Yeni Sezon Tesettür Elbise Modelleri

Yeni sezona damgasını vuran ve tesettürlü bayanların dolaplarında mutlaka yer alması gereken yeni sezon tesettür elbise modelleri sizlerle birlikte olmaya devam ediyor. Bu bahar ve yaz sezonunda sizleri elbise modellerinde ferah ve sıcak renkler karşılıyor. Daha çok toprak tonların, yeşil ve uçuk pembe gibi yumuşak renklerin yer aldığı elbise modellerini aynı ya da tamamen zıt renkli tonlardan oluşan eşarp, şal ve fularlarla kombine ederek harika bir görünüme sahip olabilirsiniz. Hem günlük kullanabileceğiniz hem de özel anlarda kullanabileceğiniz harika tasarımlara, renklere ve desenlere sahip olan elbise modelleri sayesinde yaz sizi heyecanla beklemeye devam ediyor. bu elbise modellerinden ister uzun etekli olanları tercih edebilir isterseniz de bilek boyda biten modelleri tercih edebilirsiniz.

Tesettür Elbise Modelleri Özelliklerinde Neler Mevcuttur?

 

Tesettür elbise modelleri çok kolay bir şekilde kombine edilebilen tek parça giysilerdir. Sizler de tesettür tarzına sahipseniz ve her zamankinden daha şık görünmek ve kendinizi daha rahat hissetmek istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey bahar ve yaz aylarında sizi bu amacınıza ulaştıracak olan elbise modellerinden temin etmek olacaktır. Tesettür tarzını yansıtan şık abiye modellerinin yanı sıra günlük olarak giyebileceğiniz rahat modeller de mevcuttur. Bu rahat modeller yazın terlemeden ve oldukça rahat hareket ederek tüm gününüzü geçirmenize yardımcı oluyor. Aynı zamanda hem spor şekilde hem de şık şekilde diğer parçalar ve aksesuarlar ile kombine edebiliyorsunuz.

Tesettür Elbise Modellerini En Uygun Nasıl Kombine Etmeliyiz?

 

Hemen hemen her tesettürlü bayanın gardrobunda yer almayı hak eden tesettür elbise modelleri oldukça kolay bir şekilde kombine edilebiliyor. Ancak en doğru şekilde kombine etmeyi bilmek oldukça önemlidir. Tesettür elbiselerini kombin ederken yaz aylarında sandalet ya da beyaz spor ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Daha spor bir kombin elde etmek istediğinizde, kot ceket ya da deri ceketler ile bahar aylarında bu elbiselerin rengini ve desenini tamamlayarak istediğiniz kombine erişim sağlayabilirsiniz. Elbise modellerini kullanmak ve tek parça halinde alışverişini yapmak aynı zamanda daha masrafsızdır.

 

Yeni Sezonda Tesettür Elbise Tercihleri

Hanımlar için tamamen özel bir şekilde imal edilmiş olan yeni sezon tesettür elbise modelleri ceket, pantolon ve triko modelleri de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Elbiseler aynı zamanda aksesuarlar ile desteklenerek çok daha şık, modern ve zengin görünümlere kavuşturuluyor. 2018 yılı itibariyle yeni sezon tesettür elbise modelleri birçok farklı kolyeler ile birlikte detaylı bir şekilde güzelleştirilmekte. Hem dantelli hem incili yeni sezon tesettür elbise modelleri başta düğünler olmak üzere, özel toplantılarda, şık akşam yemeklerinde ve özel günlerde giyilebilecek kadar zengin içeriklere sahip ürünler olarak göz dolduruyor. Kurdele detaylı tesettür elbiseler de mevcut elbise türlerine bir alternatif getirerek son iki yılda en çok satın alınan ve talep edilen giysiler arasında yerini aldı.

 

Süet detaylı elbiselerde de birtakım yenilikler var. Bunların başında çift renk seçeneği ile canlı, doğal ve özgür tercihler bir arada sunuluyor. Hem dantelli hem taşlı elbiseler ise tek bir giysi üzerinden kombin fırsatlarını müşterilerine vaat ediyor. Özel geceler ve davetler için görkemli görünüşlere sahip olan şifon kuyruklu payetli abiyeler de oldukça moda. Volan kollara sahip olan ve birbirinden farklı dantel kreasyonları ile görenleri hayranlığa sevk eden elbise modelleri de ürün katalogları içerisinde tercih yapılmayı bekliyor.

