Yeni Sezon Tesettür Modasında Neler Var?

Her sezon birçok yeniliği kadınların beğenisine sunan moda dünyası, yaz aylarının gelmesi ile birlikte canlı ve kadınların ruhuna dokunan trendleri de ortaya çıkardı. Yeni sezon tesettür modasında farklı zevklere ve beğenilere hitap eden trendler ile farklı kombinler oluşturabilir ve tarzınızı dilediğiniz gibi ortaya çıkartabilirsiniz. Yeni sezonda kombinlerde kullanılması gereken moda detayları ve kombin önerileri şu şekilde özetlenebilir:

 

Detaylar ile ön plana çıkan şıklık

 

Tesettür giyimde bu sezon elbise ve giyim parçalarında yoğun ve hareketli bir görüntü yerine detayların daha fazla ön planda olduğu bir sezonda bulunuyoruz. Yeni sezon tesettür giyimde özellikle kıyafetlerin yaka ve kol detaylarında yer verilen hareketli görüntüler kıyafet kombinlerinde mutlaka tercih edilmesi gereken detaylar arasında. Payet, işleme, dantel, volanlı görüntü ve pilise gibi detaylar sezonun en popüler moda unsurları arasında bulunuyor.

 

Kombinlerde tüm bu unsurlara aynı anda yer verilmemeli, sadece bir detay kullanılarak, kullanılan detayın ön plana çıkartılması gerekmektedir. Kollarda kullanılan işlemeler günlük giyimden gece kıyafetlerine kadar her alanda tercih edilebilecek moda detaylarından birisidir. İşlemelerin kadınlar tarafından çok sevilmesi ve romantik bir görünüm ortaya çıkartmak için büyük avantaj sağlaması, işlemelerin bu sezon da popüler olmasını sağlayan etkenler arasındadır. İşlemeler kıyafetlerin tüm alanlarında rahatlıkla tercih edilebilir ve trend bir görünüm kolaylıkla yakalanabilir.

 

Renklerin kullanımı

 

Yaz döneminde kıyafetlerde ağırlıklı olarak açık renklerin hakimiyeti bulunuyor. Ancak yeni sezon tesettür modasında gülkurusu renginin de ağırlığı göze çarpmakta. Özellikle beyaz rengi ile birlikte kombinlenen gülkurusu rengi, bu sezonun en popüler renk kombinleri arasındadır. Kıyafet kombinlerinde bu iki rengi bir arada kullanmak, trend bir görünümü zorlanmadan elde etmenize yardımcı olacaktır. İkili renklerin yanı sıra pudra tonları, lacivert ve yeşil tonları da yeni sezonda tercih edilmesi gereken renkler arasında bulunuyor. Tüm bu renkleri tek başına kullanabileceğiniz gibi, nude tonları veya beyazla rahatlıkla kombinleyebilir ve yaz şıklığını elde edebilirsiniz. Canlı ve gösterişli renkler yeni sezonda fazla bulunmuyor. Bu yüzden sakin ve göz yormayan pastel tonlarıyla kombinleri oluşturmak doğru bir seçim olacaktır.

 

Bir cevap yazın