Yeni Sezon Tesettür Modelleri

Bolero görünümlü elbise türleri yeni sezon tesettür elbiseleri kategorisinde yer alıyor. Kadınların sıklıkla tercih ettiği ceket modeline indirgenmiş olan bu elbiseler, hem kıyafet hem de ceket alanında tatmin edici bir görünüme ev sahipliği yapıyor. Ana renklere ek olarak modacıların elinden çıkan son derece farklı ve bu zamana kadar alışılmamış renkler de söz konusu. Elbiselerinde tütün rengi ya da şarabi rengi isteyen hanımlar bunlara çok özel fiyatlarla anında sahip olabiliyorlar. Dantel detaylarına sahip olan elbise türleri ise her yerde giyilebilir olma özellikleri ile fark yaratmaya devam ediyor.

 

Likralı olmasının avantajlarını geniş çizgilerinde gösteren bu elbiseler aynı zamanda örme kumaştan örülüyor. Bu da giyilen elbiselere hem lükslük hem de el emeği göz nuru bir hava katmayı başarıyor. Bu yeni sezon tesettür elbiseler 38 bedenden başlayıp 48 bedene kadar uzanıyor. Önden düğmeli bir biçimde tasarlanıp imal edilen elbiselere ek seçenek olarak kemer aksesuarı da ilave edilmiş durumda. İsteyenler bu elbiseleri kemersiz kullanırken isteyenler kemeri de takarak düğün ve iş yemekleri gibi kamuya açık alanlarda klasik giyinmenin vizyonunu sonuna kadar yaşıyor.

 

 Yeni Sezon Tesettür Yelek Modelleri

 

Elbise çeşitleri gibi likralı örme kumaştan imal edilen yeni sezon tesettür yeleklerinde de yeni ürünler ve yeni özellikler söz konusu. Bunların başında cep kapaklarına sahip olan son derece klasik yelekler yer alıyor. Her iki yanında bulunan cep kapakları hem kullanım kolaylığı hem de dış estetik görüntüler açısından elverişli bir sunum elde edilmesini sağlıyor. Haki ve mürdüm gibi orijinal bir tatta olan renkleri yeleklerinde görmek isteyen hanımlar bu ürünlerin siparişini çok kısa bir sürede tamamlayıp birkaç gün içerisinde yeni yelek ürünlerine kavuşuyor.

 

Yeleklerin bir diğer önemi ise kombin modellerinde en çok kullanılan ürünler arasında yer alıyor. İkili kombin seçeneklerinde yelek ürünlerini değerlendirmek isteyen hanımları bir sürpriz bekliyor. O da tamamen çiçek desenlerinden oluşan yeni nesil yelekler. Bu yelekler çiçekli görüntüleri ile birlikte koyu somon ve mürdüm gibi özgün renklere de kucak açıyor.

 

Bir cevap yazın