Tesettür Tunik Modelleri ve Tüm Çeşitleri

Tesettür giyimde tunik çoğu insan tarafından tercih edilir. Bunun sebebi ise rahatlığı ve aynı zamanda şık bir görüntüsü olmasıdır. Bu iki durumun bir arada olması sebebi ile bayanlar için tesettür tunik modelleri vazgeçilmez olur.

 

 Tunik İçin Kumaş Tercihi

 

Tesettür giyimde tunik tercih edileceği zaman kumaş seçimi çok önemlidir. Bu giyim türünde iklim koşullarına bağlı olarak hava sıcaklığının yüksek olduğu zamanlarda ince ve rahatsız etmeyecek, rahat kumaşlar tercih edilmelidir. Bunun aksine kış mevsimindeki soğuk günlerde ise ince kumaşlar değil de daha kalın ve sıcak tutacak olan kumaşların tercih edilmesinde fayda vardır. Özetle hava şartları dikkate alınarak kumaş tercihinde bulunulmasına özen gösterilmelidir.

 

 Klasik Giyim İçin Tunik

 

Genellikle klasik tesettür giyim tarzını tercih eden bayanlar şık gözükmekle beraber aynı zamanda rahatlığı arıyorlarsa eğer tesettür tunik ilk tercihleri arasında kesinlikle yer alır. Bu yılın modası ile beraber modacıların tuniklere yapmış oldukları şık taş işlemeler bu giyim tarzına klasikliği getirmiştir. Taşlı modellerin dışında lazer kesim tunikler de klasik tesettür giyim tarzı arasına eklenebilir.

 

 Spor Giyim İçin Tunik

 

Tesettür giyimde spor giyinmek tercih ediliyorsa eğer tunik modellerine bakmakta fayda vardır. Tunikler bu konuda yine rahatlıklarıyla ve kolay kullanılabiliyor olmalarıyla tercih sebebidir. Jean ya da koton bir pantolon ile kombinlenerek şık ve spor bir giyim tarzı yakalamak mümkün olacaktır. Bu yıl tesettür tunik modellerinde modacıların tuniklerin üzerine yapmış oldukları çeşitli modellerdeki amblemler, karikatürler ya da sembollerin tuniklere spor bir hava kattığı kesindir. Bunların dışında çeşitli fermuarlar, zımbalar ya da düğmeler ile hareketler sağlanarak da spor tunik modelleri elde edilmiştir. Şifon tunikler hem klasik hem de spor parçalar ile kombinlenerek şık bir görüntüye ulaşmak mümkündür.

 

 Tuniklerde Renk Seçimi

 

Bu giyim tarzında kişinin ten rengine yakışan renk tonlarının tercih edilmesi gerekir. Bunun dışında birden çok model ve renklerde üretilen tunik seçimi yapılırken tesettür giyim olduğu için aşırı dikkat çeken model ya da renkler tercih edilmemelidir. Güzel bir eşarp, şal ve ayakkabı ile kombinlenerek şık bir görüntüye sahip olunabilir.

 

Bir cevap yazın