Yeni Sezonda Moda Tesettürde

Yenilenen moda anlayışı ile her ürün bambaşka şekillere dönüşüyor. Bu değişim rüzgarından etkilenen ayakkabı modellerinde muhteşem bir şıklık yarışı söz konusu. Kadınların ayakkabıya olan özenini bilen Moda Selvim kadınlara yaraşır yeni sezon tesettür ürünleri ile online vitrinini doldurmuş. Sivri uçlu kalın topuklu süet ayakkabıda yer alan havanın muhteşemliği ile rahatlığının birleşiminden doğan özgüven tüm gün etkisini sürdürecektir.

 

Pudra, haki, siyah ve bordo renk seçenekleri ile birçok kombine rahatça uyum sağlayacak olan bu modelde küçük değişiklikler yaparak yaratılan bir diğer modelde ise bilekten bağlama ayrıntısına yer verilmiştir. Ayakkabının burun kısmı hafif oval bir görünüm almış olup oval bir nakışlı görünüm ayakkabının ön kısmında ortada konumlandırılmıştır. Bu kemer ayakkabının ön kısmından uzayan ve ayak bileğine topuk kısmından gelen ayrıntı ile birleşerek dolanır. Ancak ön kısmın bu kadar hareketli olmasını istemeyen kullanıcılar için önü tamamen düz olan ve topuk kısmından bileğe bağlanan kemer ile zevklerin kesişimi sağlanmış olur. Bu modelde sivri burun özelliği kullanılmıştır.

 

Yeni sezon tesettür modasında olduğu kadar bu sezon modasında kalın topuk fazlaca kendisini gösterecektir. Bu sebeple vizon süet kalın topuk ayakkabıda kalın bir terlik görünümü ile başlayan kısma eklenen tek parça ürün ayakların yanlarından birleşerek bileğe dolanır ve ön kısımda uçları birleştirerek son bulur. Muhteşem bir havaya sahip olan bu ayakkabının bütün ürünler ile kombinlenme gücü vardır. Spor ama şık duruşu sayesinde klasik tarafından bakmak isteyenler klasik spor görmek isteyenler ise daha orta bir model görebileceklerdir.

 

 Herkese Hitap Edebilmek

 

           Yeni sezon tesettür ayakkabılarında sim topuklar da alımlı bir duruş için yerlerini almıştır. Ön kısmı gümüş parlaklığında üretilmiş olan bu üründe topuk kısmı süet olarak tasarlanmıştır. Modeller incelendiğinde tasarımlar esnasında tüm kombinasyonların yapıldığı ve uygun zevklerin ve tercihlerin kesişme noktası olan Moda Selvim’in her geçen gün büyüyen moda seviyesi ve ilerlediği yol ile örnek teşkil etmektedir. Bu noktaya ulaşma sebebi ayakkabı modellerinde dahi sadece tesettür kullanan kadınlara değil tüm kadınlara ulaşabilen moda hakimiyetine ve geniş ürün yelpazesine borçludur.

 

Bir cevap yazın