Modanın Kalbi Bu Tesettür Elbiseler İle Atıyor

Kadınların dışarı çıkarken kendilerine gösterdikleri özen herkes tarafından bilinir. İster günlük yaşam ister özel bir gün için hazırlık söz konusu olduğunda, tesettür elbise modelleri ile de modanın kalbi bu elbiselerde atıyor denebilir. Her zevke ve her bütçeye hitap eden uzun elbise modelleri ile tesettürlü kadınların sade ve şık elbise kombinleri gözlerden kaçmıyor.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Tesettür Elbise Renkleri Trendleri

Her mevsime uygun farklı trendlerle karşılaşmak mümkün. Farklı zevklere hitap eden elbise modelleri ile kadınların alışveriş tutkusu her geçen gün daha da artıyor. Peki, her mevsime uygun farklı trendler neler? Hadi birlikte bu trendlere bir göz atalım.

Kırmızının tonları olarak ifade edilebilecek; yanık kına, ateş tuğlası renklerinin ön plana çıktığı söylenebilir.

Daha soft renklerde ise; şeftali nuga, bronz pembe, kum taşı, sarı kahverengi huş, yavru ağzı, sulusepken, jet rüzgarı, badem yağı renkleri olacak gözüküyor.

İddialı renkleri sevenler içinse; parlak amber, magenta moru, klasik mavi, keskin mavi, pastel mavisi, deniz yeşili, asit sarısı, derin mavilik, armut yeşili, altın, gümüş renkleri elbise rengi trendleri için kadınların dolaplarındaki yerlerini alacak renkler arasında yerlerini alıyorlar.

Tesettür Elbise Modelleri Trendleri Neler?

Trend renklerden bahsettiğimize göre, tesettür elbise modelleri trendlerinden de bahsetmek kombin oluşturmak isteyen kadınlar için son derece faydalı olacaktır diye düşünüyoruz. O zaman şimdi de trend elbise modelleri ile devam edelim.

Özellikle kış aylarının vazgeçilmezlerinden olan ekoseli tesettür elbiseleri yine yeniden trendler arasındaki yerini almış gözüküyor.

Rahat giyinmeyi ve sıcacık tutan elbiseleri tercih eden kadınlar için de tabii ki triko elbiseler trendler arasında yerini çoktan almış bile.

Günlük giyim için elbise modelleri trendlerinin yanı sıra tesettür abiye elbise modelleri trendlerine de yer vermek gerekir. Tesettür abiye elbise modellerinde de spor klasik modellerle daha çok karşılaşıldığı söylenebilir. Abiye elbiseler için artık sadece koyu renklerle değil, açık renklerle de tasarımcılar tarafından kadınların beğenisine sunuluyor. Sadelikten yana olanlar için aksesuarsız ve desensiz modeller ön plana çıkıyor. Kış ayları için; gir, siyah, beyaz ve metalik renkler kendinden bahsettiriyor. Yaz ayları içinse; sıcak renkler arasından tercih yapabilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın