Birbirinden Şık İlkbahar Yaz Tesettür Kombinleri

Rengarenk parçalarıyla dikkat çeken ilkbahar, yaz tesettür giyim kombinleri her yaştan, herkesin severek giyebileceği parçaları ile oldukça dikkat çekmektedir. Son yıllarda en çok tercih edilen tarzlardan biri olan tesettür giyim özellikle modern, şık ve konforlu yapısıyla sıkça tercih edilmektedir. Zıt renklerle oluşturulan ilkbahar yaz tesettür modası şıklığını ve tarzını göstermek isteyen kadınların sıkça tercih ettiği kombinler arasında yer almaktadır.

Sokak stili modelleri ile dikkat çeken bu kombinler hem spor hem de şık görünüme sahip olmak isteyen kadınlar tarafından tercih ediliyor. Eşofman, kapüşonlu ya da tunik, eşofman kombinleri ile sıkça ön plana çıkan ilkbahar yaz tesettür kombinleri rengarenk ve birbirinden farklı tasarımlarıyla kadınlara birçok farklı seçenek sunuyor.

İlkbahar Yaz Tesettür Elbise Kombinleri

İlkbahar yaz tesettür modası içerisinde en sık tercih edilen parçalardan biri tesettür elbiseler. İlkbahar yaz tesettür elbiseler arasında sıklıkla tercih edilen modellerden biri baskılı tesettür elbise modelleri. Suluboya, desen, çiçek ve geometrik desen baskılı imal edilen bu elbiseler hem ferah hem de şık elbise kombinleri yapmak isteyen kişilerin tercih edebileceği elbise modelleri arasında yer almaktadır.

Suluboya baskılı tesettür elbise modelleri şifon kumaş yapısı sayesinde teni herhangi bir şekilde terletmez, mevsimlik olarak giyilebilir. Spor, şık yapısından dolayı hem gündelik hem de davetler için tercih edilebilecek elbise modelleri arasındadır. Açık renkli eşarp, babet ya da sandaletler ile sporlaştırılabilecek olan bu elbise modelleri aynı zamanda da topuklu ayakkabı ve koyu renk eşarplar ile daha şık bir hale getirilebilir.

İlkbahar Yaz Ferace Kombinleri

Tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından biri olan feraceler, yaz aylarında da en sık tercih edilen giyim ürünleri arasında yer almaktadır. İlkbahar ve yaz aylarının renklerini yansıtan bu feraceler özellikle kombin yapmakta zorlanan ya da tek parça ile şık olmak isteyen kadınların sıklıkla tercih ettiği giyim ürünleri arasındadır.

Birbirinden farklı renk ve modelde tasarlanan ferace modelleri ile dilerseniz şık bir kombin ya da spor bir kombin yaratabilir günlük hayatınızda dinlediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Fermuarlı ferace modelleri özellikle spor kombinler ile tercih edebileceğiniz ürünler arasındadır. Kuşaklı ferace modelleri ise özellikle davetlerde tercih edebileceğiniz, tek parça giyim ürünleri arasında yer almaktadır.

Yeni Sezonda Tesettür Giyim Ürünlerinde Görülecek Detaylar

İslam dininin gereği olarak, belirli ölçüler dikkate alınarak giyinilmesine tesettür giyim denilmektedir. Tesettür giyim İslamiyet’in ilk yıllarından, günümüze kadar değişerek ve çok fazla çeşitlenerek gelmiştir. Günümüze yaklaştıkça giyimin önemi, moda anlayışı giderek yaygınlaşmıştır. Tüm bu detaylar tesettür giyimin gelişmesinde ve değişmesinde önemli rol oynamaktadır. Her sezon yeni modeller eklenmektedir. Yeni sezon tesettür giyim modellerini bu yazımızda birlikte inceleyelim. 

Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri 

Her sezon yeni eklenen detaylarla gelişen ve değişen çok sayıda elbise modelleri hayatımıza girmektedir. Yeni sezon tesettür elbise modelleri arasında keten kumaştan yapılan, büyük baskı detaylı, belden bağcıklı olan elbiseler yer almaktadır. Büyük baskı desenleri, yaz ayının gelişini ve ortamın neşesine uygun olarak giyinme imkanını sunmaktadır. Yeni sezonda tesettür elbiselerde pilise detayları da çok sık görülmektedir. Piliseli olan uçuş uçuş elbiseler ile yeni sezona damga vurmak kolay olacaktır. 

Yeni Sezon Tesettür Tunik Modelleri 

Yeni sezonda tesettür tunik modellerinde daha fazla düğmeli detaylara sahip olan modeller yer almaktadır. Düğmeli tesettür tunik modelleri oldukça şık görünen modellere sahipken aynı zamanda daha spor modelleri de bulabilmek mümkündür. Düğme detayları ile birlikte bel kısmında büzgü detayı olan modellere de çok sıklıkla rastlanmaktadır. Bu sezonda aynı zamanda puantiyeli renkli ürünler de raflarda çokça yer alacaktır. 

Yeni Sezon Tesettür Takım Modelleri 

Tesettür giyim sektöründe ikili takımlar çok fazla rağbet görmektedir. Takımlar birbirleri ile tamamen uyumlu olan parçaların beraber kombinlenerek satılması ile ön plana çıkmaktadır. Birçok kadın he günlük hayatta hem de özel davetlerde giyebilmek üzere tesettür takımları satın almaktadır. Tesettür takımları; tunik – pantolon, gömlek pantolon, yelek pantolon, bluz – etek, gömlek – etek şeklinde ve daha birçok farklı şekilde satılmaktadır. Yeni sezonda tesettür takımlarında hem oldukça şık modeller hem de spor modeller yer almaktadır.

Daha soft renkler yaygın olarak görülmektedir. Düğme detayları aynı şekilde ikili tesettür takımlarında da yeni sezonda moda olan akımlardan birini oluşturmaktadır. Aynı zamanda ikili tesettür takımlarında bu sezonda şerit detayları sıklıkla yer almaktadır. Her kadın kendi tarzına ve zevkine uygun giyim ürünlerini modaselvim.com sitemiz üzerinde rahatlıkla bulabilmektedir. 

Yeni Sezon Yazlık Tesettür Elbise

Sezon içerisinde tasarlanan birbirinden zevkli parça bulunmaktadır. Kaliteli dokuda tasarlanan bu elbiseler sezonun modasını yansıtamaya da yardımcı olmaktadır. Tarza yönelik birbirinden farklı desende oluşturulan yazlık tesettür elbise bulunmaktadır. Elbise modelleri arasında salaş kesim ve esnek kumaş özellikleri ön plana çıkmaktadır. Tesettür kıyafet alışverişleri yapacak olan kişiler ilk olarak kendi tarzlarına yönelik hazırlanan en yeni elbise modellerine yönelmektedir. Bu modeller yaz aylarında kullanıma uygun şekilde tasarlanmaktadır. Ürün kaliteli en yüksek şekilde hazırlanmaktadır.

Kaliteli Kumaş Yapısı İle Tasarlanan Yazlık Tesettür Elbise

Yazlık tesettür elbise modellerinde kumaş yapısı büyük önem taşımaktadır. Ürünlerin kaliteli ve son zamanların modasına uygun şekilde tasarlanması da öne çıkan detaylardan biridir. Pek çok kişi kendi tarzına yönelik kaliteli kumaş yapısına sahip tesettür elbiselere yönelmektedir. Bu elbise seçenekleri tamamen özgün şekilde hazırlanarak site içerisinde satışa sunulmaktadır. Ürün modelleri sezonun canlı renkleri ile oluşturulmaktadır. Model seçenekleri ile birlikte kaliteli ürünlere anında erişim sağlamak site kategorileri üzerinden kolay hale gelmektedir.

