Yazlık Tesettür Seçenekleri

Yaz aylarında tesettür giyinmek çok daha zor olabiliyor. Sıcak hava sebebince sizi terletmeyecek, koku yapmayacak ürünleri istiyorsunuz. Tesettür giyim zaten kapalı ve muhafaza edici olduğu için kumaş seçimi çok önemlidir. Son zamanlarda tesettür giyim tarzı sadece orta yaş ve üstü için değil aynı zamanda genç nesil için de çok cazip hale geldi. Çünkü tesettür giyim üzerine artık genç ve yenilikçi modacı sayısı çok fazladır. 

 

Yazlık Tesettür Giyimi Nasıl Seçilir?

 

Sıcak havalarda sizi bunaltmayacak bir giyim için öncelikle kumaş seçiminizi doğru yapmalısınız. Eğer çok çabuk terleyen biriyseniz mutlaka pamuklu ya da keten tipi kumaşları tercih edin. Ancak çok sık terleyen bir yapınız yok ise sentetik tipi kumaşlar da olabilir. Sentetik kumaş daha çabuk terletir ancak daha hafif bir ağırlığa sahiptir. 

Mesela yazlık tesettür tunik bakıyorsunuz diyelim. Tuniğin kol altı kısmı terleme açısından sizi zorda bırakmayacak türde olmalıdır. Sıcak havalarda özellikle açık renkleri tercih etmeniz bir başka tavsiye. Çünkü böylece güneş ışığını vücudunuza daha az çekmiş olacaksınız. Ama koyu renk kumaşlar her zaman güneşi daha çabuk ve daha çok çeker. Bu da sizi bunaltır, rahat hareket edemezsiniz. 

Güvenilir Online Tesettür Giyim Alışverişi

Güvenilir online alışveriş yapmak için sadece referans sahibi belli adresleri tercih etmelisiniz. Bunlardan bir tanesi olan modaselvim.com adresinde sayısız ürün seçeneği var. Yeni sezon alternatifleri arasında ise en çok gömlek, tunik ve pantolonlar rağbet görüyor. Sadece giyim değil, çanta seçenekleri de mevcut. Satın alma işleminden sonra ürünü takip etmek için mail okumanıza gerek yok. “Kargom Nerede” ile hemen takip edebilirsiniz. 

Özel günlerde giyeceğiniz yazlık abiye tesettür giyimi için yine yazlık tesettür tunik ya da elbise seçebilirsiniz. Eğer almak istediğiniz ürünle ilgili kombini kafanızda yapamadıysanız siteyi mutlaka inceleyin. Müşteri memnuniyet kısmında yer alan görsellere bakabilirsiniz. Yeni Ürünler ve yaz fırsatları adı altında kampanyalı seçenekler de var. Fırsat ürünlerinde yüzde elliden daha çok indirimler bulunuyor. Özellikle tek parça uzun ya da takım olarak satın aldığınızda ekonomik geliyor. 

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve ürünlerimizi daha detaylı incelemek için; https://www.modaselvim.com/tunik adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tesettür Yazlık Tunik Nedir?

Giyim statünün göstergesi dinin, dilin, ırkın göstergesi olarak bilinmektedir. Bu yüzden islama uyan kadınların tercih ettiği tesettür giyim buradan doğmaktadır. Bu tarz giysiler giyim kültürlerinden bugüne kadar gelmektedir. Birçok seçeneği bünyesinde barındırarak modaya, modanın tarzına hayat şartlarına ayak uydurarak bu günlere kadar gelmektedir. Son zamanlarda kullanılan yazlık tesettür tunik modelleri birbirinden farklı seçenek hakkı ile kadınlarla buluşmaktadır.

Bu tarz giyinen kadınlar genellikle bunları pantolon ile birleştirip dışarı bu şekilde çıkmaktadır. Bu kıyafetler bol olduğu için vücuda yapışmamaktadır. Bu tercihleri sayesinde yazlık tesettür tunik sıklıkla satılan herkes tarafından alınıp kullanılan ürün parçaları arasında yerini korumaktadır. Eskiye oranla daha fazla ürün çıkaran tesettür giyim modaselvim.com adresinden bin bir çeşit ürünler ile satışa sunulmaktadır.

Yazlık Tesettür Tunikler Nasıl Olmaktadır?

Bu şekilde kullanılan ve parçaların birleştirilmesini sağlayan tunik modelleri günümüzde pek çok değişik modeller ile kullanılmaktadır. Özel günlerde bile takımlar halinde ayarlanan bu tarz tunik modelleri kadınlar ile buluşup hem güzel bir görüntü ortaya çıkarıp aynı zamanda da İslami şartlara uymaktadır.

Giyim herkesin kendine yakıştırdığı farklı şekilde bütünleştirdiği hijyenik ve sağlık açısından da önemli olan konfeksiyon ürünlerindendir. Giyim sayesinde eski medeniyetlerden beri gelen vücudu dış etkilere karşı korumak anlamında kullanılan kıyafetler şu anki dönemde şıklık ve zarafetleri ile göz kamaştırmaktadır. Kendi stilini kendisi belirlediği toplumun kurallarına uygun şekilde giyim tarzları mevcuttur.

Giyim Kuşamda Aksesuar Neden Önemlidir?

Kişi güzel ve şık giyindikten sonra muhakkak yanına hoş ve güzel görünecek aksesuar aramaktadır. Çoğu zaman güneş gözlüğü bazen çanta bazen şık bir ayakkabı ya da gösterişli bir eşarp ile sağlanabilmektedir. Seçilen her ürün farklı seçenekler ile kullanıcılarla buluşmaktadır. Yaz aylarında güneş gözlüğü ve çanta kombinleri yapılmaktadır.

Kış aylarında ise eşarp ya da ayakkabı gibi tercihler yapılır. Bazı durumlarda ise çoraplar eldivenler ya da bereler bu kombinleri ayak uydurmaktadır. Her dönem ve mevsimde farklı şekillerde tercih edilip kullanılan her aksesuar modeli her sene farklı olmaktadır. Günümüzde moda sürekli değişip yeni tarzlar ortaya çıktığı için tesettür giyim alanı da büyümüş olacaktır.

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve detaylı incelemek isterseniz https://www.modaselvim.com/tunik adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yazlık Tunikler Tesettürlü Bayanların Vazgeçilmezi 

Yazlık tesettür tunik bulmak bu zamanda artık çok kolay. Ancak bunu yapmak için, elbette, doğru şekilde karar vermeniz gerekir. Doğru kombinle oluşturulan tesettür gömlek tunik kombinleri sizi oldukça dikkat çekici bir havaya sokabilir. Öte yandan gömlek tunikler ve başörtüsü kombininde de birçok seçeneğiniz vardır. Hepsi de farklı bir ruh hali ve tarz sunarken her biri başlı başına önemli bir moda akımı yaratıyor. Bu nedenle tunik kombininde işinize yarayacak güzel fikirlere göz atmanızda fayda var.

Futüristik Tarzda Tunikler Ve Daha Fazlası

Modern tunikler, size sportif şıklık kazandırır. Bu tunikler, yapıları gereği farklı bir atmosfere sahip olduklarından, rahat ve zarif bir görünüm sundukları için sportif şıklığın ayrılmaz bir unsurunu oluştururlar. Aslında, geniş bir tunik seçkisi beğeninize sunulmaktadır. Bunlar arasında size farklı ve genç bir hava veren tunik denim ürünler, profesyonel ve günlük yaşamınızda rahatlıkla giyebileceğiniz modellerden biridir.

Denim Tunikler Ve Daha Fazlası

Denim kumaş, tesettür elbise modasının vazgeçilmez unsurlarından biridir. Her mevsimde rengi değişse de hem kendi renginde hem de oldukça dikkat çekici ve vazgeçilmez olan başka bir renkte kullanıma sunuluyor. Jean kullanmak için birçok seçenek var. Denim yelek, denim etek, denim tulum, denim pantolon ve elbette herkesin en sevdiği denim gömlek en bilindik seçeneklerden birçoğudur. Jean, tesettür tunik tasarımlarının ayrılmaz bir parçası haline geldi.

Her zevke hitap etmesinin yanı sıra her yaştan insan tarafından giyilebilir olması bu konuda önemli bir yere sahip olduğunu bize göstermektedir. Farklı ve aristokrat bir hava yaratmak istiyorsanız hem etekli hem de uzun dar kesimli bir karpuz kol tunikleri deneyebilirsiniz. Bu kombinasyonu günlük hayatta ışıltılı bir lükse kavuşmak için kullanabileceğiniz gibi, özel günlerde, yemeğe çıkarken ya da düğüne giderken de kullanabilirsiniz.

Gündelik hayatta çok şık giyinen tesettürlü kadınlardan biriyseniz ve nasıl göründüğünüze önem veriyorsanız, biraz farklı olmaktan zarar gelmez. Yazlık tesettür tunik, sizi oldukça rahatlatacak. Vazgeçilmeziniz olmaya aday bu tunikler sayesinde güneşten etkilenmeyecek ve çok da şık duracaksınız. En çok dikkat edeceğiniz şey, güneşin sevmediği beyaz renk ve tonlarını tercih etmeniz olacaktır.

Tesettür Giyimde Olmazsa Olmaz Parçalar

Tesettür giyim İslami şartlara uygun olarak Kur’an’da belirtildiği şekilde giyinmek anlamına gelir. Günümüzde tesettür giyim için model çeşitleri oldukça artmıştır. Her tesettürlü bayanın dolabında olması gereken dışarıya çıkarken hemen elinize gelecek parçalar vardır. Tesettür giyim ile ilgili bu parçalara göz atalım. 

