Tesettür Tunik Modellerinde Şık Ve Rahat Modeller

Tesettür giyim seçenekleri içerisinde yer alan sezonun önde gelen tasarımlarının yer aldığı Moda Selvim aracılığı ile bayanlar farklı tarzlarda oluşturulan birçok ürüne erişebilmektedir. Ürünler şık ve zarif tasarım ayrıntıları ile oluşturulmuş. Bu sezonun dikkat çeken tasarımları arasında yer alan tesettür tunik modelleri, ürün yelpazesi içerisinde birçok farklı tasarım tarzı ile yer almaktadır. Bayanlar tarafından en çok ilgi gören tasarımlar arasında ise yelekli tunik modelleri yer almaktadır.

 

Yelekli modeller iç kısımda bol ve düz kesim ile tasarlanmış bir tunik üzerine dikilen hırka formu ile tasarlanmıştır. Hırka tasarımının etek kısmında ise lazer kesim ile farklı motifler oluşturulmuştur. Hırka rengi siyah seçilirken, iç kısım kumaşı sezonun trend renkleri ile tasarlanmaktadır. Bu modeller uzun kolye tasarımları ile oldukça şık bir görünüm elde edilmesini sağlamaktadır. Bu tunik modelleri tasarım gereği iki renkli olarak meydana getirilmektedir. İç kısım ve hırka farklı renklerde tasarlanarak şık bir kombin yaratılmaktadır.

 

 Bahar Sezonuna Yönelik Tunik Modelleri Hangileridir?

 

Spor tunik modellerinde ise çizgili baskılar tercih edilmektedir. Özellikle bebe yaka ile tasarlanan modellerde siyah beyaz çizgiler eşliğinde baskı uygulaması yapılmaktadır. Bahar sezonunun en çok dikkat çeken ürünleri ise nakış işlemeli tuniklerdir. Bu modellerde göğüs kısmında ve omuzlarda nakış uygulaması oluşturulmuştur. Nakış motiflerinde ise çiçek formları kullanılmıştır. Bahar sezonuna uygun modeller yine açık renkler ve pastel ren tonları tercih edilerek tasarlanmaktadır. Kol kısmı ise volanlı ve bol kesimde tasarlanmaktadır. Bu tesettür tunik modeli rahat ve şık bir kullanım sağlamaktadır. Bayanların dinamik ve şık bir görünüm elde etmelerine olanak sağlamasının yanında sezonun trend ürünleri arasına girmeyi başarmaktadır. Modellerde mint, kiremit rengi, tozpembe, mavi, bordo, lila gibi birçok trend renk kullanılmaktadır.

 

Sezonun diğer dikkat çeken ürünlerinden bir ise omzu detaylı tesettür tunik modelleridir. Omuz kısmında uygulanan detaylar trend özellikler arasında yer almaktadır. Düz kesim tuniklerin omuz bölgelerine uygulanan taşlar ve zincir detayı ile klasik ve şık bir görünüm elde edilmektedir. Omuzlarında taş detayları ve şık zincir aksesuarının kullanılması ile oluşturulan modeller siyah ve mint renkleri ile tasarlanmıştır.

 

 

 

Bir cevap yazın