Desenli Kumaş Yazlık Tesettür Elbise Modelleri

Desenli kumaş modası yazlık tesettür elbise modellerinde yaygın olarak tercih edilmektedir. Birbirinden farklı tarzda hazırlanan bu elbiseler yaz ayları için farklı kombinler oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Çiçek desenlerinin bulunduğu ve canlı renk kullanımı ile beraber tasarlanan bu elbise modelleri sayesinde pek çok kişi kendi tarzına uygun elbise alışverişi gerçekleştirmektedir. Ürün seçeneklerinin tamamı yeni nesil ve modaya uygun şekilde hazırlanmaktadır. Son zamanların en çok beğenilen ürün seçenekleri ile desenli yazlık tesettür elbise modelleri tercih edilmektedir.

Yeni Modaya ve Sezona Uygun Şekilde Tasarlanan Yazlık Tesettür Elbiseler

Yeni modaya ve sezona uygun şekilde tasarlanan yazlık elbiseler arasında yuvarlak yaka ve salaş kesim modeller ön plana çıkmaktadır. Bu model seçenekleri ile beraber kişiler farklı tarzlarda kombinler oluşturmaktadır. Kaliteli kumaş yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım imkanı sağlamaktadır. Yeni modaya ve sezona uygun şekilde tasarlanan yazlık tesettür elbise modelleri ile birlikte tarzı yakalamak çok daha kolay hale gelmektedir. Sezonun modasını yansıtan parçaların hepsi güncel şekilde site içerisinde yer almaktadır.

Moda Selvim Nedir?

Sosyal medya ve internet artık günümüzde en çok kullandığımız ve çok sevdiğimiz platform olmaktadır. Çoğu zaman sosyalleşmek çoğu zamanda ihtiyaçlarımızı karşılayan ve bize büyük ölçüde katkı sağlayan bir olanak haline gelmiştir. Bunlar arasında bizlere yemek içmek giyim ve ürünleri de alma konusunda katkı sağlayan online alışveriş siteleri insanlarda kolaylık sağlamaktadır. 

Modaselvim.com Nedir?

Giyim artık hayatımızda büyük ölçüde önem haline gelen ve hem ihtiyaç hem moda üzerine insanların gereksinimi olmaktadır. Online giyim alışveriş siteleri sayesinde istediğimiz beden de renkte ve çeşitte giyim konusunda seçimler yapıp onları alma şansı olmaktadır. Modaselvim.com çeşitleri ve ekonomik fiyatları ve moda dünyasının seçilmiş ürünlerinin bir arada olduğu online alışveriş sitesidir. 

Modaselvim.com’da Hangi Ürünler Vardır?

Alışveriş tutkunlarının farklı çeşitleri ve ürünleri ile gözdesi haline gelen modaselvim.com moda sevenlerin en çok kullandığı ve alışveriş yaptığı online alışveriş sitesidir. Bu sitede oldukça fazla giyim olanaklarının olduğu ve farklı çeşitleri ile şaşırtan ürünleri mevcuttur. Bunlardan şu şekilde örnek verilebilir;

-Elbise

-Tunik

-Kombin

-Tulum

-Kot ve kumaş pantolon

-Bluz ve gömlek

-Triko ve etek

-Nikah elbisesi

Bunlar gibi daha da fazla çeşitleri barındırmaktadır. Aynı zamanda dış giyim ve büyük beden ürünlerinden de bu şekilde örnek verilebilir;

-Trençkot ve Panço

-Hırka ve pardösü

-Manto

-Pelerin

Gibi abiye ve çocuk giyim üzerine de oldukça fazla çeşitleri vardır. 

Modaselvim.com’da Tesettür Giyim Var mıdır?

 

Moda dünyasının da her insan farklı giyim ve çeşit tercih etmektedir. Tesettür giyim her online alışveriş sitesinde bulunmamaktadır. Modaselvim.com tam da bu noktada insanlara yardımcı olmaktadır. Üstelik yeni sezon tesettür ürünler ile her gün daha fazla çeşit ürünleri bu web sitesinde yer almaktadır. 

Modaselvim.com Güvenilir mi?

Alışveriş sitelerinde güven ve kalite oldukça önemlidir. Aynı zamanda güvenilir kaliteli ve iyi hizmet veren yeni sezon tesettür ürünleri ile de meşhur olan site oldukça zordur. Online alışveriş siteleri arasında kaliteli bir site olması ile meşhur hale gelmektedir. Memnuniyet geri dönüşleri oldukça fazla olan bu sitede aynı zamanda her konuda destek olmakta olan müşteri hizmetleri yer almaktadır. 

En Renkli Yaz Tesettür Ürünleri

Günümüzde tesettür giyim, toplumun her kesiminden hanımlar için çok tercih edilir bir giyim tarzı halini aldı. Geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olması pek çok kadının harika kombinler yapması için şık fikirler veriyor. Her ne kadar başlıca tercih sebepleri arasında rahat kalıplı ürünlerin vücut hatlarını daha ölçülü göstermesi olsa da bunun yanı sıra dar kesim pantolon modelleri ile de çok güzel kombinler yapabilme imkanı mevcut. Modaya öncülük edecek çokça aksesuar çeşidi ile kullanılabilir olması da her kesimden hanımları cezbediyor.

Özellikle abiye kategorisinde çok fazla çeşit bulunmaktadır. Kendinden simli şifon kumalar bu sene gece elbiselerinin vazgeçilmezi. Birbirinden parıltılı işlemeler ile buluşan yeni nesil modeller ihtişamı ile göz kamaştırıyor. Bu sebeple birçok kişinin tercihleri arasında en başta geliyor.

Hangi Mevsimde Ne Giymeli?

Tesettür giyim ürünleri arasında her mevsim kullanıma uygun kumaş çeşidi mevcuttur. Yaz aylarında daha hafif terletmeyen aerobin tarzı kumaşlar tercih edilirken, kış kullanımına uygun elbise modellerinde tercih edilen kumaşların başında kadife kumaşlar yer alıyor. Bunların yanı sıra krep kumaş, janes kumaş, keten gibi hazır giyim sektöründe kullanılan tüm kumaş çeşitlerden harika ürünler üretilip satışa sunuluyor. 

Bu Yıl Hangi Renkler Moda?

Bu yılın ilkbahar yaz tesettür modası sıkı moda takipçisi hanımlar tarafından merak edilmeye başlandı bile. Bu sezon en çok kullanılan renk feracelerde krem üzerine çiçek desenli kumaşlar olurken, mevlana model elbiselerde papatya desenler vitrinlerde yerini aldı. Düz renk maxi etekler üzerine tercih edebileceğiniz neon renk salaş tunik ve gömleklerle bahar esintisini üzerinizde hissedebilirsiniz.

Sizde sıkı bir moda takipçisiyseniz yeni sezonun mükemmel parçalarına herkesten önce göz atmak için modaselvim.com adresindeki ilkbahar yaz tesettür modası ürünlerini uygun kategorilerden detaylıca inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünleri en uygun fiyatlar ile hızlıca alabilirsiniz.

Etekten tuniğe, feraceden kot kaplara, spor şıklığını yaşamak için harika eşofman takımlarından göz alıcı abiyelere tek tıkla ulaşmak artık çok kolay. Tüm kombinlerin tamamlayıcısı günlük ve gece kullanımına uygun başörtü ve şal modellerini de inceleyebilirsiniz.

Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir?

yeni sezon elbiseHer sene değişen tesettür giyim parçaları 2018 yılı modasında tesettür elbise modelleri ön plana çıkmaktadır. Bu yılın modasında tasarlanan elbise modelleri hem günlük olarak hem de şık davetler için tesettürlü bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Elbise modelleri arasında geçen yıl olduğu gibi bu yılda nakışlı detaylar kullanıldı. Boncuk ve incilerle süslenmiş yaka kısımları, çizgili ve desenli kare elbiseler ve kolları işlemeli elbise modelleri bu senenin modasında yerini almakta. Her geçen gün birbirinden farklı model ve tasarımlarıyla üretilen tesettür elbise modellerini seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta elbisenin kumaş ve renginin birbiriyle uyumlu olmasıdır.

 

 Günlük Hayatta Hem Şık Hem De Rahat Modeller Tasarlanmıştır

 

Tesettür elbise modelleri arasında en fazla tercih edilen parçalar ise hem günlük hayatta kullanılabilen rahat ama şık elbise modelleridir. Tesettürlü bayanların günlük hayatta tercih edeceği elbise modelinin kolay kombinlenebilmesi için elbisenin rengi oldukça önemlidir. Yazın gelmesiyle elbise modellerinde açık tonlar tercih edilerek hem mevsime uyumu sağlanır hem de rahat kombin oluşturulur. Uzun gömlek modelleri de elbise olarak rahat bir kullanım sunmaktadır. Bunun yanı sıra tesettür elbise üzerine uyum sağlayacak başörtü ve ya şal modelleri ile şık bir görünüm elde edilir. Elbisenin altına günlük hayatta babet ve ya spor ayakkabı tercih edilerek gün boyu rahat dolaşmanıza imkan sağlayacaktır.

 

 Özel Gecelere Uyum Sağlayacak Modelleri de Bulunmaktadır

 

2018 yılı modasında pek çok tesettür elbise modelleri gece davetlerinde de rahatlıkla tercih edilebilir. Özellikle simli tesettür elbise modelleri bulunduğunuz ortamda fazlasıyla şık olmanızı sağlayacaktır. Simli elbise modeli 2018 yaz sezonunda tesettürlü bayanların favorisi olmayı başararak en çok tercih edilen modeller arasında yerini almakta. Simli elbise modelini rahatlıkla kombin yapabilmeniz mümkün olmaktadır.

 

Bunun yanı sıra göğüs altında başlayan pile ve göğüs bölgesinden uzayarak tek taraflı kol ucuna kadar uzanan nakış işlemeli elbise modelleri özel gecelerde şık bir görüntü elde edilmesine neden olmaktadır. Bu elbise modelinin üzerine eşarptan çok şal tercih edilmesi elbiseye ayrı şıklık katmaktadır. Ayakkabı tercihi isteğe bağlı olarak hafif topuklu ve ya uzun topuklu ayakkabı modeli tercih edilmelidir.

 

Tesettür Mayo Alırken Nelere Dikkat Edilir?

Tesettür dünyasında gün geçmiyor ki yeni bir ürün daha eklemesin. Kendisine her gün çok daha ileriye taşıyan tesettür modası, yeni sezon tesettür ürünleri kapsamında tesettür mayo modelleri ile görücüye çıkmıştır. Tesettür mayo, Tesettürlü kadınların denizde ya da havuzda yüze bilmelerini imkan veren, kapanmayı sağladıktan sonra destek hareket edebilmeyi sağlayan, eşofman tarzında bir kıyafettir.

 

 Bol Kesime Dikkat Edilmeli

 

           Yeni sezon tesettür ürünlerinden olan tesettür mayo alınırken, mayo bol kesim şeklinde alınmalıdır. Kapanma önceliği olduğu için hiçbir şekilde vücut hatlarını belli edecek bir varlığa sahip olmaması gerekmektedir. Daha sonrasında havuza ya da denize girildiğinde aslanın kumaşın vücuda yapılabilmesi de söz konusu olduğundan, vücut hatlarının belli olabilmesine ihtimal doğacaktır. Bu ihtimalin önlenmesi için olabildiğince geniş kesim tesettür mayo seçilmelidir. Tesettür mayo modellerinde vücudu belli edecek modellerden uzak durulmalıdır.

 

 Farklı Kullanım Ve Renk Seçimi

 

Tesettür mayolar havuz ya da denizin dışında yürüyüş yapılırken de kullanılabilmektedir. Bu anlamda Yine dikkat edilmesi gereken uykusuz vücudu belli etmeyen modellerin seçilmesi ve aynı zamanda bir kıyafet rolü gördüğünden pastel tonlarda tercih edilmesi daha uyumlu olacaktır. Pastel tonlarını tercih edilmesi, dikkat çekici renklerden uzak durmak için gereklidir. Bu anlamda yeni sezon tesettür mayolar oldukça kullanışlı ürünlerdir.

 

 Muhafazakar Modeller

 

Tesettür mayolar sonuç olarak denizde ya da havuzda kullanıldığından dolayı yüzme esnasında başörtüsünün baştan çıkabileceği gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu tür durumlara engellemek için baştan tamamen geçirilen ve hiçbir şekilde çıkmayan modeller tercih edilmelidir. Kafa kısmını tamamen saran bone ve şallar tercih edilmelidir. Bu durum aynı zamanda yüzme esnasında sürekli olarak başörtüsünün düzeltilmesi gibi durumlarında önüne geçerek rahat bir yüzme işlemi sağlar.

 

 Tesettür Mayo Kumaşı

 

Tesettür mayo seçilirken dikkat edilmesi gereken bir başka husus ise kumaş yapısıdır. Sudan çıktıktan sonra hemen koruyabilen kumaşlar tercih edilmelidir. Uzun süre kurumayan naylon mayolar, bakteri üretimine neden olmaktadır. Sağlık açısından daha hızlı kuruyan kumaşlar tercih edilmelidir. Bu yanı sıra kumaş mutlaka hava almalıdır. Hava almayan kumaşlarda sağlık açısından tehdit unsuru oluşturmaktadır.

Yeni Sezonda Moda Tesettürde

Yenilenen moda anlayışı ile her ürün bambaşka şekillere dönüşüyor. Bu değişim rüzgarından etkilenen ayakkabı modellerinde muhteşem bir şıklık yarışı söz konusu. Kadınların ayakkabıya olan özenini bilen Moda Selvim kadınlara yaraşır yeni sezon tesettür ürünleri ile online vitrinini doldurmuş. Sivri uçlu kalın topuklu süet ayakkabıda yer alan havanın muhteşemliği ile rahatlığının birleşiminden doğan özgüven tüm gün etkisini sürdürecektir.

 

Pudra, haki, siyah ve bordo renk seçenekleri ile birçok kombine rahatça uyum sağlayacak olan bu modelde küçük değişiklikler yaparak yaratılan bir diğer modelde ise bilekten bağlama ayrıntısına yer verilmiştir. Ayakkabının burun kısmı hafif oval bir görünüm almış olup oval bir nakışlı görünüm ayakkabının ön kısmında ortada konumlandırılmıştır. Bu kemer ayakkabının ön kısmından uzayan ve ayak bileğine topuk kısmından gelen ayrıntı ile birleşerek dolanır. Ancak ön kısmın bu kadar hareketli olmasını istemeyen kullanıcılar için önü tamamen düz olan ve topuk kısmından bileğe bağlanan kemer ile zevklerin kesişimi sağlanmış olur. Bu modelde sivri burun özelliği kullanılmıştır.