Tesettür Kombinler

Her kadın gibi tesettürlü kadınlar da hangi parçayla hangi parçayı giyeceğim derdiyle karşılaşır. Dolabınızda bulunan birkaç kombinle hem bu dertten kurtulursunuz hem de dolabınız daha düzenli gözükür.

Özellikle tek renk alt üst takımlar tesettür giyimin kurtarıcı parçalarıdır. Ayrıca bu sezonun trendlerindedir. Bununla birlikte ton sur ton kombini de sizi çok şık gösterecektir. Aynı rengin farklı tonlarını kullanarak yapacağınız kombin dolabınızın en özel parçalarından olacaktır.

Geniş paçalı pantolonların üstüne ekleyeceğiniz bir trençkot sizi kesinlikle havalı gösterir. Böylece rahat bir kombinle şıklığı yakalamış olursunuz. Bununla birlikte her kadın gibi tesettürlü kadınların da olmazsa olmaz parçası kot pantolondur. Oduncu gömlekleriyle ve tuniklerle kullanacağınız bir kot pantolon mutlaka dolabınızda bulunmalıdır. 

Bu kombinlerinizi aksesuarlarla zenginleştirmek de sizin elinizde. Kendi tarzınıza ve isteğinize göre kombininizi topuk ayakkabı, spor ayakkabı ya da sandaletlerle tamamlayabilirsiniz. 

Tesettür Tunikler

Tesettürlü kadınların dolabında en sık karşılaşılan parçalardan biri de tuniklerdir. Tuniklerle hem spor tarzı hem de şıklığı elde edebilirsiniz. Dolabınıza tunik eklerken dikkat etmeniz gerekenlerden biri de hep aynı model olmamasıdır. Yarasa kollu, gizli düğmeli, yakasında ip detayları olan, inci yakalı modelleri tercih edebilirsiniz. Bunun yanında turuncu, sarı, pembe, mor gibi canlı ve dikkat çeken renkleri de kullanmaktan çekinmemelisiniz. Bu tonlar da mutlaka dolabınızda yer alması gereken olmazsa olmaz parçalardan. 

Tesettür Elbiseler

Tesettür giyimde kurtarıcı parçalardan biri de hiç şüphesiz tesettür elbiselerdir. Farklı modele sahip dolabınıza ekleyeceğiniz birkaç elbise günlük hayatta size büyük kolaylık sağlayacaktır. Tercih edebileceğiniz modellerden biri beli kemerli ya da bağcıklı elbiseler olabilir. Bu model size farklı bir tarz katacaktır. Bunun yanında beli kemerli kalem bir elbiseyi deri veya kot ceketle kombinleyerek çok şık olabilirsiniz. 

Bunun yanında yaz aylarında sizi daha serin tutacak elbiseler de tercih etmelisiniz. Bu elbiselerin canlı renklere sahip olması da ayrı bir hava verecektir. Ayrıca elbisenizi desenli ya da çiçekli tercih ederek de yaza uygun bir tarza sahip olabilirsiniz.

Mevsime Özel Tesettür Tunik Modelleri

Tesettür için vazgeçilmez bir şart olan tunik, konforu reddedemeyen bayanlar tarafından tercih edilen uzun bir elbise. Yılın herhangi bir zamanında giyilebilecek tesettür tunik modelleri, hem günlük yaşamda hem de özel durumlarda kullanılabilir. Yarım veya uzun kollu, taranmış veya örme kumaşlara sahip tunikler, sadeliği ve şıklığı yansıtıyor. Pantolon ve eteklerde, renkli desenli tunikleri sıklıkla bulabilirsiniz.

 2019 Tesettür Tunik Modelleri

 Tesettür tunikleri tamamen farklı türde listelerle birleştirilir. Dantel detaylı, nakışlı, gizli düğmeli, balıkçı yaka, uzun veya kısa düzinelerce farklı modelden oluşan elbise modelleri mevcuttur. Tunikler, hem sporu hem de klasik kıyafetleri seven kadınlar için ideal bir üründür.

 Parlak kumaşlardaki sade ve zarif nakışlar sayesinde, tunik özel bir şıklık kazanıyor. Basit bir tuniği tercih eden kadın başörtülerinden farklı olarak, daha fazla parlamayı seven ve bir tunikte boncuk işi görmek isteyen kadınlar başörtüsü vardır. Bu nedenle, bazı tunikler boncuk işi ve nakış tasarımlarının bir kombinasyonuna sahiptir. Baskı tunik modelleri, sıklıkla tercih edilen başka bir tesettür tunik türüdür.

 Mevsim Ayakkabıları Ve Tunik Kombinleri

 Yıl boyunca tesettür tunik ürünler, yaz, kış, ilkbahar ve sonbahar aylarında başörtüsü olan kadınlara sunulmaktadır. Tunik kış mevsiminde yapılan kalın kumaşlar yazın ince kumaşlarla değiştirilir. Bu tunikler genellikle likradan yapılır.

 Hangi Tunik Daha Uygundur?

 Özel durumlarda püsküllü ve yaka detaylı modeller tercih edilebilir. Modayı yakından takip eden kadınlar, leopar, çiçek veya bel desenleriyle tunik elbise seçebilirler. Gündelik hayatta tunik giymek isteyen kadınlar tuniği kot veya kumaş pantolonla birleştirebilir. Ancak, seçilen pantolonun renginin tuniğin rengiyle eşleşmesine dikkat edilmelidir.

 Mesela buzlu mavi tunik altında beyaz desenler, bileğinde biten gümüş-beyaz, dar pantolonları seçebilirsiniz. Çiçek tunikleri başörtüsü çekiciliğini arttırırken, aynı zamanda siyah-beyaz çiçek desenleri olan bir tunik üzerinde ağır siyah bir şal kullanarak çok şık ve ağır bir kombinasyon yaratabilirsiniz.

 Trend Tunikler

 Tesettür ve modanın birleşmesinden sonra, moda dünyasında yeni olanaklar açacak modeller yaratıldı. Tasarımcılar Fransa’nın Hicap bölgesine girmesinden bu yana, yeni başörtüsü ürünleri ortaya çıkmıştır. Tunikler, yalnızca başörtüsü olan kadınlar için değil, tüm kadınlar için tercih edilen bir tesettür tunik ürünüdür. Bu nedenle, yediden yetmişe kadar her kadın, seçim tipine ve rengine göre yapılır.

 

Tesettür Tunik İle Nereye Gidilir?

Tunikler hayatımızın her alanında var. Bu giysiler birer kurtarıcı olarak dolaplardaki yerini alırlar. Tesettür tunik modelleri ile birçok yere gidilebilir. Spordan kahvaltıya, düğünden akşam yemeğine kadar 24 saatin tamamında rahatlıkla kullanılabilirler.

 Tuniğin Sporda Kullanımı

 Tesettürlü hanımlar hatlarının görünmesini istemezler. Bunun için de tunik iyi bir seçenektir. Tunik modelleri popo ve basen bölgesini kapatır. Bu da kişiye hareket özgürlüğü verir. Tuniğin altına giyilecek tayt veya eşofman altı ile dilediğiniz şekilde spor yapabilirsiniz. Böylelikle spor yaparken hem rahat edecek hem de hatlarınızın görünmesini engelleyeceksiniz.

 Düğünlerde Tunik Giymek

 Düğünlerde tunik giymek genellikle spor şıklığı tercih edenlerin seçimidir. Bu tip tunikler genellikle saten veya şifon kumaştan üretilir. Tunikle tona ton bir pantolon veya etek giyilebilir. Kişi, isterse tesettür tunik altına farklı renklerdeki alt giyim ürünlerini kombinleyebilir. Tuniğin üzerine takılacak şık bir broş spor havanın bir anda dağılmasını sağlayacaktır. Her kadının dolabında bulunması gereken tunik modelleri birbirinden farklı seçeneklerle yaz kış, her mevsim giyilebilir özelliktedir.

 Kış Aylarında Tunik Seçimi

 Kış ayları için özel olarak üretilen tunikler genellikle triko tarzındadır. Trikolar kışın vazgeçilmezleri arasındadır. Kadınlar bu sayede şıklığı ve konforu bir arada bulabilirler. Kışın soğuk günlerinde vücudu sımsıcak tutan tunikler hem şık hem de rahattır. Tunikler ayrıca pijama ve eşofman formunda da karşımıza çıkar. Pijama formundaki tunikler genellikle takım halinde satılır. Sadece gün içinde değil, geceleri de rahat uyumak isteyenler tercihlerini tuniklerden yana kullanırlar.

 Mevsime Göre Renk Tercihi

 Tuniklerde mevsime göre üretilen farklı renkler giysilere değişik bir hava katar. Kış aylarında toprak tonları, vizon ve siyah gibi renkler ön plana çıkar. Bu renkler yaz aylarında yerini sarı, mavi ve kırmızı gibi canlı renklere bırakırlar. Günün her saati rahatlıkla kullanılabilecek tunik modelleri sayesinde şıklık ve rahatlığın ortak noktasına sahip olan kadınlar, uzun yıllar boyunca giyebilecekleri bu üst giyim ürünü sayesinde dolaplarında acil durumlar için bile uygun bir giysi olduğunun bilinciyle rahat ederler. Tunikler genellikle salaş kesim olduğu için kişi kilo alsa dahi kullanabilir.

 

 

En Şık Tesettür Tunik Modelleri Nelerdir?

