İlkbahar Yaz Aylarının Vazgeçilmez Tesettür Elbise Modelleri

Tesettür elbise modelleri, tesettür giyimin vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. Günlük, spor ve özel geceler için birbirinden farklı modelleri bulunan tesettür elbise modelleri ilkbahar yaz tesettür modası içinde en çok yer alan giyim ürünleri arasındadır. Farklı beden, model ve renk seçeneklerine sahip olan tesettür elbiseler şıklığına ve rahatlığına önem veren kadınların ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Düğmeli tesettür elbise modelleri şık görünmek isteyen kadınlara birbirinden farklı renk seçenekleri sunmaktadır. Krep kumaştan imal edilen bu ürünler ilkbahar ve yaz aylarında rahatlıkla giyilebilir. Herhangi bir şekilde terletme yaşatmaz. Dilerseniz kemer detaylı düğmeli tesettür elbise modellerini tercih edebilir ya da kemersiz olarak spor bir şekilde bu elbiseleri kullanabilirsiniz. 

Çiçekli Tesettür Elbise Modelleri 

Çiçekli tesettür elbise modelleri alternatif renk ve baskı çeşitleri sayesinde ilkbahar yaz tesettür modası için vazgeçilmez elbiseler arasında yer almaktadır. Krep örme kumaştan imal edilen bu elbise modelleri havadar yapısı sayesinde kullanıcılara büyük bir konfor alanı sunmaktadır. Viskon, saten, krep ve pamuklu kumaşlardan imal edilen çiçekli tesettür elbise modelleri kullanıcılara hem konfor hem de şıklık imkanı sunmaktadır.

Her renk eşarp ile rahatlıkla kombinlenebilecek çiçekli tesettür elbise modelleri özellikle tek parça ile hazırlanmak isteyen kadınlar için vazgeçilmez elbise çeşitleri arasında yer almaktadır. Anne, kız çiçekli tesettür elbise modelleri ise özellikle kızları ile tek bir kombin oluşturmak isteyen kadınların yönelebileceği modeller arasında yer almaktadır.

Birbirinden farklı renkleri sayesinde anne, kız kombini yapmaya yardımcı olan bu elbiseler sayesinde hem gündelik yaşamınızda hem de davetlerde şık bir görünüm oluşturabilirsiniz. Çiçekli tesettür elbise modelleri topuklu ayakkabı, sandalet ve babetler ile rahatlıkla kombinlenebilir özelliğe sahiptir.

Desenli Tesettür Elbise Modelleri

Etnik, geometrik, çizgi, minimal ve baskı desenli olarak üretilen tesettür elbise modelleri özellikle tarzını ortaya çıkarmak isteyen kadınların en sık tercih ettiği tesettür giyim ürünleri arasındadır. Etnik desenli tesettür elbise modelleri şık yapısıyla çarpıcı bir kombin yaratmanıza yardımcı olur. Birbirinden farklı renk seçenekleri sayesinde ilkbahar ve yaz aylarını yansıtan bu elbise modelleri özellikle fresh kombin oluşturmak isteyen kişilerin kolaylıkla kullanabileceği elbise modelleri arasında bulunmaktadır.

Günlük Hayatta Elbiseler

Tesettür, Müslüman kadınların dini kaidelerde belirtildiği şekilde giyinmeleridir. Son yıllarda ortaya çıkan tesettür moda sektörü, hızlı yükselişini sürdürmektedir. Tesettür giyim üretip satan firmalar oldukça fazla sayıya ulaşmıştır. İnternet üzerinden arama yapıldığında birçok firmaya ulaşılır. Bu da isteyen herkesin ulaşması için iyi bir fırsattır. 

Tesettür giyim denildiğinde akla gelen kıyafetleri şöyle sıralayabiliriz:

Etek

Elbise

Tunik

Bluz

Ferace

Pardesü

Muhafazakar giyim tarzını tercih eden kadınlar vücut hatlarını belli etmeyen, bol kıyafetleri tercih eder. Sayılan bu ürünler her mağazada bulunabilir. Herkes kendi zevkine ve bütçesine göre bir şeyler bulabilir.

Kadınlar İçin Vazgeçilmez Olan Elbiseler

Elbiseler kadınlar için vazgeçilmez parçalardır. Günlük hayattan, özel günlere kadar her zaman tercih edilmektedir. İş yeri için de iyi bir seçenektir. Özel davetlerde giyilen elbiselerin kumaşları daha gösterişli ve parlaktır. Üzerine işlemeler yapılabileceği gibi şık bir broşla da tamamlanabilir. 

Günlük hayatta giyilen elbiseler ise daha sade olarak tercih edilir. Genellikle pamuklu kumaştan üretilmiş bu giysiler desenli olabileceği gibi düz de olabilir. Tesettürlü kadınlar tesettür günlük elbise adı altında dikilen elbiseleri tercih etmektedir. Diğer günlük elbise türlerine göre boyu daha uzun, bedeni daha bol ve kolları uzundur.

Günlük Elbiseler

Günlük olarak kullanılan elbiseler kişinin hareketini kısıtlamayacak şekilde olmalıdır. Üretilirken kullanılan kumaşı da önemli noktalar arasındadır. Pamuklu veya keten kumaştan dikilmiş elbiseler yaz mevsimi için kurtarıcı parçalardır. Hem serin tutması hem de rahat olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir.

Günlük elbiseler tek parça olduklarından dolayı kullanılması en kolay ürünlerdendir. Şık bir ayakkabı ve çantayla birlikte kolayca kombinlenebilen tesettür günlük elbise size zaman kazandıracaktır. Gün boyu rahatlık ve şıklık için elbiseler her zaman tercih edilmesi gereken kıyafetler arasındadır. 

Tesettür giyime dair her türlü ürünü bulabileceğiniz modaselvim.com sitesi modanın nabzını tutmaya devam ediyor. Zengin ürün çeşitliliği, geniş beden aralığı ve uygun fiyat seçenekleriyle müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Özel günlerde kullanılacak abiye elbiselerin yanı sıra günlük olarak da giyilebilecek birçok ürün bulunabiliyor. Site üzerinden kolayca sipariş verip alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Çiçek Desenli Kumaş Tasarımlı Elbiseler

Yeni sezon içerisinde desenlerin akışı kumaşlar üzerinde dikkat çekmektedir. Çiçek desenli şekilde tasarlanan tesettür günlük elbise modelleri balon kol ve yuvarlak yaka detayı ile hazırlanmıştır. Bu elbiselerin bel kısmının tam oturması ve eteğin bol kesim olması da kullanıcıların gün içerisinde rahat hareket edebilmelerini sağlamaktadır.

Sezonun en yenilerinin yer aldığı sitemiz tesettür günlük elbise modelleri ile daha fazla kişiye hizmet vermektedir. Özellikle canlı çiçek desen görünümü bu sezonun hazırlanan tesettür elbiseleri üzerinde en popüler desenleri arasına girmektedir.

Cıvıl Cıvıl Renkler İle Tasarlanan Tesettür Günlük Elbise

Cıvıl cıvıl renkler kullanılarak hazırlanan tesettür elbiseler günlük kullanıma uygun şekilde tasarlanmaktadır. Bu ürünler yaka detayından etek ucu detayına kadar özenle hazırlanmış parçalardır. Son zamanların renkleri ile tasarlanan bu elbise modellerine hızlı bir şekilde ulaşmak isteyen kişiler sitemizi ziyaret etmektedir. Ürünlerin tamamı modaya uygun şekilde tasarlanmaktadır. Özellikle 2022 modasında yer alan bu günlük tesettür elbise modelleri çiçek desenli ve salaş kesim olması ile hem şık hem de tatlı bir kombin görünümü yaratmaktadır.

Son Moda Ürünlere Hızlı Geçiş Yapmak İçin Tesettür Günlük Elbise Bölümü

Son moda ürünlere hızlı geçiş yapmak isteyen kişiler başlıca sitemizi ziyaret etmektedir. Hazırlanan her parça özenli formda tasarlanmış ve kaliteli bir şekilde kullanıma uygun hale getirilmiştir. Son moda ürünleri arasında çiçek desenlerinin tüm elbise üzerinde işlendiği tesettür günlük elbiseler bulunmaktadır. Bu elbiseler sezonun en canlı ve kaliteli parçaları olarak satışa çıkarılmaktadır. Üstelik ürün tasarımları ile birlikte kombin önerileri de sitemiz içerisinde yer almaktadır. Salaş kesim ürünler sayesinde herkes kendi bedenine uygun bir elbise satın alabilmektedir.

Kaliteli Ürün Tasarımları İle Çiçek Desenli Elbise Modellerine Ulaşma

Kaliteli ürün tasarımları için sitemiz çiçek desenli şekilde üretilen elbise modellerine ağırlık vermektedir. Sezonun en yenilerinin bulunduğu bu site herkese uygun bir elbise seçeneği sunmaktadır. Özellikle kumaş kalitesi ve modeli 2022 yılına göre tasarlanmaktadır. Son sezonun modasını yakından incelemek isteyen kişiler ilk olarak sitemize giriş yapmaktadır. Tüm elbise modelleri kategoriler altında hazırlanarak satışa çıkarılmaktadır.