 

Yeni sezon tesettür modasında olduğu kadar bu sezon modasında kalın topuk fazlaca kendisini gösterecektir. Bu sebeple vizon süet kalın topuk ayakkabıda kalın bir terlik görünümü ile başlayan kısma eklenen tek parça ürün ayakların yanlarından birleşerek bileğe dolanır ve ön kısımda uçları birleştirerek son bulur. Muhteşem bir havaya sahip olan bu ayakkabının bütün ürünler ile kombinlenme gücü vardır. Spor ama şık duruşu sayesinde klasik tarafından bakmak isteyenler klasik spor görmek isteyenler ise daha orta bir model görebileceklerdir.

 

 Herkese Hitap Edebilmek

 

           Yeni sezon tesettür ayakkabılarında sim topuklar da alımlı bir duruş için yerlerini almıştır. Ön kısmı gümüş parlaklığında üretilmiş olan bu üründe topuk kısmı süet olarak tasarlanmıştır. Modeller incelendiğinde tasarımlar esnasında tüm kombinasyonların yapıldığı ve uygun zevklerin ve tercihlerin kesişme noktası olan Moda Selvim’in her geçen gün büyüyen moda seviyesi ve ilerlediği yol ile örnek teşkil etmektedir. Bu noktaya ulaşma sebebi ayakkabı modellerinde dahi sadece tesettür kullanan kadınlara değil tüm kadınlara ulaşabilen moda hakimiyetine ve geniş ürün yelpazesine borçludur.

 

Yeni Sezon Tesettür Modasında Neler Var?

Her sezon birçok yeniliği kadınların beğenisine sunan moda dünyası, yaz aylarının gelmesi ile birlikte canlı ve kadınların ruhuna dokunan trendleri de ortaya çıkardı. Yeni sezon tesettür modasında farklı zevklere ve beğenilere hitap eden trendler ile farklı kombinler oluşturabilir ve tarzınızı dilediğiniz gibi ortaya çıkartabilirsiniz. Yeni sezonda kombinlerde kullanılması gereken moda detayları ve kombin önerileri şu şekilde özetlenebilir:

 

Detaylar ile ön plana çıkan şıklık

 

Tesettür giyimde bu sezon elbise ve giyim parçalarında yoğun ve hareketli bir görüntü yerine detayların daha fazla ön planda olduğu bir sezonda bulunuyoruz. Yeni sezon tesettür giyimde özellikle kıyafetlerin yaka ve kol detaylarında yer verilen hareketli görüntüler kıyafet kombinlerinde mutlaka tercih edilmesi gereken detaylar arasında. Payet, işleme, dantel, volanlı görüntü ve pilise gibi detaylar sezonun en popüler moda unsurları arasında bulunuyor.

 

Kombinlerde tüm bu unsurlara aynı anda yer verilmemeli, sadece bir detay kullanılarak, kullanılan detayın ön plana çıkartılması gerekmektedir. Kollarda kullanılan işlemeler günlük giyimden gece kıyafetlerine kadar her alanda tercih edilebilecek moda detaylarından birisidir. İşlemelerin kadınlar tarafından çok sevilmesi ve romantik bir görünüm ortaya çıkartmak için büyük avantaj sağlaması, işlemelerin bu sezon da popüler olmasını sağlayan etkenler arasındadır. İşlemeler kıyafetlerin tüm alanlarında rahatlıkla tercih edilebilir ve trend bir görünüm kolaylıkla yakalanabilir.

 

Renklerin kullanımı

 

Yaz döneminde kıyafetlerde ağırlıklı olarak açık renklerin hakimiyeti bulunuyor. Ancak yeni sezon tesettür modasında gülkurusu renginin de ağırlığı göze çarpmakta. Özellikle beyaz rengi ile birlikte kombinlenen gülkurusu rengi, bu sezonun en popüler renk kombinleri arasındadır. Kıyafet kombinlerinde bu iki rengi bir arada kullanmak, trend bir görünümü zorlanmadan elde etmenize yardımcı olacaktır. İkili renklerin yanı sıra pudra tonları, lacivert ve yeşil tonları da yeni sezonda tercih edilmesi gereken renkler arasında bulunuyor. Tüm bu renkleri tek başına kullanabileceğiniz gibi, nude tonları veya beyazla rahatlıkla kombinleyebilir ve yaz şıklığını elde edebilirsiniz. Canlı ve gösterişli renkler yeni sezonda fazla bulunmuyor. Bu yüzden sakin ve göz yormayan pastel tonlarıyla kombinleri oluşturmak doğru bir seçim olacaktır.

 

Modaselvim’de Yeni Sezon Tesettür Ürünleri

Her sezon kendine yeni bir modelle gösteren tesettür dünyası, Bu sezonda birçok yeni ürünle moda dünyasında girmiş bulunmaktadır. Tesettür feraceden, tesettür tuluma kadar birçok alanda yenilik yapan tesettür dünyası, Hatta tesettür mayo ya kadar kendini güncellemiştir. Bu anlamda tesettürlü kadınlara birçok tesettür ürünü seçeneği oluşturulmuştur.

 

 Tesettür Tunik

 

Tesettür tunik, yeni sezon tesettür ürünleri kapsamında oldukça yeniliğe sahip modellerle moda dünyasına giriş yapmıştır. Özellikle spor tarzı seven tesettürlü hanımlar için baskılı ve amblemleri modelleri ile kadınların ruhunu ve enerjisini yansıtan modeller tasarlanmıştır. Spor olduğu kadar klasikte de düz ve sade renklerle altına tercih edilecek bilek paça kumaş pantolon ve ince topuklu ayakkabılar ile klasik bir zariflik elde edilebilir. Hem ofis ortamında hem de gündelik yaşamda rahattı tercih edilebilecek renk ve desenleri sahiptir.

 

 Kot Tesettür Ürünler

 

​​​​​Tesettür dünyasının yeni gözdesi olan kot tesettür ürünleri, feraceden, elbise ürünlerine kadar her modelde üretilmektedir. Üzerinde taş işlemeler ile enerjik ve dinamik bir görüntü vermesi sayesinde hanımlara taze bir hava katmaktadır. Düğmeli modelleri ile hanımların üzerinde spor bir şıklık oluşturmaktadır. Kot tesettür elbise modelleri genç hanımlar tarafından çok tercih edilen bir elbise türüdür. Özellikle genç hanımlar tarafından sıklıkla tercih edilen kot tesettür elbiseler, özel günlerde tercih edilebilmektedir.

 

 Tesettür Gelinlik Modelleri

 

Tesettür dünyasına her gün yeni modellerle giren gelinliklerde, yeni sezon tesettür ürünleri arasında yer almaktadır. Gelinlik giymek, her kadının hayalidir. Eskiden tesettürlü hanımların gelinlik giyme adına düğünlerde, tesettür gelinlik bulunmadığı için başını açarak gelinlik giydikleri bilinmektedir. Bir yanından gelinlik giyme isteği Diğer taraftan muhafazakar çizgiyi bozma isteği arasında kalıyorlardı. Tesettür gelinliklerin tasarlanması, bu anlamda tesettürlü hanımları oldukça mutlu etti. Birçok model ve desen seçeneğiyle, tesettürlü hanımlar artık birçok alternatif üzerinden düğünleri için gelinlik modeli seçebilmektedir.