Her zaman şık ve modern görünmek isteyen tesettürlü kadınlar, günlük hayatlarında kombinlemesi kolay ve daha kullanışlı olduğu için tesettür tunik modellerini tercih ediyor. Aynı zamanda kusurlarınızı kapatmak için de kombinlerinizde tunik modellerini tercih edebilirsiniz. Bu sezon tunik modellerinde el işleme desenlerinin kullanıldığı modeller büyük beğeni topluyor. Aynı zamanda tül detaylarla hareketlendirilmiş ve boncuklarla süslenmiş modeller ön plana çıkıyor.

Tesettür Tuniklerde Kış Modasında Neler Yer Alıyor?

Zarafetinizi ön plana çıkaracak ve şık görünmenizi sağlayacak pek çok kıyafet tasarlanıyor. Bu ürünler, herkesin bütçesine, tarzına ve vücut yapısına göre farklı şekilde satışa sunuluyor. Tarzına önem veren kadınlar bedenini tanıyarak ve buna uygun kıyafet seçimleri yaparak çok daha zayıf ve uzun görünebilir. Tesettür tunik modellerinde bu sezon boncuk ve payet işlemeler ile hareketlendirilen modeller de büyük ilgi görüyor. 2019 tunik modellerindeki trikolara ve kazaklara inci detaylar kış için hazırlanan modellere eşlik ediyor. Bu ürünleri pantolon ve taytlar ile rahatlıkla kombinleyebilir ve şık kaplarla güne rahat ve şık bir görünüm ile başlayabilirsiniz.

 Tesettürlü Kadınlar Tunik Seçiminde Nelere Dikkat Etmelidir?

 Tesettürlü kadınlar, tunik seçimi yaparken kilo sorunları varsa daha dökümlü modeller tercih etmelidir. Gideceğiniz yere uygun kotadaysa seçimleri yaptığınız zaman tarzınız ile herkesi etkileyebilirsiniz. Tesettürlü kadınlar, kombinlerindeki uyumu sağlamak için renklerin gücünden yararlanabilir. Renk uyumları kombinin bir bütün olarak görünmesi açısından oldukça önemlidir.

 Tunik modellerinde bu sezon fırfır detaylar ön plana çıkıyor. Desenlerle hareketlendirilmiş tunikler, günlük kombinlerinizi güzelleştirmenize yardımcı olur. Özellikle de çiçek desenleri ile hareketlendirilen elbiseler, tunikler ve gömlekler çok dikkat çekiyor. Zarif ve şık görünmek isteyen kadınlar bedenine ve tarzına uygun giyinmeye özen göstermelidir.

 Tunik modellerinde bu sezon ön plana çıkan balon kol detayı pek çok üründe tercih ediliyor. Bu modeller, hem spor hem de şık görünmenize yardımcı oluyor. Rahatına düşkün kadınlar günlük kombinlerinde ve iş hayatında rahatlıkla bu ürünleri tercih edebilir. Zevkinize ve bütçenize uygun en yeni modelleri çok uygun fiyata satın alabilir ve güzel giyinmenin tadını çıkarabilirsiniz.

 

Tesettür Tuniklerin Önemi

Tesettürü benimsemiş kadınların birçoğu şıklığın yanında günlük ve rahat kombinler yakalamanın peşindedir. Dolayısıyla kadınları hem rahatlıkta hem de şıklıkta ortak bir noktada buluşturmayı başaran kıyafet parçası olan tesettür tunik modelleri kadınlar için gün kurtarıcısı olmaktadır. Tesettür tunikler genel olarak dize kadar uzanmakta ve çeşitli desen, renk ile kumaşlardan oluşmaktadır.

 Tunikler hem rahatlık sağladıkları hem de şık bir hava kattıklarından dolayı kadınların en fazla tercih ettikleri tesettür kıyafetlerinden olmaktadır. Tuniklerin tercih edilmesinde de kadınların sürekli olarak birbirleriyle olan şıklık yarışında oldukça büyük önem arz etmektedir. Tesettür kıyafetlerinde ortaya çıkan çeşitlilik ve ürün yelpazelerinde bulunan genişlik de kadınlar için oldukça pratik olmaktadır.

 Tunik Modellerinde Şıklık

 Her sezon çeşitli tarz, kumaş ve modellerde üretilen tesettür tunik modelleri kadınların gözde ürünleri arasındadır. Kadınların oldukça büyük önem verdikleri ve severek giyindikleri tesettür tunikler hemen hemen her kadının dolabında sayıca çok fazla bulunmaktadır. Özellikle genç kadınların tunik seçiminde takımları tercih etmesi pratik kullanım kolaylığı sağlamaktadır. İkili takımlar, üçlü takımlar ve etekle bile kombinlenebilen şık tunikler vitrinlerde bu defa 2020 sezonu için yer alacaklar.

 Tunik Takımlarının Kullanım Pratikliği

 Farklı tasarımlarla dikkat çekmeyi başaran tunik modelleri hem modern hem de şık görünümler için gayet uygun parçalardandır. Sezonun kreasyonu oluşturulduğunda her tarza uygun seçenekler oluşturularak kadınlara hitabı yüksek farklı tasarımlarda üretilmektedir. Birbirinden güzel ve ağır görünümleri olan tunikler arasında mutlaka her kadının giyinebileceği türler bulunmaktadır. Kullanımı oldukça pratik olan tuniklerin, ikili ve üçlü takımlarının oluşturulması büyük avantajlar oluşturmaktadır. Kadınlar böylece yalnızca şal, çanta ve ayakkabı seçimi yapmaktadırlar. Dolayısıyla özellikle çalışan kadınlar için tunikler kurtarıcı parçalar arasında ilk sırada yer almaktadır.

 Tesettürde Tunikler Neden Çok Tercih Edilir?

 Kadınlar gündelik yaşamda da şık davetlerde de tuniklerden vazgeçememektedir. Çünkü tunikler etek, pantolon, geniş paça pantolon ya da tayt gibi her parça ile kolaylıkla kombinlenebilmektedir. Bu durum kadınları oldukça rahatlatmakta ve pratik olmaktadır. Seçimlerin doğru yapılması ile kadınlar her yerde tunik modellerini kolaylıkla tercih edebilmektedirler.

Tesettür Tunik Modellerinin Hayatımızdaki Yeri

Tesettür giyim trendleri her yıl en özel tasarımları ile beraber tekrar modada yerini alıyor. Farklı zevklere hitap etmeyi başaran tesettür giyim modasında tunik tasarımları yine öncelikli yerini almayı başarıyor. Hem rahat hem de estetik duran tesettür tunik modelleri ile muhteşem bir sezon sizleri bekliyor.

 Kış Ayları İçin Tesettür Tunik Modelleri

 En çok tercih edilen üst giyim parçalarından biri olan tesettür tunik modelleri kış ayları için de vazgeçilmezler arasında yer almaya devam ediyor. Kalın kumaşlar kullanılarak tasarlanan tesettür tunik modelleri, soğuk günlerde içinizi ısıtırken bir yandan da şıklığınızı devam ettirmenizi sağlıyor.

 Tesettür giyim trendleri göz önünde bulundurularak hazırlanmış olan tesettür tunik modellerinde kış günlerini yansıtacak tonlar tercih edilmiştir. Kışlık tesettür tunik modellerini birçok şekilde kombine ederek iddialı görünmeyi başarabilirsiniz. Sezonun en trend ve dikkat çeken tesettür tunik modelleri ekonomik fiyatları ile moda tutkunlarını bekliyor.

 Özel Gecelerde Tesettür Tunik Rahatlığı

 Daha çok günlük hayatta görmeye alıştığımız tesettür tunik modelleri özel gecelerde de dikkat çekmeye devam ediyor. Tarzınızı ön plana çıkartacağınız modelleri ile vitrinleri süsleyen tesettür tunik modelleri modern ve şık detayları ile daha göz alıcı bir görünüme kavuşturulmuştur.

 Tesettür tunik modellerini yine klasik ve şık parçalar ile kombine ederek stilinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Özel günler için hazırlanan tesettür tunik modellerinde yaka ve kol bölümlerinde kullanılan detaylar büyük bir ilgi görmektedir. Zarif görünümünüzü her yerde koruyabilmenizi sağlayan tesettür tunik modelleri ile günün en şık ismi olma şansını kaçırmayın.

 Günlük Kullanımda En Rahat Ve Şık Tesettür Tunik Modelleri

 Günlük kullanımda sokak modasında en vazgeçilmez parçalar içerisinde tunikler her zaman ilk sırada yer almaktadır. Bu yıla damga vuran en özel modelleri ile modadaki sırasını alan tesettür tunik modelleri ile şıklığın ve rahatlığın keyfini doyasıya sürebilme olacağına sahipsiniz.

 Günlük kullanıma uygun çizgilerde tasarımı yapılan tesettür tunik modelleri ile kendinizi hiç olmadığı kadar rahat hissedebilme şansına sahipsiniz. Sade ve iddialı modellerin bir arada yer aldığı tesettür tunik modasında herkesin tarzına yanıt verecek sayısız alternatif aynı anda sizlere sunuluyor.

Hem Spor Hem De Rahat Tesettür Tunik Modelleri

tesettür tunik2019 yılı yeni sezon tesettür tunik modelleri hem rahat hem de sportif tasarımları ile tesettürlü kadınların beğenisine sunulmaktadır. Her tesettür marka kendi kullanım özelliklerini baz alarak tesettür tunik modelleri üzerinde kendi tasarım temalarını oluşturmaktadır. Genç tesettürlü kadınlar bu alanda bu modellere çok daha fazla ilgi gösterdiğinden dolayı moda tasarımcıları spor tarz tunik modellerine daha çok yönelmektedir.

