Yeni Sezonda Tesettür Elbise Tercihleri

Hanımlar için tamamen özel bir şekilde imal edilmiş olan yeni sezon tesettür elbise modelleri ceket, pantolon ve triko modelleri de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Elbiseler aynı zamanda aksesuarlar ile desteklenerek çok daha şık, modern ve zengin görünümlere kavuşturuluyor. 2018 yılı itibariyle yeni sezon tesettür elbise modelleri birçok farklı kolyeler ile birlikte detaylı bir şekilde güzelleştirilmekte. Hem dantelli hem incili yeni sezon tesettür elbise modelleri başta düğünler olmak üzere, özel toplantılarda, şık akşam yemeklerinde ve özel günlerde giyilebilecek kadar zengin içeriklere sahip ürünler olarak göz dolduruyor. Kurdele detaylı tesettür elbiseler de mevcut elbise türlerine bir alternatif getirerek son iki yılda en çok satın alınan ve talep edilen giysiler arasında yerini aldı.

 

Süet detaylı elbiselerde de birtakım yenilikler var. Bunların başında çift renk seçeneği ile canlı, doğal ve özgür tercihler bir arada sunuluyor. Hem dantelli hem taşlı elbiseler ise tek bir giysi üzerinden kombin fırsatlarını müşterilerine vaat ediyor. Özel geceler ve davetler için görkemli görünüşlere sahip olan şifon kuyruklu payetli abiyeler de oldukça moda. Volan kollara sahip olan ve birbirinden farklı dantel kreasyonları ile görenleri hayranlığa sevk eden elbise modelleri de ürün katalogları içerisinde tercih yapılmayı bekliyor.

 

 Tesettür Ceket Modelleri

 

Hanımlara özel olan yeni sezon tesettür elbise modellerine alternatif olarak ceket modelleri de değerlendirilen seçenekler arasında yer alıyor. Çeşitli inci detaylarına sahip olan derili ceketler ilk ürünler arasında. Yandan fermuarlı süet ceketler ise sportif görünümleri ile hanımların en çok siparişini verdiği ürünler içerisinde bulunmakta. Ekose desenlere sahip olan ve ikili kombin oluşturan ceketler de farklı renk seçimleri ve kumaş türleriyle hanımların ve müşterilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Dantelli mevsimlik ceketler ise hem kış hem de yaz seçenekleri ile geniş bir alışveriş seçeneği sunmakta.

 

 Tesettür Pantolon Modelleri

 

Boru paça pantolonlar diğer tercihler arasında yer alıyor. İsteyenler ve talep edenler için balık sırtı ve dar paça seçenekleri de mevcut. Bol paça kumaş pantolonlar ise özellikle iş yaşamında giyilen pantolon modelleri olarak alınabilmekte.

 

Bir cevap yazın