 

 Tesettür Tulum

 

Tesettür dünyasında yeni sezon tesettür ürünleri arasında yer alan bir tesettür tulum modelleri, klasik çizgiyi seven tesettürlü hanımlar için oldukça şık seçenekler ortaya koymaktadır. Tesettür tulum çıktığı günden itibaren oldukça fazla bir şekilde tercih edilmektedir. Bunun nedeni ilk olarak rahat bir yapıda olmasıdır. Bunun yanında çok şık bir duruşta sergilemesi, tesettür tulumun tercih edilmesinde büyük rol oynamaktadır.

 

 

 

Yeni Sezon Tesettür Giyim Nereden Alınır?

Eğer modayı takip eden ve modasız yaşayamam diyenlerden iseniz birbirinden güzel model seçeneklerini bulabileceğiniz modaselvim.com web sayfasını ziyaret ederek çok şık ve aralarından size çok yakışacak seçenekleri kolaylıkla bularak uygun fiyatlı bir biçimde satın alabileceğiniz en şık ve en moda yeni sezon tesettür giyim seçeneklerini keşfetmeye başlayabilirsiniz. Gün boyu şık bir görünüm elde etmek için giysi seçeneklerini çok büyük harcamalar yapmadan da kolayca elde etmenizin mümkün olduğu bir adres arayanlar için en ideal seçeneklerden biri olarak varlık göstermektedir.

 

 Yeni Sezon Tesettür Giyim Seçenekleri Nelerdir?

 

Ürün çeşitliliğinin çok fazla olduğu sitede Abiye’den büyük beden için özel tasarım giysilere, Ayakkabı’dan dış giyim seçeneklerine ve birbirinden güzel başörtü modellerine yeni sezon tesettür giyime dair her şeyi bir arada bulabileceğiniz ve gezinirken çok keyif alacağınız bir ortamda alışveriş imkanı sunuyor. Sayfayı daha ilk ziyaret ettiğiniz anda gördüğünüz çok şık giysi ve diğer giyim seçenekleri sizi kendisine hayran bırakacak kalite, renk seçenekleri, model çeşitliliği gibi özellikleri barındırmaktadır. ;Aradığınız modeli bulduğunuzda karar vermekte zorlanmanıza neden olabilecek kadar birbirinden güzel renk seçeneklerini de bulacaksınız. Evet zorlanacaksınız ancak bu son derece keyifli bir zorluk olacak sizin için.

 

Yeni Sezon Seçenekler

 

Yeni sezon ürünler arasında tercih edebileceğiniz pek çok çeşitlilik bulunmaktadır. Bu seçenekler arasında öne çıkanlar; Pileli ve simli Elbise modelleri bulunuyor. Kolları Dantelli Ferase seçenkleri, Nakış Detaylara Sahip Ferase seçenekleri, Çapraz Düğmeli Jile Modelleri, İnci Detaylı yeni sezon tesettür elbise modelleri, Varaklı İkili Kombin modelleri, her biri çok şık Fularlı Tonik çeşitleri, harika tasarımlara sahip Omuz Detaylı Tunik modelleri, Göz alıcı tasarımlarıyla Balon Kol Ferace seçenekleri, İnci Detaylara Sahip tunikler, özel günlerde şıklığınız ile bakışları üzerinize çekeceğiniz Pul Payetli Şifon Abiye, Beli Güpürlü Peplum Elbise modelleri, Özel günleriniz için tasarlanmış Şifon Kuyruklu Tesettür Abiye modelleri, Cepli Kap modelleri yer alıyor. Ayrıca çok şık Kolları Fırfırlı Tunik seçenekleri var. Tulumdan vazgeçemeyenler için çok şık bir tasarıma sahip Fırfır Detaylı Tulum modelleri bulunmaktadır. Kot giysileri vazgeçilmezi olarak görenler için Kot Tunikler bulunuyor. Her biri ilgi çekici tasarımları ile Pelerinli tesettür elbiseler ve daha yüzlerce seçenek sizleri bekliyor.

 

Yeni Sezon Tesettür Modelleri

Bolero görünümlü elbise türleri yeni sezon tesettür elbiseleri kategorisinde yer alıyor. Kadınların sıklıkla tercih ettiği ceket modeline indirgenmiş olan bu elbiseler, hem kıyafet hem de ceket alanında tatmin edici bir görünüme ev sahipliği yapıyor. Ana renklere ek olarak modacıların elinden çıkan son derece farklı ve bu zamana kadar alışılmamış renkler de söz konusu. Elbiselerinde tütün rengi ya da şarabi rengi isteyen hanımlar bunlara çok özel fiyatlarla anında sahip olabiliyorlar. Dantel detaylarına sahip olan elbise türleri ise her yerde giyilebilir olma özellikleri ile fark yaratmaya devam ediyor.

 

Likralı olmasının avantajlarını geniş çizgilerinde gösteren bu elbiseler aynı zamanda örme kumaştan örülüyor. Bu da giyilen elbiselere hem lükslük hem de el emeği göz nuru bir hava katmayı başarıyor. Bu yeni sezon tesettür elbiseler 38 bedenden başlayıp 48 bedene kadar uzanıyor. Önden düğmeli bir biçimde tasarlanıp imal edilen elbiselere ek seçenek olarak kemer aksesuarı da ilave edilmiş durumda. İsteyenler bu elbiseleri kemersiz kullanırken isteyenler kemeri de takarak düğün ve iş yemekleri gibi kamuya açık alanlarda klasik giyinmenin vizyonunu sonuna kadar yaşıyor.

 

 Yeni Sezon Tesettür Yelek Modelleri

 

Elbise çeşitleri gibi likralı örme kumaştan imal edilen yeni sezon tesettür yeleklerinde de yeni ürünler ve yeni özellikler söz konusu. Bunların başında cep kapaklarına sahip olan son derece klasik yelekler yer alıyor. Her iki yanında bulunan cep kapakları hem kullanım kolaylığı hem de dış estetik görüntüler açısından elverişli bir sunum elde edilmesini sağlıyor. Haki ve mürdüm gibi orijinal bir tatta olan renkleri yeleklerinde görmek isteyen hanımlar bu ürünlerin siparişini çok kısa bir sürede tamamlayıp birkaç gün içerisinde yeni yelek ürünlerine kavuşuyor.

 

Yeleklerin bir diğer önemi ise kombin modellerinde en çok kullanılan ürünler arasında yer alıyor. İkili kombin seçeneklerinde yelek ürünlerini değerlendirmek isteyen hanımları bir sürpriz bekliyor. O da tamamen çiçek desenlerinden oluşan yeni nesil yelekler. Bu yelekler çiçekli görüntüleri ile birlikte koyu somon ve mürdüm gibi özgün renklere de kucak açıyor.

 

Tesettürde Yaz Şıklığı

Tesettür giyimde uzun zamandır moda kendini gösteriyor. Tesettürlü kadınlar yaşlarına ve zevklerine uygun her türlü elbise modellerini çok uygun fiyatlara bulabiliyor. Gelişen tekstil sayesinde git gide tesettür giyimde de seçenekler ve modeller artıyor. Eskiden daha pahalı satılan pek çok tesettür giyim ürünü şimdi çok daha uygun fiyatlara temin edilebiliyor. Her daim şık ve bakımlı görünmek isteyen kadınlar ise bu yaz da renklerin ahenkli duruşundan yararlanacak.

