Modaselvim’de Yeni Sezon Tesettür Ürünleri

Her sezon kendine yeni bir modelle gösteren tesettür dünyası, Bu sezonda birçok yeni ürünle moda dünyasında girmiş bulunmaktadır. Tesettür feraceden, tesettür tuluma kadar birçok alanda yenilik yapan tesettür dünyası, Hatta tesettür mayo ya kadar kendini güncellemiştir. Bu anlamda tesettürlü kadınlara birçok tesettür ürünü seçeneği oluşturulmuştur.

 

 Tesettür Tunik

 

Tesettür tunik, yeni sezon tesettür ürünleri kapsamında oldukça yeniliğe sahip modellerle moda dünyasına giriş yapmıştır. Özellikle spor tarzı seven tesettürlü hanımlar için baskılı ve amblemleri modelleri ile kadınların ruhunu ve enerjisini yansıtan modeller tasarlanmıştır. Spor olduğu kadar klasikte de düz ve sade renklerle altına tercih edilecek bilek paça kumaş pantolon ve ince topuklu ayakkabılar ile klasik bir zariflik elde edilebilir. Hem ofis ortamında hem de gündelik yaşamda rahattı tercih edilebilecek renk ve desenleri sahiptir.

 

 Kot Tesettür Ürünler

 

​​​​​Tesettür dünyasının yeni gözdesi olan kot tesettür ürünleri, feraceden, elbise ürünlerine kadar her modelde üretilmektedir. Üzerinde taş işlemeler ile enerjik ve dinamik bir görüntü vermesi sayesinde hanımlara taze bir hava katmaktadır. Düğmeli modelleri ile hanımların üzerinde spor bir şıklık oluşturmaktadır. Kot tesettür elbise modelleri genç hanımlar tarafından çok tercih edilen bir elbise türüdür. Özellikle genç hanımlar tarafından sıklıkla tercih edilen kot tesettür elbiseler, özel günlerde tercih edilebilmektedir.

 

 Tesettür Gelinlik Modelleri

 

Tesettür dünyasına her gün yeni modellerle giren gelinliklerde, yeni sezon tesettür ürünleri arasında yer almaktadır. Gelinlik giymek, her kadının hayalidir. Eskiden tesettürlü hanımların gelinlik giyme adına düğünlerde, tesettür gelinlik bulunmadığı için başını açarak gelinlik giydikleri bilinmektedir. Bir yanından gelinlik giyme isteği Diğer taraftan muhafazakar çizgiyi bozma isteği arasında kalıyorlardı. Tesettür gelinliklerin tasarlanması, bu anlamda tesettürlü hanımları oldukça mutlu etti. Birçok model ve desen seçeneğiyle, tesettürlü hanımlar artık birçok alternatif üzerinden düğünleri için gelinlik modeli seçebilmektedir.

 

 Tesettür Tulum

 

Tesettür dünyasında yeni sezon tesettür ürünleri arasında yer alan bir tesettür tulum modelleri, klasik çizgiyi seven tesettürlü hanımlar için oldukça şık seçenekler ortaya koymaktadır. Tesettür tulum çıktığı günden itibaren oldukça fazla bir şekilde tercih edilmektedir. Bunun nedeni ilk olarak rahat bir yapıda olmasıdır. Bunun yanında çok şık bir duruşta sergilemesi, tesettür tulumun tercih edilmesinde büyük rol oynamaktadır.

 

 

 

Bir cevap yazın