Ucuz Tesettür Giyim Parçaları

Yeni sezon içerisinde yayınlanan pek çok uygu fiyatlı tesettür giyim ürünü bulunmaktadır. Bu ürünler kalite ve dayanıklılık bakımından oldukça fazla kişi tarafından tercih edilmektedir. Uygun fiyatlı ürün seçenekleri ile sitemiz herkese yönelik ürün seçenekleri oluşturmaktadır. Ucuz tesettür giyim kategorileri içerisinde hem alt hem de üst giyim parçalar yer almaktadır. Bu parçalar sayesinde kaliteli ve şık kombinler oluşturmak mümkündür. Ucuz tesettür giyim alanında birbirinden renkli ve şık ürün yelpazesi hazırlanmaktadır. Ürünler sıralı şekilde kategori içlerinde yer almaktadır.

Uygun Fiyatlı Tesettür Alt Giyim Ürünleri Siparişi

Uygun fiyatlı ürün seçenekleri oldukça fazla kişinin hızlı sipariş oluşturmalarına yardımcı olmaktadır. Son dönemde çıkan tüm yeni parçalar ile alışveriş yapmak çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir. Kaliteli ürün çeşitliliği ile beraber tamamı uygun fiyatlı olan bu ürünler sezonun yeniliklerini de beraberinde getirmektedir. Üstelik kategoriler tasarım bakımından eşsiz ürünler içermektedir. Son zamanların en profesyonel şekilde dizayn edilen parçaları alt giyim kategorisinde yer almaktadır. Etek ve farklı kesim pantolonlar ucuz ama kaliteli olarak satışa sunulmaktadır.

Ucuz Üst Giyim Tesettür Kıyafet Modelleri Satın Alma

Ucuz üst giyim kategorisi son zamanların en popüler ürünleri ile çeşitlilik oluşturmaktadır. Sezon içerisinde yayınlanan birbirinden farklı konseptte kombin bulunmaktadır. Bu kombinler ile beraber farklı görünümlere imza atmak da mümkün hale gelmektedir. Tunik modellerinden gömlek modellerine kadar pek çok ürün seçeneği site içerisinde hazırlanmaktadır. Desenleri ve kullanılan renk seçenekleri ile kişiler kendi tarzlarını kolaylıkla yansıtmaya başlamaktadır. Sezonun uygun fiyatlı ürün seçenekleri ile alışveriş yapma keyfi de uzun sürmektedir.

Yeni Nesil Uygun Fiyatlı Tesettür Giyim Ürünleri ve Model Çeşitliliği

Yeni nesil uygun fiyatlı tesettür giyim ürünleri ve model çeşitliliği sitemiz içerisinde mevcuttur. Uygun fiyata kaliteli ürünler elde etmek isteyen kişilere yönelik alt ve üst giyim kategorileri farklı ürün listeleri hazırlamaktadır. Ürünler yeni tasarımlar ile birleşerek kaliteli kombinler oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Sezonun en beğenilen kıyafet parçaları ile birlikte desenleri ile göz kamaştıran ürünlerin tamamı uygun fiyatlı olarak satışa sunulmaktadır. Site 7/24 hizmet vermektedir.

Tesettür Şıklığı

Müslüman kadınların İslam inanışına göre uygun bir şekilde giydiği elbisedir. Bu elbiseyi satan birçok mağazada bulunmaktadır. Modaselvim bu mağazalardan biridir.

Tesettür Elbise Modelleri

Çiçekli Elbise: Yaz aylarının vazgeçilmezi olan çiçek desenleridir. İrili ufaklı çiçekli desenleriyle hayran bırakan ve her kadının dolabında bulunmaktadır. Etekler, pantolonlar, gömlekler her tür kıyafetten çiçek desenleri bulunur. Çiçekli şifon elbise, günlük kullanım için oldukça rahat ve şık bir tercih olacaktır. Dijital baskı baskılı şifon kumaştan üretilmiştir ve dört mevsimine uygundur. Astarlıdır ve bisiklet yakalıdır.

Tesettür elbise, günlük şık olarak iki türe ayrılır. Beli lastikli terikoton kumaşın en önemli özelliği likrasız olmasıdır. Esneme yapmaz. Bu kumaş türünde elbise alırken iyi düşünülmeli ve elbise bedeni saptanmalıdır. Astarsız ve dört mevsimine uygundur. Aksesuar düğmeli elbise modeli de günlük elbise modellerden tercih edebilecek nahif duruşlu bir elbisedir. Kumaş likralıdır. Esnektir ve kullanışlıdır. Dört mevsime uygundur.

Çocuk Elbiseleri: Sadece kadınlar için değil çocuklar için de birçok model vardır. Pötikare elbise modeli, üç farklı renk modeliyle kız çocukları için zevkli bir tercihtir. Dört mevsim kullanıma uygundur. Kolsuz modeliyle kışın içine kazak giyilerek tercih edilebilir. Anne kız takımı olarak giyinmek isteyenler için de bazı elbiseler, çocuklar için de üretilmiştir. Şifon elbise hem anne hem kız için takım olabilecek bir elbise modelidir. Şifon kumaşıyla günlük veya özel günlerde giyilebilir. Astarsız ve beş renk seçeneğiyle tercih edilesi bir modeldir.

Tesettür Elbise Fiyatları

Pek çok kıyafet bulunan mağazadır. Birçok model de ve renkte, uygun fiyatlı, ucuz elbise vardır. Çizgili elbise, on beş farklı renk seçeneği ve aşırı uygun fiyatıyla alıcı beklenir. Keten kumaştan üretilmiştir. Mevsimlik bir elbisedir. Astarsızdır. 

Sadelikten yana olanlar ve tek renk elbise isteyenler için kolyeli elbise, altı fark renk çeşidiyle ve uygun fiyatıyla tercih edebilecek hoş bir elbisedir. Mira kumaştan imal edilmiştir. Dört mevsimlik bir kumaş olup, örme kumaşlar kategorisinde bulunur. Esnek bir yapıya sahiptir ve 0 polyester bir kumaştır. Ucuz elbise modaselvim mağazasında bulunmaktadır.

 

Tesettür Elbise Modelleri

Tarihe bakıldığında toplumların taşıdığı ortak noktalar bulunmaktadır. Bunlardan biri giyim kuşam olmaktadır. Elbette ortak noktayı etkileyen faktörler vardır. Söz konusu faktörler iklim koşulları, kültür ve ekonomik durum olabilmektedir. Tesettür giyim pek çok toplumda yaygın biçimde kullanılmaktadır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Tesettür Giyimin Kullanım Alanları

Kadınlar genellikle giyim kuşam konusunda özen göstermektedirler. Dolayısıyla evde giyilen kıyafetler ile dışarıda giyilenler farklı olmaktadır. Düğün, özel günler veya misafirlik gibi durumlarda daha şık ve itinalı elbiseler tercih edilmektedir. Bu bağlamda tesettür elbise kullanılacağı mekana bağlı seçilmektedir. Tesettür giyimde yer alan bir çok model vardır. Bu modeller kişinin zevki doğrultusunda tercih edilmektedir.

Tesettür giyim sektöründe model çeşitleri iki türlü karşımıza çıkmaktadır. Daha kapalı ve geniş ölçüleri tercih eden kadınlar için uygun kıyafetler bulunmaktadır. Yahut daha salaş ve rahat giyim almak isteyenlere de hitap eden kıyafetler üretilmektedir. Modaselvim sitesinde kadınların zevkine hitap eden modelde ve bedende kıyafet vardır. Bu elbiseler alanında uzman tasarımcılar tarafından ortaya konulmaktadır.

Tesettür Giyimde Model Çeşitlerinin Kaynağı

Söz konusu kadın giyim olduğunda çeşitlilik yelpazesi oldukça genişlemektedir. Erkeklere oranla kadınlar giyim üzerine daha fazla alım yapmaktadırlar. Bu alışveriş kısmı çoğu etkene bağlı olarak gelişmektedir. Örneğin evlilik yıldönümünde giyilen kıyafet ile market için giyilen kıyafet aynı olmamaktadır. Model ve kalite bakımından daha iyi olmaktadır. Esasında elbiselere yönelik model çeşitleri bu doğrultuda ortaya çıkmıştır. İlgili çeşitlilik tesettür elbise için de geçerlidir.

Model Çeşitleri Nelerdir?

Kadınlar yaşadıkları toplum ve yaşam biçiminden etkilendikleri için kıyafetleri de bazen belirlenebilmektedir. Ancak bu belirlenim içinde dahi seçimler yapılmaya devam edilmektedir. Tesettür giyimde belirli kalıp elbiseler ve bunların dışında kalanlar model çeşitlerini oluşturur. Örneğin tek renk ve kalıp giymek isteyenler için ferace, pardösü gibi modeller üretilmektedir.

Rahatına düşkün kadınların tercihleri doğrultusunda bohem modeller ortaya konulmaktadır. Hem günlük hayatta hem de özel günlerde şıklığından taviz vermeyen kadınlar da bulunmaktadır. Onların seçimlerine yönelik tesettür giyim yer almaktadır. Modaselvim tüm bu durumlara binaen ürünlerini üretmekte ve hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyeti göz önüne alınmaktadır.