 

 Tesettür Modasında Yaz

 

Tesettür modasına yaz geldi. Yeni sezon tesettür ürünlerinde renklerin hakim olduğu gözlemleniyor. Bu demek oluyor ki renkli bir yaz bizi bekliyor. Hem rahat hem de şık modeller iş hayatında ve günlük hayatınızda oluşturabileceğiniz harika kombinleri ortaya çıkıyor. Yaz aylarının gelmesi ile özellikle de bebe pembesi, yeşilin zarafeti, lilanın göz alıcılığı ve mavinin asaleti de elbiseleri süslüyor. Aynı zamanda rengerank çiçeklerle bezenmiş şifon elbiseler, hem şık hem de modern görünmek isteyen kadınların beğenisine sunuluyor.

 

 Tesettür Giyimde Yenilik

 

Tesettür giyimde son zamanlarda gözle görülür bir yenilik rüzgarı estiği görünüyor. Eskiden tesettürlü kadınlar, zevklerine göre kıyafet bulmakta oldukça zorlanıyordu. Ama şimdi hem ünlü markaların tesettürlü kadınları düşünerek tasarladığı ürünler hem de küçük butiklerin çok uygun fiyatlara satışa sunduğu ürünler kadınlara çok geniş bir seçme şansı sunuyor. Bu sayede herkes kendi bütçesine uygun kıyafet seçeneğini rahatlıkla buluyor. Yeni sezon tesettür, özellikle de ütü istemeyen rahat kumaşlarla yapılmış rahat seçenekler sunuyor. Renkli elbiseler özellikle genç kadınların dikkatini çekiyor.

 

Tesettür giyimde renk uyumları ve kontrastlar şıklığınızı ortaya çıkarmaya yardımcı olur. Şıklığınızı seçtiğiniz kombine uygun seçeceğiniz güzel bir trençkot ile tamamlayabilirsiniz. Hem şık hem rahat olmak isteyen kadınlar için tasarlanmış olan beli lastikli renkli pantolonlar hem işte hem de özel hayatınızda şık kombinler oluşturmanıza yardımcı olacak. Yeni sezon tesettür modasında daha önce hiç olmadığı kadar şık parçalar yer alıyor. Pek çok açık giyinen kadının bile dikkatini çeken bu parçalar, kendinize has bir tarz yaratmanıza yardımcı olacak. Güzelliğinizi ön plana çıkartmak için doğru seçimler yapmaya özen göstermelisiniz.

 

Bütün Tesettür Ürünlerinde Yenilik Mümkün Müdür?

Değişen tesettür modasında eski tasarımlar her geçen gün yerini yeni ve modellere bırakmaktadır. Bu hızlı değişim rüzgarı arasında eskiden moda olan ürünler yeni tasarımlar ile bütünleşerek bambaşka kıyafetler olarak kullanıcıları ile buluşmaktadır. Yeni sezon tesettür modasında yer alan bahçıvan etek yandan düğmeli bir modeldir ve kalın askılar ile tasarlanmıştır. Bel kısmı tam vücuda saran bir yapıda olup belden aşağısı açılarak yere kadar uzanır.

 

Cep detayı da bulunan bu üründe büyük bir cep ve kenarlarında işleme bulunur. Ürünün ön kısmında ise nakışlı işleme yer alır. Bu modelde mor, mavi, yeşil, siyah ve lacivert renk seçenekleri ile tercih edilebilir. Bu ürünlerin içerisine beyaz bir penye ya da beyaz bir gömlek ile rahatlıkla kombin yapılabilir. Kuyruklu balık etek modeli de yeni nesil tasarımlar arasında yer alır. Moda Selvim sayesinde bu ürünler düğünler, toplantılar ya da özel davetler gibi her türlü itina gerektiren mekanlarda özenle kullanılabilir. Bu ürünlerde mor, siyah, lacivert, saks mavisi, mor, açık mor gibi renk seçenekleri ile tercih seçenekleri mevcuttur.

 

 Feraceden Yeleğe Tüm Ürünlerde Yenilik

 

Ferace modellerinde de bir adım önde olan Moda Selvim kolları dantelli yakası bağlamalı ve vücuda oturan bir yapıda üretilmiştir. Canlı renkler olmasının yanında her ortama uyan bir sadeliğe sahiptir. Yeni sezon tesettür modasında yer alan bir diğer ferace modeli ise ön kısmı fermuarlı olup üst kısımda nakışların yer aldığı ve fermuarın dizlerin altında son bulduğu modelde kollar nakışlı olarak tasarlanmıştır. Bu model dışında oval kesim dantel bluz modelleri de şık davetlerin ve iş yaşamının içinde rahatlıkla kullanılabilecek ürünlerdendir. Pelerin görünümlü bir diğer modelde ise pelerin kısmında yer alan inci işlemeler farklı bir boyuta taşımıştır bluzu.

 

Kolları gömlek kolu olan bu modelin bele oturan yapısı ile mükemmel bir görünüm yaratılmıştır. Yeni sezon tesettür ürünler arasında yer alan bir diğer ürün ise yelek modelleridir. Yelek modellerinde yer alan sahte cep kapakları ile muhteşem bir görünüm oluşturulmuştur. Aynı zamanda yelek dize kadar uzanan bir yapıdadır ve yaka kısmında tek bir bağlayıcı aparat bulunur diğer tüm kısımlar açık bir şekilde kullanılır.

 

Baştan Ayağa Tesettür Modası

Hızlı değişim gösteren sektörler arasında giyim sektörü de bulunuyor. Kategorize etmek gerekirse kadınlar arasında yeni sezon tesettür giyimde en hızlı ivmeye sahip olan kısımdır. Değişiklik nedeni konusunda kapanma modasının değişiklik göstermesi de gösterilebilir ancak ciddi çalışmaların yapıldığı bu sektörde canlılığını hiç kaybetmeyen bir döngü hakimdir. Bu duruma fazlasıyla yön veren Moda Selvim birbirinden özel ürünleri ile kadınların hayatlarının bir parçası olmak için online olarak yirmi dört saat hizmet vererek kadınların ihtiyacı olan özenli ve farklı kreasyonları tanıtmaya devam ediyor.

 

Büyük beden kıyafetlerde de modanın esintilerine her zaman yer veren platform ferace modellerinde yeni sezon tesettür modasına uygun katlı tasarımlar yapıyor. Katlı tasarım üst kısımda genelde tül ya da farklı parçaların kullanıldığı modellerdir. Bu modelleri çoğu zaman abiyelerde kullanan tasarımcılar artık feracelerde de desenli tüller ile şıklık yarışında kendisini gösteriyor. Şal ve eşarp modellerinde de abiye şal grubunda yer alan birbirinden iddialı ürünler ile modanın ve kumaşın kalbi Moda Selvim’de atıyor. Abiye şallarda daha çok canlı renkler kullanılıyor.

Yeni Sezon Modaselvim Tesettür Giyim Modelleri Alışverişe Başla

Taşlar ürünün kendisini göstermesi adına büyük bir görev üstlenerek taşınıyor. Üstelik bağlama bakımından hazır olan sunulan bu ürünler çok pratik. Şal bağlamak çok kolay gibi görünse de kimi zaman saatleri alabilen ince bir iştir. Bu duruma da zaman kazandıran bir çözüm Moda Selvim gelişme konusunda sınır tanımıyor.

 

 Uyum ve Modanın Adresi

 

           Yeni sezon tesettür ürünleri arasında ayakkabıların da yer alması baştan ayağa tüm ihtiyaçların tek bir kanaldan temin edilebilmesi demek. Üstelik bu ayakkabılar tamamen üretilen ürünler ile uyumlu. Bu sebeple kombin yaparken daha rahat bir seçim yapmak mümkündür. Somon rengi ayakkabılar senenin moda rengine uyumlu olarak üretilmiştir.