 

 Tesettür Ceket Modelleri

 

Hanımlara özel olan yeni sezon tesettür elbise modellerine alternatif olarak ceket modelleri de değerlendirilen seçenekler arasında yer alıyor. Çeşitli inci detaylarına sahip olan derili ceketler ilk ürünler arasında. Yandan fermuarlı süet ceketler ise sportif görünümleri ile hanımların en çok siparişini verdiği ürünler içerisinde bulunmakta. Ekose desenlere sahip olan ve ikili kombin oluşturan ceketler de farklı renk seçimleri ve kumaş türleriyle hanımların ve müşterilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Dantelli mevsimlik ceketler ise hem kış hem de yaz seçenekleri ile geniş bir alışveriş seçeneği sunmakta.

 

 Tesettür Pantolon Modelleri

 

Boru paça pantolonlar diğer tercihler arasında yer alıyor. İsteyenler ve talep edenler için balık sırtı ve dar paça seçenekleri de mevcut. Bol paça kumaş pantolonlar ise özellikle iş yaşamında giyilen pantolon modelleri olarak alınabilmekte.

 

Yeni Sezon Tesettür Elbiseler

Tek omzunda iplikten ya da ipekten meydana getirilmiş güpürler vasıtası ile yeni sezon tesettür elbise modellerinde yenilikler kaldığı yerden devam ediyor. İsteyenler için şık bir çizgide yelek ilaveli spor elbiseler de mevcut. Yatay taşların bir uyum içerisinde yan yana dizildiği ve düz kumaştan oluşan elbiseler de bu sene hanımların alışveriş listelerinde ilk sıralarda yer alan ürünler arasında.

 

Çeşitli detaylar ile yeni sezon tesettür elbise modellerine ince ayrıntılar ekleyen birçok şık tasarım da modacıların elinden çıkarak hanımların şıklık yarışında bir adım öne çıkıyor. Bunlardan ilkini inci detaylı ve desenli elbiseler oluşturuyor. İsteyenler ve talep edenler için ise klasik ve nostaljik etkileri bulunan ve anne elinden çıkmış kadar doğal bir görüntüler kombinasyonu oluşturan nakış detaylı elbiseler ürün katalogları arasında yerini aldı. Çeşitli aksesuarlar ile detaylandırılan ve desteklenen yeni sezon tesettür elbise modellerinde en büyük zenginliği kolyeler oluşturuyor. Hem dantelli hem de incili modelleri bulunan tesettür elbiseler ise şık akşam yemeklerinde ve önemli davetlerde tercih edilebilecek türden. Yaprak anlamına gelen ve giyenlerin üzerinde kendine has etkiler bırakan varaklı elbiseler de son yılların yükselen değerleri arasında.

 

Omuzları şal detayları ile ön plana çıkaran omuz detaylı elbiseler de ürün katalogları arasında incelenmesi ve satın alınma listelerine eklenmesi gereken bir diğer giysi modeli. Son yıllarda oldukça popüler olan ve her yaştan hanımın severek giydiği omuz kısmı pelerinli olan elbiseler de klasik çizgilerin dışına çıkmak isteyen alıcıların ilk sıralarda yer alan tercihleri arasında bulunuyor. Bu senenin yeni sezon tesettür elbise modellerinde moda renkler ise siyah ve pudra renkler.

 

Tesettür Elbise Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

 

Tesettür elbise alırken renk uyumları ve kombin oluşturma fırsatları değerlendirilmeli. Aynı zamanda aksesuarlar ile elbiseler tam bir uyum içerisinde sergilenmeli ve birbirlerini bütünleştirici bir etkiye açık olmalıdır. Çeşitli indirimlerden ve kampanyalı fiyatlardan faydalanmak için ise an be an takip edilmeli ve online satış seçenekleri de değerlendirilmeli. Bu sene de her sene olduğu gibi çeşitli tasarımlar ve yeni desenler tesettür elbiselerde mevcut.

