Uzun Tunik Modelleri ve Tüm Özellikleri

Her kesimden kadın tarafından tercih edilen tunik modelleri, bu sezon tesettürlü hanımlar için uzun tunik modelleri ile gözleri kamaştırıyor. Tesettür tunik anlamında uzun tunik modelleri yepyeni bir tesettür kombini oluşturmaya destek vermektedir. Uzun tesettür tunik modelleri, A kesim özelliği ile çok muhteşem bir görünüm katmaktadır.

 

 Şık Duruş

 

Bu uzun tunik modelleri, isteğe göre dar paça ya da geniş paça pantolon ile birlikte rahatça uyum sağlayabilmektedir. Normal tunik modelleri gündelik yaşam ve sosyal ortamda kullanılabilirken, A kesim uzun tunik modelleri özel günlerde, ofis ortamında çok rahat bir şekilde tercih ve verebilme özelliğine sahiptir. Konfor ve rahatlığı ön planda tutan kadınların rahatça tercih edebileceği bir modeldir. Kadınlara tarz bir hava katan bu uzun tunik modelleri, zarifliği ve rahatlığı bir araya getirmektedir.

 

 Renk Çeşitliliği

 

Uzun tunik modelleri, birden çok renk ve desene sahip olmakla birlikte ister klasik ister spor tarz oluşturmaya yardımcı olmaktadır. En çok tercih edilen renk tonu mürdüm, petrol ve haki yeşili en çok sevilen uzun tesettür tunik modelleri olmaktadır. Bu renk tonları ile istenilen aksesuarlar ile rahatça kombin yapılabilmektedir.

 

 Spor Ve Klasik Kombinasyon

 

Uzun tunik modelleri ile sade ve düz renk tunik üzerine uygun bir eşarp, bilek paça kumaş pantolon, alta ince topuklu ya da şık bir babet ile klasik bir duruş sağlanabilir. Spor taze seven kadınların, hareketli ve canlı renklerde uzun tesettür tunik, aynı canlılara uyum sağlayacak, ışıltılı bir şal, geniş paça bir kot pantolon ve sneaker tarzı spor ayakkabı ile muhteşem bir spor tesettür oluşturulabilir.

 

 İnci Detaylı A Pile Uzun Tunik

 

İnci Detay A pile ile uzun tunik modeli uzun tunik modelleri arasında girdiğinde, oldukça ilgi çekmişti ve bu model her geçen gün yeni detaylar ile kadınların beğenisine sunulmaktadır. Özel günlerde adeta bir elbise havası katan uzun tunik modelleri, tesettür dünyasında yeni bir ufuk oluşturmaktadır. Yediden yetmişe herkesin rahatlıkla tercih edebileceği bu modeller, rahatlığın ve şıklığın yanı sıra muhafazakar bir duruşu da tam anlamıyla sağlamaktadır.

 

Bir cevap yazın