 

Abiye ürünler ile tercih edilebilecek transparan ayakkabı muhteşem bir işçiliğin eseri olarak sunulmuştur. Fiyonklu pudra kalın topuk ayakkabı ise hem rahat hem de alımlı bir görünüm yaratmak için tasarlanmıştır. Modanın gücünden destek almak için online olarak satılan tüm ürünlere göz atılabilir ve açık ve anlaşılır bir sistem olması sebebi ile alışveriş yapılabilir.

 

Yeni Sezon Tesettürün Trendleri

Modayı yakından takip eden tesettürlü bayanlar yeni sezon tesettür de en çok tercih edilen kıyafetlerin hangileri olduğunu merak etmektedirler. Sizler için yeni sezonun öne çıkan kıyafetlerini araştırdık ve aşağıda yer alan makaleyi derledik. İşte pek çok moda dergisi karıştırılarak derlenen yeni sezonun gözde tesettür kıyafetleri şunlardır:

 

 Dış Kıyafet Denildiği Zaman İlk Akla Gelen Ferace

 

Tesettür de dış kıyafet olarak en fazla tercih edilen kıyafet feracedir. Hem şık duruşu hem de rengarenk farklı modelleri ile bayanların dikkatini çeken ferace güzelliğinize

 

 Dört Mevsim Gözde Olmayı Başaran Tunik

 

Tesettür ile bütünleşmiş bir kıyafet olan tunik, yeni sezon tesettür denildiği zaman da en çok tercih edilen kıyafet olacaktır. Tuniğin, şık duruşu ve rahat oluşu ile farklı kesimlerden pek çok kadına hitap etmeyi başaran tek tesettür kıyafeti olduğunu söylemek yanlış olmaz. Siz de hem rahat olmak hem de şık görünmek istiyorsanız; tesettür kıyafetlerinizin arasında tuniğe yer vermeyi de ihmal etmeyin.

 

 Her Zaman Popüler Olan Elbise

 

Her daim popüler olan elbise yeni sezonda da popüler olmaya devam edecektir. Yeni sezonda yepyeni modelleriyle tesettürlü bayanların gönlünü fethedecek ve vitrinleri süslediği gibi gardolaplarınızı da süsleyecektir.

 

 Yeni Sezonun En Gözde Kıyafeti Olan Bluz

 

Yeni sezon tesettürün en gözde kıyafeti bluz olacaktır. Farklı tasarımları ile farklı renkleriyle dikkatleri üzerine çeken bluzlar; giyen kişilere farklı kombin yapma imkanı sunmaktadır. Siz de bluzun kullanıcılarına sunduğu bu avantajdan faydalanmak için yeni sezon tesettür kıyafetlerinizin arasına en az bir iki tane bluz eklemeyi ihmal etmeyin.

 

 Farklı Yaş Gruplarının Gözdesi Olan Pantolon

 

Pantolon, günümüzde tesettürlü bayanların tunik, gömlek ve bluz altına sık olarak giydiği tamamlayıcı bir kıyafettir. Yaşına ve konumuna göre kumaş ya da kot olarak değişiklik gösterse de genel anlamda bayanların gardolaplarında olmazsa olmaz tercihlerindendir. Siz de tunik, gömlek ve bluzların altına giyecek bir kıyafet bulamıyorsanız bir adet siyah kumaş ve bir adet kot pantolonu gardolabınıza eklemelisiniz. Ayrıca beyaz ve lacivert kumaş pantolonları da alternatif olarak düşünebilirsiniz.

 

Yeni Sezon Tesettür Kıyafetlerinde Göze Çarpan Detaylar

Modaselvim sitesinde her an yenilenmekte olan kıyafetler son trendler baz alınarak dizayn edilmektedir. Sitede yer alan yeni sezon tesettür kıyafetlerinde sadeliğin ön planda olduğu görülmektedir. Genellikle tek renkten oluşan bu kıyafet çeşitleri kadınların daha modern bir hava ile şıklık yaratabilmelerini sağlar. Kıyafetlerin çeşitli bölgelerinde kullanılan farklı detaylar ise tüm parçaların gösterişli havalarını tamamlayıcı bir yapıya sahiptir.

Tesettür Modasında Göz Alıcı Sadelik

 

Abiyeden elbiseye, feraceden bluzlara kadar her türlü kıyafete yansımış olan bu sadelik, kadınlar için modayla iç içe olma imkanı sunmaktadır. Genellikle pastel tonlardaki renklerin çok fazla ilgi görmesi, kıyafetlerin daha rahatlatıcı renk tonları kullanılarak tasarlanmasına yol açar.

 

Sitede satışa sunulan yeni sezon kıyafetler ile her kadın modayı yakından takip etme olanağı elde eder. Aynı zamanda siteden tercih edeceği yeni sezon tesettür kıyafet çeşitleri ile hem günlük hayatta hem de özel günlerde giyeceği tarzda kıyafetleri özgürce seçebilir. Birçok farklı parçanın yer aldığı sitede tamamen sezonun son trenlerini yansıtan detaylar kullanılmıştır.

 

 Kıyafetler Üzerinde Göze Çarpan Detaylar

 

Kadınların sıklıkla kullandığı kıyafet parçaları üzerinde göze çarpan bazı detaylar bulunmaktadır. Son moda trendleri göz önünde bulundurularak tasarlanmış olan bu kıyafetler daha çok nakış, fiyonk, dantel ve pilise detayları ile ön plana çıkmaktadır. Özellikle dantel detayı abiye, elbise ve bluz tarzı göz alıcı kıyafetlerde çok sık bir şekilde görülmektedir. Bunun yanında sitede yer alan çoğu yeni sezon tesettür kıyafetleri üzerinde rastlanan nakış işlemeleri de güncel moda trendlerinin vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.

 

Fiyonk detaylarının kıyafetlerin farklı yerlerinde kullanılması da kadınların çok daha şık bir hava elde etmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Ayrıca piliseler de birçok tesettür kıyafette görülebilir ve özellikle abiye ve elbiselere kattığı gösterişli hava ile dikkat çekmektedir. Sezonun öne çıkan farklı detayları ile kadınlar tesettür giyim konusundaki bilgilerini konuşturabilir ve moda ile ne kadar iç içe olduklarını kanıtlayabilirler. Sitede yer alan yeni sezon kıyafetler tüm kadınlar için modayı yakından takip etme ve modayla doğru orantılı olarak kombinler oluşturma olanağı sunmaktadır.

 

Yeni Sezon Tesettür Ürünleri Neler?

Elbiseler yeni sezon tesettür ürünleri arasında fark yaratacak öncülüğe ev sahipliği yapıyor. Özellikle eşofman modelli elbiseler rahatlığını şıklığı ile perçinlemek isteyen hanımların ilk tercihi. Rahatlığın kendisi ise polyester ve viskoz kumaşlarının özenli ve dinamik kullanımı ile birleştiriliyor. Ek olarak elastan kumaşı bulunan eşofman elbiseleri son yıllarda piknik ve benzeri toplantılarda sıklıkla tercih ediliyor. Bu yıl yeni sezon tesettür giysileri içerisinde naturel kumaşlardan imal edilmiş elbiseler de göze çarpıyor.

