Tesettür Tuniklerde Trend Renkler

tesettür tunik modelleriHanımlar kıyafet tercihleri adına belli dönemlere dikkat edip, kombinelerini gerçekleştiriyorlar. Kombine yaparken tercih edilen elbise ya da başka ürünlerle alakalı mühim noktalar vardır. Kadınların tesettür kıyafetleri içinde en fazla kullandığı tesettür tunik kıyafetlerinin değişik çok fazla türü mevcut şekilde bulunmaktadır. Kıyafetlerin rahat bir biçimde birbirine uyum sağlamasından ötürü renk tercihlerine dikkat edilmesi önemli bir vaziyeti oluşturuyor. Yaz mevsimleri içinde tercih edilen tesettür tunik modelleri genel olarak daha cıvıl cıvıl renkli daha ışıltılı ürünler olmakta. Dönemin trend tuniklerinde yaz mevsimi renklerinin açık mavi, hardal sarısı, haki, ekru gibi renkler olduğu söylenebilir. Tercih edilen ürünlerin renklerine uygun bir biçimde günlük ve hususi alanlarda kombine edilecek tunikler kullanılmaktadır.

 

 Kış Mevsimi İçin Tuniklerin Renk Skalası

 

Modanın belli zamanlar içinde farklılık gösterdiği söylenebilir. Tesettür tunik türünü kullanan hanımlar adına da moda renkler önemli oluyor. Ürünlerin renk tercihinin yapılmasından ötürü giyim sahası, hanımların kendi stil tercihi ve mevsim içindeki moda renkler önemli oluyor. Yaz mevsimi içinde daha çok rengarenk tunik modelleri seçilirken, kış dönemleri içerisinde ise daha çok koyu ve kapalı renkler moda olmaktadır. Kış zamanları içinde kullanılan kalın kumaş ayrıntılarıyla beraber kadınların tunik modellerini kullanmış oldukları alanlar içerisinde renk tercihi adına önemli olmaktadır. Resmi alan içinde gri, siyah, lacivert gibi renklerle tasarlanan tunik modelleri daha sıkça kullanılıyor. Spor şeklinde günlük kullanım renklerinin içinde genelde kahve tonları ve koyu mavi tonları seçiliyor.

 

  Tunik Modelleri ve Aksesuarlarların Renk Tercihi

 

Giyim üstüne kombine yapıldığı vaziyetler içinde kullanılan aksesuarlar ve ürünler dikkat edilmektedir. Kombine edilmesi gereken, desteklenen aksesuar türlerinin ürünlerle beraber uyum sağlayan bir renklerle kullanılması gerekmektedir. Moda içinde zıt renklerin kullanımının olduğu dönem içinde olduğundan hanımlar daha kolay biçimde ürünlerini kullanmaktadırlar. Kullanılan ürün renk alternatiflerinin sade olmasından ötürü aksesuar çeşitleri daha zıt renklerde ve daha fazla tür ile kullanılmaktadır. Tesettür tunik ürünlerinin içinde renk açısından zengin ürünler adına sade ve genelde tek renkli aksesuar ürünleri de tercih ediliyor. Tuniklerin bu şekilde kombine edilmesi doğru olacaktır.

Bir cevap yazın