunik modelleri ile bu sorulara cevap bulabiliriz. İşte sizlere en çok tercih edilen tunik modellerinden bir kaç örnek.

  • Dantelli Tunik

Desenli dantel ile çevrili bir modeldir. İçi tam boy astar içerir ve iç göstermez. Beyaz bilek pantolon ile şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Size gösterişli bir görünümün yanı sıra zarif ve rahat bir kullanım sunar. Birden fazla renk seçeneğine sahip olmak ile beraber en sevilen modellerimiz arasındadır.

 

  • Geometrik Desen Kemerli Tunik 

Geometrik desenler ile çevrili bu tunik modelleri kış dönemine damgasını vuracak gibi görünüyor. Diz altı oval kesime sahip boy uzunluğu ile tesettür giyime uygun tunikler arasında yerini alıyor.  Arkasında yer alan deri kemer detayı ise geometrik desenlere özgün bir sportmenlik katmakta.  Siyak bilek pantolon ile kolaylık spor bir kombin yapabilirsiniz. Disiplinli şık bir duruş elde edebileceğiniz bu tuniği rahat kullanımı ile iş ve sosyal hayatınızda da tercih edebilirsiniz.

  • Lazer Kesim Tunik

Etek ucunda yer alan lazer kesim desenler ile zarif ve dikkat çekici bir görsel sunuyor. Sırttan kullanılabilir fermuar detayı bulunmaktadır. Sonbahar sezonunda özellikle kışlık kap modelleri ile kombin yapabileceğiniz tasarımlardan.  Önden yırtmacı bulunan bu modelin içerisinde de ikinci bir tunik detayı göz dolduruyor.

  • Asimetrik Kesim Fularlı Tunik Modelleri

Renk çeşitleri ile de dikkatleri üzerine toplayan bu model tam ofis şıklığınıza hitap ediyor. Kol manşetlerinde Ve önünde, yandan detaylı düğmeler bulunduran harika bir tunik modeli. Bilek boy kumaş pantolon ile kombin yaparak ofis şıklığınızı tesettür giyim ışığında tamamlayabilirsiniz.

  • Lazer Kesim Pantolonlu Kombin

Bu modelimiz pantolon kombini ile muazzam bütünlüğü yakalıyor. Etek boyunda ve kol manşetlerinde bulunan lazer işlemeler ile sizlere zarafet ile eş değer bir cazibe sunuyor. Ayrıca prensip sahibi kadınlara has duruşu ile de çalışma hayatınıza hoş bir renk katacaktır. Tasarımıyla En moda tunik modelleri arasında da vitrinlerde ön plana çıkmayı başarıyor.

Daha fazla model ve tasarım için www.modaselvim.com hesabını ziyaret etmelisiniz.

Birbirinde güzel, mevsimlik aynı zamanda kışlık tunik modelleri sizi bekliyor.

Bir cevap yazın