 

 

 

Modern Tasarım Tesettür Elbise Modelleri

Tasarımları ile göz kamaştıran yeni sezon tesettür elbiseler arasında modern kesimi olan ve duruşu asil parçalar hanımların en sevdiği ürünler arasında yer almaktadır. Pek çok kişi için zevkle tercih edilen modern tesettür elbise modelleri sezonun en canlı renklerini yansıtmaktadır. Gömlek yakası ve boydan boya düğmesi olan bu tesettür elbise modellerinde kalıbı tam oturan kumaş kullanılmıştır. İki katlı olarak tasarlanan bu elbiselerin omuzları da vatkalıdır. Bu elbise modeli son zamanların nişan ve düğün davetleri için en çok kullanılan modellerinden biridir.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Modern Tesettür Elbise Tercih Ederken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Son dönemlerin tesettür moda akımlarından biri olan tesettür elbiseler pek çok farklı formda karşımıza çıkmaktadır. Sevilen detayları ile tercih edilen modern kesim tesettür elbiselerde alışveriş yapmak isteyen kişiler ilk olarak beden seçimine oldukça dikkat etmelidir. Tam kalıp şeklinde tasarlanan bu elbise modelleri kişinin fiziğini olduğundan daha uzun ve ince gösterme yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda renk seçimleri de bu elbiseler için önemli olan detaylardandır. Sezonun renklerinin yanı sıra kişinin kendisine en çok yakışan rengi seçmesi elbisenin duruşunu da etkilemektedir.

Sezonun Beğenilen Modern Tesettür Elbiseleri İle Kombin Oluşturma

Modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan tesettür elbise modelleri arasında boydan boya düğmeli, bej ve beyaz renkli, kalın kumaş tam kalıp elbiseler gelmektedir. Bu elbiselerin kol kısımları da bilekten yukarı doğru açılan modelde tasarlanmıştır. Elbisenin net duruşu ile asil kombin oluşturmak isteyen kişiler yan parça seçimlerini elbise ile aynı renkte yapmaktadır. Altın sarısı zincir detayı bulunan beyaz çanta seçimi ve beyaz renk deri stiletto ayakkabılar bu kombin için en uygun ve asil parçalardır.

Modern Kesim Tesettür Elbise Modellerinde Renk Seçimleri

Sezonun beğenilen modern kesimini yansıtan parçalar arasında düğmeli olan tesettür elbiseler gelmektedir. Bu elbiseler pek çok düğün ve nişan organizasyonlarına konuk olmaktadır. Elbise renk seçimleri de bu davetlere göre özel olarak hazırlanmıştır. Beyaz, bej, kırmızı, bordo ve siyah renkleri bu tarz modern kesim elbiseler üzerinde en çok kullanılan ve tercih edilen renklerdir.

 

 Her Bedene Uygun Tesettür Giyim

Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte insanlar birbirleri ile daha fazla etkileşim içindedirler. Bu etkileşimde pek çok sektörü etkiler. Giyim de bu sektörlerden biridir. Hızlı moda nedeni ile her sezon birbirinden güzel kıyafetler tüketici ile buluşmaktadır. Artık günümüzde çok şık olmak bir hayal değildir. Her kadın isterse kendi şıklığını ve tarzını yaratabilir.

Kadın giyim kendi arasında farklı dallara ayrılmaktadır. Tesettür giyim de bu dallardan biridir. Özellikle son zamanlarda tesettür giyim çok büyük bir gelişme göstermiştir. Birbirinden farklı renk ve modeller de tesettür giyim kıyafetleri bulmak mümkündür.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Tesettür Giyim

Önceleri büyük beden hanımlar kıyafet bulmak da zorlanırlardı. Bu giyim türü tesettür giyim olunca kıyafet bulmak çok daha zor olmaktaydı. Fakat artık büyük beden kadınlar da kolaylıkla kıyafet bulabilmektedir. Pek çok farklı modeldeki tesettür giyim kıyafetleri arasından en güzellerini seçebilirsiniz.

İnternetin hayatımıza girmesi ile birlikte alış veriş yapmak çok daha kolay bir hal almıştır. İnternet üzerinden kolaylıkla giyim alış verişi yapabiliriz. Tesettür giyim modellerini inceleyebilir ve tarzınıza uygun olanları seçebilirsiniz.

Tesettür Giyimde Devrim

Tesettür giyim son zamanlarda çok büyük bir atak yapmıştır. Artık tesettür kıyafetleri bulmak oldukça kolaydır. En güzel modeller arasından seçim yapmak çok kısa sürmektedir. Birçok tesettür giyim modeli arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Tesettür kıyafetler üzerinde ufak dokunuşlar yapılarak daha şık ve zarif kıyafetler elde edilebilir. Bu değişiklikler kıyafetleri yaka, kol ya da etek kısmında olabilmektedir.

Mevsimsel Tesettür Kıyafetler

Her sezon yenilenen koleksiyonlarda en fazla ilgiyi tesettür elbise çekmektedir. Çünkü her sezona göre elbise giyilmekte ve rahatlık olarakta tercih edilmektedir. Mevsimin durumuna ve elbise modasının yeniliklerine göre binlerce çeşit arasında kişinin zevkine uygun tercihler bulunmaktadır.

Her sene birbirinden güzel tesettür elbise modelleri üretilmektedir. Bu elbiseler kalın üşütmeyen kumaştan yapılmaktadır. Bu sayede kış soğuklarında üzerinizde taşımanız çok daha kolay olmaktadır. Tesettür elbiseler bedeni sarmaz. Bol kesim elbiselerdir. Bu sebeple de tesettürlü kadınlar çok rahat bir şekilde giyebilirler. Renkli modeller olduğu gibi oldukça sade modeller de bulunmaktadır.

Tül Kumaş Tesettür Elbise Modelleri

Yeni sezon ürünlerinin yer aldığı tesettür giyim yeni parçalar ile beğeni toplamaya devam ediyor. Uçuş uçuş etekleri bulunan tül kumaş tesettür elbise modelleri bu sezon büyük beğeni toplarken bu elbise modelleri ile kombin oluşturmak isteyen hanımlar da kendi tarzlarını ön plana çıkarmaktadır. Sezon içerisinde üst beden kısmından aşağı doğru inen tül detayları bu elbise modeli için şıklık kazandırmaktadır. Kol kısımlarının balon ve tül kumaş olması da modelin kendi tarzını öne çıkarmaktadır. Tüm yeni sezon tesettür elbise modelleri sitemizde yer almaktadır.

Tül Kumaş Tesettür Elbise Modellerinde Renk Uyumu

Yeni sezon içerisinde kullanılan tesettür elbise modellerinden biri olan tül kumaş kaplamalı elbiseler, modayı yansıtma konusunda en uygun parçalardan biridir. Tül kumaş ile tasarlanan elbise modellerinde renk uyumuna oldukça fazla dikkat edilmektedir. Soft renk kullanımları ilkbahar sezonu için uygun ürün seçeneği sunarken aynı zamanda tül kumaş ile muhteşem görünüm yaratmaktadır. Üst beden kısmından aşağı doğru açıktan koyuya ilerleyen renk geçişleri de son dönemlerin popüler elbise görünümü ortaya koymaktadır.

Tül Kumaş Tesettür Elbise Modellerinde Küçük Detaylar

Tül kumaş tesettür elbiseleri hem ilkbahar hem de yaz sezonlarının vazgeçilmez parçalarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Model seçenekleri bakımından her tarzatesett uygun ürünler sitemizin tesettür elbise kategorisinde yer almaktadır. Yeni sezon tül kumaş tesettür elbiselerde üst beden ve kol kısımlarında bulunan inci detayları elbisenin havasını net olarak çıkarmaktadır. Fiziği güzel gösteren bel detayı ile kuşak süslemeleri ile beğeni kazanmaktadır. Bu elbisenin etek kısmının ekstra tül detaylı olması davetler için uygun elbise seçeneği oluşturmaktadır.

Tül Kumaş Tesettür Elbiseler İle Kombin Önerisi

Tül kumaş tesettür elbiseler sezonun en sevilen trend parçalarından biridir. Bu elbise modellerinde pudra rengini tercih eden hanımlar tafta kumaş koyu pudra renk şal seçimi yapmaktadır. Elbisenin soft görünümünü devam ettirmek için el çantasında da aynı renk kullanımı sağlanmalıdır. Çantanın parlak taş detayları da kombini patlatacak bir hava kazandırmaktadır. Yüksek topuklu tek bant ayakkabı ya da stiletto seçimi ile kombin görünümü hazır hale gelmektedir.

 

Çeşit Çeşit Tesettür Elbise Tasarımları

Tesettür kıyafet tercihlerinde vazgeçilmez parçalardan biri olan da tesettür elbiselerdir. Bütün yaşlara uygun, her kesimden kadınına hitap eden bu elbiseler kullanım alanlarına ve renklerine göre çeşitlilik gösterir. Tesettür elbise özellikle kapalı hanımların en sık kullandığı ürünler arasında yerini korur. Özel bir davette ya da sıradan bir günde giyilmesi kolay bu rahat modeller her mevsime uygun seçenekleri ile sizlerin gözde parçası olmuştur. Modaselvim farkı ile birçok kategori seçeneği ile istediğiniz elbiseye ulaşmak son derece kolay. Zevkinize hitap eden kıyafetleri uygun fiyatlara kaliteli kumaş farkı ile ulaşabilirsiniz.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Tesettür Elbise Modası

Her dönem giyilen asla modası geçmeyen kadınların en sık kullandığı parça olan tesettür elbise modelleri çeşitli kategoriler ayrılır. Gebeler için hamile elbiseleri, namaz elbiseleri, tesettür jile elbiseler, kışların ve son baharın vazgeçilmezi triko elbiseler, yazları serin tutan ince şifon elbiseler. Birçok farklı seçenekleri ile karşımıza çıkan tesettür elbiseler renk ve farklı kumaş türleri ile sizler ile buluşmaya devam ediyor. İki omuzdan destekli şık bir görünümü olan tesettür jile elbiseler spor tarzı olan kapalı hanımlar için bire bir. Sadelik istiyorsanız düz renk ve düz kesim elbiseler tam size göre. Özel günlerinizde abiye elbise modelleri de sizleri modaselvim adresinde bekliyor.

