Yeni Sezon Tesettür Ürünleri Neler?

Elbiseler yeni sezon tesettür ürünleri arasında fark yaratacak öncülüğe ev sahipliği yapıyor. Özellikle eşofman modelli elbiseler rahatlığını şıklığı ile perçinlemek isteyen hanımların ilk tercihi. Rahatlığın kendisi ise polyester ve viskoz kumaşlarının özenli ve dinamik kullanımı ile birleştiriliyor. Ek olarak elastan kumaşı bulunan eşofman elbiseleri son yıllarda piknik ve benzeri toplantılarda sıklıkla tercih ediliyor. Bu yıl yeni sezon tesettür giysileri içerisinde naturel kumaşlardan imal edilmiş elbiseler de göze çarpıyor.

 

Son dönemde hanımlar için olmazsa olmaz kabul edilen şıklık yarışına bir de konfor yarışı eklendi. Artık çeşitli davetlerde, iş yerlerinde ve düğün gibi organizasyonlarda çekici olmak kadar rahat bir görünüm içerisinde olmak da önemli. Bunun farkına varan tesettür giyim firmaları başta elbiseler olmak üzere tüm ürünlerde rahatlık ve konforu sağlayan kumaşları eser miktarda kullanmaya başladı. Vücuda tam oturan ve istenen esnekliği sağlayan elbiselerde düğme detaylı ve cep detaylı gibi ayrıntılar da bolca kullanılıyor.

 

Çiçekli ve incili desenlere de ev sahipli yapan elbise modelleri mevcut. Etek ucu danteller ile süslenmiş olan elbiseler ise düğünlerin vazgeçilmez unsuru olmaya devam ediyor. Düğün ve benzeri davetlerde şık görünmek isteyen hanımlar için ek olarak fırfır detaylı jile elbiseler de moda olmuş durumda. Katalog seçimlerinde hangisini alsam diye kararsızlıklar yaşayan müşteriler için bol indirimli ve kampanyalı ürünler de mevcut.

 

 Tesettür Kombininde Yeni Sezon Farkları

 

Kombinler yeni sezon tesettür markaları tarafından günlük ve ofis kombinleri olarak ikiye ayrılmış durumda. Kombin oluşturmak isteyen hanımlar tercihlerini ev ve ofis olarak ikiye ayırabilirler. Trikodan oluşan ikili kombin seçenekleri özellikle ofis ortamında belli bir ağırlığı bulunan ve karakteristik renkleri her tipteki iş yerlerine uyum sağlayan seçenekler arasında bulunuyor.

 

Çeşitli desenlere ev sahipliği yapan ve bol paça gibi bir tarzı da yakalamış olan kombin seçenekleri ise genelde ev ve sosyal yaşam için ideal bir porte oluşturuyor. Bağcıklı panço kombini ise özellikle genç hanımların çeşitli tatillerde ve yolculuklarda tercih edebileceği türden. Tüm kombin ürünleri 2’li ya da 3’lü seçenekleri ile alışverişe hazır.

 

Bir cevap yazın