 

Hem kullanışlı kesimleri hem de uzun tasarımları ile hemen hemen bütün kadınlarında çok severek ve çok beğenerek kullandığı tesettür tunik modelleri çok amaçlı olarak kullanılabilmektedir. Spor tarzdaki tunik modelleri bol ve salaş olarak tasarımı gerçekleşmektedir.

 

Spor tunik modellerini tesettür kombin ederken mutlaka spor ayakkabı modeli tercih edilmelidir. Çanta olarak ise zincirli çantalar seçebilir ve kombini tamamlayabilirsiniz. Bu tesettür kombin sayesinde hem istediğiniz spor tarzı hem de istediğiniz şıklığı elde edebilirsiniz. Bu kombini ise mutlaka şal ile tamamlamalısınız.

 

 Büyük Beden Tesettür Tunik Modelleri De Bulunmaktadır

 

Sadece zayıf tesettürlü kadınlar için değil, büyük beden giyinen tesettürlü kadınlar içinde harika tesettür tunik tasarımları üretilmektedir. Büyük beden tesettür tunik tasarımlarında desenli tasarımlar, koyu renkler ve bol kesimler bu tasarımların en dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Büyük beden tesettürlü kadınlar içli dışlı tunikler tercih edebilir ve özellikle fermuar detayına sahip tesettür tunik modellerini daha çok tercih etmelidir.

 

Dantelli, püsküllü ve ya fermuar detayları ile büyük beden tesettür tunikler şık ve ya günlük kullanımlara özel olarak tercih edilebilir. Büyük bedene sahip olan tesettürlü kadınlar daha spor bir tarz elde edebilmek için cepler, fiyonklar ve ya fermuarlı modeller, tercih edebilir. Sadece günlük hayat içerisinde kullanmak için değil şık kullanımlarınız için de yeni sezonun önden gelen trendlerini kullanarak abiye kıyafet tesettür kombin parçaları elde edebilirsiniz.

 

Tesettürlü kadınlar siyah, sarı, pembe ve ekru tonlarında asimetrik kesim tesettür tunik modellerini beyaz ve ya krem rengi pantolonlarınız ile kombin edebilirsiniz. Başörtü olarak ise fuşya, pembe ve ya mor eşarp modellerini tercih edebilir böylelikle istediğiniz şıklığı ve zarif görüntüyü elde edebilirsiniz.

 

Yeni Tasarıyla Birbirinden Şık Tesettür Tunik Modelleri

tesettür tunikFarklı pantolon modelleriyle eşsiz bir kombin yaratma imkanı tanıyan tesettür tunik çeşitleri, her sene büyük bir beğeni ile karşılanır. Özellikle ortak şekilde farklı amaca uygun her yerde kullanılabilen tunik seçenekleri, kısa süre içerisinde güzel bir kombin imkanı tanımaktadır. Özel kesimi, dikimi ve farklı model yapılarıyla yeni sezonda geniş bir ürün yelpazesi sunmuş durumda. Harika renk seçenekleri ve model tasarım ile kombin yaratan tunik çeşitleri, isteğe uygun şekilde farklı pantolonlarla kombin haline getirilir.

 

 Tarzınıza Uygun Yeni Sezon Tunik Çeşitleri

 

Kolaylıkla ve kısa süre içerisinde hazır hale gelme imkanı tanıyan tunik modelleri, ikili veya üçlü şekilde kombin yaratma fırsatı vermektedir. Bu konuda yeni sezon tesettür tunik modelleri bu konuda daha geniş bir olanak sağlamış durumda. Özellikle fular tunik çeşitleri bu yıl oldukça beğeni toplamış durumda. Tek renk üzerinden klasik bir tasarımla hazırlanan modeller, fular eşliğinde harika bir görünüm sunuyor. Farklı pantolon çeşitleriyle uyum sağlayan bu model, her konsepte uyumlu şekilde giyilebilir. Önden düğmeli tunik modelleri de yine bu sene hem dış giyim olarak hem de pantolonla bir dinleyici bir etki altında kullanılabilmektedir.

 

 Özel Tasarım Altında Hazırlanmış Şık Tesettür Tunik Modelleri

 

Daha özgün tasarımlar isteyen hanımlar için yeni sezon bu konuda geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Özellikle pul payetli abiyeler parlak renkleri ve hoş aksesuar görüntüsüyle etkileyici bir görüntü sağlamaktadır. Minimalist bir tasarım altında hazırlanmış bu tunik çeşidi, değişik kısımlarındaki pul payet eklemesi sayesinde modern bir etki yaratmaktadır. Bu konuda aksesuar düğmeli tunik çeşitleri de tercih edilebilir. Hem sade bir görünüş hem de farklı şık bir görsel yakalayan giyim, etek kısmındaki asimetrik tasarımı ile göz dolduruyor.

 

 Her Zevke Hitap Eden Farklı Tunik Modelleri

 

Yeni sezonla beraber tercih edilebilecek ve farklı beğenilere uygun şekilde pek çok tunik modeli yer alıyor. Değişik pantolon seçenekleriyle güzel bir kombin yaratma imkanı sağlayan birbirinden harika tunik tasarımları, kaliteli kumaş yapısı ile uzun yıllar kullanım imkanı da sunuyor. Özellikle yaz ayları için rahatlık, konfor ve şıklık sağlayacak modeller arasından tercih gerçekleştirmek mümkün.

 

Mevsim Geçişlerinde Tercih Edebileceğiniz Triko Tesettür Tunik Modelleri Nelerdir?

Abiye seçimlerinde her daim için elbise modellerini tercih edenlere çok özel bir seçenek olarak tesettür tunik kullanımları sunulmaktadır. Hem günlük ve özel organizasyonlarda hem de çalışma ortamlarında tesettürlü kadınların kullanabileceği özel ve şık tasarımları ile triko tesettür tunik modellerini tercih edebilir ve çok şık ve modern bir şekilde tesettür kombin yapabilirsiniz.

 

Triko tesettür tunik modelleri daha çok sonbahar ve kış kreasyonları içerisinde yer almaktadır. Tesettürlü kadınlar soğuk geçen kış aylarında ve mevsim geçişlerinde triko tunik modellerini tercih edebilir. Farklı boy alternatifleri ile sunulan bu modeller içerisinde kahverengi tonları çok şık tesettür kombinler oluşturmaktadır.

 

Tesettür Tuniklerde Yer Alan Detaylar

 

Lacivert renk tonunda düz kesim triko tesettür tunik modelleri parlak safran renk tonlarına hakim şallar ile harika bir kombin oluşturmaktadır. Sade renk alternatiflerinin yanı sıra ikili renk tesettür kombinler şık ve modern desenler ile tesettürlü kadınların farklı tesettür kombinler oluşturmasına olanak sağlıyor.

 

Triko tesettür tunik modellerinde kırmızı renk her mevsimde kadınlar tarafından çok beğenilmekte ve sıcak bir renk olarak kombinlerde kullanılmaktadır. Triko tesettür tunik modelleri tasarlanırken üst kısımlarında kullanılan ufak desenler, birkaç inci, püskül detayları ve ya yaka kısımlarında kullanılan fular detayları triko modellerini oldukça şık bir hale getirmektedir.

 

Yeni sezon triko tesettür tunik tasarımları içerisinde yer alan büzgüler de harika bir görünüm sunmaktadır. Etek uçlarında ise asimetrik kesim kullanılan modeller de bulunmaktadır. Tesettür tunik modellerinde asimetrik kesim detayı oldukça trend bir hal almıştır. Yaka kısımlarında yer alan kurdele detayı ise tesettürlü kadınların daha zarif bir duruş sergilemesine imkan sağlamaktadır.

 

Yarasa Kol Triko Tesettür Tunik Modelleri

 

Yarasa kollu tasarımlar triko tunik modellerine en fazla yakışan modeller içerisinde yer almaktadır. Genç tesettürlü kadınlar pantolon kullanımları ile kolay kombin edebildikleri tunik kombinlerine öncelik vermektedir. Triko tunik modelleri içerisinde farklı uzunluklarda modeller bulunabilir. Yırtmaçlı tesettür tunik modelleri de tesettürlü kadınları oldukça şık ve modern göstermektedir. Sonbahar kış yeni sezonunda ön plana çıkar renkler ise vizon, haki yeşil, vişne, hardal, bebe mavisi, kiremit ve mürdüm renkleridir.

 

Sıcacık Kombinler İçin Triko Tunik Modellerini Tercih Edin

tesettür tunikTesettürlü kadınlar çoğunlukla tesettür tunik kullanımlarını daha çok dış giyimde tercih etmekte ve daha kolay kullanımları sayesinde çok fazla tercih etmektedir. Moda tasarımcıları muhafazakar kadınlar için tesettür tunik modellerini ister günlük hayat isterse de özel gün ve özel davetler için kullanabilecekleri modellerden tasarlamaktadır.

 

Daha çok genç tesettürlü kadınların tercih ettiği bu tesettür giyim parçaları içerisinde triko tunik modelleri daha çok spor tarza ve ev kullanımları için tercih edilmektedir. Pamuklu kumaş yapıları sayesinde yumuşak bir his sunan triko tunikler, rahat kalıpları sayesinde de tesettürlü kadınlardan tam not alıyor. Kanguru tasarımları ve torba cep modelleri ile tercih edilen tesettür tunik modellerini günlük hayatınızın her alanında rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

 

Tesettür tunik modellerinin dış giyim olarak kullanılması diz altlarına kadar uzanan kap tarzları ile de sağlanmakta ve bazı tesettürlü kadınların kullanımlarına özel olarak bileklere kadar uzanan tunik modelleri de bulunmaktadır. Yaka, etek ve kol kısımlarındaki detaylarda yer alan farklı detayların ortaya çıkardığı uyum ile değişik kullanım alanlarına uyumlu olarak kullanabileceğiniz tesettür triko modelleri bulunmaktadır.