Tesettür Elbiseleri Kombin Etmedeki Olmazsa Olmazlar

Tesettür elbise kombin ederken çok sade ve şık bir görünümü yakalamanız bu sadece size özel vereceğiniz fikirler ile mümkün. Tamamlayıcı parçalar yanı aksesuar ve ceket gibi önemli detaylar elbiseniz ile uyumlu ve şık bir görünüm vermelidir. Renkli yaz aylarında cıvıl cıvıl görüntüler artık daha bir moda hale geldi. Tercih ettiğiniz elbiseleriniz birçok farklı detay ile şıklaştırabilir, güzel kombinler elde edebilirsiniz. Tek parça kıyafet giymek kolay bir tercih gibi gözükse de seçeceğiniz bir kemer veya takı ile olan görüntünüzü muntazam hale çıkartabilirsiniz. Bu sene zıtlıklar moda. Elbisenizin rengine zıt renkte bir aksesuar ya da ceket tercihi ile gözler hep sizin üstünüzde olacak. Zıtlıkların uyumu size çok ama çok yakışacak.

 

Modanın Kalbi Bu Tesettür Elbiseler İle Atıyor

Kadınların dışarı çıkarken kendilerine gösterdikleri özen herkes tarafından bilinir. İster günlük yaşam ister özel bir gün için hazırlık söz konusu olduğunda, tesettür elbise modelleri ile de modanın kalbi bu elbiselerde atıyor denebilir. Her zevke ve her bütçeye hitap eden uzun elbise modelleri ile tesettürlü kadınların sade ve şık elbise kombinleri gözlerden kaçmıyor.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Tesettür Elbise Renkleri Trendleri

Her mevsime uygun farklı trendlerle karşılaşmak mümkün. Farklı zevklere hitap eden elbise modelleri ile kadınların alışveriş tutkusu her geçen gün daha da artıyor. Peki, her mevsime uygun farklı trendler neler? Hadi birlikte bu trendlere bir göz atalım.

Kırmızının tonları olarak ifade edilebilecek; yanık kına, ateş tuğlası renklerinin ön plana çıktığı söylenebilir.

Daha soft renklerde ise; şeftali nuga, bronz pembe, kum taşı, sarı kahverengi huş, yavru ağzı, sulusepken, jet rüzgarı, badem yağı renkleri olacak gözüküyor.

İddialı renkleri sevenler içinse; parlak amber, magenta moru, klasik mavi, keskin mavi, pastel mavisi, deniz yeşili, asit sarısı, derin mavilik, armut yeşili, altın, gümüş renkleri elbise rengi trendleri için kadınların dolaplarındaki yerlerini alacak renkler arasında yerlerini alıyorlar.

Tesettür Elbise Modelleri Trendleri Neler?

Trend renklerden bahsettiğimize göre, tesettür elbise modelleri trendlerinden de bahsetmek kombin oluşturmak isteyen kadınlar için son derece faydalı olacaktır diye düşünüyoruz. O zaman şimdi de trend elbise modelleri ile devam edelim.

Özellikle kış aylarının vazgeçilmezlerinden olan ekoseli tesettür elbiseleri yine yeniden trendler arasındaki yerini almış gözüküyor.

Rahat giyinmeyi ve sıcacık tutan elbiseleri tercih eden kadınlar için de tabii ki triko elbiseler trendler arasında yerini çoktan almış bile.

Günlük giyim için elbise modelleri trendlerinin yanı sıra tesettür abiye elbise modelleri trendlerine de yer vermek gerekir. Tesettür abiye elbise modellerinde de spor klasik modellerle daha çok karşılaşıldığı söylenebilir. Abiye elbiseler için artık sadece koyu renklerle değil, açık renklerle de tasarımcılar tarafından kadınların beğenisine sunuluyor. Sadelikten yana olanlar için aksesuarsız ve desensiz modeller ön plana çıkıyor. Kış ayları için; gir, siyah, beyaz ve metalik renkler kendinden bahsettiriyor. Yaz ayları içinse; sıcak renkler arasından tercih yapabilirsiniz.

 

 

Tesettür Elbise Tasarımları

Koyu yeşil tonda bir renk tercih edilmiş. Klasik ve ağır bir konsept sunulmuş. Sadeliğin üzerine taş işlemelerle kelebek oluşturulmuş. Bu da modern ve klasik tasarımların bir arada kullanıldığını gösteriyor. Sadeliğin üzerine şıklığı işlemişler. Her hangi bir şekilde gözün kötü görebileceği bir tasarım sunulmamış. Bu modeller tesettür elbise kategorisinde çok karşımıza çıkmıyor.

İş hayatında giymek istiyorsanız şık bir görünümü var. Eğer günlük hayatta tercih edecekseniz spor ve modern duruşuyla da giyebilirsiniz. Kapalı pembe başörtüsü ile birlikte uyumlu bir kombin oluşturmuş. Çeşitli aksesuarlarla birlikte kullanılabilecek bir model. 38 bedenden 52 bedene kadar giyim tercihleri mevcut.

Pilise ve Düğme Detaylı Tesettür Elbise ASM2302 Mürdüm

Mor rengin ana ton olarak kullanılması modele bir zenginlik katmış. Eskiden mor renk çok insanın giyebildiği bir ton değilmiş. Sadece zenginlerin erişebileceği bir renkmiş. O yüzden mor renkli birini görüyorsanız o kişinin zengin olduğunu anlarmışsınız. O yüzden mor tonlar hala o zengin ve güçlü görünümü yansıtıyor. Özellikle tesettür elbise modellerinde yeni kullanılmaya başlandı.

Giyen kişide güçlü ve saygın bir görünüm katılmasını sağlıyor. Modelde katmanlar mevcut. Ayak bileği kısmında kat kat kesimler görüyoruz. Bu da modele daha farklı bir hava katmış. Üst kısımda ise ceket yakası görüyoruz. Kemer kullanılmış. Gümüş düğmelerle de imzalar atılmış. Şık ve özgün bir tasarımı ön plana çıkaran bir model.

Düğme Detaylı Triko Elbise 8228KL398 Vizon

Modelin en dikkat çeken kısmı vizon rengi. Gri ve kahverengi renklerin uyumunu göstermiş bir ton. Modelde şık bir rengin ana tema olarak tercih edilmesi saygın bir hava katıyor. Tasarımda ön kısım ve kollarda düğmeler kullanılmış. Ana tonlarla aynı renk kullanılan bir kemer tercih edilmiş. Daire biçiminde kemerin ortasında aksesuar kullanılmış.

İş hayatında kullanmak istiyorsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz. Spor ve modern bir görünüm sunmasıyla da günlük hayatta tercih edilebilir. 38 bedenden 48 bedene kadar giyim tercihleri bulunuyor. Giyen kişide ciddi ve saygı uyandıran bir görüntü sunuyor. Herkesin dikkatini çekebilecek modeller arasında yer alıyor.

 

Farklı Tesettür Elbise Modelleri

Spor ve modern bir tasarım istiyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz. Bordo rengin ana tema olarak kullanılması cesur bir tercih olmuş. Bordo rengi ağır ve havalı bir renk. Bu tonla birlikte krem renkli ekose detayı kullanılmış. Kapalı ve açık tonların birleşimi güzel bir görüntü sunuyor. Aynı zamanda siyah iplerin kullanılması ise spor modeli ön plana çıkarmış. Bu tasarımlar tesettür elbise modellerinde çok karşımıza çıkmıyor.

Günlük hayatta giyilebilecek güzel bir model. Spor ve modern görüntüsü birçok yerde kullanılabileceğini gösteriyor. Beyaz ayakkabılar ile güzel bir kombin çıkarılabilir. Şık ve spor görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken bir tasarım.

Yarım Düğmeli Tesettür Elbise 2095SL432 Siyah

Siyah tonlar ile modern bir görünüm yakalamak mümkün mü? Bu modelle evet. Daha çok klasik tasarımların baş rengi olarak görülür. Çünkü güçlü bir renktir. Ancak bu tasarımda durum biraz daha farklı. Modelde klasik yakalar tercih edilmiş. Üst kısımda beyaz düğmeler kullanılmış. Düğmeler karanlık tonların içinde parlıyor. Cep kısımlarında kısa çizgili beyaz tonlar mevcut.

Bilek kısımlarında da bu çizgileri görüyoruz. Ayak bileği kısmında da bu çizgiler bir daha tercih edilmiş. Siyah tonların üzerine atılan beyaz çizgiler modern bir görünüm sunmuş. Beyaz tonlar tesettür elbise modelde oldukça öne çıkıyor. Aynı zamanda bordo renkli baş örtüsüyle iyi bir kombin oluşturulmuş. Birçok aksesuarla kullanılabilecek bir tasarım. Günlük hayatta ve iş yaşamında tercih edilebilir.

Kemer Detaylı Tesettür Elbise 6030PM271 Haki

Kapalı yeşil, sarı ve kırmızı tonlar birbirini tamamlıyor. Ana ton olarak yeşil kullanılmış. Bunun üzerine sarı ve kırmızı renklerle çiçekler oluşturulmuş. Bir bahçedeymişsiniz havasını veriyor. Model insan üzerinde bir huzur sunuyor. Yeşil tonlar insana huzur verir. Tercih edilen figürlerde insana doğayı hatırlatıyor. Bu da huzurlu bir görünümü sunuyor.