 

Son dönemde hanımlar için olmazsa olmaz kabul edilen şıklık yarışına bir de konfor yarışı eklendi. Artık çeşitli davetlerde, iş yerlerinde ve düğün gibi organizasyonlarda çekici olmak kadar rahat bir görünüm içerisinde olmak da önemli. Bunun farkına varan tesettür giyim firmaları başta elbiseler olmak üzere tüm ürünlerde rahatlık ve konforu sağlayan kumaşları eser miktarda kullanmaya başladı. Vücuda tam oturan ve istenen esnekliği sağlayan elbiselerde düğme detaylı ve cep detaylı gibi ayrıntılar da bolca kullanılıyor.

 

Çiçekli ve incili desenlere de ev sahipli yapan elbise modelleri mevcut. Etek ucu danteller ile süslenmiş olan elbiseler ise düğünlerin vazgeçilmez unsuru olmaya devam ediyor. Düğün ve benzeri davetlerde şık görünmek isteyen hanımlar için ek olarak fırfır detaylı jile elbiseler de moda olmuş durumda. Katalog seçimlerinde hangisini alsam diye kararsızlıklar yaşayan müşteriler için bol indirimli ve kampanyalı ürünler de mevcut.

 

 Tesettür Kombininde Yeni Sezon Farkları

 

Kombinler yeni sezon tesettür markaları tarafından günlük ve ofis kombinleri olarak ikiye ayrılmış durumda. Kombin oluşturmak isteyen hanımlar tercihlerini ev ve ofis olarak ikiye ayırabilirler. Trikodan oluşan ikili kombin seçenekleri özellikle ofis ortamında belli bir ağırlığı bulunan ve karakteristik renkleri her tipteki iş yerlerine uyum sağlayan seçenekler arasında bulunuyor.

 

Çeşitli desenlere ev sahipliği yapan ve bol paça gibi bir tarzı da yakalamış olan kombin seçenekleri ise genelde ev ve sosyal yaşam için ideal bir porte oluşturuyor. Bağcıklı panço kombini ise özellikle genç hanımların çeşitli tatillerde ve yolculuklarda tercih edebileceği türden. Tüm kombin ürünleri 2’li ya da 3’lü seçenekleri ile alışverişe hazır.

 

Yeni Sezonda Tesettür Elbise Tercihleri

Hanımlar için tamamen özel bir şekilde imal edilmiş olan yeni sezon tesettür elbise modelleri ceket, pantolon ve triko modelleri de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Elbiseler aynı zamanda aksesuarlar ile desteklenerek çok daha şık, modern ve zengin görünümlere kavuşturuluyor. 2018 yılı itibariyle yeni sezon tesettür elbise modelleri birçok farklı kolyeler ile birlikte detaylı bir şekilde güzelleştirilmekte. Hem dantelli hem incili yeni sezon tesettür elbise modelleri başta düğünler olmak üzere, özel toplantılarda, şık akşam yemeklerinde ve özel günlerde giyilebilecek kadar zengin içeriklere sahip ürünler olarak göz dolduruyor. Kurdele detaylı tesettür elbiseler de mevcut elbise türlerine bir alternatif getirerek son iki yılda en çok satın alınan ve talep edilen giysiler arasında yerini aldı.

 

Süet detaylı elbiselerde de birtakım yenilikler var. Bunların başında çift renk seçeneği ile canlı, doğal ve özgür tercihler bir arada sunuluyor. Hem dantelli hem taşlı elbiseler ise tek bir giysi üzerinden kombin fırsatlarını müşterilerine vaat ediyor. Özel geceler ve davetler için görkemli görünüşlere sahip olan şifon kuyruklu payetli abiyeler de oldukça moda. Volan kollara sahip olan ve birbirinden farklı dantel kreasyonları ile görenleri hayranlığa sevk eden elbise modelleri de ürün katalogları içerisinde tercih yapılmayı bekliyor.

 

 Tesettür Ceket Modelleri

 

Hanımlara özel olan yeni sezon tesettür elbise modellerine alternatif olarak ceket modelleri de değerlendirilen seçenekler arasında yer alıyor. Çeşitli inci detaylarına sahip olan derili ceketler ilk ürünler arasında. Yandan fermuarlı süet ceketler ise sportif görünümleri ile hanımların en çok siparişini verdiği ürünler içerisinde bulunmakta. Ekose desenlere sahip olan ve ikili kombin oluşturan ceketler de farklı renk seçimleri ve kumaş türleriyle hanımların ve müşterilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Dantelli mevsimlik ceketler ise hem kış hem de yaz seçenekleri ile geniş bir alışveriş seçeneği sunmakta.

 

 Tesettür Pantolon Modelleri

 

Boru paça pantolonlar diğer tercihler arasında yer alıyor. İsteyenler ve talep edenler için balık sırtı ve dar paça seçenekleri de mevcut. Bol paça kumaş pantolonlar ise özellikle iş yaşamında giyilen pantolon modelleri olarak alınabilmekte.

 

Tesettür Elbiseler İçin Yeni Sezon En Sevilen Renkler

 

Özellikle konu elbise olduğu zaman görsel açıdan büyük bir şıklık sağlaması adına modeli ile birlikte mutlaka renginin ne tarz bir görünüme sahip olmasının önemi oldukça büyüktür. O yüzden geçen yıla oranla yeni sezon tesettür elbise içerisinde daha fazla renk seçeneği daha güzel bir uyum içerisinde modelleriyle hoş bir izlenim yaratmaktadır.

 

Özellikle mor ile birlikte haki ve siyah renkleri varaklı uzun kadife tarzı elbiseler için yapıldığı tasarım altında mükemmel bir görünüm sunmak Tabii en çok da hanımların gitmek istedikleri özel davetler veya değişik organizasyonlar için en doğru tercih olarak dikkat çekmektedir. Tabii bunlar arasında zümrüt ve bordo ile siyah rengini de eklemek gerekir. Bu model ile harika bir uyum sağlamış yeni sezon tesettür elbise çeşitler ile böylesi renkler içerisinde kendi kişisel zevklerinize bağlı kalarak bir tercih yapabilir ve Modaselvim güvencesini kullanarak çok uygun fiyatlar altında keyifli bir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

 

 En güzel modeller arasında elbise renkleri

 

Bir elbiseyi en güzel yapan durumlardan biri hiç şüphesiz modeli ile birlikte renginin harika bir uyum göstermesidir. Buna büyük bir titizlikle yaklaşılan yeni sezon tesettür elbise modelleri kapsamında tüm hanımlar kendi beğenileri altında farklı renkler içerisinde güzel bir modeli bularak bu kaliteli site bünyesinde satın alabilirsiniz. Özellikle mürdüm ile birlikte siyah ve haki renkleri kuyruklu elbiseler için mükemmel bir görünüm vermektedir. Yüz kısmı farklı çiçek desenleri ile tasarım haline getirilmiş olan ve siyah ile beyazın bir araya karıştırılarak yapıldığı dantel detaylı şifon elbise modelleri de alt kısım olarak siyah ve mürdüm ile hangi renkleri kapsamında harika bir görsel sunmaktadır.

 

 Tüm Farklı renkler arasında en güzel elbiseleri bulabilirsiniz

 

Kendi kişisel beğenileriniz ile birlikte aynı zamanda dolaplarını süsleyen değişik giysilerinizi baz alarak yeni sezon tesettür elbise çeşitleri arasında bir tercih yapabilir ve keyifli bir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Kazanmak istediğiniz özel organizasyonlar ile birlikte arkadaşınız ile dışarı çıkarken giyebileceğiniz en güzel modelleri evdeki giysileriniz ile kombin yapabilir ve özellikle dış giyim olarak sonbahar ve kış ayları için güzel bir görünüme de sahip olabilirsiniz.