2018 Yılı Tesettür Tunik Trendleri Nelerdir?

tesettür tunik modelleriHerkes tarafından tercih edilmekte olan tesettür tunik modelleri 2018 yılında kadınları birtakım değişiklikler ile karşılamaktadır. Klasik tarz tesettür tunik modelleri ile spor ve modern tesettür tunik modellerinde meydana gelen değişiklikler moda akımlarının öncülüğünde şekillenmiş bulunmaktadır. Özellikle günlük kullanım için geliştirilmiş olan tesettür tunik modelleri birbirinden şık modeller ile bu sene sokaklarda boy gösterecek.

 

 2018 Yılında Tesettür Tunik Model Ve Çeşitleri

 

Bu senenin moda tesettür tunik modelleri, boydan düğmeli olanlar ve göğse kadar düğmeli ve düğmesiz modeller olarak görülmektedir. Bundan farklı olarak kenarları uzun ön ve arka kısmı ters C şeklinde olan tesettür tunik çeşitleri de ilgi odağı olmasını sürdürmektedir. Bazı modellerde arka ve ön kısmı oval iki tarafında yırtmacı bulunan tesettür tunik modelleri de çok tercih edilenlerdendir. Özel günler için ideal olan tesettür tunik modelleri ise ön kısmı kısa arka tarafa gidildikçe uzamakta olan tunik modelleridir. Bu modeller özel günlerde en şık kadın olmak için özellikle tercih edilmekte olan giysilerdir.

 

Bu yılın moda tunik modelleri arasında bol kesimler de oldukça ilgi görmektedir kol kısımları hafif belirgin olan bu modeller deniz mavisi, pembe, mor, siyah, yeşil, bordo, pudra pembesi ve eflatun renkleri ile çok fazla tercih edilmektedir. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da tunikler çok fazla süslü olmayan düz ve sade kıyafetler olarak dikkat çekmektedir. Bundan farklı olarak bu yıl tesettür tunik modelleri arasında göğüs kısmında ince taşlar bulunan ve küçük süslemeler ile detaylandırılan modellere de rastlamak mümkündür.

 

  Tesettür Tunikler Nasıl Kombinlenmelidir?

 

Bu yılın trendleri arasında ter alan dar paça pantolon ile kullanılan tunikler inanılmaz bir uyum sağlanmasına imkan tanımaktadır. Kot ve keten pantolon fark etmek sizin kombinlenebilecek olan tesettür tunik modelleri uzun etekler ile de hoş görüntülerin ortaya çıkmasına sebep olur. Tuniğin rengi ya da pantolonun rengine göre seçilmiş olan eşarp ya da şal tercihi hoş bir kombin oluşturulması açısından dikkat edilecek en önemli husustur. Ayakkabı olarak kullanılacak spor ya da babet ayakkabılar ve daha klasik bir görünüm kazanmak isteyenler için topuklu ayakkabılar tunikler ile güzel olarak kombinlenebilmektedir.

 

Bir cevap yazın