 

Tesettürlü kadınlar istediği her boyda tunik modellerini bulabilmektedir. İlkbahar ve yaz tesettür tunik kreasyonlarında renk olarak daha cıvıl cıvıl ve rengarenk renkler kullanılırken sonbahar ve kış kreasyonlarında ise mat ve daha sıcak renkler kullanılmaktadır. Sade renk tercih eden tesettürlü kadınlar olduğu gibi daha canlı ve desenli modelleri de tercih eden tesettürlü kadınlar bulunmaktadır. Düz olan tunik modelleri daha çok tesettür kap havasında tesettürlü kadınların beğenisine sunuluyor.

 

 Tesettür Triko Tunik Tasarımında Yer Alan Kesimler Nelerdir?

 

Tesettür triko tunik modellerinde asimetrik kesimlerden çok oval ve ya yırtmaçlı kesimler bulunmaktadır. Düz kesimlerde bu kategori içerisinde bulunabilir. Vücudu sıcacık tutan özellikleri ile daha kalın kumaşlardan oluşan triko tesettür tunik modelleri kadınların sonbahar ve kış aylarında vazgeçemediği ürünlerin başında yer almaktadır. Tesettür triko tunik modellerinde daha çok siyah, gri, füme ve taba renkleri ön plana çıkmaktadır. Yarasa kol detayına sahip triko tunikler de tesettürlü kadınların vazgeçemediği modeller arasında yerini almaktadır.

 

Tesettür Tunik Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

tunikÖzel kesimleri, değişen modellerine göre ayarlanan dikimleri, tasarımları hatta ve hatta duruşu ile tesettürlü kadınların en fazla tercih ettiği tesettür giyim ürünleri içerisinde yer alan tesettür tunik modelleri farklı tarzlara ve farklı bedenlere uygun olarak tasarlanmıştır. Tesettürlü kadımlar hem özgün hem de şık tasarımları ile hazırlanan koleksiyonları içerisinde triko, gömlek, kışlık ve spor tunik tasarımlarını rahat bir şekilde bulabilir.

 

Pliseli ve pençe özelliklerde tesettür tunik alternatifleri de tesettür tunik kategorisi içerinde yer alan modellerden olmaktadır. Sonbahar ve kış yeni sezonunun en trend alternatifleri içerisinde bulabileceğiniz modeller arasında haki, mor ve saks mavisi renkleri de yer alıyor. Geniş yakalı tesettür tunik modelleri kenar cep, kol ve yaka kısımlarında kullanılan deri detaylar ile de oldukça harika bir görüntü ortaya çıkarmaktadır.

 

Spor tarzı seven tesettürlü kadınlar için ise kapüşonlu tunik modellerini bulmak mümkün. Genç tesettürlü kadınlar kapüşonlu tunik modellerini çoğunlukla kot pantolon alternatifleri ile kombin yapmaktadır. Siyah, lacivert ve beyaz renk tonlarında baskılı tasarımlar sayesinde günlük hayat içerisinde her alanda kullanabileceğiniz kıyafetler elde edebilirsiniz. Alışverişte, okulda, sokakta hatta ve hatta ev gezmelerinde kullanabileceğiniz tesettür tunik modellerini tercih ederek şık ve modern tesettür kombinler elde edebilirsiniz. Şık bir tesettür kombin için doğru parçalar bir araya getirilmelidir.

 

 Tesettür Tunik Modellerinde Trend Renklerden Faydalanın

 

Tesettür tunik modellerinde renk tercihinde bulunurken mutlaka yeni sezonun ön plana çıkan trend renkleri arasından seçiminizi gerçekleştirin. Fakat bu seçimi yaparken ten renginizi de göz önünde bulundurmanızda büyük fayda vardır. Esmer ten rengine sahip olan tesettürlü kadınlar açık renk tonlarında tesettür tunik modellerini tercih etmeleri gerekir. Açık tene sahip olan tesettürlü kadınlar ise koyu renk tercihinde bulunabilirler.

 

​​​​​​​Tesettürlü kadınlar ten rengi ve kıyafet seçimleri arasında zıtlık tercih etmeli ve bu şekilde uyum yakalayarak daha hareketli tarzlar elde edebilir. Tesettür kıyafetlerin en önemli özelliği tesettürlü kadınların hassasiyetlerine özel seçenekler olarak sunulmasıdır. Bu neden ile içinizi belli etmeyecek tesettür tunik modellerini tercih etmelisiniz. Tunik modeli satın alırken bedeninize tam gelen tasarımları tercih edin.

 

Tesettür Tunik Alışverişi

tesettür tunikKadın giyiminde önemli bir parça olarak ön plana çıkan tunik kullanımı, tesettür giyim için de oldukça önem taşımaktadır. Birçok kadının tesettür tunik tercihi yaparken hem şıklığı hem rahatlığı hem de uygun fiyatları göz önünde bulundurarak alışverişe yöneldiği bilinen bir gerçektir.

 

İş hayatında, günlük hayatta, alışveriş yaparken, özel davetlerde sıklıkla tercih edilen tesettür tunik modası, her sezon kadınların gözdesi haline gelmektedir. Sektöre hakim bir firma ile iletişime geçilerek yapılan alışverişler yüz güldürücü ve memnuniyetin tam düzeyde olduğu sonuçlar doğurmaktadır.

 

Sezonun trendleri olarak ön plana çıkan düğme detaylı tesettür tunik modelleri, rahat ve şık görüntüleri ile müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Bilek bölümlerindeki büzgüler, etek uçlarındaki fırfır detayları ile de modaya uygun tasarımlar ortaya çıkmaktadır.

 

 Tesettür Tunik Modası

 

Her renk ve desende, sektöre hakim, modaya yön veren tasarımcılar tarafından tasarlanan tunikler, dört mevsim kullanıma uygundur. Farklı kumaşlar ile göz dolduran ve kadınların beğenisine sunulan tesettür tunik tasarımları, tercih edilen ortamda rahatlığı ve şıklığı vaad etmektedir.

Özellikle haki, bordo, zümrüt yeşili, toz pembe, hardal sarısı, kahverengi, siyah, kiremit rengi gibi renklerle yeni sezonda ön plana çıkan tesettür tunik tasarımları, farklı kesimleri ile de ilgi odağı haline gelmektedir. Bebe yaka, balon kesim, volanlı kesim, tül detaylı, payet detaylı ve de birçok model ile satışa sunulmaktadır.

 

 Tesettür Tunik Tasarımları

 

Uygun fiyatları ve kaliteli işçiliği ile ön plana çıkan, uzun yıllar hizmet sektörüne yön vermiş kaliteli bir marka ile alışverişin keyfine varmak oldukça kolay bir işlemdir. Modaya yön veren tasarımcıların ellerinden çıkan binlerce kıyafet, farklı tarzlarda ve arayışlarda olan kadınların hizmetine sunulmaktadır.

 

Online alışverişin her geçen gün yaygınlaştığı, güvenilir bir firmadan alışveriş yapıldığı takdirde birçok yönden daha avantajlı olunduğu bilinen bir gerçektir. Hem maddi olarak hem de zaman kısıtlılığı olarak müşterilerine kolaylıklar sağlayan kaliteli bir markadan yapılan alışverişler, karşı karşıya kalınacak sorunların ve hayal kırıklıklarının önüne geçmektedir.

 

Ödeme kolaylıkları ile müşterilerinin yüzünü güldüren, kaliteli işçilik ve malzeme sonrası ürünlerini satışa sunan bir marka ile kontak kurmak, atılması ilk ve en önemli adım olarak ön plana çıkmaktadır.

 

Tesettür Tunik Ve Şıklık

tesettür tunikTesettür tunik modellerinde rahatlık ve ferahlık ön planda olduğu kadar şıklıkta ön plana çıkmaktadır. Kapşonlu, büzgülü, düz kumaş gibi birçok desende şıklığı ortaya koymaktadır tesettür tunikler. Tunik modellerinde genellikle pantolon bir arada tercih edilmektedir. Bunla alakalı uygun renk tonlarında seçim yapılması gerekmektedir. Özellikle puantiyeli modeller beyaz pantolonla çok estetik durmaktadır. Hem tesettür hem de asil bir duruş tesettür tunik modelleri ile mümkün olmaktadır. Tunikler yapı itibariyle çok kullanışlı olduğundan dolayı her türlü mekan ve zamanda çok sık tercih edilmektedir. Birçok renk ve desene sahip geniş ürün yelpazesi ile tesettür tunik modelleri genç hanımların dikkatini çekmektedir.

 

 Trend Tesettür Tunik Modelleri

 

Sonbaharın yaklaşması ile viskon desenli ve kuşak detaylı tesettür tunik modelleri tercih edilebilir. Bu dönemin trend modelleri arasında yer alan kuşaklı tunikler de yeşil renk oldukça çekici durmaktadır. Beyaz pantolonla birlikte çok hoş bir kombin yapılabilir. Daha çok sportif bir model olduğundan, şal ve spor ayakkabı ile daha güzel duracaktır. Daha klasik trend bir tunik modeli ise uzun sandy tunik modelidir. Yanlardan büzgülü bir model olan sandy tunik, uzun olduğundan bir elbise havası da katmaktadır. Bundan dolayı gündelik yaşamın yanında özel gün ve gecelerde de sıklıkla tercih edilmektedir. Sportif bir trend model olan balon kol tunikler de yine bu dönemin favori ürünleri arasında yer almaktadır.

