Dantel Detaylı Tunikler

 

Bir kadının büyük bir beğeni içerisinde giydiği birbirinden değişik seçenekleri de bulunan harika tesettür tunik modelleri arasında özellikle bu sene birçok farklı model hanımları bekliyor. Her ne kadar kişisel tercihlere göre farklı seçenekler arasında üretimleri yapılan birçok değişik tunikler olsa da bu yıl bir kaç değişik ürün ön plana çıkmaktadır. Bunlar arasında en çok dikkat çekenlerden biri ön kısmında boyun noktasından diz kapaklarına kadar inen ve şık bir desen ile hazırlanmış düğmelerin yan kısımlarına eklemiş dantelli süslemeli tunik çeşitleridir. Düğmelerin çevresini saran ve kabarık görüntüsüyle oldukça değişik bir izlenim yaratan dantelli desenler eşliğinde bu tunik çeşitleri hanımların büyük bir ilgisini çekmiş gibi görünüyor. Öyle ki bu sene en fazla talep gören modeller arasında sipariş verildiğini söylemek gerekir.

 

Şık modeller eşliğinde tunik çeşitleri

 

Arka kısmı uzun ve ön kısmı biraz daha ilk kapakları doğru bırakılmış olan ve adeta bir bütün elbise gibi duran bu hoş tasarımda giyim tesettür tunik modelleri arasından yeni sezon içerisinde açık bir şekilde öne doğru çıkmaktadır. Özellikle beyaz renkli pantolonları üst kısmına giydiği zaman mükemmel bir kombin haline gelen bu güzel tunik çeşidi ile siz de gitmek istediğiniz herhangi bir yere harika bir görüntü eşliğinde katılmak fırsatını yakalayabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken bu kaliteli siteye girmek ve birbirinden değişik tunik modelleri arasından kişisel tercihinize göre İstediğiniz bir modeli satın almaktır.

 

Farklı renkler eşliğinde hoş bir tunik modeli

 

Düğme bölgelerinde hoş bir görünüm yaratan farklı danteller eşliğinde tasarım yapılmış ve tesettür tunik modelleri arasında en fazla öne çıkan çeşitlerden biri olarak bu güzel giyim örneği bu çok farklı renk eşliğinde de yine tüm hanımların huzuruna sunulmuş durumdadır. Özellikle mor ve haki rengi ile birlikte indigo renginin de bu sene çok tutulduğunu söylemek gerekir. Aynı zamanda bordo ve şarabi ile mor rengi de bu güzel tunik modeli ne harika bir uyum sağlamaktadır. Kişisel zevklerinize göre istediğiniz herhangi bir renk kapsamında bu güzel tunik çeşidini satın alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın