Modaselvim’de En Yeni Tesettür Tunik Modelleri

tesettür tunik modelleriYeni nesil tesettür tunik modellerinin başında volan kol tunikler yer almakta. Bu ürünler son derece şık ve estetik değerlerin üstünde olup uygun fiyatları ile de hanımlar arasında hızla yayılan bir popülarite oranına sahip. Krep kumaştan imal edilmiş olması da bir kere sipariş verildiği takdirde uzun yıllar boyunca giyinmenin ön koşulunu ve imkanlarını birbiri ardınca getiriyor. Astarsız olan bu modeller sırttan kullanılabilir ölçeklere sahiptir. 30 derece sıkıştırmadan yıkanabilir özelliklere sahip olan tesettür tunik modelleri herhangi bir çekme ya da solma gibi menfi durumlara özel bir koruma sağlayan kumaş yapısına sahiptir.

 

Püskül detaylı tunikler de bu senenin gözde ürünleri arasında yer alıyor. Bu ürünlerin en büyük özelliği ise sonbahar aylarında da rahatlıkla tercih edilebilir olması ve serin geçen havalarda hanımlara ekstra bir koruma sağlaması. Aynı zamanda püsküllerin orijinal bir görüntü içermesi estetik arayışları içerisinde farklı birimleri denemek isteyen potansiyel alıcı kitlesinin de bir hayli hoşuna gidiyor. Püskül detaylı tuniklerde renk ayrımları da zirve yapmış durumda. Kırmızıdan başlayan renk seçenekleri bebe mavisi ve pudra gibi renkler ile birlikte alacalı bir hale getiriliyor. İsteyenler ve talepleri farklı renklerin doğrultusunda olanlar da unutulmuş değil. Bu türe meyli olan müşteri kitlesi için de mürdüm ve somon gibi alternatif renk seçimleri tuniklerin öz yapısıyla intibak kuracak oranda arzı endam ediyor.

 

 Alternatif Tesettür Tunik Modelleri

 

Alternatif tesettür tunik modellerinin başında güpürü çiçekli olan modeller bulunuyor. Bu çiçek motifleri söz konusu tuniklerin gövde kısmında yer alıp kıyafetlere nadide ve estetik artı bir değer katmayı başarıyor. Gündelik yaşam içerisinde her yerde kayıtsız şartsız giyilme özelliği bulunan tuniklerin zarafet ile hemhal olup bu şekilde lanse edilmesi hanımların hem üzerini hem de gardıroplarını süslemeye ve taçlandırmaya devam ediyor. Nakış detaylı tunikler de nakışların o kendine özgü yansıması ile birlikte nostaljik çağrışımları bir arada sunmakta. Tüm bu ürünleri online olarak satın almak ve birkaç dakika içerisinde siparişlerini tamamlamak da mümkün. Kapıda ödeme kolaylığı da tunik severlere sunuluyor.

 

Bir cevap yazın