 

Tesettür Modasında Elbiselerin Yeri

Elbiseler tesettür giyimde büyük bir yer kaplar. Hem özel günlerde hem de günlük olarak tercih edilebilecek tesettür elbise modelleri, kullanım açısından da oldukça rahattır. Yeni sezon tesettür elbise modelleri arasında yer alan renkler, soft ve doğal bir şıklık isteyenlere özel seçildi. Moda Selvim firması da bu renklere uygun onlarca ürün çeşidi oluşturdu. Bu yıl tesettür giyimde elbiseler daha çok tercih edilecek ve çok daha modern bir akım oluşacak.

 

 İnci Detaylar Göz Önünde

 

İncinin sıkça kıyafetlerde kullanılması tesettür modasını da harekete geçirdi. Yeni sezon tesettür elbise modellerinde de sıkça incili ayrıntılara yer veriliyor. Moda Selvim sitesindeki birbirinden güzel ve şık tesettür elbiselerin genellikle kol ya da yaka detaylarında inciler kullanılmış. İncilerin elbiseler ile aynı renkte kullanılması hem daha sade hem de daha şık bir görüntü oluşturmuş. Sitede yer alan birbirinden güzel onlarca elbise modelinin içinde sade şıklıktan yana olanlar da unutulmamış. Geniş kol detaylar ve fiyonk kemer ayrıntılar yine elbiselerde yer verilen kısımlardan bazıları.

 

 Mint ve Lila Modasına Uygun

 

2017 yılında patlama yaşayan mint ve pembe renkler, 2018 yılında da etkilerini sürdürüyor. Moda Selvim’de yer alan yeni sezon tesettür elbise modellerinde bu iki renge sıkça yer verilmiş. Üstelik klasik modanın en güzel detayı olan nakış işlemeler bu ve farklı renklerdeki elbiseler üzerinde de yer alıyor. Bu elbiseler düğün, nişan, doğum günü gibi organizasyonlarda rahatlıkla kullanılabilir. Üstelik şıklığı ile göz dolduran bu elbiselerin lacivert, mavi, kırmızı, bordo, kiremit, siyah ve pudra renkleri de mevcut.

 

 Prenses Kollar ve Kolyeli Modeller

 

Bir elbiseyi gösteren en güzel ayrıntı aksesuardır. Ancak elbiseye uygun aksesuar bulmak da oldukça zordur. Moda Selvim sitesi ziyaretçilerini bu yükten kurtarıyor. Yeni sezon tesettür elbise modellerinin bazılarında kolye ayrıntıları yer alıyor. Bu salaş ve şık kolyeler elbisenin şıklığını tamamlamak için oluşturulmuş. Ayrıca sezonun en moda kol modellerinden olan prenses kollar bu elbiselere de uygulanmış. Hem şık bir görüntü oluşturmak, hem modaya uygun giyinmek hem de rahat hareket etmek için sezonun en klas elbiseleri burada.

 

Günlük Giyime Uygun Tesettür Önerileri

Son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle tesettür ürünleri de hızla gelişmektedir. Yeni sezon elbise modellerinde etek, kol kısımlarında güpür, dantel detayları da yer almaktadır. Son moda elbiselere hareket katılarak trend detaylarda kıyafetler de tasarlanmaktadır. Doğru ayakkabı seçimiyle etkili kombinler oluşturulmaktadır. Tesettür kombinleri şık detaylardan oluşmaktadır. Düz, sade kumaştan tasarlanan elbise modellerinde yaka ve kol kısımlarında gol renkli, şık işlemeler de yer almaktadır.