Üst kısımda büyük bir düğüm kullanılmış. Düğümde aynı renklerle olunca bu tonların içinde kayboluyor. Bu da tonların ne kadar güçlü olduğun gösteriyor. Giyen kişide saygın bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Günlük hayatın normal temposu içinde rahatlıkla giyilebilecek bir model.

 

Kadınların Vazgeçilmezi Tesettür Elbiseler

Birçok hanımefendinin gerek zarif duruşundan gerekse rahatlığından dolayı yıllardır tercih ettiği kıyafet şüphesiz elbiselerdir.

Elbiseler birçok bakımdan kadınların vaz geçilmezi haline gelmeyi başarmıştır. Bir bakıma tesettür elbiseler önemli günlerde elbise şıklığı, yazın sıcağında rahatlığı ifade eder. Omuzlardan ayaklara kadar uzanan tesettür elbise birçok kişiyi olduğunda daha uzun göstermeye de yarayacaktır.

Tesettür Elbise Çeşitleri

Tesettür elbise modellere o kadar fazladır ki saymakla bitmez. Son yıllarda moda artık tesettür haline geldi diyebiliriz. Bu nedenle elbise skalaları oldukça genişledi.

Tesettür elbise kullanılacağı yere ve mekana hatta hangi zaman diliminde giyileceğine kadar düşünülerek seçim yapılabilecek bir kıyafettir.

Düğün, nişan gibi kişiler için önemli ve özel olan yerler için şık ve asil, kumaş yapısı daha sert olan tarzınıza göre belki simli ya da taşlı tercih edilebilecek elbiseler bulmak mümkün. Ve tabi. Bu gibi önemli zamanların kime ait olduğu da çok önemli bir konu. Örneğin kız kardeşinizin düğünü için çok şık zarif aynı zamanda sizin ağırlığınızı da yansıtacak bir elbise tercih edebilirsiniz. Yakın arkadaşınızın nişanında ise daha sade ve belki daha canlı renkler kullanabilirsiniz.

Beli kemerli ya da kendinden detaylı elbiseler, eteği çan gelen elbiseler, etek kısmı kalem olarak tamamlanan elbiseler, pileli elbiseler, dümdüz olarak aşağı uzanan elbiseler, kalın kumaşlı elbiseler, ince kumaşlı elbiseler, tül detaylı elbiseler, simli elbiseler, inci ya da boncuk detaylı elbiseler ve daha birçok çeşit ve model tesettür elbise bulunmaktadır.

Tesettür Elbiseler Nasıl Kombinlenir?

Öncelikle elbisenizi nerede giyeceğinizi bir düşünün. Plaja giderken giyeceğiniz tesettür elbise elinizde hasır çanta, ayaklarınızda dolgu topuk hasır bir ayakkabıyla uyumlu olacaktır.

Toplantınız için elbise giymeyi düşündüyseniz ve hem şık hem de Resmi görünmekse amacınız o zaman dümdüz bir elbiseyi ceketle, ayaklarınıza da sivri burun topuklu bir ayakkabı ve tabi ayakkabınıza uygun hoş bir çanta ile kombinleyebilirsiniz.

Çok sevdiğiniz eski bir dostunuzla buluşmanız mı var? Harika. İnci detaylı, açık renkli elbiseniz ve mini mini mabet ayakkabılarınız, elinize güzel bir çanta ve tabi ki tüm bunlara uygun eşarbınızla çok güzel görüneceksiniz.

Kendinize uygun tesettür elbiseyi bulmak için modaselvim.com internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Tesettür Elbise Çeşitleri

Önemli bir yere gidiyorsanız şık gözükmek istersiniz. Özellikle bu düğün ya da başka bir etkinlik olabilir. O yüzden şıklık aranır. Burada ışıldayan pullar ve siyah ana temasıyla önümüze çıkıyor. Siyah rengin ana tema olarak tercih edilmesi güçlü bir seçim. Bu renk iddialı bir ton olduğu için bu etkinliklerde dikkat çeker. Özellikle tesettür elbise modellerinde de sık kullanıldığını görüyoruz. Üzerinde kullanılan pullar bir ışık oluşturmuş. Özel bir etkinliğe gidilecek şıklığı ön plana koyuyor.

Siyah tonlar ve pullar iyi bir uyum yakalamış. Giyen kişilerde ciddi ve ağır gözükmelerini sağlıyor. Şık bir görünüme pullar ile imza atmışlar. 38 bedenden 48 bedene kadar giyim seçeneği bulunuyor.

Sırttan Fermuarlı Kadife Elbise 824EF311 Bordo

Bordo tonlar ana renk olarak kullanılmış. Bunun üzerine çiçek figürlerinin kullanılması güzel bir detay olmuş. Sanki bir bahçedeymişiz havasını veriyor. Bu da insana huzur verilmesini sağlar. Bordo rengin yerinde tonları insanların gözüne çarpıyor. Özellikle tesettür elbise modellerinde kullanılan renklerden birisidir.

Elbise düz kesim yapılmıştır. Birçok yerde giyilebilir. İş yerinde, günlük hayatta tercih edilebilir. Şık ve huzur veren bir yapı tasarlanmış modelde. 38 bedenden 44 bedene kadar giyim tercihleri sunulmakta.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Kemer Detaylı Tesettür Elbise 5182EF311 Latte

İşinizde şık gözükmek istediğiniz bir tasarım arıyorsunuz. Çok farklı kesimler tasarımlar mevcut. Ancak şık ve sadeliği arıyorsanız bu model size bunu sunuyor. Öncelikle latte tonları son derece yakışmış. Sade ve huzur veren bir görünüm oluşturuyor. Modelde kemerin tercih edilmesi ise ciddi bir hava oluşturuyor.

Önemli bir iş insanı özelliğini ortaya koyuyor. Bu ikisinin birleşmesiyle de iş dünyasında tercih edilebilecek bir model çıkıyor. Açık kahverengi baş örtüsü ile iyi bir kombin yakalanmış. Birbirini tamamlayan renkler kullanılması ise zevkli bir tasarımı ön plana çıkarmış. Dışarıdan bakıldığında şık ve özgüvenli bir duruşu ortaya koyuyor. Dikkatleri üzerine çekebilecek bir tasarım yapmışlar. 38 bedenden 42 bedene kadar giyim seçenekleri mevcut. Şık ve özgün bir model arıyorsanız bu modeli de uygun olarak tercih edebilirsiniz.

 

Kış Mevsimi İçin Hangi Kumaşları Seçmeliyim ?

Kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte havalar soğukluğunu hissettirmeye başladı. Siz de soğuyan havalara hazırlık için dolabınızda ki kıyafetleri yenileme hazırlığına başladıysanız uygun fiyatlı seçenekler için sitemize göz atabilirsiniz. Dolabınızda ki yazlık elbiseleri kaldırmanın zamanı artık geldi. Siz de kış mevsimine uygun olan tesettür elbise modelleri ile kışa hazırlanmak isterseniz sitemizde ki mevcut indirimlerden faydalanabilirsiniz.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Sıcaklığınızı Koruyan Triko Kumaşlar ile Kışa Merhaba Deme Zamanı

Siz de kış aylarında havanın soğukluğunu önemsemeden giyebileceğiniz sıcak tutan ve yumuşacık dokusu ile sizi her daim rahat hissettirecek elbiseler tercih edebilirsiniz.

Triko elbiseler sizin şık görünmenizi sağlayarak aynı zaman da rahatlığı da elden bırakmak istemeyen kişilerin özel tercihidir.

Rahat dokusu ile günün bütün saatlerinde uzun süreler boyunca rahat kullanım imkanı sağlar. Üstelik gideceğiniz her yere uygun olarak kombin yapma imkanı sunan triko elbiseler kış aylarında en çok kullanılacak parça olmaya adaydır.

Kadife Elbiselerin Şıklığı ile Her Ortama Uyum Sağlayın

Kadife elbiseler kış ayı için çok güzel bir seçim olacaktır. Sıcak tutan yapısı ile hem rahat hem şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Kadifenin her modelinden yararlanabilirsiniz. Güzel bir kadife tesettür elbise giyerek gün boyu sıcak ve şık kalabilirsiniz.

Üstelik kadife elbiselerin sıcak tutan kumaşı sayesinde kış ayları için çok güzel bir tercih olacaktır. Beline takabileceğiniz ince bir kemer ile gideceğiniz ortama göre yeni bir tarz oluşturmanız da mümkün olacaktır.

Polar Kumaşlar Kış Aylarının Vazgeçilmez Parçaları

Yumuşacık polar kumaşlar ile siz de soğuk günler de kendinizi sıcacık hissedebilirsiniz. Elbiselerinizin üzerine giyebileceğiniz polar hırkalar görünümünüzü tamamen değiştirir ve size farklı bir hava katar. Siz de kışa özel olarak hazırlanan son moda koleksiyonumuza bir göz atabilirsiniz. Böylece kış ayları için vazgeçilmez kumaşlardan oluşan stilinize yenilerini eklemiş olursunuz.

Kış ayların da sizde online alışveriş yapmayı tercih ediyor iseniz sitemizden güven içerisinde kaliteli ürünleri uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

Güvenilir Alışverişin Adresi

Aldığınız bütün ürünlerin değişim ve para iadesi seçeneği mevcuttur. Sitemizden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Siz de kaliteli ürünleri uygun fiyatlara alabilirsiniz.

 

Kadife Kumaş Tesettür Elbiseler

Her sezon yenilik peşinde olan hanımlar için tasarlanmış elbiselerin başında kadife tesettür elbiseler gelmektedir. Sezona damga vuran bu elbise, her tarza uygun şekilde özel olarak hazırlanmış vitrinde yerini almıştır. Sonbahar aylarında sık sık tesettür elbise modellerinde kullanılan kadife kumaş tesettür elbiseler, bu sezon da bel detayı ile büyük ilgi toplamaktadır.