 

 Aksesuar ve Tunik

 

Tesettür ürün seçimi yapıldıktan sonra dikkat edilmesi gereken bir başka nokta ise aksesuar seçiminin doğru yapılmasıdır. Çünkü aksesuar tunik modelinin çok güzel ve çok kötü de durmasını sağlayabilir. Bundan dolayı aksesuar seçimi dikkat edilmesi gereken bir noktadır. Öncelikle klasik ya da sportif bir tarz tunik tercihi yapılmalıdır. Klasik bir tercihte aksesuar klasik bir çanta ve kolye uyumlu olacaktır. Sportif bir tarz seçim yapılmış ise, hasır bir çanta ve desenli spor bir kolye daha özgür bir görünüm verecektir. Tesettür giyim tepeden tırnağa uyum olması gereken bir seçim olmak zorundadır. Güzel olan kombin dikkat çektiği gibi, kötü olan seçimler de tepki çekmektedir.

 

Sonbahar Tesettür Tunik Ve Fiyatları

tesettür tunikMuhafazalar kadınlar tesettür giyim alanında kendilerini daha rahat hissedebileceği özel kıyafetler tercih ederler. Çoğu tesettürlü kadınlar tesettür tunik gibi giyim ürünlerini tesettür dış giyim ürünü olarak tercih etmekte ve bu şekilde hem çok daha rahat hem de çok daha pratik kombinler elde etmektedir. Her tesettürlü kadının tarzına ve beden ölçülerine özel tesettür tunik modellerini bulması mümkündür. Genç tesettürlü kadınlar bu tarz tunik modellerini kot pantolon ve ya etek pantolon modelleri ile kullanabilmektedir.

Yeni sezonda tunikler ve tüm modeller: https://www.modaselvim.com/tunik

 

Moda tasarımcıları farklılık siteyen tesettürlü kadınları dikkate alarak tesettür tunikler de asimetrik kesim kullanmıştır. Hem şık hem de modern bir görüntü sergilemek isteyen tesettürlü kadınlar ise tunik modellerinde yer alan kolye detayları sayesinde bu görünüme kolay bir şekilde ulaşmaktadır. Bu model tesettür tunik modellerinde ise fuşya ve lacivert gibi renkler daha çok ön plana çıkmaktadır. Salaş tesettür tunik modellerinde zümrüt ve lacivert renk tonları tercih edilebilir. Salaş tunik modelleri bilek hizasına yakın uzunluklarda olabilmektedir.

 

Sade renkler çoğunlukla viskon kumaş seçimleri ile şık kullanımlarıyla tercih edilebilirken, desenli tesettür tunik modelleri günlük hayat içerisinde kullanımlarda çok daha özel seçimler olacaktır. Genç tesettürlü kadınlar için ise daha spor penye kumaşlarda baskı tasarımlar sunulabiliyor. Her kumaş seçimi tunik modelleri ve fiyatları arasında farklılık oluşturacaktır. Çizgili desen tesettür tunik modelleri de günlük kullanım için oldukça uygun olmaktadır.

 

Şifon kumaşlardan tasarlanan tesettür tunik modelleri ise şık bir davet için oldukça idealdir. Mürdüm renk tonları da son yılların hem en trend hem de en iddialı renk alternatifleri arasında yer almaktadır. Tesettürlü kadınlar tiko tesettür tunik modellerini ise her ortamda tercih edilebilir.

 

 Tesettür Tunik Fiyatları

 

Tesettürlü kadınların hem günlük hayatlarında hem de özel organizasyonlarda çok fazla tunik modellerini tercih etmektedir. Tesettür tunikler modellerinde farklı fiyatlar görülebilmektedir. Bu ürünün kalitesinden de kaynaklanmalıdır. Kaliteli kumaşlar ile tasarlanan tesettür tunik modelleri daha pahalı olabilmektedir. Bunun yanı sıra tunik modellerinde yer alan detaylara göre de fiyat artabilmektedir. İnci, palet gibi detaylar tunik modeli fiyatını arttırmaktadır.

 

Etkileyici Kombinler İle Tesettür Tunikler

tesettür tunikTunik modelleri kolayca kombin yaratma konusunda en önemli giysi parçaları arasında yer almaktadır. Özellikle her sene geniş ürün yelpazesi ile piyasaya sunulması büyük beğeniyle karşılanıyor. Zira değişik model yapısı altında her beğeniye uygun tesettür tunik modelleri, tüm değişik pantolonlarla kolaylıkla bütünlük sağlayabilmektedir. Tabii pantolona ve tunik modelinin tasarımına bağlı olarak doğru giyim parçalarını bir araya getirmek, amaca uygun şekilde daha güzel bir kombin yaratma imkanı sağlamaktadır.

 

 Pantolon Çeşidine Göre Farklı Tesettür Tunikler

 

Genelde kot pantolonlar ya da keten ve kumaş pantolon çeşitleri üzerinden tesettür tunik modelleri kullanılır. Tabii uzun tunik çeşitleri tayt ya da değişik pantolon seçenekleriyle de kombin haline getirilmektedir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlar arasında tarz geliyor. Örneğin kot pantolonlar daha özgün tasarımlar olduğundan dolayı sportif ölçekli modern tunik çeşitleriyle güzel bir bütünlük sağlamak mümkün. Ancak klasik ve keten pantolon çeşitleri olduğu zaman daha sade ve minimalist bir tasarımla hazırlanmış tunikleri tercih etmek gerekir. Tabii keten pantolonları bu açıdan ayırmak gerekir. Özellikle hem sade modeller hem de modern tasarım altında hazırlanmış tunik seçenekleri ile kullanmak mümkün.

 

 Konsepte Uygun Pantolon ve Tesettür Tunik Kombini

 

Kolayca ve kısa süre içerisinde hazır hale gelme imkanı tanıyan tunikler, değişik pantolon seçenekleriyle her seferinde güzel bir kombin yaratmaktadır. Ancak gidilecek yerin konseptine uygun şekilde bir tercih gerçekleştirmek büyük öneme sahiptir. Örneğin davet ve organizasyonlar söz konusu olduğunda son dönemde tunikler oldukça fazla değerlendiriliyor.

 

Hem sade bir görüntü sunan hem de farklı desen ve aksesuarı olan modern yapıdaki tunikler bu konuda kullanılabilir. Keten veya kumaş pantolon üzerinden bütünlük sağlamak mümkün. Aynı zamanda günlük olarak kullanılabilecek daha cıvıl cıvıl ve renkli tunikler, özellikle kot pantolonlar üzerinden hoş bir uyum sağlayabilir. Tabii günlük olarak beyaz bir pantolon ile yine şıklık oluşturulabilir.

 

Uygun Fiyatlarla Özel Tasarım Tunik Modelleri

 

Yeni sezonla beraber her bütçeye uygun farklı tunik modelleri arasından tercih gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik kişisel istekler baz alınmak suretiyle, gardıropta bekleyen değişik pantolonlar ile uyum sağlayacak tunikler arasından tercih yapılabilir.

 

Sezonun En Moda Tesettür Tunik Modelleri

tesettür tunikTesettür modası şık olmak isteyen ve tarzından ödün vermeyen bayanlar için yine çok özel tasarımları ile göz dolduruyor. Tesettür modasında en sevilen ve en rahat parçalar arasında tunik modelleri en öncelikli sırada yer alıyor. Bu yılın tesettür tunik modelleri oldukça zengin bir kreasyon ile moda tutkunlarını memnun etmeye devam ediyor.

 

 En Konforlu Tesettür Tunik Modelleri

 

Tüm gelişmeler takip edilerek tasarlanan tesettür tunik modelleri, en başarılı tasarımları ile bakışların odak noktası oluyor. Canlı desenleri ile enerjinizi herkese yansıtmanızı sağlayan tesettür tunik modelleri, spor ve ya klasik kombinler içerisinde kullanılabilmektedir.

 

Tesettür tunik modellerini günlük hayatınızda kullanacaksanız eğer cep detaylı tam size göre. Son derece konforlu bir kullanım sunan cep detaylı tesettür tunik modelleri, aynı zamanda da size şık bir görünüm kazandıracaktır.

 

 Klasik Tesettür Giyim Modası

 

Modern çizgiler kullanılarak özenle tasarlanan tesettür tunik modelleri, her yerde bakışları üzerine çekebilmeyi başarmıştır. Gösterişli kumaşlar ile tasarımı yapılan tesettür tunik modelleri, özel davetlere giderken size en rahat seçeneği sunuyor.

 

Klasik tesettür tunik modasında bu yıl simetrik çizgilere sahip modeller büyük bir ilgi görmektedir. Oldukça şık bir görünüme sahip olan bu tunikler, kullanılan her ortamda bakışları üzerine çekmeyi başarıyor. Klasik tesettür tunik modelleri ile siz de stilinizi ön plana çıkarma ve göz kamaştırıcı bir güzelliğe sahip olma fırsatı elde edebilirsiniz.

 

 Tesettür Tunik Modelleri Kombin Önerileri

 

Tesettür tunik modellerini birçok farklı kombin içerisinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Tesettür tunik modelleri sahip olduğu pratik kullanım ile en çok günlük kombinelerde karşımıza çıkmaktadır. Spor tarzda parçalar ile bir araya getireceğiniz tesettür tunik modelleri sayesinde hayal ettiğiniz şıklığı ve rahatlığı aynı anda yaşayabilirsiniz.