 

Moda Renklerde Kıyafetler

 

Sezonun popüler renklerinde pudra, buz mavisi, bebek mavisi, lila renklerde püsküllü modele sahip elbiselerde sıklıkla tercih edilmektedir. Güpürlü tarza sahip zümrüt, mor gibi elbise modelleri de tüm beden aralıklarında herkesin rahatlıkla giymesi için sunulmaktadır. Kaliteyi ucuza almak isteyen kişiler için estetik ve şık elbise modelleri yer almaktadır. Tesettürlü bayanlar doğru aksesuarlarla tamamlayarak şık parçalar oluşturmaktadır. Elbise modellerinin yaka kısmında uyumlu renklerde taşlı detaylarda hakimdir. Tesettür yapıda elbise modelleri kesimiyle de dikkat çekmektedir.

 

Sezonun Trendi Tarz İçin

 

Yaka kısmında kullanılan detaylar elbiselerin de kol kısımlarında tasarlanarak sunulmaktadır. Şık ve sade elbise modelleri şıklığın her ortamda yansımasını da sağlamaktadır. Bebe yakaya sahip elbise modelleri ile şıklığı her ortamda yansıtmak da mümkün olacaktır. Sezon trendi saks, indigo, mor gibi renklerde üretilen elbise modelleri ile çeşitli bedenlerde zevklere sunulmaktadır. Bir adım önde olmak için tarzı ile dikkat çeken elbise modelleri doğru aksesuarlarla tamamlanmaktadır.

 

Şıklığından Taviz Vermeyen Bayanlar İçin

 

Tesettürlü bayanların vazgeçilmezi olan espina eteği modelleri de tesettürlü bayanlar için son derece kullanışlı olmaktadır. Bizler tesettür tarzın en güzel örneklerini yediden yetmişe herkese sunmaktayız. Tesettür giyim önerileri ile bir adım önde olmak da mümkün olacaktır. Doğru aksesuarlarla tamamlandığında son derece kullanışlı olmaktadır. 2017 sezonuna uygun trendlerle tasarlanan kıyafetler de son modadan izler taşımaktadır. Spor tesettür ürünleri de son yıllarda dikkat çeken parçalar arasında yer almaktadır.  Sezon trendi ürünler herkesçe dikkat çekmektedir. İndigo, saks gibi renklerde modern kıyafetlerde yer almaktadır. Modern elbiselerde tüm bedenlerde kıyafetlerde markalarda yer almaktadır.

Tesettür Elbiseler İçin Yeni Sezon En Sevilen Renkler

 

Özellikle konu elbise olduğu zaman görsel açıdan büyük bir şıklık sağlaması adına modeli ile birlikte mutlaka renginin ne tarz bir görünüme sahip olmasının önemi oldukça büyüktür. O yüzden geçen yıla oranla yeni sezon tesettür elbise içerisinde daha fazla renk seçeneği daha güzel bir uyum içerisinde modelleriyle hoş bir izlenim yaratmaktadır.

 

Özellikle mor ile birlikte haki ve siyah renkleri varaklı uzun kadife tarzı elbiseler için yapıldığı tasarım altında mükemmel bir görünüm sunmak Tabii en çok da hanımların gitmek istedikleri özel davetler veya değişik organizasyonlar için en doğru tercih olarak dikkat çekmektedir. Tabii bunlar arasında zümrüt ve bordo ile siyah rengini de eklemek gerekir. Bu model ile harika bir uyum sağlamış yeni sezon tesettür elbise çeşitler ile böylesi renkler içerisinde kendi kişisel zevklerinize bağlı kalarak bir tercih yapabilir ve Modaselvim güvencesini kullanarak çok uygun fiyatlar altında keyifli bir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

 

 En güzel modeller arasında elbise renkleri

 

Bir elbiseyi en güzel yapan durumlardan biri hiç şüphesiz modeli ile birlikte renginin harika bir uyum göstermesidir. Buna büyük bir titizlikle yaklaşılan yeni sezon tesettür elbise modelleri kapsamında tüm hanımlar kendi beğenileri altında farklı renkler içerisinde güzel bir modeli bularak bu kaliteli site bünyesinde satın alabilirsiniz. Özellikle mürdüm ile birlikte siyah ve haki renkleri kuyruklu elbiseler için mükemmel bir görünüm vermektedir. Yüz kısmı farklı çiçek desenleri ile tasarım haline getirilmiş olan ve siyah ile beyazın bir araya karıştırılarak yapıldığı dantel detaylı şifon elbise modelleri de alt kısım olarak siyah ve mürdüm ile hangi renkleri kapsamında harika bir görsel sunmaktadır.