Boydan boya kadife kumaş ile tasarlanan bu elbisenin bel kısmında bulunan kalın kemer detayı göz kamaştırmaktadır. Kemerin üzerinde bulunan taş ve toka işlemeleri elbisenin sade tarzdan gösterişli tarza yönelmesini sağlamaktadır. Deri kemer, bedene tam oturan kadife kumaş tesettür elbiselerin hepsine kullanılmaktadır. Yuvarlak yaka ve hakim yaka tasarımları ile sezonun en beğenilen tesettür elbise modellerinden biridir.

Yeni Sezon Tesettür Elbise Modellerinde Renkler

Sezonun renklerini takip eden ve bu renkler ile uyumlu kıyafet seçimleri yapan kişiler için lila ve turuncu renkleri, hem sonbaharı hem de sezonu anlatan renklerden biridir. Bu renkler genellikle tesettür elbise modellerinde kullanılmaktadır. Pek çok hanım bu renklerden elbise satın alarak farklı şekillerde kombin oluşturmaktadır. Sezonu takip eden hanımlar internet sitesinde bulunan tesettür elbise kategorisi aracılığıyla yeni sezon renklerinde tasarlanan elbiselere rahatlıkla ulaşmaktadır.

Lila Renk Tesettür Elbise Modeli

Lila renk tesettür elbise modeller arasında fitil kumaş boydan boya bedene uygun olan modeller gelmektedir. Hakim yaka ve yuvarlak yaka şeklinde tasarlanan bu elbiselerin bele tam oturması da büyük ilgi toplamaktadır. Kumaşının yumuşak olması, kişinin elbise içerisinde kendisini iyi hissetmesini sağlamaktadır. Bu elbise modellerinde bel kısmında bulunan ince zincir kemer detayı da göz kamaştıran detaylardan biridir.

Turuncu Renk Tesettür Elbise Modeli

Yeni sezon renklerinden biri olan turuncu ile tasarlanan pek çok tesettür elbise modeli bulunmaktadır. Bu elbiselerden biri keten kumaş turuncu renk, boydan boya düğme detayları bulunan rahat salaş kesim elbiselerdir. Elbisenin salaş kesim olması beline kemer takılmasını sağlamaktadır. Düğme ve kemerin beraber uyumu ise sezonun modasını en iyi şekilde yansıtarak hanımlar tarafından tercih edilmektedir. Bu elbise modellerinin etek kısmı geniş kesim olarak belirlenmiş hanımlara sunulmuştur.

 

Tesettür Elbise İncelemesi

Tesettür elbise hem modelde hem de tipte sınırlıydı. Günümüzde herkes tarzına, tarzına, rahatına ve inançlarına uygun seçenekler bulabilmektedir. Günümüzde sadece tesettür giyim üzerine yoğunlaşan ve işini çok iyi yapan birçok kadın moda tasarımcısı var. Şimdi başörtüsü takan kadınların sorunu; Tarzınıza uygun kıyafetler bulamazsınız ama hangisini seçeceğinize karar veremezsiniz.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Tesettür elbise seçerken göz önünde bulundurulması gereken ilk şey bu elbisenin uygun olup olmadığıdır. Yani sarılmayacak, vücuda yapışmayacak, çok ince olmayacak ve içini ortaya çıkarmayacak, bölgenin yaşına uygun bir malzemeden seçilecek, vücut çizgisini göstermeyecektir. Ancak elbette tesettürlü kadınlar, bulunduğu yere göre farklı seçimler yapabilirler. Ya da istediği gibi rahat ve şık giyinebilir, mont, abaya veya tunik giyebilir. Tesettür onu örtme amacı taşıdığından çok dar olmamalıdır. Ama gevşek olmamalı. Vücut şeklinize uygun ve mantıklı olmalıdır. Tek tip bir renk seçimine gerek yoktur. Yaygın olarak kullanılan ve bilinen renklerde olabilir.

Dikkate alınması gereken bir şey, giysiyi vücut tipimize uydurmaktır. Çok fazla kıvrımı olmayan havuç tipi gövdeler, yapılacak en mutlu olanlardır. Giydikleri şey neredeyse güzel görünüyor. Bununla birlikte, kalçaları büyük olan kadınlar, gevşek malzemelerden yapılmış elbiseler veya tunikleri tercih etmelidir. Buna karşılık, büyük göğüslü veya kalın bir bele sahip kadınlar, yarasa tipi bluz, tunik veya dar elbiseler tercih ettiklerinde rahat bir şıklığa kavuşacaklardır. Şekle uygun olmayan kıyafetler genellikle hoş değildir. Ya bizi daha şişman gösterir, boyumuzu kısaltır ya da kendimizi rahat hissedemeyiz. Tesettürü parçalara bölerek satın alımları tamamen ihtiyacımıza göre planlayabiliyoruz.

Tesettür Elbisede Yenilikler

Mevsim ve hava şartlarına göre kombinler yapıldığında trend olabilir ve rahat bir gün geçirebilirsiniz. Eskiden koyu renkli kıyafetler üreten tesettür giyim mağazaları elbiselerde bu alışkanlıktan vazgeçmiş olup, her renk ve varyasyonda binlerce seçenek ve model bulunmaktadır. Ancak kışın koyu renkler tercih edilir: siyah, bordo, lacivert, saksafon, hardal, tarçın, koyu yeşil ve mor. Yaz aylarında pudra pembesi, turkuaz, beyaz, canlı sarı ve yeşilin soluk pembe tonları tercih edilir. Toprak tonları yılın herhangi bir zamanında giyilebilir ve güzel olabilir.

Vitrinleri Süsüleyen Elbiseler

Sıradanlıktan uzak ve sergiyi hala süsleyen, her biri birbirinden güzel desenlerle desteklenen tesettür giyim modelleri iddialı. Evet, çok iddialı her ürünün kendine özgü tasarımı vardır. Küçük detayların yontulmuş görünümü, elbisenin her yönden farklı ve benzersiz görünmesini sağlar. Sanal üzerindeki güç açısından büyüme, aynı zamanda büyüme insanları ticarete teşvik etti. Tesettür giyim sadece çok değerli bir kültürü yansıtmakla kalmaz, ticari boyutunu da maksimize eder. Gözlerinizi kamaştıracak ürün fırsatları ve harika alternatifler, doğru yöne gitmenize bile yardımcı olur.

 

 

  Düğünde Tercih Edilebilecek Tesettür Elbise Modelleri

Senenin her mevsiminde düğün yapılsa, genellikle yaz sezonunda düğün organizasyonları daha fazla gerçekleştirilir. Her yeni sezon tesettür elbise modelleri de düğün organizasyonları için harika tasarımları ile göz doldurmaktadır. Tesettür elbise modellerinin şık ve rahat oluşu nedeni ile sadece düğünlerde değil farklı organizasyonlarda da rahat bir şekilde kullanılabilmektedir. En şık tesettür elbiselere sahip olmak isteyen tesettürlü kadınların muhakkak görmek isteyeceği bu modelleri farklı desen ve tasarımları ile değerlendirmek mümkün olmaktadır.

Tesettür elbiseler zengin renk ve desen alternatifleri ile tasarlanmaktadır. Modern tasarımları ile tesettürlü kadınların beğenisine sunulan bu tesettür elbise modelleri 2021 yılı yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor. Nişan, mezuniyet, düğün, söz ve buna benzer birçok özel gecelerde rahatlıkla kullanılabilecek olan bu elbise modelleri kadınlar tarafından çok fazla ilgi göreceğe benziyor.

Değişik tarzları benimsemiş olan her muhafazakar kadın bu elbise modelleri içerisinden kendi tarzına uygun olan elbiseyi hem kolay bir şekilde bulabilecek hem de güvenli bir alışverişin sonucunda beğendikleri tesettür elbiseyi satın alabilecekler. Bu tesettür elbise modellerinin şık tasarımları kadınların beklentileri doğrultusunda yapılıyor. Üstelik tesettür elbise modelleri kadınların bütçesini zorlamayan uygun fiyatlar dahilinde satışa sunulmaktadır.

Modaya Yön Veren Tesettür Elbise Modelleri

Modern ve harika detaylar ile tasarlanan tesettür elbise modelleri 2021 yılı yeni sezonun modasına da yön veriyor. Tesettür elbiselerin en çok beğenilen tarafı ise muhafazakar kadınların kendi özelliklerine uygun olan elbiseyi seçtiği zaman çok daha modern ve harika bir görünüm kazanması oluyor. Bu da tamamen kadınların ihtiyaçlarına yönelik elbise tasarımlarının oluşturulduğunu gösteriyor.

Vücudunuza Uygun Modelleri Tercih Edin

Modern ve şık tasarımları ile tasarlanan tesettür elbise seçenekleri içerisinden kendi cilt renginize, vücut tipinize ve göz renginize göre bir tesettür elbise modeli seçtiğiniz zaman hem çok daha şık hem de çok daha göz alıcı bir görünüm sergileyebilirsiniz. Çünkü harika tasarımlara sahip olan bir elbise modeli her muhafazakar kadınların üzerinde aynı duruşu sergilememektedir. Bu sebep ile trend olan modeli seçmekten ziyade vücut yapısına uygun modelleri tercih etmek daha doğru olacaktır.