 

Tesettür tunik modellerini özel günler için kullanmak istiyorsanız eğer klasik tarz parçalar ile de kombine edebilme olanağına sahipsiniz. Şık topuklu ayakkabı ve uygun renk eşarplar ile estetik bir görüntü elde edebilme olanağınız mevcuttur. Tesettür tunik modasında bu yılın en göz alıcı modelleri ile birlikte siz de sahip olduğunuz tarzınızı ortaya çıkarma şansı yakalayabilirsiniz.

 

Tunik Seçiminde Cesur Tercihler

 Tesettür tunikTunik elbiseler, farklı elbiseler ortaya çıkarmak, günlük yaşantı içerisinde şıklığı öne çıkarabilmek için tasarlanmış elbiseler arasında yer alıyor. Tesettür tunik denildiğinde akla, trend modeller, doğru kombinasyon seçimi gibi pek çok faktör geliyor. Bu nedenle tunik seçimi başlı başına bir tercih olmaktan çok kombinasyon sağlayan ürün olarak karşımıza çıkıyor.

 

Farklı model, renk ve kesim tasarımlarına sahip olan tunikler, ister pantolonlarla ister eteklerle uyum sağlanmak istendiğinde rahatça tercih edilebilir. Kadınların en çok tercih ettikleri tunik modellere baktığımızda; rahat, bol ve şıklığın bir arada olduğu seçimlerin ön plana çıktıklarını görebiliriz. Uzun ve kısa yapılı tunikler ise farklı kreasyonlarda seçim yapma imkanı sağlıyor. Bu seçim yapma hakkı, kadınların daha özgür uyumlar yakalamalarına, gün içerisinde bile mükemmel bir uyum sağlama şansını sağlıyor.

 

 Renk Seçimine Dikkat Edilmeli Mi?

 

Canlı renkler, her sene olduğu gibi bu senenin de en çok tercih edilenleri arasında yer alıyor. Özellikle kombinasyonda uyumun yakalanabilmesi için yapılan tercihler, renk seçiminin ön planda yer almasına olanak sağlıyor. Tunik seçiminde nasıl ki trend olan kesimler, işlemlere dikkat ediliyorsa aynı derecede renk uyumunun yakalanabilmesine de dikkat edilmelidir. Tesettür tunik seçiminde renk uyumu yakalayabilmenin en özgün yolu ise hangi renklerin birbiriyle uyumlu olduğunu tespit etmek olacak. Örneğin açık renkli tunik seçiminde kapalı renk pantolon veya etekler şıklığı ön plana çıkarabilir. Ancak alt elbise seçiminde açık renk seçimi daha basit bir kombinasyonun sağlanması için tercih ediliyor.

 

Tunik seçiminde her şeyden önce dikkat edilmesi gereken, stabil seçimlerin ötesine geçebilmektir. Çoğu kadın, seçim yaparken uyumun yakalanamaması endişesine kapılır. Oysa, seçim yapılırken beden tipinin bilinmesi ve renk uyumu hakkında bilgi sahibi olunması, kolay bir tercih için yeterli olacaktır. İdeal tunik seçimlerinin yakalanabilmesi için cesur davranılması, şıklığın ve mükemmel görünümün ilk adımlarıdır. Cesur bir şekilde giyinmeyen kadınların, hem renk uyumunu hem beden uyumunu yakalayabilmesi söz konusu olmayacaktır. Eğer şimdi özel bir görünüm elde etmek istiyorsanız, tunik seçiminde yavaş hareket etmeyin, hemen şimdi cesur ve şık tercihinizi gerçekleştirin.

 

Tesettür Tunik Kombininde Öneriler

tesettür tunikTesettür ürünler içerisinde farklı ürün çeşitleri üretilmektedir. Kadınlar üretilen yeni modellerin kombinleri içerisinde belirli durumlar sonrasında şık kombin oluşturabilmektedir. Kadınların tunik seçimi içerisinde öncelikle kullanım ve tarz durumlarına dikkat etmeleri gerekmektedir. Modaya uygun olduğu adar kadınların kendilerini şık hissetmeleri tarzlarının belirlenmesi ile oluşmaktadır.

 

Tunik modellerinin görünüm ve kombin özellikleri sebebi ile belirli kombin durumları oluşmaktadır. Salaş ürün özelliği sunan tesettür tunik modelleri pek çok kadının tercihi arasında yer almaktadır. Tunik modellerinin salaş olması dış giyim gibi alt giyim ürünlerinin seçimini de etkilemektedir. Tarzlarına uygun modellerin seçimi sonrasında kumaş ya da kot pantolonlar ile şık bir kombin kullanımı sağlanabilmektedir.

 

 Tesettür Tunik Kullanım Avantajları

 

Kadınlar belirli alanlar dolaysı ile tesettür ürünler arasında tercihlerini belirlemektedirler.  Tesettür tunik kombini bünyesinde en büyük avantaj tuniklerin bol yani salaş bir kullanım oluşturması olmaktadır. Ayrıca kadınların klasik ya da spor tarz seçimlerine de doğru modellerin kullanımı ile tesettür tunikler kombin sağlayabilmektedir.

 

Tesettür tunik kullanımı avantajları kombinlerin şık bir şekilde ve kolay oluşturulması olmaktadır. Pek çok kadın tunik kullanımının rahat olmasının yanı sıra şık bir görünüm sağlamasından dolayı da tercih etmektedir. Aksesuar kullanımı da tunik ürünleri ile kadınların tarzlarını kolay bir şekilde yansıtabilmektedir. Takı kullanımı bünyesinde daha sade tunikler tercih edilmektedir.

 

 Tesettür Tunik ve Baş Örtüsü Seçimi

 

Tesettür ürünler arasında kadınlar kombilerinde aksesuarlara şıklık konusunda dikkat etmelidir. Özellikle başörtüsü çeşitleri ve modelleri kullanılan kombin ürünlerine göre belirlenebilmektedir. Klasik ya da spor tesettür tunikler bünyesinde eşarp ya da şal kullanımı gerçekleştirilebilmektedir. Farklı desenlerde şal ve eşarp üretimi ise kadınların seçimlerini kolaylaştırmaktadır.

 

Tesettür tunik modellerinin spor olarak kombin oluşturulması şal ürünlerinin kullanılmasını desteklemektedir. Şal kullanımı günlük giyim özelliği sunan tesettür tunikler de kolay kombin imkanı sunmaktadır. Şal ve eşarp kullanımı bünyesinde kadınların tunik bünyesindeki detaylara dikkat etmesi önemli olmaktadır. 2019 modası bünyesinde moda olan zıt renkler ile birlikte tunik. Şal ya da eşarp tercihi yapılabilmektedir. Klasik yapıda bulunan ve özel alanlarda kullanılan tesettür tunik kombinlerinde ise genellikle eşarp kullanımı önerilmektedir.

 

 

İdeal Tunik Seçimi İçin Neler Yapılmalı?

tunikFarklılık oluşturmak ve günlük giyim alanında şıklık yaratmanın en önemli elbiseleri arasında tesettür tunik modelleri yer almaktadır. Nitekim hem farklı pantolon seçenekleriyle hem sade etek seçimleriyle farklılık yaratmanın en önemli elbiseleri arasında tunikler vardır. Değişik tasarımlar ortaya çıkarmak isteyen hanımlar, kot ve kumaşlarla özgün kombin modelleri ortaya çıkarabiliyorlar.

 

Tesettür elbiselerin tercih edilme oranlarının artmasıyla birlikte ön plana çıkan tesettür tunik elbiseler, tercih etmek isteyen kadınlara birbirinden farklı model seçenekleri sunuyor. Seçim yapma şansının bu denli yüksek olduğu bu elbiseler, günlük yaşantıda ön plana çıkma şansı sunmanın yanında, özel davetlerde şıklık yapabilme seçeneklerini ayağınıza kadar seriyor.

 

Değişik tasarım ve renklerdeki tuniklerle farklı kombinler üretmek, sanıldığı kadar zor değildir. Yapılması gereken, biraz cesur davranarak beden tipi ve renk uyumunu öğrendikten sonra, tercih yapmaktır. Tercihlerin nasıl olacağı konusunda onlarca tavsiye yazı, modacı seçenekleri ön planda seçenekler halinde sunulsa bile, en doğru tercihler kendi vücut yapımızı tanımaktan geçiyor.

 

Vücut yapınızı net olarak öğrendikten sonra yapmanız gereken, renk uyumunun sağlanabilmesi için adım atmak olacak.

 

 Kumaş Pantolonlarla Kombinasyon

 

Tesettür tunik seçimi yapmak isteyen bayanlar, özellikle iş yerlerinde alt elbise olarak kumaş yapılı pantolon tercihinde bulunuyorlar. Günlük özgür yaşam içerisinde pek tercih edilmeyen kumaş pantolonlar, yerini kot pantolon ve eteklere bırakıyor.

 

 Özgün Seçim Yapmanın En İyi Yolu

 

Tunik elbiseler de tıpkı diğerleri gibi özgün bir kombinasyon ortaya çıkarmak için idealdir. Ancak tesettür tunik elbiselerin diğerlerinden farkı çeşitliliğinin son derece fazla olması ve renk bakımından zengin kaynakları ihtiva etmesidir. Tesettür tuniklerde yapılacak seçimlerin özgün olabilmesi için öncelikli olarak cesur davranmak gerekiyor. Bunun yanında en iyi seçimi yapmanın ideal yolu, hem renklerin birbiriyle olan uyumunu bilmek hem de vücut hatlarınızı tanımaktan geçiyor. Tüm bedenlere uygun olan elbise kataloğu bulunan tunik elbiseler, rahatlık bakımdan da ekstra avantajlar sağlıyor.

