2018 Yılının Vazgeçilmezleri Tessettür Tunik Modelleri

Yaz ve kış aylarının en kurtarıcı tasarımları arasında yer alan tesettür tunik modelleri bu senenin de vazgeçilmez ürünleri arasında geliyor. Her mevsim tesettür giyimi seçenlerin kemikleşmiş kıyafetlerinden olan tunikler bu sene oldukça renkli modeller ile vitrinleri süslüyor. Özellikle bu yaz aylarında çiçek desenli tunikler, renkli tuniklere sık sık rastlayacağız. Geçen yazın çiçek nakışlı modellerine bu yaz ayında da sıkça rastlamak mümkün görünüyor. Özellikle cıvıl cıvıl renklerin hakim olduğu tasarımlar arasında; su yeşili, mürdüm rengi, lila rengi, gelincik kırmızısı, nar çiçeği gibi yaz renklerine sıkça rastlamak mümkün görünüyor. Özellikle yaz aylarının uçuşan renklerinden olan lila rengi sıkça tercih edileceğe benziyor. Kollarda fırfır detaylarına da sıkça rastlamak mümkün olacak.

Hem Modern Hem Uygun Fiyata Tunikler Sizleri Bekliyor?

İnternet üzerinden alışveriş yapmayı sevenler için size özel tunik tasarımlarına bir göz atmaya ne dersiniz ? İnternet günümüzün en kolay ve pratik alışveriş seçeneklerinden birisi olarak hayatımızı kurtarıyor. En yeni modeller, indirimli ürünler, abiye tarzının en şık tasarımlarına buradan ulaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra baş örtüsü, ayakkabı modelleri, büyük beden gibi özel dikim ürünlere de ulaşabilirsiniz. Tesettür tunik modellerinde bu sene otantik desenlere sıkça rastlamak mümkün olacak. Kol kemerlerine işlenen otantik nakış modelleri ve enine boyuna işlenmiş minik detaylar da sıkça bu yaz sezonunda hanımların üzerinde yer alacak.

2018 yılının tesettür tunik modellerinde en çok dikkat çeken modeller ise; fırfır desenleri olarak belirtiliyor. Bu dönem dantel tasarımlı tuniklerde sıcak yaz aylarında tesettür giyimi sevenlerin en büyük kurtarıcısı olacak. Tarz giyinmeyi sevenler için bu dönem en şık tunik modellerini vitrinlerde sıkça görmek mümkün olacak. Modeller arasında simetrik kesimler de dikkat çekiyor. Günlük giyimde en kurtarıcı modellere de yer verilmiş. Spor giyinmeyi sevenler için spor tunik tasarımları da son derece kurtarıcı modeller arasında yer alıyor. Bir diğer modeller ise kap tunik modelleri. Gabardin kumaş üzerine çalışılmış olan tasarımlar bu yazın en gözde üst giyim modelleri olarak liste başı olarak belirtiliyor. Farklı giyinmeyi sevenler bu sene renkli tunikler ile şıklığı yakalayacak.

 

 

Bir cevap yazın