 

Tesettür Elbise Vazgeçilmezler Arasında

Tesettür giyimde çeşitliliğin fazlalaşması, kadınların yüzünü güldürür oldu. Eskiye oranla, tesettür giyimde bir çığır açılmış oldu bu sayede. Artık kadınlar kendi zevk ve tercihlerine göre bir seçim yapabiliyorlar. Giyim, herkes için oldukça önemli bir sektör. Hele kadınlar için giyim sektörünün önemi yadsınamaz seviyede.

Çeşitliliğini Arttıran Ürünlerden Bir Tanesi Elbise

Tesettür giyim tercihinde bulunan kadınlar, tesettür elbise modelini çokça tercih eder. Çünkü hem çok kullanışlıdır, hem de içlerinde kendilerini fazlasıyla rahat hissederler. Bu da tesettür elbiselerin tercih edilme sebeplerinin en önemlilerinden biridir. Tesettür giyim tercihinde bulunan kadın, kendini özgür hissetmek isterken aynı zamanda rahat da hissetmek ister. Elbise içinde rahat hareket edebilmek ona eşsiz bir özgürlük hissi yaşatır. Vücut hatlarının belirgin olmamasını, elbisenin vücut hatlarını kamufle etmesini tercih eder. Tesettür elbise de tüm bu istekleri karşılar düzeyde dizayn edilmiştir.

Soğuk Havalarda Elbiseden Vazgeçmeyin

Yaklaşan kış ayı, yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladı bile. Havaların serinlemesi bizi elbise tercihinde bulunmaktan alıkoymasın. Çünkü güz ayına uygun kadife elbiselerde göz doldurucu. Oldukça kaliteli yapıda olan kadife elbise modeli, sizleri yine olduğunuzdan şık gösterecek. Etek kısmı bol, beli lastikli olan kadife elbiseler, zarafetinize zarafet katacak gibi görünüyor. Kollarının lastikli oluşu, elbiseye farklı bir hava katmış ve günün modasına ayak uydurmuş gibi görünüyor.

Nakışlı, Dantelli Ve Düğmeli Elbiseler

Nakışlı ve dantelli elbiseler de oldukça moda. Ürün kalitesi yüksek ve fiyat olarak da gayet uygun. Fiyat uygunluğu sayesinde bu güzel elbiseleri herkes edinebilir ve gönül rahatlığı ile takıp takıştırabilir. Düğme detaylı elbiseler de oldukça kullanışlı. Boydan düğmeli olan tesettür elbise modelleri, farklı şekillerde de kombinlenebilir. Mesela, boydan düğmeli olan elbise açılıp, altına pantolon ve bir bluz ile kombin yapılabilir. Bu şekilde de güzel bir görüntü yakalamak mümkün olacaktır. Yani tesettür elbise bir kap, yada uzun bir gömlek şeklinde kullanılmış olur. Farklı bir tarz yaratma yolunda önemli bir adım atılmış olur böylelikle.

Desenli şifon elbiseler olduğu gibi, daha spor yapıda tasarlanmış elbiseler de mevcut. Kişi burada kendi zevkine göre tercih yapabilir. Seçim hakkı çoktur. Birbirinden çeşitli, farklı renk ve dokuda tesettür elbise modeli oldukça fazladır.

 

 

Tesettür Elbisede Tercih Edilen Modeller

Sitemizde herkesin tercihlerine göre birbirinden güzel tesettür elbise bulunmaktadır. Ürünlerimizin arasında desenli ve düğmeli tesettür elbise, gold güpürlü peplum tesettür elbise, önden fermuarlı elbise, kemerli tesettür elbise, desenli triko tesettür elbise, yarım fermuarlı tesettür elbise ve daha fazla için sitemize göz atınız.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Desenli ve Düğmeli Tesettür Elbise

Desenli ve düğmeli tesettür elbise ürünlerimiz örme krep kumaştan üretilmiş olup yeni sezonun tesettür modasına uyum sağlayan bir tasarıma sahiptir. Yaka özelliği sivri ve önden kullanılabilir yapıya sahip düğmeleri bulunmaktadır. Fakat kemer ürüne dahil olup, kullanıcının tercihine göre kullanılmayabilir. Ürünümüz 30 derecede yıkanmalı ve kesinlikle sıktırma modu kullanılmamalıdır. Genel olarak 38 ile 48 beden arası seçeneklerimiz mevcuttur.

Gold Güpürlü Peplum Tesettür Abiye

Gold güpürlü peplum tesettür abiyelerimiz krep kumaştan üretilmiştir. Yeni sezon modasına uyum sağlamış olan bu ürünümüz bisiklet yakaya sahiptir. Sırt tarafında kullanımı kolay olan fermuar bulunmaktadır. Ürünümüze kolye dahil olup isteğe göre kullanılmayabilir. Kumaşın hafif olması ürünümüzün rahat olmasını sağlamaktadır. Ürünümüzün temizliği kesinlikle kuru temizlemede yapılması gerekmektedir. Bu ürünün 38 ile 48 beden seçenekleri bulunmaktadır.

Önden Fermuarlı Elbise

Sitemizde yer alan önden fermuarlı elbiselerimiz likralı örme kumaştan üretilmiş olup dört mevsim kullanıma uygundur. Astarsız yapısı ile yeni sezon tesettür modasına uymakta olup bisiklet yakalıdır. Önde kullanımı kolay yarım fermuar bulunmaktadır. Ürünümüz 30 derecede yıkanmalı ve kesinlikle sıktırma işlemi yapılmamalıdır. 38 ile 48 arası beden ölçüleri seçenekleri bulunmaktadır.

Kemerli Tesettür Elbise

Ürünümüz viskon kumaştan yapılmış olup dört mevsim de kullanılabilmektedir. Astarsız yapısı ile yeni sezon tesettür modasına uygundur. Bisiklet yakalı olup yaka kısmı bağcıklıdır. Ayrıca sırt kısmında kullanılabilir fermuarı vardır. Manşetleri lastiklidir. Ürün içerisinde kemer bulunmakta ve tercihe göre kullanılmayabilmektedir. Ürün 30 derecede yıkanmalı ve kesinlikle sıktırılmamalıdır. Ürünümüzün beden ölçüleri 38 ile 52 arasında değişmektedir.

Desenli Triko Tesettür Elbise

Desenli triko tesettür elbise triko yani likralı kumaştan üretilmiştir. Sadece kış sezonunda kullanımı uygundur. Ürün içerisinde kemer bulunmakla birlikte isteğe göre kullanılmaktadır. Balıkçı yaka özelliğine sahip olup kafadan giyilebilir özelliktedir. Ürün 30 derecede sıktırma işlemi yapılmadan yıkanmalıdır. Ürünümüzün 38 ile 48 arasında beden seçenekleri bulunmaktadır.

 

 

Tesettür Elbise İle Şıklık Ön Planda Olsun 

Elbise modelleri özellikle yaz ayların da bizim en kurtarıcı parçalarımız arasında olsa da artık kış aylarında da rahatlığı ve şıklığı bir arada isteyen kullanıcılara hitap etmektedir. Siz de sitemizde bulunan çok çeşitli tesettür elbise modelleri arasından ihtiyacınıza en uygun olanını seçebilirsiniz.

Kış Aylarına Özel Triko Elbiseler

Havaların soğumaya başlaması ile birlikte yazın kullandığımız tiril tiril elbiseler dolaplarımızdan yavaş yavaş çıkmaya başladılar. Onun yerini daha sıcak tutan kumaşlarla daha kalın kumaşlı tesettür elbise modelleri almaya başladı bile.

Siz de bu kış sezonuna hem şıklığı hem de rahatlığı ile damga vuracak olan yumuşacık triko elbiseler ile hazır olabilirsiniz. Triko elbiseler hem rahat kumaşı ile gün boyu konforlu bir şekil de hareket etmenize olanak sağlarken hem de istediğiniz her yere gidebilecek kadar şık olmanızı sağlar.

Siz de Tarzınızı Konuşturun

Sitemizden uygun fiyatlarla seçeceğiniz triko elbiseler ile siz de kendi tarzınızı yansıtma imkanı bulursunuz. İsterseniz triko elbiseleri spor bir tarza dönüştürebilirsiniz ve spor ayakkabı ile de kullanabilirsiniz.

Triko tesettür elbiselerin beline takacağınız ince güzel bir kemerle şıklığınızı daha da arttırabilirsiniz. Seçmiş olduğunuz kemere uygun bir çanta ve başörtüsü seçimi yaparak kombini tamamlayabilirsiniz. Siz de seçmiş olduğunuz elbiseler ile kış alışverişinizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Soğuk Havalara Sıcacık Çözümler

Siz de kış aylarının gelmesi ile birlikte alışverişe çıkmak yerine online alışveriş yapmayı tercih ediyor iseniz sitemizde şuan da size özel olarak bulunan bir çok fırsattan yararlanabilirsiniz.

Siz de kış aylarında sizi sıcak tutacak olan çeşit çeşit tesettür elbiseler için sitemizi ziyaret edebilirsiniz ve beğendiğiniz ürünleri sepetinize ekleyebilirsiniz. Unutmayın sepette de sizi bekleyen kampanyalı sürprizlerimiz mevcuttur.

Elbiselere Uygun Başörtüsü İle Kombini Tamamlayın

Siz de elbisenizi seçtikten sonra sitemizden elbiseniz ile uyum içerisinde kullanabileceğiniz başörtüsünü de seçerek sepete eklemeyi unutmayın. Böylece kış alışverişini en güvenilir tesettür giyim sitesinden online olarak tamamlamış olursunuz.