 

 Tüm Farklı renkler arasında en güzel elbiseleri bulabilirsiniz

 

Kendi kişisel beğenileriniz ile birlikte aynı zamanda dolaplarını süsleyen değişik giysilerinizi baz alarak yeni sezon tesettür elbise çeşitleri arasında bir tercih yapabilir ve keyifli bir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Kazanmak istediğiniz özel organizasyonlar ile birlikte arkadaşınız ile dışarı çıkarken giyebileceğiniz en güzel modelleri evdeki giysileriniz ile kombin yapabilir ve özellikle dış giyim olarak sonbahar ve kış ayları için güzel bir görünüme de sahip olabilirsiniz.

 

Yeni Sezon Tesettür Elbiseler

 

C.M.N - Verev Kesim Kolyeli Tunik UKB2029 Bordo (1)Giyim sektörü hızlı bir şekilde gelişirken, tesettür modasına da birçok yenilik eklenmiştir. Artık yepyeni çizgileri ve farklı detayları tesettür elbise modellerinde de görmek mümkün. Fark yaratan renkler, kullanışlı modeller hepsi tesettür modasında yer alıyor.

 

 YENİ SEZON TESETTÜR ELBİSELERİ

 

Yeni sezon tesettür elbise modellerinde renk seçenekleri büyük dikkat çekiyor. Çünkü eskiden tesettür modasında hep koyu renklerin hakim olduğu seçenekler vardı. Şimdi geniş renk yelpazesi ile sunulan tesettür elbiselerin renk seçenekleri de fazladır. Siyahtan kırmızıya, pembeden saks mavisine kadar farklı renkler ve tonları mevcuttur.

 

Aynı zamanda tesettür elbiselerinde farklı çizgiler de tasarımların modern bir yapıda olmasını sağlıyor. Dantel detaylarını daha çok elbisenin kol kısmında ve elbisenin en alt kısmında görmek mümkündür. Bu tür model elbiseler özellikle davetlerde kullanılabilir. Öte yandan üst kısmı tamamen dantel kaplı, alt kısmı ise sade olan elbiseler de tasarımlar arasındadır. Özel davetlerde şıklığı net bir şekilde yansıtmak isteyen bayanlar için bu seçenek ideal olacaktır.

 

Yeni sezon elbiselerde sadelik ön planda tutulsa da , doğru yerde kullanılan detaylar elbiselerin genel havasını tamamen değiştiriyor. Şifon pelerin, kuyruk detayı gibi dikkat çeken özellikler zarafeti ve şıklığı aynı anda sunmaktadır.

 

 GÜNLÜK HAYATTA TESETTÜR ELBİSE KULLANIMI

 

Şık olmak sadece özel günler için geçerli değil. Her an, her yerde rahat ve şık olmak özellikle tesettürlü bayanlar için çok önemlidir. Günlük kullanılacak olan tesettür elbise ürünlerinde kullanışlı renk ve detaylar bulunmaktadır. Seyyar kemer detayı, bağcık, düğme gibi detaylar oldukça uygundur. Renk olarak ise tek renkli elbise seçeneklerin kombin edilmesi daha kolaydır. Siyah bir elbiseyi her kullanımda farklı renk bir eşarp ile tamamlamak oldukça pratik olacaktır.

 

Günlük kullanılan elbiselerin rahat olması çok önemlidir. Tesettürlü bayanlar her yerde şık olmayı ve aynı anda kendilerini rahat hissetmeyi ister. Yeni sezon tesettür elbiselerinde bu imkan sunuluyor. İster özel davetlerde ister günlük kombin seçeneklerinde elbisenin kumaşı ve tasarımı kaliteli olmalıdır. Bu şekilde elbisenin genel duruşu, kullanımı daha doğru ve kolay olacaktır. Bir birinden şık, kaliteli ve renkli tesettür elbiseleri çok uygun fiyat seçenekleri ile sahip olmak da mümkündür.