Bütün Tesettür Ürünlerinde Yenilik Mümkün Müdür?

Değişen tesettür modasında eski tasarımlar her geçen gün yerini yeni ve modellere bırakmaktadır. Bu hızlı değişim rüzgarı arasında eskiden moda olan ürünler yeni tasarımlar ile bütünleşerek bambaşka kıyafetler olarak kullanıcıları ile buluşmaktadır. Yeni sezon tesettür modasında yer alan bahçıvan etek yandan düğmeli bir modeldir ve kalın askılar ile tasarlanmıştır. Bel kısmı tam vücuda saran bir yapıda olup belden aşağısı açılarak yere kadar uzanır.

 

Cep detayı da bulunan bu üründe büyük bir cep ve kenarlarında işleme bulunur. Ürünün ön kısmında ise nakışlı işleme yer alır. Bu modelde mor, mavi, yeşil, siyah ve lacivert renk seçenekleri ile tercih edilebilir. Bu ürünlerin içerisine beyaz bir penye ya da beyaz bir gömlek ile rahatlıkla kombin yapılabilir. Kuyruklu balık etek modeli de yeni nesil tasarımlar arasında yer alır. Moda Selvim sayesinde bu ürünler düğünler, toplantılar ya da özel davetler gibi her türlü itina gerektiren mekanlarda özenle kullanılabilir. Bu ürünlerde mor, siyah, lacivert, saks mavisi, mor, açık mor gibi renk seçenekleri ile tercih seçenekleri mevcuttur.

 

 Feraceden Yeleğe Tüm Ürünlerde Yenilik

 

Ferace modellerinde de bir adım önde olan Moda Selvim kolları dantelli yakası bağlamalı ve vücuda oturan bir yapıda üretilmiştir. Canlı renkler olmasının yanında her ortama uyan bir sadeliğe sahiptir. Yeni sezon tesettür modasında yer alan bir diğer ferace modeli ise ön kısmı fermuarlı olup üst kısımda nakışların yer aldığı ve fermuarın dizlerin altında son bulduğu modelde kollar nakışlı olarak tasarlanmıştır. Bu model dışında oval kesim dantel bluz modelleri de şık davetlerin ve iş yaşamının içinde rahatlıkla kullanılabilecek ürünlerdendir. Pelerin görünümlü bir diğer modelde ise pelerin kısmında yer alan inci işlemeler farklı bir boyuta taşımıştır bluzu.

 

Kolları gömlek kolu olan bu modelin bele oturan yapısı ile mükemmel bir görünüm yaratılmıştır. Yeni sezon tesettür ürünler arasında yer alan bir diğer ürün ise yelek modelleridir. Yelek modellerinde yer alan sahte cep kapakları ile muhteşem bir görünüm oluşturulmuştur. Aynı zamanda yelek dize kadar uzanan bir yapıdadır ve yaka kısmında tek bir bağlayıcı aparat bulunur diğer tüm kısımlar açık bir şekilde kullanılır.

 

Bir cevap yazın