Siz de kış mevsimine bir an önce hazırlanmak ve sizi kış boyu ısıtacak birbirinden şık elbiselerle dolabınızı doldurmak için bir yerden başlamalısınız.

 

Tesettür Elbise

Öncelikle alışveriş yapmadan önce bir karar vermeniz ve kendi benzersiz stratejinizi oluşturmanız gerekiyor. Bu bakımdan kadınlar sanal bir pazarı tercih edebilir. Bu elbette ürüne tek olarak bakmak ve dışarıya neyin yansıtılacağını dikkatlice incelemek için önemli bir fırsattır. Genel olarak, tüm kıyafetlerinde başörtüsü arayan birçok kadın var. Tesettürü düşüncelerine entegre etmek ve bunu kıyafetlerine yansıtmak isteyenler öncelikle hangisinin kendisi için mükemmel olduğunu belirlemelidir. Pek çok seçeneğe anında ulaşabilir ve sadece parmaklarınızı hareket ettirerek bu kıyafetleri giydiğinizi hayal edebilirsiniz.

Seçeneklerin çoğalması rekabeti artırır ve fiyatlara yansıyan rekabet, alışverişi daha çekici hale getirebilir. Artık çalışan kadınların inançlarına ve kültürlerine uygun seçenekleri bulması eskisinden çok daha kolay. İnternette tesettür adı altında ne üretildiğini, bu işin başlangıcını ve bitimini ve mevcut durumunu görmek daha kolay. Çok çekici ve ilginç seçenekler sizi bir kıyafet olarak desteklemeli. Tüm tesettür giyim ürünleri burada hak ettikleri değeri bulmalıdır. Büyük bir titizlikle hazırlanan, insanları ilk bakışta etkileyen ve etkileyen tesettür elbise, modayı yansıtmalı ve aynı zamanda insanlara kendi tarzını empoze etmelidir.

Tesettür Elbise Kalitesi

Görüntü, tesettür elbise seçenekleri için çok önemlidir. Bu kıyafetleri oluşturan malzemelerin önemini ve üzerinizdeki görünüşünü unutmayınız. Bu sektörde ısrar eden ve marka kalitesini ispatlamış üreticiler insan sağlığına da önem veriyor. Bu kalite anlamında üretime yansımaktadır.

Aslında bu düşünce tarzı genel olarak tüm moda kavramlarında çok önemlidir. Büyük bir titizlikle hazırlanan ve seçici hanımın şık görüneceği günü bekleyen bir model elbette tesettür elbise modellerinde. Her biri hayali bir dünyanın tasarımlarına meydan okuyan sayısız seçenek, kadınların bir prenses hissine ulaşmasına büyük ölçüde yardımcı oluyor.

Tesettür Elbisenin Kadın Da Yeri

Ticari bir olay olan her tür tesettür kıyafeti kadın kimliğinin bir yansıması haline geldi. Kimliğini kendi tercihleriyle tanımlamak isteyen herkes gibi, sizin de pek çok alternatifiniz var. Tesettür giyimin mücadelesi ve performansı ürün kalitesi açısından olumlu sonuçlar vermeye başladı. Genel olarak, bu alandaki büyüme başörtüsü kıyafetlerinin tüm modellerini temsil ediyor.

Bu kadar dikkatli ve şık olma fırsatınız olsa da, bunu sadece bir fırsat ve avantaj olarak görebilir ve değerlendirebilirsiniz. Satın almanın temel taşı ve en önemli unsuru olan müşterinin konumu her zaman hak ettiği konumu temsil etmektedir. Daha fazla seçenek, daha fazla pazarlık ve harika alışveriş fırsatları sizi en iyi yere çekecek ve amacınız için alışveriş yapmanıza yardımcı olacaktır.

 

Tül Kumaş Tesettür Elbise Modelleri

Yaz sezon ürünlerinden biri olan tesettür elbiselerde bu sezon kumaş detayı dikkat çekmektedir. Yeni sezon elbiselerinden biri olan tül kumaş tesettür elbise rahat havası ile hanımların ilk tercihleri haline gelmektedir. Etek ve kol kısımlarında tül kumaş detayı bulunan tesettür elbise modellerinde, beldeki lastik detayı da rahatlığına önem veren hanımlar için ideal bir seçim olmaktadır. Üst beden kısmının bedene tam oturması bu elbisenin öne çıkan özelliklerinden biridir. Kol ucu kısımlarında bulunan bağcıklar da bu elbisenin uçuş uçuş tarzını devam ettirmektedir.

Tül Kumaş Tesettür Elbiselerde Renk ve Desen Seçenekleri

Tül kumaş yeni sezon tesettür elbise modellerinde renk ve desenler, hanımların tarzına yönelik hazırlanmaktadır. Sezonun en moda desenlerinden biri olan küçük çiçek desenleri, renkli kumaş ile birleşerek muhteşem görünümü yakalamaktadır. Kırmızı ve turuncu renklerinde tasarlanan bu elbiselerde gece renkleri olan mavi ve yeşil de tasarımlar arasında yerini almaktadır. Büyük çiçek desenlerinin etek kısmında yer aldığı bu elbise modelleri, hanımların severek tercih ettiği elbise modellerinden biridir.

Tül Kumaş Tesettür Elbise İle Günlük Kombin Önerisi

Gün içerisinde rahat ve şık bir kombin oluşturmak isteyen hanımlar, renkli motifleri bulunan tül kumaş tesettür elbiseyi tercih etmektedir. Bu elbisenin bel kısmına takılan deri kemer, taba ve kahve renklerinde belirlenmiştir. Ayakkabı seçeneği olarak günlük babet tarzında ayakkabılar görünümü güzel gösterecek parçalardan biridir. Bunun yanı sıra çanta seçimi de babet ve kemer gibi deri ve taba rengi tonlarında tercih edilmelidir.

Tül Kumaş Tesettür Elbise İle Akşam Kombin Önerisi

Akşam davetler ve özel yemekler için oluşturulacak kombinlerde tül kumaş yeni sezon elbiseler göz kamaştırmaktadır. Tül kumaşın lacivert tonu bu sezonun akşam kombinleri için kullanılan renklerden biridir. Tamamen lacivert olan bu elbisenin altına aynı renk topuklu ayakkabı seçilmektedir.

Çanta seçimleri ise rugan kumaştan tasarlanan gümüş ya da lacivert renk el çantası oluşturulan bu kombin için doğru bir tercih olacaktır. Bunun yanı sıra uzun gümüş kolye seçimleri, kombinin daha şık ve modern tarzını koruyarak aynı zamanda görünümü hareketlendirecektir.

 

Tesettür Elbise Modelleri Nasıl Seçilmelidir?

Kadınlar kıyafet seçimlerine çok dikkat etmeliler. Özellikle de gidecekleri yere göre birbirinden şık kıyafetler bulabilirler. Önemli olan kaliteli ve uygun fiyatlı bir kıyafet alarak bunu en iyi şekilde kombin yapmaktır. Güzel giyinmeyi seven her kadın kendine göre kombinler yapmayı tercih ederler. Bunun için de iyi bir alışveriş yaparak kendilerine en uygun kıyafetleri bulabilirler. İster mağazalardan ister online alışveriş sitelerinden alışveriş yapılabilir. İnternetten online mağazalarda bol kıyafet çeşitleri oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunuluyor. Buna göre doğru kıyafetler de seçilebiliyor.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

En Modern Tesettür Elbise Modelleri

Son yıllarda tesettür elbise modelleri oldukça çeşitlendi. Birbirinden güzel tesettür elbiseler vitrinlerdeki yerini alıyor. Her kadının kendi zevkine uygun olan bu kıyafetler uyumlu aksesuarlar ile birlikte şık ve zarif bir görünüm kazanıyor. Her kadın için uyumlu ve güzel olan bu kıyafetler de benzersiz ve güzel bir görünüm sağlıyor. Son zamanlarda belden bağlamalı ve balon kollu elbiseler çok fazla tercih ediliyor. Aynı zamanda büyük düğme detayları olan elbiseler de günlük yaşamda giyilebiliyor. Özel günler için ise payet işlemeli ve tül detayları olan elbiseler ön plana çıkıyor.

Tesettür Elbiseler Nasıl Kombin Yapılmalı?

Tesettürlü hanımlar kıyafet kombinlerinde çok dikkatli davranıyorlar. Özellikle de tesettür elbise seçimleri oldukça önemlidir. Hanımlar gidecekleri yere göre kıyafet seçimi yapmalılar. Günlük yaşamda tesettür elbise giyilecek ise mutlaka şık ve kullanışlı olmasına dikkat edilmeli. Bu kıyafetlerin altına da spor ayakkabı ve babet giyilebilir. Aynı zamanda bu elbiseler ile kullanışlı ve büyük çantalar da kullanılabilir. Özel davetlere giderken ise daha şık ve zarif kıyafetler tercih edilmelidir. Bunun yanı sıra bu kıyafetlerin altına topuklu ayakkabı ve küçük bir çanta kullanılır.

Tesettür Elbiselerin Bakım Ve Temizliği

Tesettürlü hanımlar kıyafet alırken kolay temizlenebilir olmasına dikkat etmeliler. Kıyafetlerin üzerinde yazan bakım ve temizlik talimatlarına göre kıyafetlerin temizliği yapılmalıdır. Özel günlerde giyilen elbiseler mutlaka kuru temizlemeye gönderilmelidir. Kuru temizlemede hassas bir temizlik yapıldığı için uzun ömürlü de olabilir. Aynı zamanda günlük kıyafetler ise mutlaka çamaşır makinesinde yıkanmalıdır.

 

1 2 3 13