Baştan Ayağa Tesettür Modası

Hızlı değişim gösteren sektörler arasında giyim sektörü de bulunuyor. Kategorize etmek gerekirse kadınlar arasında yeni sezon tesettür giyimde en hızlı ivmeye sahip olan kısımdır. Değişiklik nedeni konusunda kapanma modasının değişiklik göstermesi de gösterilebilir ancak ciddi çalışmaların yapıldığı bu sektörde canlılığını hiç kaybetmeyen bir döngü hakimdir. Bu duruma fazlasıyla yön veren Moda Selvim birbirinden özel ürünleri ile kadınların hayatlarının bir parçası olmak için online olarak yirmi dört saat hizmet vererek kadınların ihtiyacı olan özenli ve farklı kreasyonları tanıtmaya devam ediyor.

 

Büyük beden kıyafetlerde de modanın esintilerine her zaman yer veren platform ferace modellerinde yeni sezon tesettür modasına uygun katlı tasarımlar yapıyor. Katlı tasarım üst kısımda genelde tül ya da farklı parçaların kullanıldığı modellerdir. Bu modelleri çoğu zaman abiyelerde kullanan tasarımcılar artık feracelerde de desenli tüller ile şıklık yarışında kendisini gösteriyor. Şal ve eşarp modellerinde de abiye şal grubunda yer alan birbirinden iddialı ürünler ile modanın ve kumaşın kalbi Moda Selvim’de atıyor. Abiye şallarda daha çok canlı renkler kullanılıyor.

Yeni Sezon Modaselvim Tesettür Giyim Modelleri Alışverişe Başla

Taşlar ürünün kendisini göstermesi adına büyük bir görev üstlenerek taşınıyor. Üstelik bağlama bakımından hazır olan sunulan bu ürünler çok pratik. Şal bağlamak çok kolay gibi görünse de kimi zaman saatleri alabilen ince bir iştir. Bu duruma da zaman kazandıran bir çözüm Moda Selvim gelişme konusunda sınır tanımıyor.

 

 Uyum ve Modanın Adresi

 

           Yeni sezon tesettür ürünleri arasında ayakkabıların da yer alması baştan ayağa tüm ihtiyaçların tek bir kanaldan temin edilebilmesi demek. Üstelik bu ayakkabılar tamamen üretilen ürünler ile uyumlu. Bu sebeple kombin yaparken daha rahat bir seçim yapmak mümkündür. Somon rengi ayakkabılar senenin moda rengine uyumlu olarak üretilmiştir.

 

Abiye ürünler ile tercih edilebilecek transparan ayakkabı muhteşem bir işçiliğin eseri olarak sunulmuştur. Fiyonklu pudra kalın topuk ayakkabı ise hem rahat hem de alımlı bir görünüm yaratmak için tasarlanmıştır. Modanın gücünden destek almak için online olarak satılan tüm ürünlere göz atılabilir ve açık ve anlaşılır bir sistem olması sebebi ile alışveriş yapılabilir.

 

Bir cevap yazın