 

Eğer karşınızdaki insanlarda muhteşem bir izlenim bırakma amacındaysanız, yapacağınız seçimlerde kendinize has olmaya, renk uyumuna dikkat etmeye ve vücudunuzu en ince ayrıntılarıyla tanımaya çalışın. Göreceksiniz ki zaman içerisinde her tercihiniz size apayrı anlamlar katacak.

 

Yeni Sezonda Seçebileceğiniz Özel Tesettür Tunik Modelleri

tesettür tunikHer sene büyük bir merakla beklenen yeni sezon tesettür tunik modelleri, farklı mevsimlerde ve değişik yerlerde keyifli bir kullanım imkanı tanır. Bu bekleyişin boşa olmadığını söylemek gerekir. Moda uzmanlarının yetenekli ellerinden çıkmış birbirinden güzel tasarımlar göz dolduruyor. Farklı renk ve modellerle uyum sağlamış harika tunik modelleri, özellikle değişik aksesuar ve desen tasarımları ile bir adım öne çıkıyor. Yaşam stilinizi yansıtacak ve harika kombinler yaratacak tunik çeşitleri sizleri bekliyor.

 

 Dikkat Çekici Yeni Sezon Özel Tunik Modelleri

 

Özellikle bu sene asimetrik kesim üzerinden fularlı tesettür tunik modelleri dikkatleri üzerine topluyor. Daha zarif ve şık bir görünüm sunan model, keten pantolon çeşitleri de harika bir kombin yaratma imkanı vermektedir. Değişik renk kreasyonları üzerinden tercih gerçekleştirebileceğiniz bu tasarım, ön kısmındaki etek ucunda bulunan asimetrik kesimiyle farklılığını ortaya koyuyor. Verev kesim tunik çeşitleri de bu sene dökümlü modeli ve sade görünümleriyle tercih edilebilir. Ayrıca hoş yaka, cep ve düğme detayları üzerinden de farklı bir görüntü sağladığını söylemek mümkün.

 

 Tarzınızı Yaratabileceğiniz Yeni Sezon Harika Tunik Çeşitleri

 

Her kadının kendi tarzı olduğundan dolayı, bu sene daha geniş model yelpazesi altında tesettür tunik tercihi gerçekleştirmeniz mümkün. Örneğin inci detaylı modeller daha genç yaşa hitap eden ve oldukça hoş görsel altında seçenekler sunuyor. Zarif görüntüsü, cıvıl cıvıl etkisi ve ön taraftaki broş eklemesi bambaşka bir şıklık sağlamaktadır.

 

Böylece özellikle günlük dışarı çıkarken hem özgürlükçü bir yaklaşım yakalayabilir hem de etkileyici bir görüntü elde edebilirsiniz. Kol ağzı nakışlı model çeşitleri de yine dantel eklemesi üzerinden harika bir seçenek sunuyor. Tarzınıza uygun olarak değişik renkler üzerinden tercih yapabilir; farklı pantolon çeşitleri ile kullanma şansını değerlendirebilirsiniz.

 

Her Zevke Uygun Özel Tasarım Tunik Modelleri

 

Yeni sezonla beraber daha sayılamayacak birçok değişik tunik modelleri olduğunu söylemek mümkün. Ancak bu sene konsept olarak daha çok kreatif yapılarla hazırlanmış aksesuar ve desenli modeller öne çıkıyor. Yaz aylarına yakışacak bir görüntü sunan yeni sezon tunik modelleri, her yaşa ve zevke hitap eden geniş bir yelpaze sunmuş durumda.

Tesettür Tuniklerin Kullanımı

tunikTesettür kombinelerin vazgeçilmeyen parçası olan tesettür tunik modelleri, birbirinden değişik renk alternatifleri, tasarım türleri ve modelleri türüyle herkesin karşısına çıkmaktadır. Bilhassa son dönemlerde moda dünyasının canlanması ile beraber her kesimden insana üretilecek pek çok tunik içerisinde bireyin kendisine yakışanını bulması oldukça güç olmaktadır. Her mevsime uyumlu şekilde tasarlanan tesettür tunik vücudun dar kıyafetler ile görünmesini istemeyip, altına kalın çoraplar ya da pantolon giymeyi isteyen hanımlar adına ideal bir tercih olacaktır. Dizin üst bölümüne dek uzanan tuniklerin, sağlamış olduğu rahatlık ve bol görüntü ile her hanımın dolabında en az bir tane bulunması kesindir.

 

 Tesettür Tunik Modelleri Nasıl Kullanılmaktadır?

 

Tesettür tunik ürünü, her renkten pantolonu kaldırmaktadır. Bol ve uzun özellikleri ile dar pantolon giyilse dahi, tunik bireyin kusurlarını örtecektir. Renkli taytlar ve değişik desenlerdeki babetler ile kullanılarak tunik kombineleri yapılabilir. Kilolu bir yapıya sahip ise kişi, tesettür tunik ürününü kullanırken çok bol pantolon giymenin yerine hafif bol pantolonları tercih edebilir. Aksi halde olunduğundan daha kilolu görünmek kaçınılmaz olacaktır. Kişi uzun boyluysa, tuniği standart boylardan uzun seçmelidir. Bilhassa uzun boylu hanımların en fazla şikayet ettikleri konulardan birisi de tuniklerin üstünde kazak gibi durması konusudur. Bu sebeple, özel dikim olan tesettür tunikler faydalı olacaktır.

 

 Tesettür Tunikler Mevsime Göre Tasarlanması

 

Yaz ve kış aylarında değişik renk seçimi ve farklı kumaş tercihiyle üretilen tesettür tunik modellerinde farklı modeller görmek kesindir. Kışın havaların soğuk olmasından ötürü kalın seçilen ve uzun kollu tunikler üretilmektedir. Yazın ise havanın sıcak olmasından ötürü ve devamlı terleme olduğu için tunik kumaşları terletmeyen kumaşlardan seçilir. Özel modeller de tuniklerin üstüne işlenip şık görünüm kazandırır.

 

Geometrik biçimler ve çiçek modelleri tuniklerin olmazsa olmaz modelleri içerisindedir. Renk seçimi de mevsimsel şekilde değişmektedir. Koyu renkliler güneş ışınlarını çekmektedir. Bundan ötürü yaz ayları için koyu renkli tunikler fazla üretilmemektedir. Kış aylarındaysa ısınmak için renkli tesettür tunikler üretilmektedir. Moda içerisinde mevsimsel faktörlerin göz önünde bulundurulması çok önemlidir. Düz renkleri seven hanımlar adına tasarımcılar düz ve modelsiz renkler üretmektedir.

Tesettür Tuniklerde Trend Renkler

tesettür tunik modelleriHanımlar kıyafet tercihleri adına belli dönemlere dikkat edip, kombinelerini gerçekleştiriyorlar. Kombine yaparken tercih edilen elbise ya da başka ürünlerle alakalı mühim noktalar vardır. Kadınların tesettür kıyafetleri içinde en fazla kullandığı tesettür tunik kıyafetlerinin değişik çok fazla türü mevcut şekilde bulunmaktadır. Kıyafetlerin rahat bir biçimde birbirine uyum sağlamasından ötürü renk tercihlerine dikkat edilmesi önemli bir vaziyeti oluşturuyor. Yaz mevsimleri içinde tercih edilen tesettür tunik modelleri genel olarak daha cıvıl cıvıl renkli daha ışıltılı ürünler olmakta. Dönemin trend tuniklerinde yaz mevsimi renklerinin açık mavi, hardal sarısı, haki, ekru gibi renkler olduğu söylenebilir. Tercih edilen ürünlerin renklerine uygun bir biçimde günlük ve hususi alanlarda kombine edilecek tunikler kullanılmaktadır.

 

 Kış Mevsimi İçin Tuniklerin Renk Skalası

 

Modanın belli zamanlar içinde farklılık gösterdiği söylenebilir. Tesettür tunik türünü kullanan hanımlar adına da moda renkler önemli oluyor. Ürünlerin renk tercihinin yapılmasından ötürü giyim sahası, hanımların kendi stil tercihi ve mevsim içindeki moda renkler önemli oluyor. Yaz mevsimi içinde daha çok rengarenk tunik modelleri seçilirken, kış dönemleri içerisinde ise daha çok koyu ve kapalı renkler moda olmaktadır. Kış zamanları içinde kullanılan kalın kumaş ayrıntılarıyla beraber kadınların tunik modellerini kullanmış oldukları alanlar içerisinde renk tercihi adına önemli olmaktadır. Resmi alan içinde gri, siyah, lacivert gibi renklerle tasarlanan tunik modelleri daha sıkça kullanılıyor. Spor şeklinde günlük kullanım renklerinin içinde genelde kahve tonları ve koyu mavi tonları seçiliyor.

 

  Tunik Modelleri ve Aksesuarlarların Renk Tercihi

 

Giyim üstüne kombine yapıldığı vaziyetler içinde kullanılan aksesuarlar ve ürünler dikkat edilmektedir. Kombine edilmesi gereken, desteklenen aksesuar türlerinin ürünlerle beraber uyum sağlayan bir renklerle kullanılması gerekmektedir. Moda içinde zıt renklerin kullanımının olduğu dönem içinde olduğundan hanımlar daha kolay biçimde ürünlerini kullanmaktadırlar. Kullanılan ürün renk alternatiflerinin sade olmasından ötürü aksesuar çeşitleri daha zıt renklerde ve daha fazla tür ile kullanılmaktadır. Tesettür tunik ürünlerinin içinde renk açısından zengin ürünler adına sade ve genelde tek renkli aksesuar ürünleri de tercih ediliyor. Tuniklerin bu şekilde kombine edilmesi doğru olacaktır.

1 2 3 5