Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri Nelerdir?

yeni sezon elbiseHer sene değişen tesettür giyim parçaları 2018 yılı modasında tesettür elbise modelleri ön plana çıkmaktadır. Bu yılın modasında tasarlanan elbise modelleri hem günlük olarak hem de şık davetler için tesettürlü bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Elbise modelleri arasında geçen yıl olduğu gibi bu yılda nakışlı detaylar kullanıldı. Boncuk ve incilerle süslenmiş yaka kısımları, çizgili ve desenli kare elbiseler ve kolları işlemeli elbise modelleri bu senenin modasında yerini almakta. Her geçen gün birbirinden farklı model ve tasarımlarıyla üretilen tesettür elbise modellerini seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta elbisenin kumaş ve renginin birbiriyle uyumlu olmasıdır.

 

 Günlük Hayatta Hem Şık Hem De Rahat Modeller Tasarlanmıştır

 

Tesettür elbise modelleri arasında en fazla tercih edilen parçalar ise hem günlük hayatta kullanılabilen rahat ama şık elbise modelleridir. Tesettürlü bayanların günlük hayatta tercih edeceği elbise modelinin kolay kombinlenebilmesi için elbisenin rengi oldukça önemlidir. Yazın gelmesiyle elbise modellerinde açık tonlar tercih edilerek hem mevsime uyumu sağlanır hem de rahat kombin oluşturulur. Uzun gömlek modelleri de elbise olarak rahat bir kullanım sunmaktadır. Bunun yanı sıra tesettür elbise üzerine uyum sağlayacak başörtü ve ya şal modelleri ile şık bir görünüm elde edilir. Elbisenin altına günlük hayatta babet ve ya spor ayakkabı tercih edilerek gün boyu rahat dolaşmanıza imkan sağlayacaktır.

 

 Özel Gecelere Uyum Sağlayacak Modelleri de Bulunmaktadır

 

2018 yılı modasında pek çok tesettür elbise modelleri gece davetlerinde de rahatlıkla tercih edilebilir. Özellikle simli tesettür elbise modelleri bulunduğunuz ortamda fazlasıyla şık olmanızı sağlayacaktır. Simli elbise modeli 2018 yaz sezonunda tesettürlü bayanların favorisi olmayı başararak en çok tercih edilen modeller arasında yerini almakta. Simli elbise modelini rahatlıkla kombin yapabilmeniz mümkün olmaktadır.

 

Bunun yanı sıra göğüs altında başlayan pile ve göğüs bölgesinden uzayarak tek taraflı kol ucuna kadar uzanan nakış işlemeli elbise modelleri özel gecelerde şık bir görüntü elde edilmesine neden olmaktadır. Bu elbise modelinin üzerine eşarptan çok şal tercih edilmesi elbiseye ayrı şıklık katmaktadır. Ayakkabı tercihi isteğe bağlı olarak hafif topuklu ve ya uzun topuklu ayakkabı modeli tercih edilmelidir.

 

Bir cevap yazın